Revista Gastronomia & Turisme

Desde 1986, la revista especialitzada en restauració i hosteleria
MARCOS DÍAZ RUJANO «LA VIDA ÉS MASSA CURTA PER MENJAR MAL PA».
Paneme és el projecte fet realitat de Marcos Díaz Rujano, un jove enginyer mecànic de 28 anys i que recentment ha obert un obrador de forn i brioixeria al carrer Guillem Oliver nº5 de Tarragona. Després d’una etapa laboral vinculada a una comp...
LLEGIR MÉS
RAFEL MURIA «EL RONQUEO I EL MONOGRÀFIC DE BALFEGÓ ENS SERVEIXEN PER FER JALEO AL BRICHS DE FALSET»
El darrer cap de setmana d’agost el restaurant Brichs de Falset rendeix homenatge a la tonyina vermella de Balfegó. L’establiment liderat des del 2024 pel xef Rafel Muria (Estrella Michelin i Sol Repsol pel Quatre Molins de Cornudella de Montsan...
LLEGIR MÉS
HOTEL EL NIU DE MARTINET: UN DESTÍ ESTRATÈGIC PER GAUDIR DE LA CERDANYA
L’estiu com d’altres períodes de vacances convida a descobrir noves destinacions. En aquesta època de l’any, quan tots els esforços se centren en desconnectar, relaxar-se i passar-ho bé, un nou projecte s’obre pas al Pirineu català: l'Ho...
LLEGIR MÉS
JOSEP MARGALEF «HA COSTAT MOLT DE 'PICO I PALA' SITUAR EL MOLÍ DELS AVIS AL NIVELL ON ÉS ARA»
En Josep Margalef és un cuiner autodidacta i que va passar la seva infància jugant entre els fogons de la seva mare Rosalia, quan el restaurant encara era El Molí (1970-2005). El 2006 van prendre el relleu familiar i ho va fer amb la clara id...
LLEGIR MÉS
EL NOU THE LAKEHOUSE BISTROT REOBRE LES SEVES PORTES AMB GRANS ALICIENTS
The Lakehouse Bistrot ha reobert aquesta setmana després d'una reforma integral de les seves instal·lacions i una renovació completa de la seva proposta gastronòmica. Sota la direcció de la xef executiva Beatriz Burillo, el restaurant d’INFINITUM evoluciona cap a una cuina contemporània, saludable i de proximitat, sense perdre l'essència m...
LLEGIR MÉS
LES ARTS ARTÍSTIQUES I CULINÀRIES DE DAVID CALLAU I PEP MORENO ENCISEN EL GASTRO ART & WINE DE SALOU
La Torre Vella de Salou s’ha convertit aquest diumenge al vespre en un gran escenari d’art, gastronomia i música amb motiu d’una nova edició del GastroArt & Wine. Unes 400 persones han gaudit d’una experiència sensorial única en un ambient festiu i plenament mediterrani. Enguany, l’esdeveniment ha tingut un caire especialment rell...
LLEGIR MÉS
LES BRAVES MÉS PUNYETERES SUMEN EL SEU PRIMER GUARDÓ
La gastrotaperia Lo Punyetero de Tortosa suma el seu primer guardó. L’establiment inaugurat el passat mes de maig per Jordi Subirats —que també regenta La Placeta a la capital tortosina— s’ha emportat el premi del jurat popular en el IV Concurs Internacional d’Elaboració de Patates Braves Palència Brava 2025/@UnaDeBravas. El seu r...
LLEGIR MÉS

Troba Hotels & Restaurants Gourmand

El mapa et mostra els establiments més propers a la teva ubicació actual, si vols ampliar la teva recerca pots fer-ho amb el buscador, per províncies o desplaçant-te pel mapa
Restaurants
Hotels
Resize the map
BUSCADOR
Escriu el nom de l'establiment, província o paraula clau i fes click a "Buscar"
PROVÍNCIES
Si desitges acotar la recerca pots marcar una o més províncies
Loading

Contínua una línia de gastronomia molt destacada, a càrrec del xef, Josep Ayats que coneix tots els secrets de la gastronomia inspirada en la cui…

El restaurant “La cuina de Can Simon” està situat en una antiga casa de pescadors (rústica-elegant) construïda al nucli antic de Tossa de Mar. La…

Està situat als afores de Vilanova i la Geltrú, en un bell paratge sobre el mar, amb vistes esplèndides i àmplies terrasses enjardinades. Fundat …

Durant els anys vuitanta, les germanes Nolla, Esther i M. Teresa, decideixen independitzar el restaurant de l’hotel César i amb el nom de La Fito…

Fundat en els anys 70 sobre la concessió d’una antiga cafeteria pels actuals propietaris, que també tenen l’hotel Porto Crist i l’Hotel Cap de Cr…

Fa més de 35 anys la família Iglesias va comprar aquest hostal a peu de carretera, amb una història centenària. Pilar Reixach dirigeix l’establim…

El matrimoni Ramón Vives i Montserrat Invernon van inaugurar Les Espelmes l’any 1970,  al Coll de Lilla entre Valls I Montblanc, en plena natura …

Inaugurat el 1999, està situat en un cim de 175 metres sobre el nivell del mar, sobre la platja de Llafranc, al costat de l’hotel del mateix nom,…

El Gastrobar 13/21 és el restaurant principal de l’ Altafulla Mar Hotel, un nou establiment hoteler inaugurat l’any 2015 i ubicat al barri maríti…

Des de l’any 1972, la família Gispert ofereix el restaurant del seu hotel, que porta el mateix nom, una cuina mediterrània elaborada per la xef C…

Ala Maria Mercè Serres li agradava molt la cuina, des de sempre, encara que a la família no hi havia cap antecedent restaurador. L’art dels fogon…

Obert el 1976, a prop de la platja de Pals / Begur, els germans Font ofereixen en un ambient provençal, una cuina de mercat, de sabors i primeres…
Resize the map
BUSCADOR
Escriu el nom de l'establiment, província o paraula clau i fes click a "Buscar"
PROVÍNCIES
Si desitges acotar la recerca pots marcar una o més províncies
Loading

152 habitacions i 4 suites, amb aire condicionat, bany complet, caixa forta, minibar, telèfon directe, televisió via satèl·lit, Wi-fi gratuït (a …

86 habitacions amb telèfon directe, televisió via satèl·lit, Wi-Fi i barnús. Disposa d’habitacions adaptades per a discapacitats. Preu habitació …

65 habitacions amb aire condicionat, telèfon directe, internet, televisió via satèl·lit, Wi-Fi, assecador de cabell i pany electrònic. Disposa d’…

Aquest establiment va obrir les seves portes en 2010, situat en plena naturalesa a 1.500 metres del casc urbà de Cascante, amb l’objectiu de ser …

68 habitacions i 12 suites, amb aire condicionat, caixa forta, minibar, telèfon directe, televisió via satèl·lit i Wi-Fi. Preu habitació doble: 1…

85 habitacions i 20 suites, amb aire condicionat, caixa forta, minibar, telèfon directe, televisió amb canal +, barnús, assecador de cabell, serv…

122 habitacions i 2 suites, amb aire condicionat, caixa forta, minibar, telèfon directe, televisió via satèl·lit i Canal +, Wi-Fi, assecador de c…

4 habitacions i 7 suites, amb aire condicionat, caixa forta, minibar, telèfon directe, televisió via satèl·lit, Wi-Fi, vídeo, barnús, assecador d…

Situat a la Selva Negra, Brenners s’identifica amb l’arquitectura de la Belle Epoque i amb les vistes al parc privat i l’arbrat Lichtentaler Alle…

Està ubicat en el centre històric d’Altafulla, en el nucli antic de la localitat, declarat Conjunt d’Interès Històric Artístic, al mateix costat …

19 habitacions i 14 suites amb telèfon directe, calefacció, aire condicionat, caixa forta, minibar, televisió via satèl·lit, Wi-Fi, barnús, assec…

Restaurants Premiats x la Guia Gourmand – Any 2022

Anualment la Guia Gourmand designa amb estrictes criteris, tenint en compte la trajectòria i la bona feina dels establiments, el Restaurant de l’Any

Hotels Premiats x la Guia Gourmand – Any 2021

Anualment la Guia Gourmand designa amb estrictes criteris, tenint en compte la trajectòria i la bona feina dels establiments, l’Hotel de l’Any
Subscriu-te & rep les nostres recomanacions
Estigues a l’última en establiments gourmand. Inscriu-te per ser el primer en descobrir les nostres trovalles setmanals.


envelopephone-handsetmap-markerlinkcross