CITRUS DEL TANCAT | Alcanar
CITRUS DEL TANCAT | Alcanar
QUALIFICACIÓ:

Qualificació GourmandQualificació GourmandQualificació GourmandQualificació Gourmand

TIPUS DE CUINA:
D’autor, mediterrània, de temporada, avantguardista i de fusió
ADREÇA:
Finca Tancat de Codorniu. Ctra. Nacional, 340; km. 1059. Cases d’Alcanar. 43530 Alcanar.
HORARIS:
De 13,00 a 15,30 i de 20,00 a 22,30 hores. Tanca: dimecres i dijous.

Des de febrer de 2021 l’encantador hotel Tancat de Codorniu, d’Àngel Llasera, té un restaurant gastronòmic d’alta cuina d’autor, mediterrània, de temporada, avantguardista i tocs de fusió, a càrrec de xef Aitor López Martínez. En el marc elegant i un entorn màgic de tarongers i palmeres que dominen la finca de l’establiment, el menjador del Citrus del Tancat té una capacitat per a 40 comensals i està sota la direcció d’Alex Carlos Nolla, que exerceix també de sommelier. Disposa d’un ampli celler amb unes 250 referències. Aitor López estudi des del 2009 fins al 2013 a l’Escola d’Hosteleria del Grau, de Castelló, cursant primer un grau mitjà de Serveis en restauració durant 2 anys i els darrers 2 cursant cuina i gastronomia. Va realitzar les pràctiques formatives al restaurant Daluan, de Morella. L’any 2016 entra a formar part de el grup Ricard Camarena, de Valencià, passant per les cuines de tots els seus restaurants, Canalla Bistro com a cap de partida, General restaurant, primer com a cap de partida i 2 anys com a cap de cuina i per últim en 2018 acaba la seva formació en valencià a Ricard Camarena Restaurant (2 estrelles Michelin i 3 sols Repsol) durant gairebé dos anys més, com a cap de partida fins al 2020 que s’incorpora a l’equip del Tancat de Codorniu per preparar l’obertura de Citrus del Tancat. Aquí l’Aitor ofereix una cuina creativa molt treballada que utilitza molts productes de la l’hort de la pròpia finca, buscant en cada plat una fusió d’ingredients ben diversos buscant les textures i nous sabors per delectar els paladars més sofisticats. Li agrada jugar amb els productes del mar i de la terra, elaborant uns plats d’autoria amb resultats plenament satisfactoris. El menú degustació que actualment presenta posa de relleu el mestratge d’aquest xef i la seva inquietud en oferir un conjunt de elaboracions plenes de gustos ben variats de productes de l’horta, del mediterrani i de la ramaderia (el plat estrella és el “churrasco d’agnell”) pel plaer dels comensals.

Especialitats de la casa

Des de febrer de 2021 l’encantador hotel Tancat de Codorniu, d’Àngel Llasera, té un restaurant gastronòmic d’alta cuina d’autor, mediterrània, de temporada, avantguardista i tocs de fusió, a càrrec de xef Aitor López Martínez. En el marc elegant i un entorn màgic de tarongers i palmeres que dominen la finca de l’establiment, el menjador del Citrus del Tancat té una capacitat per a 40 comensals i està sota la direcció d’Alex Carlos Nolla, que exerceix també de sommelier. Disposa d’un ampli celler amb unes 250 referències. Aitor López estudi des del 2009 fins al 2013 a l’Escola d’Hosteleria del Grau, de Castelló, cursant primer un grau mitjà de

Serveis
en restauració durant 2 anys i els darrers 2 cursant cuina i gastronomia. Va realitzar les pràctiques formatives al restaurant Daluan, de Morella. L’any 2016 entra a formar part de el grup Ricard Camarena, de Valencià, passant per les cuines de tots els seus restaurants, Canalla Bistro com a cap de partida, General restaurant, primer com a cap de partida i 2 anys com a cap de cuina i per últim en 2018 acaba la seva formació en valencià a Ricard Camarena Restaurant (2 estrelles Michelin i 3 sols Repsol) durant gairebé dos anys més, com a cap de partida fins al 2020 que s’incorpora a l’equip del Tancat de Codorniu per preparar l’obertura de Citrus del Tancat. Aquí l’Aitor ofereix una cuina creativa molt treballada que utilitza molts productes de la l’hort de la pròpia finca, buscant en cada plat una fusió d’ingredients ben diversos buscant les textures i nous sabors per delectar els paladars més sofisticats. Li agrada jugar amb els productes del mar i de la terra, elaborant uns plats d’autoria amb resultats plenament satisfactoris. El menú degustació que actualment presenta posa de relleu el mestratge d’aquest xef i la seva inquietud en oferir un conjunt de elaboracions plenes de gustos ben variats de productes de l’horta, del mediterrani i de la ramaderia (el plat estrella és el “churrasco d’agnell”) pel plaer dels comensals. Especialitats de la casa – Carxofes del nostre hort cuites i fregides, “velouté” de pernill ibèric i rovell d’ou curat, 14,00 € – Cocotxes de lluç del Mediterrani a la brasa, suc de porros i “chalota” fregida, 19,00 € – Rap a la brasa i “enoki” (bolet) estofat en un all i pebre, 16,00 € – “Churrasco” d’anyell ibèric, tomàquet tatemado, fonoll rostit i suc d’herbes, 22,00 € – Ventresca de tonyina vermella Balfegó, pebrot rostit i suc de “titaina”, 26,00 € – Flam de llet d’ovella i tòfona d’hivern “Tuber melanosporum”, 7,50 € – Menú Tancat (curt), 45,00 € – Menú Citrus (llarg), 64,00 €.
PREU MITJÀ:
50,00 €
CONTACTE
977 737 194
Web del restaurant
CAPACITAT
ACCEPTEN:
VISAMASTERCARDAMEXDINERS
Comparteix aquest Restaurant Gourmand!
Subscriu-te & rep les nostres recomanacions
Estigues a l’última en establiments gourmand. Inscriu-te per ser el primer en descobrir les nostres trovalles setmanals.


envelopephone-handsetmap-markerlinkcross