Revista Gastronomia & Turisme

Desde 1986, la revista especialitzada en restauració i hosteleria
EL BANQUET DE PRIMAVERA FA BRILLAR EL PLANTER DE L’INSTITUT ESCOLA D’HOTELERIA I TURISME DE CAMBRILS
L’Institut Escola d’Hoteleria i Turisme de Cambrils s’ha vestit de gala aquest dijous per celebrar una de les cites més importants del curs escolar: el ‘Banquet de Primavera’ 2024. Des de fa 14 anys que el centre de referència a les nostr...
LLEGIR MÉS
JUAN A. SERRANO «L’HOTEL RIU NERE ESTÀ AL QUILÒMETRE 0 DE VIELHA»
Ubicat en ple casc antic de Vielha e Mijaran, en plena riba de riu i a tocar de l’Ajuntament s’alça Riu Nere Mountain Hotel&Apartments. En una renovada i moderna recepció -que anteriorment havia estat una de les cafeteries més populars del...
LLEGIR MÉS
L’EASTER BRUNCH DE PORT AVENTURA SATISFÀ A PETITS I GRANS
PortAventura World es troba immers en plena celebració de la primavera. Fins el pròxim 14 de maig la benvinguda d’una de les estacions més esperades de l’any es viu a tots i cadascun dels indrets del parc temàtic. Precisament en un d’ells, ...
LLEGIR MÉS
THE TERRACE AT HILLS, BUON MANGIARE ITALIANO!
The Terrace at Hills, un dels restaurants d’INFINITUM -el resort residencial referent Costa Daurada- ha renovat recentment la seva carta. L’aposta és ferma pel producte mediterrani i té un protagonisme clar: la gastronomia italiana. Les creacio...
LLEGIR MÉS
EL BANQUET DE PRIMAVERA FA BRILLAR EL PLANTER DE L’INSTITUT ESCOLA D’HOTELERIA I TURISME DE CAMBRILS
L’Institut Escola d’Hoteleria i Turisme de Cambrils s’ha vestit de gala aquest dijous per celebrar una de les cites més importants del curs escolar: el ‘Banquet de Primavera’ 2024. Des de fa 14 anys que el centre de referència a les nostres comarques en formació d’hoteleria, turisme i indústries alimentaries organitza aquest sopar. ...
LLEGIR MÉS
SALOU RECUPERA L’EXTINGIDA VARIETAT DE RAÏM 'PÀMPOL GIRAT'.
L’Ajuntament de Salou, dins del projecte de recuperació dels valors etnogràfics, enològics i paisatgístics del municipi, ha realitzat la plantació experimental dels primers 217 ceps de la varietat negre de vinya "pàmpol girat", a l’espai del parc del Pla de Maset, un solar de titularitat municipal que ja era una antiga zona de conreu.  ...
LLEGIR MÉS
TAULA DE VI PRESENTA 150 ÀMFORES ENVELLIDES 400 DIES DINS EL MAR
L’associació Taula de Vi, entitat creada amb l’objectiu de divulgar i promocionar la cultura de vi a Tarragona, creada per diversos actors relacionats amb el món del vi, la viticultura i tot el que se’n deriva, ha presentat avui les àmfores de vi submergides. Aquest projecte va començar el 6 de març del 2023 quan […]...
LLEGIR MÉS

Troba Hotels & Restaurants Gourmand

El mapa et mostra els establiments més propers a la teva ubicació actual, si vols ampliar la teva recerca pots fer-ho amb el buscador, per províncies o desplaçant-te pel mapa
Restaurants
Hotels
Resize the map
BUSCADOR
Escriu el nom de l'establiment, província o paraula clau i fes click a "Buscar"
PROVÍNCIES
Si desitges acotar la recerca pots marcar una o més províncies
Loading

Situat en el NH Collection Casino de Madrid, un magnífic palau de segle XIX, amb elegants salons i una esplèndida terrassa, en Paco Roncero Resta…

El restaurant Santceloni, amb 2 estrelles a la Guia Michelin, membre de Relais & Châteaux i integrant al seu torn de Les Grandes Tables du Monde,…

Estem en un restaurant molt original, però de bona, molt bona cuina del basc Iñaki Camba, que s’asseurà a la taula i elaborarà, segons les prefer…

Cita gastronòmica obligada a la capital, tant pels seus àpats com pel seu preciós marc. La seva història té més d’un segle i mig (180 anys), perq…

La incorporació del jove i prestigiós xef Josep Maria Portas, com a cap de cuina de Sa Cova, el restaurant del NM suites Hotel, ha revolucionat l…

Si vol gaudir gastronòmicament de la millor carn a la graella i dels productes més naturals i frescos, no ho dubti i acudeixi a aquest hostal, qu…

José Luis Capo Antich va inaugurar aquest prestigiós restaurant l’any 1991, que gaudeix d’una situació privilegiada enfront del mar, amb una agra…

Regentat pel matrimoni José Yáñez i Lola Freitas des de 1988 aquest restaurant, identificat per una gran bota junt a la seva porta, ofereix un am…

La Punta / Esmarris és el restaurant gastronòmic de l’hotel Dolce Sitges, ofereix dues ofertes gastronòmiques diferenciades segons sigui al migdi…

Nico Cabañas, Premi Nacional de Gastronomia de l’Acadèmia Catalana de Gastronomia al Empresari de l’Any, que també exerceix de sumiller, presenta…

Jordi Garriga i Anna Mateu van obrir per primera vegada les portes d’aquest restaurant familiar, el 20 de novembre de 1981, a la localitat turíst…

Fina Puigdevall va convertir el 1990 una bella masia centenària en un agradable restaurant en què ofereix una línia de cuina catalana d’avantguar…
Resize the map
BUSCADOR
Escriu el nom de l'establiment, província o paraula clau i fes click a "Buscar"
PROVÍNCIES
Si desitges acotar la recerca pots marcar una o més províncies
Loading

96 habitacions i 5 junior suites, amb aire condicionat, caixa forta, minibar, telèfon directe, televisió via satèl•lit, Wi-Fi i assecador. Preu h…

67 habitacions, amb aire condicionat, caixa forta, minibar, telèfon directe, televisió via satèl·lit, Wi-Fi en tot l’hotel, barnús, assecador de …

37 habitacions, 78 suites i 15 vil•les privades, amb aire condicionat, caixa forta, minibar, telèfon directe, televisió via satèl•lit i Canal +, …

Situat a la Selva Negra, Brenners s’identifica amb l’arquitectura de la Belle Epoque i amb les vistes al parc privat i l’arbrat Lichtentaler Alle…

Està ubicat en el centre històric d’Altafulla, en el nucli antic de la localitat, declarat Conjunt d’Interès Històric Artístic, al mateix costat …

19 habitacions i 14 suites amb telèfon directe, calefacció, aire condicionat, caixa forta, minibar, televisió via satèl·lit, Wi-Fi, barnús, assec…

Aquest establiment va obrir les seves portes en 2010, situat en plena naturalesa a 1.500 metres del casc urbà de Cascante, amb l’objectiu de ser …

68 habitacions i 12 suites, amb aire condicionat, caixa forta, minibar, telèfon directe, televisió via satèl·lit i Wi-Fi. Preu habitació doble: 1…

85 habitacions i 20 suites, amb aire condicionat, caixa forta, minibar, telèfon directe, televisió amb canal +, barnús, assecador de cabell, serv…

122 habitacions i 2 suites, amb aire condicionat, caixa forta, minibar, telèfon directe, televisió via satèl·lit i Canal +, Wi-Fi, assecador de c…

4 habitacions i 7 suites, amb aire condicionat, caixa forta, minibar, telèfon directe, televisió via satèl·lit, Wi-Fi, vídeo, barnús, assecador d…

Restaurants Premiats x la Guia Gourmand – Any 2022

Anualment la Guia Gourmand designa amb estrictes criteris, tenint en compte la trajectòria i la bona feina dels establiments, el Restaurant de l’Any

Hotels Premiats x la Guia Gourmand – Any 2021

Anualment la Guia Gourmand designa amb estrictes criteris, tenint en compte la trajectòria i la bona feina dels establiments, l’Hotel de l’Any
Subscriu-te & rep les nostres recomanacions
Estigues a l’última en establiments gourmand. Inscriu-te per ser el primer en descobrir les nostres trovalles setmanals.


envelopephone-handsetmap-markerlinkcross