Revista Gastronomia & Turisme

Desde 1986, la revista especialitzada en restauració i hosteleria
RAFEL MURIA «EL RONQUEO I EL MONOGRÀFIC DE BALFEGÓ ENS SERVEIXEN PER FER JALEO AL BRICHS DE FALSET»
El darrer cap de setmana d’agost el restaurant Brichs de Falset rendeix homenatge a la tonyina vermella de Balfegó. L’establiment liderat des del 2024 pel xef Rafel Muria (Estrella Michelin i Sol Repsol pel Quatre Molins de Cornudella de Montsan...
LLEGIR MÉS
HOTEL EL NIU DE MARTINET: UN DESTÍ ESTRATÈGIC PER GAUDIR DE LA CERDANYA
L’estiu com d’altres períodes de vacances convida a descobrir noves destinacions. En aquesta època de l’any, quan tots els esforços se centren en desconnectar, relaxar-se i passar-ho bé, un nou projecte s’obre pas al Pirineu català: l'Ho...
LLEGIR MÉS
JOSEP MARGALEF «HA COSTAT MOLT DE 'PICO I PALA' SITUAR EL MOLÍ DELS AVIS AL NIVELL ON ÉS ARA»
En Josep Margalef és un cuiner autodidacta i que va passar la seva infància jugant entre els fogons de la seva mare Rosalia, quan el restaurant encara era El Molí (1970-2005). El 2006 van prendre el relleu familiar i ho va fer amb la clara id...
LLEGIR MÉS
CELLER JOAN PÀMIES: 25 ANYS TRANSFORMAT EL PAISATGE AL PLAT
El restaurant Celler Joan Pàmies ocupa una casa pairal del segle XVIII d’estil colonial, amb una terrassa porticada i un jardí privat. L’any 2013, després de dos anys de treballs intensius de restauració i adequació de la planta baixa -que a...
LLEGIR MÉS
COMPTE ENRERE A L’ESPLUGA DE FRANCOLÍ PER VIURE LA SEMIFINAL DE LA LLIGA DEL PORC I LA FORQUILLA
L’Espluga de Francolí escalfa motors per viure la segona semifinal de la Lliga del Porc i la Forquilla. Un esdeveniment que es portarà a terme el darrer diumenge del mes d’agost, tot coincidint amb la celebració de la 54a edició de la Festa de la Verema de la DO Conca de Barberà. L'esdeveniment, organitzat conjuntament per l'Ajuntament [...
LLEGIR MÉS
DESPRÉS DE L’ÈXIT DELS TRIBUTS A LA BOELLA, LES NITS GASTRO SÓN ARA PROTAGONISTES
La Boella continua amb les seves màgiques nits d’agost. Després de l’èxit assolit el cap de setmana passat, amb més de 2.000 persones gaudint als seus jardins dels tributs a tres llegendes de la música: ABBA, Tina Turner i The Beatles, aquest cap de setmana és el torn de maridar novament música i gastronomia d’alta […]...
LLEGIR MÉS
TARRAGONA CELEBRA LA FESTA DE CELEBRACIÓ DE L'ACCÉS AL TRON DEL REI MOHAMMED VI
El darrer dimecres de juliol el Consulat General del Marroc de Tarragona, Lleida i Aragó, ha celebrat amb una gran gala el 26è aniversari de la Festa del Tron que es celebra cada any en commemoració de l’entronització de Sa Majestat el Rei Mohammed VI del Marroc. Un acte que s'ha celebrat a l’Hotel Gran […]...
LLEGIR MÉS

Troba Hotels & Restaurants Gourmand

El mapa et mostra els establiments més propers a la teva ubicació actual, si vols ampliar la teva recerca pots fer-ho amb el buscador, per províncies o desplaçant-te pel mapa
Restaurants
Hotels
Resize the map
BUSCADOR
Escriu el nom de l'establiment, província o paraula clau i fes click a "Buscar"
PROVÍNCIES
Si desitges acotar la recerca pots marcar una o més províncies
Loading

Des de l’any 1972, la família Gispert ofereix el restaurant del seu hotel, que porta el mateix nom, una cuina mediterrània elaborada per la xef C…

Ala Maria Mercè Serres li agradava molt la cuina, des de sempre, encara que a la família no hi havia cap antecedent restaurador. L’art dels fogon…

Obert el 1976, a prop de la platja de Pals / Begur, els germans Font ofereixen en un ambient provençal, una cuina de mercat, de sabors i primeres…

Des de febrer de 2021 l’encantador hotel Tancat de Codorniu, d’Àngel Llasera, té un restaurant gastronòmic d’alta cuina d’autor, mediterrània, de…

És el restaurant gastronòmic de l’Hotel Peralada, que ofereix la tradició culinària posada al dia, amb una cuina basada en la qualitat tradiciona…

La incorporació del jove i prestigiós xef Josep Maria Portas, com a cap de cuina de Sa Cova, el restaurant del NM suites Hotel, ha revolucionat l…

Si vol gaudir gastronòmicament de la millor carn a la graella i dels productes més naturals i frescos, no ho dubti i acudeixi a aquest hostal, qu…

José Luis Capo Antich va inaugurar aquest prestigiós restaurant l’any 1991, que gaudeix d’una situació privilegiada enfront del mar, amb una agra…

Regentat pel matrimoni José Yáñez i Lola Freitas des de 1988 aquest restaurant, identificat per una gran bota junt a la seva porta, ofereix un am…

La Punta / Esmarris és el restaurant gastronòmic de l’hotel Dolce Sitges, ofereix dues ofertes gastronòmiques diferenciades segons sigui al migdi…

Nico Cabañas, Premi Nacional de Gastronomia de l’Acadèmia Catalana de Gastronomia al Empresari de l’Any, que també exerceix de sumiller, presenta…

Jordi Garriga i Anna Mateu van obrir per primera vegada les portes d’aquest restaurant familiar, el 20 de novembre de 1981, a la localitat turíst…
Resize the map
BUSCADOR
Escriu el nom de l'establiment, província o paraula clau i fes click a "Buscar"
PROVÍNCIES
Si desitges acotar la recerca pots marcar una o més províncies
Loading

85 habitacions i 4 suites, amb aire condicionat, caixa forta, minibar, telèfon directe, televisió via satèl·lit, Wi-Fi, assecador de cabell i pan…

108 habitacions i 3 suites, amb aire condicionat, caixa forta, minibar, telèfon directe, televisió via satèl·lit, Wi-Fi i pany electrònic. Admet …

10 habitacions i 11 suites amb aire condicionat, caixa forta, minibar, telèfon directe, televisió via satel·lit, Canal +, barnús, assecador de ca…

72 habitacions i 4 suites, amb telèfon directe, Wi-Fi i televisió. Preu habitació doble: 90/110 euros/dia. Situat al centre de la població, compt…

23 habitacions i 1 suite, amb aire condicionat, caixa forta, minibar, telèfon directe, televisió via satèl·lit i Canal +, Wi-Fi, barnús i assecad…

14 habitacions i 8 suites, amb aire condicionat, telèfon directe, televisió via satèl·lit, Wi-Fi i assecador de cabell. Disposa d’habitacions per…

54 habitacions i 3 suites, amb minibar, telèfon directe, televisió via satèl·lit, Wi-Fi i asseca-dor de cabell. Preu habitació doble: 140/163 eur…

L’Hotel Montarto es va inaugurar l’any 1972 i va ser el primer hotel de Baqueira i el primer hotel de 4 estrelles de la província de Lleida. L’ho…

116 habitacions i 2 suites, amb minibar, telèfon directe, televisió i Canal +, Wi-Fi i asseca-dor de cabell. Disposa d’habitacions per a minusvàl…

70 habitacions i 4 suites, amb aire condicionat, minibar gratuït, telèfon directe, Internet, Wi-Fi, televisió via satèl·lit i Canal +, barnús, as…

111 habitacions amb aire condicionat, caixa forta, minibar, telèfon directe, televisió via satèl·lit, wifi, assecador de cabell, barnús i pany el…

En mans de la família Parellada des de fa set generacions, la Fonda Europa és la més antiga de Catalunya doncs la seva inauguració es remunta al …

Restaurants Premiats x la Guia Gourmand – Any 2022

Anualment la Guia Gourmand designa amb estrictes criteris, tenint en compte la trajectòria i la bona feina dels establiments, el Restaurant de l’Any

Hotels Premiats x la Guia Gourmand – Any 2021

Anualment la Guia Gourmand designa amb estrictes criteris, tenint en compte la trajectòria i la bona feina dels establiments, l’Hotel de l’Any
Subscriu-te & rep les nostres recomanacions
Estigues a l’última en establiments gourmand. Inscriu-te per ser el primer en descobrir les nostres trovalles setmanals.


envelopephone-handsetmap-markerlinkcross