Revista Gastronomia & Turisme

Desde 1986, la revista especialitzada en restauració i hosteleria
EL BANQUET DE PRIMAVERA FA BRILLAR EL PLANTER DE L’INSTITUT ESCOLA D’HOTELERIA I TURISME DE CAMBRILS
L’Institut Escola d’Hoteleria i Turisme de Cambrils s’ha vestit de gala aquest dijous per celebrar una de les cites més importants del curs escolar: el ‘Banquet de Primavera’ 2024. Des de fa 14 anys que el centre de referència a les nostr...
LLEGIR MÉS
JUAN A. SERRANO «L’HOTEL RIU NERE ESTÀ AL QUILÒMETRE 0 DE VIELHA»
Ubicat en ple casc antic de Vielha e Mijaran, en plena riba de riu i a tocar de l’Ajuntament s’alça Riu Nere Mountain Hotel&Apartments. En una renovada i moderna recepció -que anteriorment havia estat una de les cafeteries més populars del...
LLEGIR MÉS
L’EASTER BRUNCH DE PORT AVENTURA SATISFÀ A PETITS I GRANS
PortAventura World es troba immers en plena celebració de la primavera. Fins el pròxim 14 de maig la benvinguda d’una de les estacions més esperades de l’any es viu a tots i cadascun dels indrets del parc temàtic. Precisament en un d’ells, ...
LLEGIR MÉS
THE TERRACE AT HILLS, BUON MANGIARE ITALIANO!
The Terrace at Hills, un dels restaurants d’INFINITUM -el resort residencial referent Costa Daurada- ha renovat recentment la seva carta. L’aposta és ferma pel producte mediterrani i té un protagonisme clar: la gastronomia italiana. Les creacio...
LLEGIR MÉS
L’HOTEL OLYMPUS PALACE PRESENTA UNA BECA AMB LA URV PER AJUDAR A LA INVESTIGACIÓ DE L’ICTUS
L’Hotel Olympus Palace i la Universitat Rovira i Virgili (URV) han presentat la primera ‘Beca Olympus’. Una beca en col·laboració amb la universitat tarragonina i que està dirigida a exclusivament l’alumnat dels Estudis de Comunicació. La beca té com a punt de partida el sopar solidari que cada any realitza l’establiment hoteler refe...
LLEGIR MÉS
POSADA DE LLARG DE LES SISENES JORNADES DE L'ARRÒS MARINER DE TARRAGONA
L’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de Tarragona Ciutat, amb el suport del Patronat de Turisme de l’Ajuntament de Tarragona i del Port de Tarragona; i amb el patrocini d’Arròs Bayo; han presentat les jornades que aquest any es consoliden arribant a la seva sisena edició. Durant més de 15 dies, 24 dels millors restaurants de la ciut...
LLEGIR MÉS
EL BANQUET DE PRIMAVERA FA BRILLAR EL PLANTER DE L’INSTITUT ESCOLA D’HOTELERIA I TURISME DE CAMBRILS
L’Institut Escola d’Hoteleria i Turisme de Cambrils s’ha vestit de gala aquest dijous per celebrar una de les cites més importants del curs escolar: el ‘Banquet de Primavera’ 2024. Des de fa 14 anys que el centre de referència a les nostres comarques en formació d’hoteleria, turisme i indústries alimentaries organitza aquest sopar. ...
LLEGIR MÉS

Troba Hotels & Restaurants Gourmand

El mapa et mostra els establiments més propers a la teva ubicació actual, si vols ampliar la teva recerca pots fer-ho amb el buscador, per províncies o desplaçant-te pel mapa
Restaurants
Hotels
Resize the map
BUSCADOR
Escriu el nom de l'establiment, província o paraula clau i fes click a "Buscar"
PROVÍNCIES
Si desitges acotar la recerca pots marcar una o més províncies
Loading

Fundat el 1875 pel besavi dels actuals propietaris, està situat en ple parc natural de la Garrotxa i ofereix una línia de cuina tradicional catal…

Inaugurat el 1971 per Emili Pujolas i Victòria Canalias, ofereix una carta de plats de la cuina catalana, creativa i de temporada amb tota la var…

Fundat en els anys 70 sobre la concessió d’una antiga cafeteria pels actuals propietaris, que també tenen l’hotel Porto Crist i l’Hotel Cap de Cr…

Fa més de 35 anys la família Iglesias va comprar aquest hostal a peu de carretera, amb una història centenària. Pilar Reixach dirigeix l’establim…

El matrimoni Ramón Vives i Montserrat Invernon van inaugurar Les Espelmes l’any 1970,  al Coll de Lilla entre Valls I Montblanc, en plena natura …

Inaugurat el 1999, està situat en un cim de 175 metres sobre el nivell del mar, sobre la platja de Llafranc, al costat de l’hotel del mateix nom,…

El Gastrobar 13/21 és el restaurant principal de l’ Altafulla Mar Hotel, un nou establiment hoteler inaugurat l’any 2015 i ubicat al barri maríti…

Des de l’any 1972, la família Gispert ofereix el restaurant del seu hotel, que porta el mateix nom, una cuina mediterrània elaborada per la xef C…

Ala Maria Mercè Serres li agradava molt la cuina, des de sempre, encara que a la família no hi havia cap antecedent restaurador. L’art dels fogon…

Obert el 1976, a prop de la platja de Pals / Begur, els germans Font ofereixen en un ambient provençal, una cuina de mercat, de sabors i primeres…

Des de febrer de 2021 l’encantador hotel Tancat de Codorniu, d’Àngel Llasera, té un restaurant gastronòmic d’alta cuina d’autor, mediterrània, de…

És el restaurant gastronòmic de l’Hotel Peralada, que ofereix la tradició culinària posada al dia, amb una cuina basada en la qualitat tradiciona…
Resize the map
BUSCADOR
Escriu el nom de l'establiment, província o paraula clau i fes click a "Buscar"
PROVÍNCIES
Si desitges acotar la recerca pots marcar una o més províncies
Loading

72 habitacions i 4 suites, amb telèfon directe, Wi-Fi i televisió. Preu habitació doble: 90/110 euros/dia. Situat al centre de la població, compt…

23 habitacions i 1 suite, amb aire condicionat, caixa forta, minibar, telèfon directe, televisió via satèl·lit i Canal +, Wi-Fi, barnús i assecad…

14 habitacions i 8 suites, amb aire condicionat, telèfon directe, televisió via satèl·lit, Wi-Fi i assecador de cabell. Disposa d’habitacions per…

54 habitacions i 3 suites, amb minibar, telèfon directe, televisió via satèl·lit, Wi-Fi i asseca-dor de cabell. Preu habitació doble: 140/163 eur…

L’Hotel Montarto es va inaugurar l’any 1972 i va ser el primer hotel de Baqueira i el primer hotel de 4 estrelles de la província de Lleida. L’ho…

116 habitacions i 2 suites, amb minibar, telèfon directe, televisió i Canal +, Wi-Fi i asseca-dor de cabell. Disposa d’habitacions per a minusvàl…

70 habitacions i 4 suites, amb aire condicionat, minibar gratuït, telèfon directe, Internet, Wi-Fi, televisió via satèl·lit i Canal +, barnús, as…

85 habitacions i 4 suites, amb aire condicionat, caixa forta, minibar, telèfon directe, televisió via satèl·lit, Wi-Fi, assecador de cabell i pan…

108 habitacions i 3 suites, amb aire condicionat, caixa forta, minibar, telèfon directe, televisió via satèl·lit, Wi-Fi i pany electrònic. Admet …

10 habitacions i 11 suites amb aire condicionat, caixa forta, minibar, telèfon directe, televisió via satel·lit, Canal +, barnús, assecador de ca…

Situat al centre de la població modernista de La Garriga, a tan sols 20 minuts de Barcelona, el confortable hotel de 4 estrelles va començar a fu…

111 habitacions amb aire condicionat, caixa forta, minibar, telèfon directe, televisió via satèl·lit, wifi, assecador de cabell, barnús i pany el…

Restaurants Premiats x la Guia Gourmand – Any 2022

Anualment la Guia Gourmand designa amb estrictes criteris, tenint en compte la trajectòria i la bona feina dels establiments, el Restaurant de l’Any

Hotels Premiats x la Guia Gourmand – Any 2021

Anualment la Guia Gourmand designa amb estrictes criteris, tenint en compte la trajectòria i la bona feina dels establiments, l’Hotel de l’Any
Subscriu-te & rep les nostres recomanacions
Estigues a l’última en establiments gourmand. Inscriu-te per ser el primer en descobrir les nostres trovalles setmanals.


envelopephone-handsetmap-markerlinkcross