Revista Gastronomia & Turisme

Desde 1986, la revista especialitzada en restauració i hosteleria
MARCOS DÍAZ RUJANO «LA VIDA ÉS MASSA CURTA PER MENJAR MAL PA».
Paneme és el projecte fet realitat de Marcos Díaz Rujano, un jove enginyer mecànic de 28 anys i que recentment ha obert un obrador de forn i brioixeria al carrer Guillem Oliver nº5 de Tarragona. Després d’una etapa laboral vinculada a una comp...
LLEGIR MÉS
RAFEL MURIA «EL RONQUEO I EL MONOGRÀFIC DE BALFEGÓ ENS SERVEIXEN PER FER JALEO AL BRICHS DE FALSET»
El darrer cap de setmana d’agost el restaurant Brichs de Falset rendeix homenatge a la tonyina vermella de Balfegó. L’establiment liderat des del 2024 pel xef Rafel Muria (Estrella Michelin i Sol Repsol pel Quatre Molins de Cornudella de Montsan...
LLEGIR MÉS
HOTEL EL NIU DE MARTINET: UN DESTÍ ESTRATÈGIC PER GAUDIR DE LA CERDANYA
L’estiu com d’altres períodes de vacances convida a descobrir noves destinacions. En aquesta època de l’any, quan tots els esforços se centren en desconnectar, relaxar-se i passar-ho bé, un nou projecte s’obre pas al Pirineu català: l'Ho...
LLEGIR MÉS
JOSEP MARGALEF «HA COSTAT MOLT DE 'PICO I PALA' SITUAR EL MOLÍ DELS AVIS AL NIVELL ON ÉS ARA»
En Josep Margalef és un cuiner autodidacta i que va passar la seva infància jugant entre els fogons de la seva mare Rosalia, quan el restaurant encara era El Molí (1970-2005). El 2006 van prendre el relleu familiar i ho va fer amb la clara id...
LLEGIR MÉS
EL NOU THE LAKEHOUSE BISTROT REOBRE LES SEVES PORTES AMB GRANS ALICIENTS
The Lakehouse Bistrot ha reobert aquesta setmana després d'una reforma integral de les seves instal·lacions i una renovació completa de la seva proposta gastronòmica. Sota la direcció de la xef executiva Beatriz Burillo, el restaurant d’INFINITUM evoluciona cap a una cuina contemporània, saludable i de proximitat, sense perdre l'essència m...
LLEGIR MÉS
LES ARTS ARTÍSTIQUES I CULINÀRIES DE DAVID CALLAU I PEP MORENO ENCISEN EL GASTRO ART & WINE DE SALOU
La Torre Vella de Salou s’ha convertit aquest diumenge al vespre en un gran escenari d’art, gastronomia i música amb motiu d’una nova edició del GastroArt & Wine. Unes 400 persones han gaudit d’una experiència sensorial única en un ambient festiu i plenament mediterrani. Enguany, l’esdeveniment ha tingut un caire especialment rell...
LLEGIR MÉS
LES BRAVES MÉS PUNYETERES SUMEN EL SEU PRIMER GUARDÓ
La gastrotaperia Lo Punyetero de Tortosa suma el seu primer guardó. L’establiment inaugurat el passat mes de maig per Jordi Subirats —que també regenta La Placeta a la capital tortosina— s’ha emportat el premi del jurat popular en el IV Concurs Internacional d’Elaboració de Patates Braves Palència Brava 2025/@UnaDeBravas. El seu r...
LLEGIR MÉS

Troba Hotels & Restaurants Gourmand

El mapa et mostra els establiments més propers a la teva ubicació actual, si vols ampliar la teva recerca pots fer-ho amb el buscador, per províncies o desplaçant-te pel mapa
Restaurants
Hotels
Resize the map
BUSCADOR
Escriu el nom de l'establiment, província o paraula clau i fes click a "Buscar"
PROVÍNCIES
Si desitges acotar la recerca pots marcar una o més províncies
Loading

El xef, Xavier Civit, amb una llarga trajectòria professional a la Conca de Barberà, juntament amb Maite Espasa, que s’encarrega de dirigir el me…

És el restaurant de l’hotel del mateix nom, situat en la principal avinguda d’Andorra la Vella, en ple centre comercial. Obert des de l’any 2003 …

Un espai gastronòmic a les instal·lacions blaugrana. Un bar restaurant emblemàtic de Carles Abellan que va obrir les portes de manera permanent e…

En aquesta casassa construïda el 1897 pels avis de Juan Mari Arzak, per ser celler de vins, taverna i casa d’àpats, trobem un dels restaurants mé…

El Restaurant Akelarre, personalitzat en Pedro Subijana, és la tasca d’un equip extraordinari, alguns dels components puntals treballen braç a br…

Amb una brillantíssima trajectòria, aquest restaurant guardonat amb 3 estrelles Michelin, màxima qualificació, s’ha convertit en un autèntic temp…

Fa més de trenta anys va començar la singladura d’aquest restaurant considerat, avui per avui, com un dels millors del país basc, per l’extraordi…

El marc és certament encantador: un elegant xalet amb jardí, a la urbanització de Vistahermosa, a uns 5 km del centre d’Alacant. I la cuina, real…

El restaurant Santceloni, amb 2 estrelles a la Guia Michelin, membre de Relais & Châteaux i integrant al seu torn de Les Grandes Tables du Monde,…

Estem en un restaurant molt original, però de bona, molt bona cuina del basc Iñaki Camba, que s’asseurà a la taula i elaborarà, segons les prefer…

Cita gastronòmica obligada a la capital, tant pels seus àpats com pel seu preciós marc. La seva història té més d’un segle i mig (180 anys), perq…

L’1 de maig de 1936, el matrimoni format per l’Enric Bonay i la Montserrat Riembau, avis de l’actual propietari i xef, Josep Fanals, van obrir la…
Resize the map
BUSCADOR
Escriu el nom de l'establiment, província o paraula clau i fes click a "Buscar"
PROVÍNCIES
Si desitges acotar la recerca pots marcar una o més províncies
Loading

72 habitacions i 30 apartaments, amb aire condicionat, telèfon directe i Wi-Fi gratuït, televisió panoràmica LCD i pany electrònic. Disposa d’hab…

72 habitacions amb aire condicionat, minibar, caixa forta, telèfon directe, televisió via satèl·lit, Wi-Fi, assecador de cabell i pany electrònic…

52 habitacions, 3 suites i 25 junior suites amb aire condicionat, caixa forta, minibar, telèfon directe, televisió via satèl·lit, Wi-Fi gratuït, …

300 habitacions (37 superiors) amb aire condicionat, minibar, caixa forta, telèfon directe, televisió via satèl·lit, Wi-Fi, assecador de cabell i…

63 habitacions amb aire condicionat, minibar, caixa forta, telèfon directe, televisió via satèl·lit i Wi-Fi en totes les habitacions. Disposa d’h…

114 habitacions i suites, amb aire condicionat, minibar, telèfon directe, televisió via satèl•lit i Canal +, Wi-Fi, barnús, assecador de cabell i…

232 habitacions, amb caixa forta, Wi-Fi i telèfon directe. Disposa d’habitacions per a minusvàlids. Preu habitació doble: 60/120 euros/dia. Situa…

45 habitacions i 2 suites (suite i minisuite) amb aire condicionat, caixa forta, minibar, telèfon directe, televisió via satèl·lit, Canal +, Wi-F…

Hotel familiar de més de 90 anys d’història, situat al Priorat, una de les comarques menys conegudes del territori català però amb més personalit…

El matrimoni format per Waldo Bartolomé i Cristina Jiménez, oriünds de Madrid, treballaven al Canal+ de la televisió però la seva fal·lera era la…

13 habitacions (4 hab. Superior en jardí, 6 hab. Superior i 3 hab. Estàndard, totes elles personalitzades i amb nom propi (Caçadors, La Roca, L’H…

48 habitacions amb aire condicionat, telèfon directe, televisió i assecador de cabell. Preu habitació doble: 30/50 euros/dia. Situat en un dels p…

Restaurants Premiats x la Guia Gourmand – Any 2022

Anualment la Guia Gourmand designa amb estrictes criteris, tenint en compte la trajectòria i la bona feina dels establiments, el Restaurant de l’Any

Hotels Premiats x la Guia Gourmand – Any 2021

Anualment la Guia Gourmand designa amb estrictes criteris, tenint en compte la trajectòria i la bona feina dels establiments, l’Hotel de l’Any
Subscriu-te & rep les nostres recomanacions
Estigues a l’última en establiments gourmand. Inscriu-te per ser el primer en descobrir les nostres trovalles setmanals.


envelopephone-handsetmap-markerlinkcross