Revista Gastronomia & Turisme

Desde 1986, la revista especialitzada en restauració i hosteleria
BADIANI (RE)INVENTA L’ANTIGA TRADICIÓ DEL GELATO
La gelateria Badiani, una de les més antigues del món i que es va crear a Florència el 1932, ens delecta en l’inici d’aquest any amb dolces i interessants novetats. Amb diferents establiments a l’àrea metropolitana de Barcelona (tres a la c...
LLEGIR MÉS
RAFEL MURIA: EL ‘PIRÒMAN’ DE LA TÒFONA AL RESTAURANT QUATRE MOLINS
Començar una nova setmana m’apassiona. Mentre la majoria de la humanitat odia els dilluns, a mi m’encanta mirar l’agenda i veure l’ampli de ventall d’activitats i possibilitats existents. En uns dies on el focus d’atenció està centrat ...
LLEGIR MÉS
HIU PRESENTA NOVA PROPOSTA CREATIVA I SUMA MÉS TALENT A LA CUINA
El restaurant més ‘famèlic’ de Cambrils ha començat el 2025 amb novetats interessants. El Hiu (tinc gana en tailandès) sorprèn els paladars més atrevits amb un menú doble que integra a la perfecció tècniques asiàtiques amb ingredients d...
LLEGIR MÉS
LA GASTRONOMIA SALOUENCA SORPRÈN ELS PALADARS DELS 300 ASSISTENS AL MOVISTAR ARENA
Salou ha presentat el programa 'Salou, essència de la felicitat' al Movistar Arena  davant més de 300 assistents, entre els quals es trobaven, a banda de l'alcalde de Salou, Pere Granados, el ministre de Turisme, Jordi Hereu, el conseller d’Espo...
LLEGIR MÉS
ELS CALÇOTS I LES CARXOFES PROTAGONITZEN LA GASTRONOMIA AL BAIX GAIÀ AL FEBRER I AL MARÇ
Del 1 de febrer al 30 de març a diverses poblacions del Baix Gaià es podrà viure tota una experiència gastronòmica: la Calçots i Carxofes. Una iniciativa en la que hi participen 23 restaurants i que neix fruit de la col·laboració de l’Associació AEH Baix Gaià, i que conta amb el suport de l’Ajuntament de […]...
LLEGIR MÉS
MAMUT BEACH CLUB T'OFEREIX CALÇOTADA A PEU DE PLATJA I A UN COP DE COTXE DE BCN
La festa gastronòmica per excel·lència a Catalunya és la calçotada. Ara bé, d’ençà que a finals del segle XIX el vallenc Xat de Benaiges se li va ocórrer coure els grills tendres nascuts d’una ceba vella, aquest àpat català ha evolucionat mantenint la ‘tradició’ i adaptant-se als nous temps, a formes de fer de tota […]...
LLEGIR MÉS
UNA ALIANÇA PER EXPOSAR LA VERSATILITAT DEL CALÇOT ALS PRESCRIPTORS
La Denominació d’Origen Tarragona i la IGP del Calçot de Valls són uns veritables ambaixadors del calçot i de la seva versatilitat gastronòmica. Aquest tret distintiu l’han volgut posar en valor davant d’un grup de prescriptors gastronòmics mitjançant una ruta que els ha portat a una plantació de calçots al Baix Gaià, passant despr...
LLEGIR MÉS

Troba Hotels & Restaurants Gourmand

El mapa et mostra els establiments més propers a la teva ubicació actual, si vols ampliar la teva recerca pots fer-ho amb el buscador, per províncies o desplaçant-te pel mapa
Restaurants
Hotels
Resize the map
BUSCADOR
Escriu el nom de l'establiment, província o paraula clau i fes click a "Buscar"
PROVÍNCIES
Si desitges acotar la recerca pots marcar una o més províncies
Loading

Està situat als baixos de l’hotel Pessets, amb boniques vistes del jardí i les muntanyes que l’envolten. La cuina és de base tradicional, de merc…

La història del restaurant Els 5 Sentits ja té més de 7 anys, ja que es va inaugurar el 22 de setembre de 2012, ocupant un lloc en l’encreuament …

El restaurant del Parador de Lleida ocupa l’antiga esgléssia del Convent del Roser, des de 2017 convertit en Parador de turisme, al costat mateix…

L’abril de 2006, en Joan Ruiz i Eva Sánchez, van inaugurar el restaurant Sadoll, que aquest any està celebrant el XV aniversari. Ell al davant de…

La família Pinós-Calvet, propietària de l’antiga Fonda Espanya, a la localitat de Villagrassa, a pocs kilòmetres de Tàrrega, el 1961 va instal·la…

Bruixes de Burriac és el restaurant gastronòmic de l’hotel Gran Claustre, d’Altafulla, que ocupa un espai minimalista i elegant, amb entrada inde…

Degut a la pandèmia només está obert pels hostes de l’Hotel i ofereix un buffet gastronòmic. Continua sent el millor restaurant de la Val d’Aran,…

L’any 2007 el matrimoni format per en Xavier Nicolàs i la Gemma Vitali es van quedar el restaurant que el pare d’ella, Antoni Vitali, havia posat…

Oriol Castro, Mateu Casañas i Eduard Xatruch són tres cuiners que es van formar professionalment i van treballar junts durant més de 16 anys al r…

Número 1 a la llista dels Premis S. Pellegrino de 2013 i 2015 que publica anualment la revista Restaurant Magazine dels 50 millors restaurant del…

El Tast Valls, restaurant situat a l’interior de l’Hotel Class Valls. Al costat de la recepció trobem el primer menjador, amb una decoració moder…

Crida l’atenció agradablement l’estructura arquitectònica d’aquest ampli restaurant, situat a 11,5 km. de Lleida, pràcticament a peu de carretera…
Resize the map
BUSCADOR
Escriu el nom de l'establiment, província o paraula clau i fes click a "Buscar"
PROVÍNCIES
Si desitges acotar la recerca pots marcar una o més províncies
Loading

Dollenberg, un encisador hotel perdut en la Selva Negra, envoltat de boscos i amb unes vistes excepcionals, és un Relais Chateaux, sota la direcc…

Inaugurat el 22 de maig, l’Altafulla Mar Hotel és un establiment de caràcter vacacional, de 4 estrelles i 133 habitacions i 1 suite jacuzzi, ubic…

13 suites amb aire condicionat, caixa forta, minibar, telèfon directe, televisió, Canal +, Ipod, gps, Wi-Fi a tot l’hotel, barnús, assecador de c…

24 habitacions, 1 suites i 5 junior suite amb aire condicionat, caixa forta, televisió multicadena, minibar, internet, Wi-Fi i telèfon directe. D…

Una masia catalana de segle XVIII on es respira felicitat, calma, elegància i exclusivitat, convertida en un hotel de luxe a la Costa Brava. Amb …

41 habitacions i 8 suites (aquestes amb DVD, dutxa hidromassatge de doble cos i cafetera Nespreso, amb aire condicionat, minibar, caixa forta, te…

Restaurants Premiats x la Guia Gourmand – Any 2022

Anualment la Guia Gourmand designa amb estrictes criteris, tenint en compte la trajectòria i la bona feina dels establiments, el Restaurant de l’Any

Hotels Premiats x la Guia Gourmand – Any 2021

Anualment la Guia Gourmand designa amb estrictes criteris, tenint en compte la trajectòria i la bona feina dels establiments, l’Hotel de l’Any
Subscriu-te & rep les nostres recomanacions
Estigues a l’última en establiments gourmand. Inscriu-te per ser el primer en descobrir les nostres trovalles setmanals.


envelopephone-handsetmap-markerlinkcross