Revista Gastronomia & Turisme

Desde 1986, la revista especialitzada en restauració i hosteleria
MARCOS DÍAZ RUJANO «LA VIDA ÉS MASSA CURTA PER MENJAR MAL PA».
Paneme és el projecte fet realitat de Marcos Díaz Rujano, un jove enginyer mecànic de 28 anys i que recentment ha obert un obrador de forn i brioixeria al carrer Guillem Oliver nº5 de Tarragona. Després d’una etapa laboral vinculada a una comp...
LLEGIR MÉS
RAFEL MURIA «EL RONQUEO I EL MONOGRÀFIC DE BALFEGÓ ENS SERVEIXEN PER FER JALEO AL BRICHS DE FALSET»
El darrer cap de setmana d’agost el restaurant Brichs de Falset rendeix homenatge a la tonyina vermella de Balfegó. L’establiment liderat des del 2024 pel xef Rafel Muria (Estrella Michelin i Sol Repsol pel Quatre Molins de Cornudella de Montsan...
LLEGIR MÉS
HOTEL EL NIU DE MARTINET: UN DESTÍ ESTRATÈGIC PER GAUDIR DE LA CERDANYA
L’estiu com d’altres períodes de vacances convida a descobrir noves destinacions. En aquesta època de l’any, quan tots els esforços se centren en desconnectar, relaxar-se i passar-ho bé, un nou projecte s’obre pas al Pirineu català: l'Ho...
LLEGIR MÉS
JOSEP MARGALEF «HA COSTAT MOLT DE 'PICO I PALA' SITUAR EL MOLÍ DELS AVIS AL NIVELL ON ÉS ARA»
En Josep Margalef és un cuiner autodidacta i que va passar la seva infància jugant entre els fogons de la seva mare Rosalia, quan el restaurant encara era El Molí (1970-2005). El 2006 van prendre el relleu familiar i ho va fer amb la clara id...
LLEGIR MÉS
EL NOU THE LAKEHOUSE BISTROT REOBRE LES SEVES PORTES AMB GRANS ALICIENTS
The Lakehouse Bistrot ha reobert aquesta setmana després d'una reforma integral de les seves instal·lacions i una renovació completa de la seva proposta gastronòmica. Sota la direcció de la xef executiva Beatriz Burillo, el restaurant d’INFINITUM evoluciona cap a una cuina contemporània, saludable i de proximitat, sense perdre l'essència m...
LLEGIR MÉS
LES ARTS ARTÍSTIQUES I CULINÀRIES DE DAVID CALLAU I PEP MORENO ENCISEN EL GASTRO ART & WINE DE SALOU
La Torre Vella de Salou s’ha convertit aquest diumenge al vespre en un gran escenari d’art, gastronomia i música amb motiu d’una nova edició del GastroArt & Wine. Unes 400 persones han gaudit d’una experiència sensorial única en un ambient festiu i plenament mediterrani. Enguany, l’esdeveniment ha tingut un caire especialment rell...
LLEGIR MÉS
LES BRAVES MÉS PUNYETERES SUMEN EL SEU PRIMER GUARDÓ
La gastrotaperia Lo Punyetero de Tortosa suma el seu primer guardó. L’establiment inaugurat el passat mes de maig per Jordi Subirats —que també regenta La Placeta a la capital tortosina— s’ha emportat el premi del jurat popular en el IV Concurs Internacional d’Elaboració de Patates Braves Palència Brava 2025/@UnaDeBravas. El seu r...
LLEGIR MÉS

Troba Hotels & Restaurants Gourmand

El mapa et mostra els establiments més propers a la teva ubicació actual, si vols ampliar la teva recerca pots fer-ho amb el buscador, per províncies o desplaçant-te pel mapa
Restaurants
Hotels
Resize the map
BUSCADOR
Escriu el nom de l'establiment, província o paraula clau i fes click a "Buscar"
PROVÍNCIES
Si desitges acotar la recerca pots marcar una o més províncies
Loading

Des de febrer de 2021 l’encantador hotel Tancat de Codorniu, d’Àngel Llasera, té un restaurant gastronòmic d’alta cuina d’autor, mediterrània, de…

És el restaurant gastronòmic de l’Hotel Peralada, que ofereix la tradició culinària posada al dia, amb una cuina basada en la qualitat tradiciona…

La incorporació del jove i prestigiós xef Josep Maria Portas, com a cap de cuina de Sa Cova, el restaurant del NM suites Hotel, ha revolucionat l…

Si vol gaudir gastronòmicament de la millor carn a la graella i dels productes més naturals i frescos, no ho dubti i acudeixi a aquest hostal, qu…

José Luis Capo Antich va inaugurar aquest prestigiós restaurant l’any 1991, que gaudeix d’una situació privilegiada enfront del mar, amb una agra…

Regentat pel matrimoni José Yáñez i Lola Freitas des de 1988 aquest restaurant, identificat per una gran bota junt a la seva porta, ofereix un am…

La Punta / Esmarris és el restaurant gastronòmic de l’hotel Dolce Sitges, ofereix dues ofertes gastronòmiques diferenciades segons sigui al migdi…

Nico Cabañas, Premi Nacional de Gastronomia de l’Acadèmia Catalana de Gastronomia al Empresari de l’Any, que també exerceix de sumiller, presenta…

Jordi Garriga i Anna Mateu van obrir per primera vegada les portes d’aquest restaurant familiar, el 20 de novembre de 1981, a la localitat turíst…

Fina Puigdevall va convertir el 1990 una bella masia centenària en un agradable restaurant en què ofereix una línia de cuina catalana d’avantguar…

Fundat el 1875 pel besavi dels actuals propietaris, està situat en ple parc natural de la Garrotxa i ofereix una línia de cuina tradicional catal…

Inaugurat el 1971 per Emili Pujolas i Victòria Canalias, ofereix una carta de plats de la cuina catalana, creativa i de temporada amb tota la var…
Resize the map
BUSCADOR
Escriu el nom de l'establiment, província o paraula clau i fes click a "Buscar"
PROVÍNCIES
Si desitges acotar la recerca pots marcar una o més províncies
Loading

72 habitacions i 4 suites, amb telèfon directe, Wi-Fi i televisió. Preu habitació doble: 90/110 euros/dia. Situat al centre de la població, compt…

23 habitacions i 1 suite, amb aire condicionat, caixa forta, minibar, telèfon directe, televisió via satèl·lit i Canal +, Wi-Fi, barnús i assecad…

14 habitacions i 8 suites, amb aire condicionat, telèfon directe, televisió via satèl·lit, Wi-Fi i assecador de cabell. Disposa d’habitacions per…

54 habitacions i 3 suites, amb minibar, telèfon directe, televisió via satèl·lit, Wi-Fi i asseca-dor de cabell. Preu habitació doble: 140/163 eur…

L’Hotel Montarto es va inaugurar l’any 1972 i va ser el primer hotel de Baqueira i el primer hotel de 4 estrelles de la província de Lleida. L’ho…

116 habitacions i 2 suites, amb minibar, telèfon directe, televisió i Canal +, Wi-Fi i asseca-dor de cabell. Disposa d’habitacions per a minusvàl…

70 habitacions i 4 suites, amb aire condicionat, minibar gratuït, telèfon directe, Internet, Wi-Fi, televisió via satèl·lit i Canal +, barnús, as…

85 habitacions i 4 suites, amb aire condicionat, caixa forta, minibar, telèfon directe, televisió via satèl·lit, Wi-Fi, assecador de cabell i pan…

108 habitacions i 3 suites, amb aire condicionat, caixa forta, minibar, telèfon directe, televisió via satèl·lit, Wi-Fi i pany electrònic. Admet …

10 habitacions i 11 suites amb aire condicionat, caixa forta, minibar, telèfon directe, televisió via satel·lit, Canal +, barnús, assecador de ca…

311 habitacions amb aire condicionat, caixa forta, minibar, televisió amb canal satèl·lit, caixa forta, barnús, telèfon directe, pany electrònic,…

130 habitacions amb aire condicionat, caixa forta, minibar gratuït, telèfon directa, televisió via satèl·lit, barnús, assecador de cabell, tancam…

Restaurants Premiats x la Guia Gourmand – Any 2022

Anualment la Guia Gourmand designa amb estrictes criteris, tenint en compte la trajectòria i la bona feina dels establiments, el Restaurant de l’Any

Hotels Premiats x la Guia Gourmand – Any 2021

Anualment la Guia Gourmand designa amb estrictes criteris, tenint en compte la trajectòria i la bona feina dels establiments, l’Hotel de l’Any
Subscriu-te & rep les nostres recomanacions
Estigues a l’última en establiments gourmand. Inscriu-te per ser el primer en descobrir les nostres trovalles setmanals.


envelopephone-handsetmap-markerlinkcross