Revista Gastronomia & Turisme

Desde 1986, la revista especialitzada en restauració i hosteleria
SUMMIT: EL ROOFTOP REFERENT A SALOU QUE T'OBRE LES PORTES DEL CEL
Ubicat a la planta àtic de l'Hotel Olympus Palace de Salou, SUMMIT és el rooftop de referència de la Costa Daurada on celebrar esdeveniments familiars, reunions d'empresa o gaudir d'un àpat o sopar entre amics. Un espai amb 1.600 metres quadrats ...
LLEGIR MÉS
MARTA VERONA «L’OPERACIÓ BIKINI HA D’ESTAR PRESENT ELS 365 DIES DE L’ANY»
La madrilenya Marta Verona és nutricionista, actualment és docent al Basque Culinary Center i l’any 2018 es va proclamar guanyadora del programa MasterChef. Aquest cap de setmana ella i la seva parella, el manresà i professor de fitness Cesc Esc...
LLEGIR MÉS
CRUSPIR-SE BARCELONA AL WINDSOR AMB LA INSPIRACIÓ DE NÉSTOR LUJÁN
Benvingut sigui el dia que a en David Rodríguez -xef del restaurant Windsor de Barcelona- li va caure a les mans ‘Vint segles de Cuina Catalana’. I ho va fer via Wallapop i de la seva dona, que és qui li va regalar l’obra del reconegut period...
LLEGIR MÉS
MATEU BLANCH, L'INVENTOR DE LA 'PAELLA LLEIDATANA' AL CARAVISTA
El Caravista no és un restaurant més. Només creuar la porta del número 38 de l’Avinguda Balmes de Lleida el comensal ho comprova. La primera imatge és un extens taulell de peix i marisc variat, procedent de la mediterrània i de la costa atlà...
LLEGIR MÉS
LA 'BECA OLYMPUS' RECONEIX L'ESFORÇ DELS ALUMNES DELS ESTUDIS DE COMUNICACIÓ URV
L’estudiant del grau de Publicitat i Relacions Públiques de la Universitat Rovira i Virgili (URV), Maira Isaura Rojas, és la guanyadora de la primera convocatòria de la ‘Beca Olympus’. La beca té com a punt de partida el sopar solidari que anualment realitza l’Hotel Olympus Palace 4* de Salou i que enguany és en benefici […]...
LLEGIR MÉS
LA BOELLA AIXECA EL TELÓ DELS CONCERTS D’ESTIU AMB EL TRIBUT A SINATRA
El jardí de La Boella es converteix aquest darrer diumenge de juliol en escenari a l’aire lliure d’una sèrie de concerts únics a la demarcació de Tarragona. Un esdeveniment musical que també es celebrarà el dies 17 i 24 d’agost i que maridarà música i gastronomia en un dels espais més atractius de la Costa […]...
LLEGIR MÉS
L'ACADÈMIA DE GASTRONOMIA DE TGN TOCA EL CEL AL SUMMIT
L’Acadèmia de Gastronomia de Tarragona ha portat a terme la segona visita del curs 2024-25, i ho ha fet al restaurant SUMMIT. La terrassa situada a la planta àtic de l'Hotel Olympus Palace de Salou ha congregat a pràcticament una quarantena d'acadèmics. Tothom ha pogut gaudir d’un àpat preparat per l’ocasió en un espai de […]...
LLEGIR MÉS

Troba Hotels & Restaurants Gourmand

El mapa et mostra els establiments més propers a la teva ubicació actual, si vols ampliar la teva recerca pots fer-ho amb el buscador, per províncies o desplaçant-te pel mapa
Restaurants
Hotels
Resize the map
BUSCADOR
Escriu el nom de l'establiment, província o paraula clau i fes click a "Buscar"
PROVÍNCIES
Si desitges acotar la recerca pots marcar una o més províncies
Loading

La mare de Jean-Pierre Vigato, xef propietari del restaurant Apicius, situat en un parc magnífic al centre de París, era mestressa de casa i cuin…

Certament sorprèn molt positivament descobrir aquesta joia gastronòmica a les comarques de Lleida, que ofereix no només un marc físic magnífic si…

Ados passos de la plaça Vendome, al fons d’un breu passatge, es troba una gran joia de la gastronomia parisenca. El seu xef propietari, Alain Dut…

Enoteca (del grec”vi”i”celler”) és un restaurant o local en el qual se serveix i es comercialitza vi. Existeix la possibilitat en algunes enotequ…

Situat al cor de la parròquia d’Encamp es troba la Borda Vella, un restaurant de muntanya que transmet les sensacions de les antigues cases andor…

Inaugurat l’any 1965, és el restaurant gastronòmic de l’hotel Roc Blanc i està situat a la planta baixa, al costat del hall, comptant també amb e…

Propietat de casa Teixido, ofereix una bona cuina de muntanya, de temporada i de mercat. Ocupa una borda típica d`Andorra, amb una gran graella a…

El restaurant, sota la gerència i direcció de sala de Francesc Guillén Bayo des de 2014, està situat al centre del petit poble de Sispony, un del…
Resize the map
BUSCADOR
Escriu el nom de l'establiment, província o paraula clau i fes click a "Buscar"
PROVÍNCIES
Si desitges acotar la recerca pots marcar una o més províncies
Loading
We couldn't find any results!

Restaurants Premiats x la Guia Gourmand – Any 2022

Anualment la Guia Gourmand designa amb estrictes criteris, tenint en compte la trajectòria i la bona feina dels establiments, el Restaurant de l’Any

Hotels Premiats x la Guia Gourmand – Any 2021

Anualment la Guia Gourmand designa amb estrictes criteris, tenint en compte la trajectòria i la bona feina dels establiments, l’Hotel de l’Any
Subscriu-te & rep les nostres recomanacions
Estigues a l’última en establiments gourmand. Inscriu-te per ser el primer en descobrir les nostres trovalles setmanals.


envelopephone-handsetmap-markerlinkcross