Revista Gastronomia & Turisme

Desde 1986, la revista especialitzada en restauració i hosteleria
LA CABRA HISPÀNICA S’APODERA DELS FOGONS DEL AMONAREN ETXEA
Aingeru Rodríguez -xef del restaurant Amonaren Etxea- és un ferm defensor del producte autèntic i certificat. Li agrada tafanejar, tastar, provar i, evidentment, cuinar. La seva persona exemplifica el fet de ser un veritable ‘laboratori gastron�...
LLEGIR MÉS
ALBERT GUZMÁN, CUINA ARRELADA A LA RÀPITA AMB SABOR MEDITERRÀNI I FAMILIAR
Per la sang del xef Albert Guzmán hi corre la tradició d’una família marinera apassionada per la cuina a La Ràpita. Com a professional exemplifica una quarta generació de restauradors amants de submergir-se en el fogons i servir bons àpats. L...
LLEGIR MÉS
XAVIER PERNÁNDEZ «EL MENÚ ARRELS NO ÉS UNA EXPERIÈNCIA, ÉS UN ESPECTACLE GASTRONÒMIC»
El restaurant Seasons ha estrenat fa un parell de setmanes una nova proposta gastronòmica. Arrels és un menú degustació pensat per emocionar-se amb la cuina tarragonina. Una proposta per tornar a l’origen de tot. Aprofitem l’avinentesa de vis...
LLEGIR MÉS
EL ‘JUGÓN’ D’EN PEP MORENO MARIDA ART I GASTRONOMIA EN UN MENÚ DEGUSTACIÓ
De ben segur que pocs sabeu que en Pep Moreno tenia molt bones maneres de petit en el món de la cistella, concretament quan vestia la samarreta del Club Bàsquet Valls. El reconegut xef repartia joc i assistències sobre el parquet, emmirallant-se e...
LLEGIR MÉS
LA CABRA HISPÀNICA S’APODERA DELS FOGONS DEL AMONAREN ETXEA
Aingeru Rodríguez -xef del restaurant Amonaren Etxea- és un ferm defensor del producte autèntic i certificat. Li agrada tafanejar, tastar, provar i, evidentment, cuinar. La seva persona exemplifica el fet de ser un veritable ‘laboratori gastronòmic amb potes’. Coneixedor al més mínim detall de la matèria prima amb la que treballa, el cui...
LLEGIR MÉS
ALBERT GUZMÁN, CUINA ARRELADA A LA RÀPITA AMB SABOR MEDITERRÀNI I FAMILIAR
Per la sang del xef Albert Guzmán hi corre la tradició d’una família marinera apassionada per la cuina a La Ràpita. Com a professional exemplifica una quarta generació de restauradors amants de submergir-se en el fogons i servir bons àpats. L’Albert a més hi deixa anar la seva creativitat, talent, saber fer i hi aplica […]...
LLEGIR MÉS
XAVIER PERNÁNDEZ «EL MENÚ ARRELS NO ÉS UNA EXPERIÈNCIA, ÉS UN ESPECTACLE GASTRONÒMIC»
El restaurant Seasons ha estrenat fa un parell de setmanes una nova proposta gastronòmica. Arrels és un menú degustació pensat per emocionar-se amb la cuina tarragonina. Una proposta per tornar a l’origen de tot. Aprofitem l’avinentesa de visitar el Seasons (Plaça Corsini nº10 de Tarragona)  per comentar l’estrena amb el xef, en Xavi F...
LLEGIR MÉS

Troba Hotels & Restaurants Gourmand

El mapa et mostra els establiments més propers a la teva ubicació actual, si vols ampliar la teva recerca pots fer-ho amb el buscador, per províncies o desplaçant-te pel mapa
Restaurants
Hotels
Resize the map
BUSCADOR
Escriu el nom de l'establiment, província o paraula clau i fes click a "Buscar"
PROVÍNCIES
Si desitges acotar la recerca pots marcar una o més províncies
Loading
We couldn't find any results!
Resize the map
BUSCADOR
Escriu el nom de l'establiment, província o paraula clau i fes click a "Buscar"
PROVÍNCIES
Si desitges acotar la recerca pots marcar una o més províncies
Loading
We couldn't find any results!

Restaurants Premiats x la Guia Gourmand – Any 2022

Anualment la Guia Gourmand designa amb estrictes criteris, tenint en compte la trajectòria i la bona feina dels establiments, el Restaurant de l’Any

Hotels Premiats x la Guia Gourmand – Any 2021

Anualment la Guia Gourmand designa amb estrictes criteris, tenint en compte la trajectòria i la bona feina dels establiments, l’Hotel de l’Any
Subscriu-te & rep les nostres recomanacions
Estigues a l’última en establiments gourmand. Inscriu-te per ser el primer en descobrir les nostres trovalles setmanals.


envelopephone-handsetmap-markerlinkcross