Revista Gastronomia & Turisme

Desde 1986, la revista especialitzada en restauració i hosteleria
CUADRAT VALLEY I SAROA POSEN EN VALOR L'OLI EN UNA EXPERIÈNCIA OLEOTURÍSTICA D'ALÇADA
El molí d'oli Cuadrat Valley de l'Albagés -seleccionat entre les 20 millors empreses productores d’oli d’oliva verge extra de la guia Flos Olei- i el restaurant lleidatà Saroa (recomanat per la Guia Michelin) han portat a terme recentment una...
LLEGIR MÉS
L'ACADÈMIA DE GASTRONOMIA DE TARRAGONA ES DELECTA A LA CALA VISITANT EL MOLÍ DELS AVIS
L’Acadèmia de Gastronomia de Tarragona (AGT) ha visitat recentment el restaurant El Moli dels Avis. Un establiment situat al número 74 del carrer Andreu Llambrich i que el pròxim any celebrarà les seves dues dècades de vida. Dirigit per Josep ...
LLEGIR MÉS
WARREN MÁRQUEZ «VULL TRANSMETRE FELICITAT AMB LA MEVA CUINA AL RESTAURANT FLAMINGO»
El xef Warren Márquez és una de les novetats destacades del restaurant Flamingo, situat al Golf Costa Daurada Tarragona Sports Center. La seva incorporació vol aportar un salt de qualitat a nivell gastronòmic, amb un estil que combina innovació ...
LLEGIR MÉS
EL WINDSOR TRAÇA UN MAPA GASTRONÒMIC QUE HOMENATJA CATALUNYA
En una setmana on tots els focus apunten al Gastronomic Forum de Barcelona, nosaltres desviem el punt de mira i el dirigim cap a l’Eixample. Al número 286 del carrer Còrcega de la capital barcelonina ens disposem a recórrer la gastronomia catala...
LLEGIR MÉS
OLIS BARGALLÓ PRESENTA UNA DE LES MILLORS ANYADES D'OLIS NOUS: ARBEQUINA I PICUAL 2025
Olis Bargalló, empresa catalana de Castellví de Rosanes amb 175 anys de trajectòria ha presentat els olis primerencs, concretament l’elegant i dolça arbequina i un extraordinari picual, potent i d’aromes intensament verds. Uns olis d’oliva verge extra d’una qualitat i unes característiques organolèptiques extraordinàries i molt ben d...
LLEGIR MÉS
EL SOPAR OLYMPUS PALACE-ESPORT SOLIDARI INTERNACIONAL SUMA 16.190 GRÀCIES
El Sopar Solidari Olympus Palace-ESI ha aconseguit la magnífica xifra de 16.190 euros. Una ajuda que va destinada íntegrament a la Fundació Esport Solidari Internacional (ESI). Entitat sense ànim de lucre, que presideix Josep Maldonado i que promou l’activitat física entre el jovent, com a element clau per la seva salut física, mental i evo...
LLEGIR MÉS
TRANSGOURMET TANCA LA CELEBRACIÓ DEL SEU CENTENARI AMB UNA GRAN FESTA AL MUSEU NACIONAL D’ART DE CATALUNYA
Transgourmet Ibèrica ha culminat la celebració del seu centenari amb un acte al Museu Nacional d’Art de Catalunya (MNAC) a Barcelona, en un any especialment significatiu pel reconeixement a la seva trajectòria i per l’enfortiment del seu projecte empresarial. Més de 300 persones, entre representants institucionals, professionals del sector,...
LLEGIR MÉS

Troba Hotels & Restaurants Gourmand

El mapa et mostra els establiments més propers a la teva ubicació actual, si vols ampliar la teva recerca pots fer-ho amb el buscador, per províncies o desplaçant-te pel mapa
Restaurants
Hotels
Resize the map
BUSCADOR
Escriu el nom de l'establiment, província o paraula clau i fes click a "Buscar"
PROVÍNCIES
Si desitges acotar la recerca pots marcar una o més províncies
Loading

José Luis Capo Antich va inaugurar aquest prestigiós restaurant l’any 1991, que gaudeix d’una situació privilegiada enfront del mar, amb una agra…

Regentat pel matrimoni José Yáñez i Lola Freitas des de 1988 aquest restaurant, identificat per una gran bota junt a la seva porta, ofereix un am…

La Punta / Esmarris és el restaurant gastronòmic de l’hotel Dolce Sitges, ofereix dues ofertes gastronòmiques diferenciades segons sigui al migdi…

Nico Cabañas, Premi Nacional de Gastronomia de l’Acadèmia Catalana de Gastronomia al Empresari de l’Any, que també exerceix de sumiller, presenta…

Jordi Garriga i Anna Mateu van obrir per primera vegada les portes d’aquest restaurant familiar, el 20 de novembre de 1981, a la localitat turíst…

Fina Puigdevall va convertir el 1990 una bella masia centenària en un agradable restaurant en què ofereix una línia de cuina catalana d’avantguar…

Fundat el 1875 pel besavi dels actuals propietaris, està situat en ple parc natural de la Garrotxa i ofereix una línia de cuina tradicional catal…

Inaugurat el 1971 per Emili Pujolas i Victòria Canalias, ofereix una carta de plats de la cuina catalana, creativa i de temporada amb tota la var…

Fundat en els anys 70 sobre la concessió d’una antiga cafeteria pels actuals propietaris, que també tenen l’hotel Porto Crist i l’Hotel Cap de Cr…

Fa més de 35 anys la família Iglesias va comprar aquest hostal a peu de carretera, amb una història centenària. Pilar Reixach dirigeix l’establim…

El matrimoni Ramón Vives i Montserrat Invernon van inaugurar Les Espelmes l’any 1970,  al Coll de Lilla entre Valls I Montblanc, en plena natura …

Inaugurat el 1999, està situat en un cim de 175 metres sobre el nivell del mar, sobre la platja de Llafranc, al costat de l’hotel del mateix nom,…
Resize the map
BUSCADOR
Escriu el nom de l'establiment, província o paraula clau i fes click a "Buscar"
PROVÍNCIES
Si desitges acotar la recerca pots marcar una o més províncies
Loading

72 habitacions i 4 suites, amb telèfon directe, Wi-Fi i televisió. Preu habitació doble: 90/110 euros/dia. Situat al centre de la població, compt…

23 habitacions i 1 suite, amb aire condicionat, caixa forta, minibar, telèfon directe, televisió via satèl·lit i Canal +, Wi-Fi, barnús i assecad…

14 habitacions i 8 suites, amb aire condicionat, telèfon directe, televisió via satèl·lit, Wi-Fi i assecador de cabell. Disposa d’habitacions per…

54 habitacions i 3 suites, amb minibar, telèfon directe, televisió via satèl·lit, Wi-Fi i asseca-dor de cabell. Preu habitació doble: 140/163 eur…

L’Hotel Montarto es va inaugurar l’any 1972 i va ser el primer hotel de Baqueira i el primer hotel de 4 estrelles de la província de Lleida. L’ho…

116 habitacions i 2 suites, amb minibar, telèfon directe, televisió i Canal +, Wi-Fi i asseca-dor de cabell. Disposa d’habitacions per a minusvàl…

70 habitacions i 4 suites, amb aire condicionat, minibar gratuït, telèfon directe, Internet, Wi-Fi, televisió via satèl·lit i Canal +, barnús, as…

85 habitacions i 4 suites, amb aire condicionat, caixa forta, minibar, telèfon directe, televisió via satèl·lit, Wi-Fi, assecador de cabell i pan…

108 habitacions i 3 suites, amb aire condicionat, caixa forta, minibar, telèfon directe, televisió via satèl·lit, Wi-Fi i pany electrònic. Admet …

10 habitacions i 11 suites amb aire condicionat, caixa forta, minibar, telèfon directe, televisió via satel·lit, Canal +, barnús, assecador de ca…

82 habitacions (67 habitacions, 6 suites i 9 junior suites), amb aire condicionat, caixa forta, minibar, telèfon directa, barnús i sabatilles, as…

32 habitacions i 6 suites, amb aire condicionat, caixa forta, minibar, telèfon directe, televisió via satèl·lit, Canal +, Wi-Fi, barnús i assecad…

Restaurants Premiats x la Guia Gourmand – Any 2022

Anualment la Guia Gourmand designa amb estrictes criteris, tenint en compte la trajectòria i la bona feina dels establiments, el Restaurant de l’Any

Hotels Premiats x la Guia Gourmand – Any 2021

Anualment la Guia Gourmand designa amb estrictes criteris, tenint en compte la trajectòria i la bona feina dels establiments, l’Hotel de l’Any
Subscriu-te & rep les nostres recomanacions
Estigues a l’última en establiments gourmand. Inscriu-te per ser el primer en descobrir les nostres trovalles setmanals.


envelopephone-handsetmap-markerlinkcross