Revista Gastronomia & Turisme

Desde 1986, la revista especialitzada en restauració i hosteleria
L’ACADÈMIA CATALANA DE GASTRONOMIA I NUTRICIÓ GAUDEIX D’UN FESTÍ ROMÀ A TARRACO
L’Acadèmia Catalana de Gastronomia i Nutrició (ACGN) ha portat a terme recentment una visita a la ciutat de Tarragona. Una jornada en que els acadèmics han pogut descobrir el patrimoni arqueològic i la gastronomia de l’antiga Tàrraco. L’es...
LLEGIR MÉS
EL QUATRE MOLINS PRESENTA LA SEVA APOSTA MÉS AMBICIOSA
Feia 43 dies que a Cornudella de Montsant s’hi estava cuinant alguna de grossa. El compte enrere l’anunciava diàriament el xef Rafel Muria mitjançant les seves xarxes socials. Sense donar masses pistes, l’equip al complert del Quatre Molins t...
LLEGIR MÉS
L’ACADÈMIA DE GASTRONOMIA DE TGN VISITA EL RESTAURANT HIU
L’Acadèmia de Gastronomia de Tarragona ha visitat la vila marinera de Cambrils, i ho ha fet per descobrir el restaurant HIU, liderat pel xef Sergi Palacín, format a l’Institut Escola d’Hoteleria i Turisme de Cambrils. Un establiment camí del...
LLEGIR MÉS
LA 1a PROMOCIÓ DE PERIODISTES URV MARIDA RECORDS AMB UN BON ÀPAT
Una representació de la primera (i millor) promoció de periodistes de la Universitat Rovira i Virgili s’han aplegat per commemorar un dels millors moments de les seves vides: el 20è aniversari. De quina efemèride parlem es preguntarà estimat l...
LLEGIR MÉS
L’ACADÈMIA CATALANA DE GASTRONOMIA I NUTRICIÓ GAUDEIX D’UN FESTÍ ROMÀ A TARRACO
L’Acadèmia Catalana de Gastronomia i Nutrició (ACGN) ha portat a terme recentment una visita a la ciutat de Tarragona. Una jornada en que els acadèmics han pogut descobrir el patrimoni arqueològic i la gastronomia de l’antiga Tàrraco. L’esdeveniment  liderat per l’acadèmic, cuiner i periodista gastronòmic Francesc Torrente, ha compt...
LLEGIR MÉS
CLOS GALENA: 25 ANYS DEL SOMNI FET REALITAT DE MIGUEL PÉREZ I MERCHE DALMAU
Merche Dalmau és una dona noble, lleial, feta a si mateixa i a qui la vida, tot i etzibar-li alguna que altra garrotada important, ella sempre l’ha afrontat de cara. Un somriure tímid inicial davant dels periodistes especialitzats en gastronomia -i que gaudeixen de la seva companyia al Via Veneto de Barcelona- donen pas uns […]...
LLEGIR MÉS
EL QUATRE MOLINS PRESENTA LA SEVA APOSTA MÉS AMBICIOSA
Feia 43 dies que a Cornudella de Montsant s’hi estava cuinant alguna de grossa. El compte enrere l’anunciava diàriament el xef Rafel Muria mitjançant les seves xarxes socials. Sense donar masses pistes, l’equip al complert del Quatre Molins treballava en una idea que, després de pràcticament un mes i mig, ha vist la llum. El […]...
LLEGIR MÉS

Troba Hotels & Restaurants Gourmand

El mapa et mostra els establiments més propers a la teva ubicació actual, si vols ampliar la teva recerca pots fer-ho amb el buscador, per províncies o desplaçant-te pel mapa
Restaurants
Hotels
Resize the map
BUSCADOR
Escriu el nom de l'establiment, província o paraula clau i fes click a "Buscar"
PROVÍNCIES
Si desitges acotar la recerca pots marcar una o més províncies
Loading
We couldn't find any results!
Resize the map
BUSCADOR
Escriu el nom de l'establiment, província o paraula clau i fes click a "Buscar"
PROVÍNCIES
Si desitges acotar la recerca pots marcar una o més províncies
Loading
We couldn't find any results!

Restaurants Premiats x la Guia Gourmand – Any 2022

Anualment la Guia Gourmand designa amb estrictes criteris, tenint en compte la trajectòria i la bona feina dels establiments, el Restaurant de l’Any

Hotels Premiats x la Guia Gourmand – Any 2021

Anualment la Guia Gourmand designa amb estrictes criteris, tenint en compte la trajectòria i la bona feina dels establiments, l’Hotel de l’Any
Subscriu-te & rep les nostres recomanacions
Estigues a l’última en establiments gourmand. Inscriu-te per ser el primer en descobrir les nostres trovalles setmanals.


envelopephone-handsetmap-markerlinkcross