Gastronomia & Turisme

Desde 1986, la revista especialitzada en restauració i hosteleria
MARTÍ BARRI «L’OBJECTIU D’ASIAN ORIGINS ÉS SER UN REFERENT A LA CIUTAT DE BCN»
Asian Origins és una cadena de supermercats instal·lada a la ciutat de Barcelona. Una marca jove nascuda l’any 2022 i que actualment té dos establiments oberts, un al carrer Muntaner número 367 i l’altra al carrer Torrent de l’Olla, 110. En...
LLEGIR MÉS
ANNA MIRALLES «LES CAPÇADES ÉS UNA EXPERIÈNCIA DE RELAXACIÓ, PAU I NATURA A LA TERRA ALTA»
Anna Miralles i la seva germana Núri són les responsables de l’Hotel Les Capçades. Un hotel rural 3* situat a Horta de Sant Joan. Un establiment que l’any vinent celebrarà dues dècades d’existència. L’Anna va néixer fa 45 anys entre ol...
LLEGIR MÉS
LA PERLA VERDA DEL MARESME VIATJA AL WINDSOR
Fins el pròxim 30 de març un magnífic viatge gastronòmic us espera al restaurant Windsor de Barcelona (un Sol Repsol i recomanat per la Guia Michelin). Així que gourmands us recomanem que us equipeu amb forquilla, cullera i ganivet i, sobretot, ...
LLEGIR MÉS
GERMANS MIQUEL’S, L’OLIMP DE LA GALERA I DE LA CUINA MARINERA DE CAMBRILS
Fa ni més ni menys que 26 anys que el restaurant Germans Miquel’s va obrir les seves portes. Un xic més d'un quart de segle des que els seus propietaris, Xavi i Jaume, van decidir emprendre el seu projecte a Cambrils. La història es remunta molt...
LLEGIR MÉS
17 de març de 2024
SIMÓN COLL, TRADICIÓ I INNOVACIÓ PER PASQUA UN ANY MÉS
Simón Coll, fundada l’any 1840, és reconeguda per acompanyar el consumidor en totes les etapes de la seva vida i per la seva gran aposta pel sabor...
Llegir Article
15 de març de 2024
DAVID ORTEGA I BIEL JARAMILLO GUANYADORS DEL CONCURS ‘DE LA MAR I L’HORTA ALS FOGONS’ 2024
El divendres 15 de març serà una data que no oblidaran pas en David Ortega i en Biel Jaramillo. Tot dos han demostrat el seu talent en la 19a edici�...
Llegir Article
12 de març de 2024
INFINITUM BLINDA PER TERCER ANY CONSECUTIU EL TÍTOL DE MILLOR BEACH CLUB D'EUROPA PER LA COSTA DAURADA
Les vitrines d'INFINITUM lluiran un any més el guardó de «Millor Beach Club d'Europa». Per tercer any consecutiu aquest prestigiós títol no es m...
Llegir Article
10 de març de 2024
JACQUELINE SOBRESURT DE NIT I PROVOCA AL MIGDIA
Endinsar-se al número 66 del carrer Enric Granados és sinònim de provocació. En una de les vies més gourmand de Barcelona sobresurt el glamur del...
Llegir Article
1 de març de 2024
PORT PLAZA APARTMENTS, FORTALESA SOSTENIBLE I TURÍSTICA A TGN
La Casa Melchor Lloveras Venas o Els Porxos, un espai històric-artístic del 1861, situat a la plaça dels Carros era antigament l’edifici aduaner ...
Llegir Article
20 de febrer de 2024
LA GUIA GOURMAND EXPLICA LA SEVA TRAJECTÒRIA DAVANT D'ESTUDIANTS DEL GRAU D’HOTELERIA I TURISME
Una trentena d’estudiants del Grau en Gestió en Turisme i Hoteleria han aprofundit en la trajectòria de la Guia Gourmand. Els estudiants de la Uni...
Llegir Article
8 de desembre de 2023
CLOS GALENA, DESIGNAT CELLER DE L'ANY PER THE EUROPEAN AWARDS
La tercera edició dels The European Awards, organitzats pel Professional and Business Excellence Institute, ha reconegut la trajectòria del celler p...
Llegir Article
20 de setembre de 2023
PER SANTA TECLA, YZAGUIRRE!
A Santa Tecla la tradició mana i per a Vermouth Yzaguirre la tradició és crear les ampolles exclusives que acompanyin aquests dies de festeig. El c...
Llegir Article
28 d'agost de 2023
NOVA ANYADA DEL CRUOR, DE CASA GRAN DEL SIURANA
El celler Casa Gran del Siurana llança l'anyada 2019 de Cruor, un vi que captura tota l'essència i la riquesa enològica del Priorat. Els seus mati...
Llegir Article
Sa i variat: Receptes fàcils i nutritives sense sucre i sense gluten
Un llibre de receptes sanes, fàcils i variades sense sucres ni gluten, i acompanyades amb fotografies a tot color. Aliments d’avui i de sempre es troben a la nevera i el rebost de la Laura García per ajudar-te a menjar d’una manera saludable sense renunciar al sabor autèntic dels aliments més importants per a la […]...
LLEGIR MÉS
Deliciós mar: receptes i històries de la Mediterrània
La cuina del mar sempre ens ha fascinat per la seva gran riquesa i diversitat. El mar ens ofereix amb generositat un enorme i deliciós rebost en el qual podem triar grans peixos de mar obert, saborosos peixos de roca, saludables peixos blaus, crustacis luxosos de tota mida, una infinitat de mol·luscos i innombrables altres […]...
LLEGIR MÉS
Cuinar amb flors: Receptes per connectar amb la natura
Cuinar amb flors significa molt més que afegir sabor i color a les receptes. Les flors contenen nutrients que alimenten l’ànima, aporten benestar, milloren el sentit de l’humor i converteixen qualsevol recepta en una festa pels sentits. L’escriptora i cuinera Iolanda Bustos, presenta més de 50 elaboracions i receptes, en un llibre escrit i...
LLEGIR MÉS
envelopephone-handsetmap-markercross