Revista Gastronomia & Turisme

Desde 1986, la revista especialitzada en restauració i hosteleria
MARCOS DÍAZ RUJANO «LA VIDA ÉS MASSA CURTA PER MENJAR MAL PA».
Paneme és el projecte fet realitat de Marcos Díaz Rujano, un jove enginyer mecànic de 28 anys i que recentment ha obert un obrador de forn i brioixeria al carrer Guillem Oliver nº5 de Tarragona. Després d’una etapa laboral vinculada a una comp...
LLEGIR MÉS
RAFEL MURIA «EL RONQUEO I EL MONOGRÀFIC DE BALFEGÓ ENS SERVEIXEN PER FER JALEO AL BRICHS DE FALSET»
El darrer cap de setmana d’agost el restaurant Brichs de Falset rendeix homenatge a la tonyina vermella de Balfegó. L’establiment liderat des del 2024 pel xef Rafel Muria (Estrella Michelin i Sol Repsol pel Quatre Molins de Cornudella de Montsan...
LLEGIR MÉS
HOTEL EL NIU DE MARTINET: UN DESTÍ ESTRATÈGIC PER GAUDIR DE LA CERDANYA
L’estiu com d’altres períodes de vacances convida a descobrir noves destinacions. En aquesta època de l’any, quan tots els esforços se centren en desconnectar, relaxar-se i passar-ho bé, un nou projecte s’obre pas al Pirineu català: l'Ho...
LLEGIR MÉS
JOSEP MARGALEF «HA COSTAT MOLT DE 'PICO I PALA' SITUAR EL MOLÍ DELS AVIS AL NIVELL ON ÉS ARA»
En Josep Margalef és un cuiner autodidacta i que va passar la seva infància jugant entre els fogons de la seva mare Rosalia, quan el restaurant encara era El Molí (1970-2005). El 2006 van prendre el relleu familiar i ho va fer amb la clara id...
LLEGIR MÉS
EL NOU THE LAKEHOUSE BISTROT REOBRE LES SEVES PORTES AMB GRANS ALICIENTS
The Lakehouse Bistrot ha reobert aquesta setmana després d'una reforma integral de les seves instal·lacions i una renovació completa de la seva proposta gastronòmica. Sota la direcció de la xef executiva Beatriz Burillo, el restaurant d’INFINITUM evoluciona cap a una cuina contemporània, saludable i de proximitat, sense perdre l'essència m...
LLEGIR MÉS
LES ARTS ARTÍSTIQUES I CULINÀRIES DE DAVID CALLAU I PEP MORENO ENCISEN EL GASTRO ART & WINE DE SALOU
La Torre Vella de Salou s’ha convertit aquest diumenge al vespre en un gran escenari d’art, gastronomia i música amb motiu d’una nova edició del GastroArt & Wine. Unes 400 persones han gaudit d’una experiència sensorial única en un ambient festiu i plenament mediterrani. Enguany, l’esdeveniment ha tingut un caire especialment rell...
LLEGIR MÉS
LES BRAVES MÉS PUNYETERES SUMEN EL SEU PRIMER GUARDÓ
La gastrotaperia Lo Punyetero de Tortosa suma el seu primer guardó. L’establiment inaugurat el passat mes de maig per Jordi Subirats —que també regenta La Placeta a la capital tortosina— s’ha emportat el premi del jurat popular en el IV Concurs Internacional d’Elaboració de Patates Braves Palència Brava 2025/@UnaDeBravas. El seu r...
LLEGIR MÉS

Troba Hotels & Restaurants Gourmand

El mapa et mostra els establiments més propers a la teva ubicació actual, si vols ampliar la teva recerca pots fer-ho amb el buscador, per províncies o desplaçant-te pel mapa
Restaurants
Hotels
Resize the map
BUSCADOR
Escriu el nom de l'establiment, província o paraula clau i fes click a "Buscar"
PROVÍNCIES
Si desitges acotar la recerca pots marcar una o més províncies
Loading

El Galliner de L’Antiquari està situat en una zona privilegiada del casc antic de Tarragona, en un palau que es va construir al segle XVII sobre …

El primer que sorprèn gratament al comensal en entrar en el restaurant és trobar un preciós local modern i agradable amb una decoració amb estil …

Està situat als baixos de l’hotel Pessets, amb boniques vistes del jardí i les muntanyes que l’envolten. La cuina és de base tradicional, de merc…

La història del restaurant Els 5 Sentits ja té més de 7 anys, ja que es va inaugurar el 22 de setembre de 2012, ocupant un lloc en l’encreuament …

El restaurant del Parador de Lleida ocupa l’antiga esgléssia del Convent del Roser, des de 2017 convertit en Parador de turisme, al costat mateix…

L’abril de 2006, en Joan Ruiz i Eva Sánchez, van inaugurar el restaurant Sadoll, que aquest any està celebrant el XV aniversari. Ell al davant de…

La família Pinós-Calvet, propietària de l’antiga Fonda Espanya, a la localitat de Villagrassa, a pocs kilòmetres de Tàrrega, el 1961 va instal·la…

Bruixes de Burriac és el restaurant gastronòmic de l’hotel Gran Claustre, d’Altafulla, que ocupa un espai minimalista i elegant, amb entrada inde…

L’any 1993, Ada Parellada, de la coneguda família hostelera dels Parellada, va inaugurar aquest restaurant a l’Eixample, que ocupa un local molt …

Oriol Castro, Mateu Casañas i Eduard Xatruch són tres cuiners que es van formar professionalment i van treballar junts durant més de 16 anys al r…

Número 1 a la llista dels Premis S. Pellegrino de 2013 i 2015 que publica anualment la revista Restaurant Magazine dels 50 millors restaurant del…

El Tast Valls, restaurant situat a l’interior de l’Hotel Class Valls. Al costat de la recepció trobem el primer menjador, amb una decoració moder…
Resize the map
BUSCADOR
Escriu el nom de l'establiment, província o paraula clau i fes click a "Buscar"
PROVÍNCIES
Si desitges acotar la recerca pots marcar una o més províncies
Loading

Dollenberg, un encisador hotel perdut en la Selva Negra, envoltat de boscos i amb unes vistes excepcionals, és un Relais Chateaux, sota la direcc…

Inaugurat el 22 de maig, l’Altafulla Mar Hotel és un establiment de caràcter vacacional, de 4 estrelles i 133 habitacions i 1 suite jacuzzi, ubic…

13 suites amb aire condicionat, caixa forta, minibar, telèfon directe, televisió, Canal +, Ipod, gps, Wi-Fi a tot l’hotel, barnús, assecador de c…

24 habitacions, 1 suites i 5 junior suite amb aire condicionat, caixa forta, televisió multicadena, minibar, internet, Wi-Fi i telèfon directe. D…

Una masia catalana de segle XVIII on es respira felicitat, calma, elegància i exclusivitat, convertida en un hotel de luxe a la Costa Brava. Amb …

41 habitacions i 8 suites (aquestes amb DVD, dutxa hidromassatge de doble cos i cafetera Nespreso, amb aire condicionat, minibar, caixa forta, te…

Restaurants Premiats x la Guia Gourmand – Any 2022

Anualment la Guia Gourmand designa amb estrictes criteris, tenint en compte la trajectòria i la bona feina dels establiments, el Restaurant de l’Any

Hotels Premiats x la Guia Gourmand – Any 2021

Anualment la Guia Gourmand designa amb estrictes criteris, tenint en compte la trajectòria i la bona feina dels establiments, l’Hotel de l’Any
Subscriu-te & rep les nostres recomanacions
Estigues a l’última en establiments gourmand. Inscriu-te per ser el primer en descobrir les nostres trovalles setmanals.


envelopephone-handsetmap-markerlinkcross