Revista Gastronomia & Turisme

Desde 1986, la revista especialitzada en restauració i hosteleria
ASSABORINT LA POR MÉS VIRTUAL I GASTRONÒMICA A PORTAVENTURA WORLD
PortAventura World es troba immers en plena celebració de la tardor més fantasmagòrica. Fins el pròxim 10 de novembre la festivitat de Halloween és la gran protagonista. La festivitat del dia de ‘Tots Sants’ és a tocar i poder experimentar ...
LLEGIR MÉS
GESSAMÍ CARAMÉS «EN ELS SOPARS-MARIDATGE VEURE COM LA GENT ES DIVERTEIX ÉS EL MILLOR REGAL»
Aquest dissabte al restaurant Meleta de Romer, la cervesa és la protagonista. Estrella Damm i la cuinera calera Gessamí Caramés van de la mà en el que serà el darrer sopar-maridatge de la temporada. Al número 21 del carrer Trafalgar, al paradí...
LLEGIR MÉS
L’ACADÈMIA CATALANA DE GASTRONOMIA I NUTRICIÓ GAUDEIX D’UN FESTÍ ROMÀ A TARRACO
L’Acadèmia Catalana de Gastronomia i Nutrició (ACGN) ha portat a terme recentment una visita a la ciutat de Tarragona. Una jornada en que els acadèmics han pogut descobrir el patrimoni arqueològic i la gastronomia de l’antiga Tàrraco. L’es...
LLEGIR MÉS
EL QUATRE MOLINS PRESENTA LA SEVA APOSTA MÉS AMBICIOSA
Feia 43 dies que a Cornudella de Montsant s’hi estava cuinant alguna de grossa. El compte enrere l’anunciava diàriament el xef Rafel Muria mitjançant les seves xarxes socials. Sense donar masses pistes, l’equip al complert del Quatre Molins t...
LLEGIR MÉS
EL GORDO 2 CELEBRA EL DIA MUNDIAL DE LA TRIPERIA
Aquest dimecres 30 d’octubre es celebra el ‘Dia mundial de la Triperia’. A Tarragona, a el bar El  Gordo 2 han volgut commemorar aquesta efemèride compartint un menú d'esmorzar de forquilla que consta de tres característics plats: peus de porc, morro de vedella estofat i els arxiconeguts i premiats ‘callos del Gordo’. Tot plegat aco...
LLEGIR MÉS
EDUARD XATRUCH APADRINA LA GRAN QUALITAT DE L'OLI NOU DE LA DOP SIURANA
Tot i que per tercer any consecutiu la collita de la DOP Siurana decau, enguany es situa en 2.750.000 litres d’oli d’oliva verge extra, un dels noms pròpis de la presentació de la collita 2024-2025 ha estat la d'Eduard Xatruch. El reconegut xef vilasecà n'ha estat el padrí de la mateixa, i ha reconegut sentir-se […]...
LLEGIR MÉS
ASSABORINT LA POR MÉS VIRTUAL I GASTRONÒMICA A PORTAVENTURA WORLD
PortAventura World es troba immers en plena celebració de la tardor més fantasmagòrica. Fins el pròxim 10 de novembre la festivitat de Halloween és la gran protagonista. La festivitat del dia de ‘Tots Sants’ és a tocar i poder experimentar la por amb un somriure i amb molta diversió és una de les sensacions més […]...
LLEGIR MÉS

Troba Hotels & Restaurants Gourmand

El mapa et mostra els establiments més propers a la teva ubicació actual, si vols ampliar la teva recerca pots fer-ho amb el buscador, per províncies o desplaçant-te pel mapa
Restaurants
Hotels
Resize the map
BUSCADOR
Escriu el nom de l'establiment, província o paraula clau i fes click a "Buscar"
PROVÍNCIES
Si desitges acotar la recerca pots marcar una o més províncies
Loading

La mare de Jean-Pierre Vigato, xef propietari del restaurant Apicius, situat en un parc magnífic al centre de París, era mestressa de casa i cuin…

Certament sorprèn molt positivament descobrir aquesta joia gastronòmica a les comarques de Lleida, que ofereix no només un marc físic magnífic si…

Ados passos de la plaça Vendome, al fons d’un breu passatge, es troba una gran joia de la gastronomia parisenca. El seu xef propietari, Alain Dut…

Enoteca (del grec”vi”i”celler”) és un restaurant o local en el qual se serveix i es comercialitza vi. Existeix la possibilitat en algunes enotequ…

Situat al cor de la parròquia d’Encamp es troba la Borda Vella, un restaurant de muntanya que transmet les sensacions de les antigues cases andor…

Inaugurat l’any 1965, és el restaurant gastronòmic de l’hotel Roc Blanc i està situat a la planta baixa, al costat del hall, comptant també amb e…

Propietat de casa Teixido, ofereix una bona cuina de muntanya, de temporada i de mercat. Ocupa una borda típica d`Andorra, amb una gran graella a…

El restaurant, sota la gerència i direcció de sala de Francesc Guillén Bayo des de 2014, està situat al centre del petit poble de Sispony, un del…
Resize the map
BUSCADOR
Escriu el nom de l'establiment, província o paraula clau i fes click a "Buscar"
PROVÍNCIES
Si desitges acotar la recerca pots marcar una o més províncies
Loading
We couldn't find any results!

Restaurants Premiats x la Guia Gourmand – Any 2022

Anualment la Guia Gourmand designa amb estrictes criteris, tenint en compte la trajectòria i la bona feina dels establiments, el Restaurant de l’Any

Hotels Premiats x la Guia Gourmand – Any 2021

Anualment la Guia Gourmand designa amb estrictes criteris, tenint en compte la trajectòria i la bona feina dels establiments, l’Hotel de l’Any
Subscriu-te & rep les nostres recomanacions
Estigues a l’última en establiments gourmand. Inscriu-te per ser el primer en descobrir les nostres trovalles setmanals.


envelopephone-handsetmap-markerlinkcross