Revista Gastronomia & Turisme

Desde 1986, la revista especialitzada en restauració i hosteleria
WARREN MÁRQUEZ «VULL TRANSMETRE FELICITAT AMB LA MEVA CUINA AL RESTAURANT FLAMINGO»
El xef Warren Márquez és una de les novetats destacades del restaurant Flamingo, situat al Golf Costa Daurada Tarragona Sports Center. La seva incorporació vol aportar un salt de qualitat a nivell gastronòmic, amb un estil que combina innovació ...
LLEGIR MÉS
EL WINDSOR TRAÇA UN MAPA GASTRONÒMIC QUE HOMENATJA CATALUNYA
En una setmana on tots els focus apunten al Gastronomic Forum de Barcelona, nosaltres desviem el punt de mira i el dirigim cap a l’Eixample. Al número 286 del carrer Còrcega de la capital barcelonina ens disposem a recórrer la gastronomia catala...
LLEGIR MÉS
CELLER JOAN PÀMIES: ON LA TARDOR ES TASTA PLAT A PLAT
El Celler Joan Pàmies és molt més que un restaurant gastronòmic: és una declaració d’amor al paisatge de temporada i de responsabilitat envers els petits productors de l’entorn. En plena tardor, quan els colors del camp s’enfosqueixen i...
LLEGIR MÉS
EL TEMPLE OMAKASE DEL MESTRE JAPONÈS DAISUKE FUKAMURA
Fukamura ha fet una transformació valenta i coherent. En ple Eixample de Barcelona -al número 479 del carrer de Còrsega- aquest establiment ha portat a terme una metamorfòsi de la seva identitat: de taberna japonesa a fer un pas envers l’exclus...
LLEGIR MÉS
TRANSGOURMET TANCA LA CELEBRACIÓ DEL SEU CENTENARI AMB UNA GRAN FESTA AL MUSEU NACIONAL D’ART DE CATALUNYA
Transgourmet Ibèrica ha culminat la celebració del seu centenari amb un acte al Museu Nacional d’Art de Catalunya (MNAC) a Barcelona, en un any especialment significatiu pel reconeixement a la seva trajectòria i per l’enfortiment del seu projecte empresarial. Més de 300 persones, entre representants institucionals, professionals del sector,...
LLEGIR MÉS
INNOVACIÓ, TRADICIÓ I PRODUCTE LOCAL MARQUEN LA JORNADA GASTRO DE LA DIPUTACIÓ DE TARRAGONA
Innovació gastronòmica sense perdre’n l’essència ni la tradició. La jornada que la Diputació de Tarragona ha dut a terme a Salou, en el marc de la iniciativa ‘Som Gastronomia - Catalunya Regió Mundial de la Gastronomia 2025’, ha posat de relleu el producte local, la tradició culinària i el conjunt del sector agroalimentari del Camp ...
LLEGIR MÉS
GESSAMÍ CARAMÉS DONA EL TRET DE SORTIDA A CUNIT A LA RUTA DEL XATÓ 25-26
El Centre Cívic Cal Cego de Cunit ha acollit aquest dimarts l’acte d’inauguració oficial de la Ruta del Xató 2025-2026, un projecte gastronòmic i turístic que uneix territori, cuina i cultura al voltant d’un dels plats més emblemàtics del Gran Penedès. L’alcalde de Cunit, Jaume Casañas, ha donant la benvinguda als participants pos...
LLEGIR MÉS

Troba Hotels & Restaurants Gourmand

El mapa et mostra els establiments més propers a la teva ubicació actual, si vols ampliar la teva recerca pots fer-ho amb el buscador, per províncies o desplaçant-te pel mapa
Restaurants
Hotels
Resize the map
BUSCADOR
Escriu el nom de l'establiment, província o paraula clau i fes click a "Buscar"
PROVÍNCIES
Si desitges acotar la recerca pots marcar una o més províncies
Loading

Des de l’any 1989, José Ángel Rodríguez, oriünd de Galícia, ofereix en aquest restaurant situat a peu de carretera, a uns pocs quilòmetres del nu…

Situat al centre de la ciutat, aquest restaurant obert l’any 2006, va reobrir novament dos anys més tard de la mà de Francisco Requena, amb el su…

Per vegades que un hagi menjat al restaurant Grand Véfour de Paris, considerat com un dels millors de França, entrar de nou en ell sempre impress…

Dins de l’Hotel W Barcelona, en la planta E de l’emblemàtic establiment, en un marc privilegiat per sobre de la platja i observant la ciutat des …

Fundat l’any 1946, aquest restaurant propietat dels germans Gardinier, va aconseguir ser considerat un dels millors restaurants del món, fregant …

Entre els restaurants modernistes del barri gòtic de Barcelona, El Gran Cafè, propietat del Grup Cacheiro, és tot un clàssic. Conserva amb pulcri…

És el restaurant de l’arthotel****Q, sota la direcció també dels germans Ferré. Està situat a la planta noble de l’hotel, amb entrada independent…

Inaugurat l’any 2006, és el restaurant de l’hotel del mateix nom, en el qual el fill del propietari, Francesc López, ofereix tota la seva saviesa…
Resize the map
BUSCADOR
Escriu el nom de l'establiment, província o paraula clau i fes click a "Buscar"
PROVÍNCIES
Si desitges acotar la recerca pots marcar una o més províncies
Loading
We couldn't find any results!

Restaurants Premiats x la Guia Gourmand – Any 2022

Anualment la Guia Gourmand designa amb estrictes criteris, tenint en compte la trajectòria i la bona feina dels establiments, el Restaurant de l’Any

Hotels Premiats x la Guia Gourmand – Any 2021

Anualment la Guia Gourmand designa amb estrictes criteris, tenint en compte la trajectòria i la bona feina dels establiments, l’Hotel de l’Any
Subscriu-te & rep les nostres recomanacions
Estigues a l’última en establiments gourmand. Inscriu-te per ser el primer en descobrir les nostres trovalles setmanals.


envelopephone-handsetmap-markerlinkcross