Revista Gastronomia & Turisme

Desde 1986, la revista especialitzada en restauració i hosteleria
GESSAMÍ CARAMÉS «EN ELS SOPARS-MARIDATGE VEURE COM LA GENT ES DIVERTEIX ÉS EL MILLOR REGAL»
Aquest dissabte al restaurant Meleta de Romer, la cervesa és la protagonista. Estrella Damm i la cuinera calera Gessamí Caramés van de la mà en el que serà el darrer sopar-maridatge de la temporada. Al número 21 del carrer Trafalgar, al paradí...
LLEGIR MÉS
L’ACADÈMIA CATALANA DE GASTRONOMIA I NUTRICIÓ GAUDEIX D’UN FESTÍ ROMÀ A TARRACO
L’Acadèmia Catalana de Gastronomia i Nutrició (ACGN) ha portat a terme recentment una visita a la ciutat de Tarragona. Una jornada en que els acadèmics han pogut descobrir el patrimoni arqueològic i la gastronomia de l’antiga Tàrraco. L’es...
LLEGIR MÉS
EL QUATRE MOLINS PRESENTA LA SEVA APOSTA MÉS AMBICIOSA
Feia 43 dies que a Cornudella de Montsant s’hi estava cuinant alguna de grossa. El compte enrere l’anunciava diàriament el xef Rafel Muria mitjançant les seves xarxes socials. Sense donar masses pistes, l’equip al complert del Quatre Molins t...
LLEGIR MÉS
L’ACADÈMIA DE GASTRONOMIA DE TGN VISITA EL RESTAURANT HIU
L’Acadèmia de Gastronomia de Tarragona ha visitat la vila marinera de Cambrils, i ho ha fet per descobrir el restaurant HIU, liderat pel xef Sergi Palacín, format a l’Institut Escola d’Hoteleria i Turisme de Cambrils. Un establiment camí del...
LLEGIR MÉS
L'ACADÈMIA DE GASTRONOMIA DE TGN FA PARADA I FONDA A CAL TRAVÉ
L’Acadèmia de Gastronomia de Tarragona ha visitat aquest mes d’octubre Cal Travé. Un restaurant amb 74 anys d’història, al municipi de Solivella, a la Conca de Barberà, on s’hi acumulen l’experiència i saviesa de quatre generacions i que anys enrere va ser un antic cafè i també una fonda. La benvinguda a l’establiment la presidei...
LLEGIR MÉS
GESSAMÍ CARAMÉS «EN ELS SOPARS-MARIDATGE VEURE COM LA GENT ES DIVERTEIX ÉS EL MILLOR REGAL»
Aquest dissabte al restaurant Meleta de Romer, la cervesa és la protagonista. Estrella Damm i la cuinera calera Gessamí Caramés van de la mà en el que serà el darrer sopar-maridatge de la temporada. Al número 21 del carrer Trafalgar, al paradís de l’Ametlla de Mar, els gourmands teniu una cita d’aquelles que, de ben […]...
LLEGIR MÉS
CLOS GALENA BRINDA PER LA FELICITAT DE 25 ANYS DE SOMNI AL PRIORAT
Merche Dalmau reconeix obertament que «la mort del meu marit, el Miguel, fa onze anys va ser un cop molt dur. De cop i volta vaig haver d'aprendre a gestionar des de zero un celler, com si d’un avió es tractés i sense idea de pilotar». Sempre somrient i amb la valentia que caracteritza la […]...
LLEGIR MÉS

Troba Hotels & Restaurants Gourmand

El mapa et mostra els establiments més propers a la teva ubicació actual, si vols ampliar la teva recerca pots fer-ho amb el buscador, per províncies o desplaçant-te pel mapa
Restaurants
Hotels
Resize the map
BUSCADOR
Escriu el nom de l'establiment, província o paraula clau i fes click a "Buscar"
PROVÍNCIES
Si desitges acotar la recerca pots marcar una o més províncies
Loading

Està situat als baixos de l’hotel Pessets, amb boniques vistes del jardí i les muntanyes que l’envolten. La cuina és de base tradicional, de merc…

La història del restaurant Els 5 Sentits ja té més de 7 anys, ja que es va inaugurar el 22 de setembre de 2012, ocupant un lloc en l’encreuament …

El restaurant del Parador de Lleida ocupa l’antiga esgléssia del Convent del Roser, des de 2017 convertit en Parador de turisme, al costat mateix…

L’abril de 2006, en Joan Ruiz i Eva Sánchez, van inaugurar el restaurant Sadoll, que aquest any està celebrant el XV aniversari. Ell al davant de…

La família Pinós-Calvet, propietària de l’antiga Fonda Espanya, a la localitat de Villagrassa, a pocs kilòmetres de Tàrrega, el 1961 va instal·la…

Bruixes de Burriac és el restaurant gastronòmic de l’hotel Gran Claustre, d’Altafulla, que ocupa un espai minimalista i elegant, amb entrada inde…

Degut a la pandèmia només está obert pels hostes de l’Hotel i ofereix un buffet gastronòmic. Continua sent el millor restaurant de la Val d’Aran,…

L’any 2007 el matrimoni format per en Xavier Nicolàs i la Gemma Vitali es van quedar el restaurant que el pare d’ella, Antoni Vitali, havia posat…

Oriol Castro, Mateu Casañas i Eduard Xatruch són tres cuiners que es van formar professionalment i van treballar junts durant més de 16 anys al r…

Número 1 a la llista dels Premis S. Pellegrino de 2013 i 2015 que publica anualment la revista Restaurant Magazine dels 50 millors restaurant del…

El Tast Valls, restaurant situat a l’interior de l’Hotel Class Valls. Al costat de la recepció trobem el primer menjador, amb una decoració moder…

Crida l’atenció agradablement l’estructura arquitectònica d’aquest ampli restaurant, situat a 11,5 km. de Lleida, pràcticament a peu de carretera…
Resize the map
BUSCADOR
Escriu el nom de l'establiment, província o paraula clau i fes click a "Buscar"
PROVÍNCIES
Si desitges acotar la recerca pots marcar una o més províncies
Loading

Dollenberg, un encisador hotel perdut en la Selva Negra, envoltat de boscos i amb unes vistes excepcionals, és un Relais Chateaux, sota la direcc…

Inaugurat el 22 de maig, l’Altafulla Mar Hotel és un establiment de caràcter vacacional, de 4 estrelles i 133 habitacions i 1 suite jacuzzi, ubic…

13 suites amb aire condicionat, caixa forta, minibar, telèfon directe, televisió, Canal +, Ipod, gps, Wi-Fi a tot l’hotel, barnús, assecador de c…

24 habitacions, 1 suites i 5 junior suite amb aire condicionat, caixa forta, televisió multicadena, minibar, internet, Wi-Fi i telèfon directe. D…

Una masia catalana de segle XVIII on es respira felicitat, calma, elegància i exclusivitat, convertida en un hotel de luxe a la Costa Brava. Amb …

41 habitacions i 8 suites (aquestes amb DVD, dutxa hidromassatge de doble cos i cafetera Nespreso, amb aire condicionat, minibar, caixa forta, te…

Restaurants Premiats x la Guia Gourmand – Any 2022

Anualment la Guia Gourmand designa amb estrictes criteris, tenint en compte la trajectòria i la bona feina dels establiments, el Restaurant de l’Any

Hotels Premiats x la Guia Gourmand – Any 2021

Anualment la Guia Gourmand designa amb estrictes criteris, tenint en compte la trajectòria i la bona feina dels establiments, l’Hotel de l’Any
Subscriu-te & rep les nostres recomanacions
Estigues a l’última en establiments gourmand. Inscriu-te per ser el primer en descobrir les nostres trovalles setmanals.


envelopephone-handsetmap-markerlinkcross