Revista Gastronomia i Turisme2020-06-11T17:52:28+02:00

HOTEL MONUMENT MAS PASSAMANER AMB EL SEU RESTAURANT LA GIGANTEA

Inaugurat l’any 2003, ha recuperat un preciós edifici modernista, construït el 1922 i rehabilitat per l’arquitecte Ángel García Puertas, que l’ha convertit en un magnífic hotel de cinc estrelles dedicat al modernisme, considerat Hotel Monument.

FAMILY RUN RESTAURANTS: LA PRIMERA GUIA DE RESTAURANTS FAMILIARS

Dins de varietat de guíes gastronòmiques que aquest dies arriben a les llibreries (Michelin, Repsol, Gourmand, Macarfi…), de la mà de Chordà Comunicació ens arriba el projecte, Family Run Restaurants, que s’ha presentat recentment.

By |desembre, 2019|Tags: , , , , , , , |

EDUARD XATRUCH, DELS RESTAURANTS DISFRUTAR I COMPARTIR, PRESENTA LA GUIA GOURMAND 2020 AMB IMPORTANTS NOVETATS

La Guia Gourmand 2020 s’ha presentat al restaurant de Cambrils, Casa Macarrilla 1966, després de quasi 3 dècades amb importants novetats, destacant el nou logo, de disseny minimalista, que exemplifica la modernització de la Guia Gourmand i la digitalització dels seus continguts.

By |novembre, 2019|Tags: , , , , , |

MAS GATELL

Existeixen documents que constaten l’activitat agrícola a Mas Gatell ja al segle XVI (1548) a mans de Petrus Gatell. Al llarg dels segles ha pertangut a la noblesa (Cecília d’Icard), entitats religioses (Monestirs de Sant Cugat) i als segles XIX i XX a diferents famílies (Joan Gatell, Isidre Roig, Miquel Puig i Marcel·lí Batet).

By |setembre, 2019|Tags: |

FINCA PRATS HOTEL GOLF & SPA, GAUDIR DEL PRIVILEGI D’UN 5 ESTRELLES A LES AFORES DE LLEIDA

Finca Prats Hotel Golf & Spa és el primer hotel de cinc estrelles de Lleida. Obert des de l’estiu de 2008, és propietat de la família Prats, dedicada al sector de l’hostaleria des de 1906. [...]

By |novembre, 2017|Tags: |

LOLA MAS SABORES, CUINA MEDITERRÀNIA AMB BRASA I TOCS DE FUSIÓ A LLEIDA

Natalia Ojosnegros, oriünda de Valladolid i establerta a Lleida, com a dona emprenedora va decidir obrir l'any 2012 el seu propi restaurant a la capital de la Terra Ferma i així va néixer el restaurant [...]

By |agost, 2017|Tags: |

MAS GATELL

Existeixen documents que constaten l’activitat agrícola a Mas Gatell ja al segle XVI (1548) a mans de Petrus Gatell. Al llarg dels segles ha pertangut a la noblesa (Cecília d’Icard), entitats religioses (Monestirs de Sant Cugat) i als segles XIX i XX a diferents famílies (Joan Gatell, Isidre Roig, Miquel Puig i Marcel·lí Batet).

By |setembre, 2019|Tags: |

EDUARD XATRUCH, DELS RESTAURANTS DISFRUTAR I COMPARTIR, PRESENTA LA GUIA GOURMAND 2020 AMB IMPORTANTS NOVETATS

La Guia Gourmand 2020 s’ha presentat al restaurant de Cambrils, Casa Macarrilla 1966, després de quasi 3 dècades amb importants novetats, destacant el nou logo, de disseny minimalista, que exemplifica la modernització de la Guia Gourmand i la digitalització dels seus continguts.

By |novembre, 2019|Tags: , , , , , |

FINCA PRATS HOTEL GOLF & SPA, GAUDIR DEL PRIVILEGI D’UN 5 ESTRELLES A LES AFORES DE LLEIDA

Finca Prats Hotel Golf & Spa és el primer hotel de cinc estrelles de Lleida. Obert des de l’estiu de 2008, és propietat de la família Prats, dedicada al sector de l’hostaleria des de 1906. [...]

By |novembre, 2017|Tags: |

LOLA MAS SABORES, CUINA MEDITERRÀNIA AMB BRASA I TOCS DE FUSIÓ A LLEIDA

Natalia Ojosnegros, oriünda de Valladolid i establerta a Lleida, com a dona emprenedora va decidir obrir l'any 2012 el seu propi restaurant a la capital de la Terra Ferma i així va néixer el restaurant [...]

By |agost, 2017|Tags: |
Go to Top