EL CLUB ALLARD | Madrid
EL CLUB ALLARD | Madrid
QUALIFICACIÓ:

Qualificació GourmandQualificació GourmandQualificació GourmandQualificació GourmandQualificació Gourmand

TIPUS DE CUINA:
D’autor
ADREÇA:
C/ Ferraz, 2. 28008 Madrid.
HORARIS:
De 13,30 a 16,30 i de 21,00 a 23,00 horas. Tancament setmanal diumenge i dilluns. Tancament anual: festius, setmana santa i agost

Un restaurant per gaudir d’una magnífica cuina, en un marc esplèndid, d’un servei impecable i un immens celler. El primer que sorprèn del restaurant El Club Allard és l’edifici que l’alberga: una preciositat, limitant la plaça d’Espanya. La decoració de la sala és de tall clàssic i suma elegància, amb una capacitat per a 64 comensals i diverses sales. A cura de la mateixa està el maître Álvaro Prieto. Des del passat 16 de gener de 2018, el reconegut cuiner José Carlos Fuentes és el nou xef executiu, que substitueix Maria Marte que inici la seva projecció internacional començant amb la República Dominicana per posar en marxa un ambiciós projecte de formació gastronòmica i sostenibilitat. José Carlos té una gran experiència en grans restaurants ja que va treballar durant més de 8 anys amb la xef Carme Ruscalleda, al Sant Pau i al Sant Pau Tòquio. Del 2013 al 2017 va ser el responsable del restaurant Terra, a l’Hotel Valdepalacios (Torrico-Toledo). La seva cuina està esquitxada d’una evident delicadesa i innovació, on es percep en cada mos el control de les més exquisides i complexes cuines tradicionals nacionals i internacionals, una cuina que descobreix sorprenents matisos asiàtics que va aprendre en els seus anys viscuts a Tòquio. Totes aquestes qualitats unides a un emocionant servei en sala en mirall, el seu amor al pa artesà de qualitat que elabora cada dia i la seva alta exigència en la rebosteria més acurada suposen una interessant renovació per a la cuina d’El Club Allard. A la carta de vins, unes 500 Referències, a cura del sommelier Javier Gila. Inaugurat el 1998 com a club privat, Propietat d’Antonio Chavarri, El Club Allard conserva su aire selecte, des que el 2003 és va obrir al públic en general. Situat en una de les zones més emblemàtiques de Madrid se’l considera un dels temples Gastronòmics més importants de la ciutat. Té 1 estrella Michelin.

Especialitats de la casa

Especialitats de la casa
– Carxofa de Tudela, eriçó i cervesa: 38,00 €
– Ou de gallina feliç, fum, bolets de temporada i cruixent de patata: 24,00 €
– Arròs de verdures de Tudela: 32,00 €
– Llom de cabirol salvatge amb pinya, menta i salsifí: 50,00 €
– Faisà amb parmentier de patata ratte: 45,00 €
– Banana bourbon: 18,00 €
– “Menú Gastronòmic”: 135,00 €
– Menú Hivern: 85,00 €

Serveis
Aire condicionat. Aparcacotxes. Plats vegans, vegetarian, i plats sense gluten
PREU MITJÀ:
100,00 €
CONTACTE
915 590 939
Web del restaurant
CAPACITAT
ACCEPTEN:
VISAMASTERCARDAMEXDINERS
Comparteix aquest Restaurant Gourmand!
Subscriu-te & rep les nostres recomanacions
Estigues a l’última en establiments gourmand. Inscriu-te per ser el primer en descobrir les nostres trovalles setmanals.


envelopephone-handsetmap-markerlinkcross