Gastronomia & Turisme

Desde 1986, la revista especialitzada en restauració i hosteleria
JORDI SUBIRATS «LO PUNYETERO ÉS FRESC, JOVE, DINÀMIC I AMB UN PUNTET PICANT»
Lo Punyetero és una gastro-taperia que ha obert fa dos mesos a Tortosa. A la plaça de l’Ajuntament hi trobem aquest nou projecte que ja, només pel nom del local, convida a treure el nas i tafanejar a veure què s’hi cou. Allà hi trobem en Jor...
LLEGIR MÉS
LA GOLETA: CUINA MARINERA AMB ESSÈNCIA INTACTA A LA PLATJA DELS CAPELLANS
Tot i que Emilio Vicente, propietari fundador i ànima de La Goleta, es va jubilar l’abril del 2021, La Goleta continua fidel a la seva essència. La seva marxa no ha suposat una pèrdua, sinó una continuïtat intel·ligent: al capdavant hi trobem...
LLEGIR MÉS
JAVIER FLORISTÁN «DITALY APORTA UNA ALTERNATIVA DIFERENCIADORA A LES GAVARRES »
Ditaly, la marca de cuina italiana al forn del grup La Mafia ha aterrat a Catalunya amb la inauguració fa poc més d’un mes d'un nou restaurant a Tarragona i un altre a Lleida. El de la Costa Daurada està ubicat al Centre Comercial Les Gavarres, ...
LLEGIR MÉS
MARIO GIANNI «APOSTEM AL CÀMPING ALFACS PER ESDEVENIMENTS I TURISTA SÈNIOR PER ALLARGAR LA TEMPORADA»
L’històric càmping Alfacs es troba ubicat entre el mar Mediterrani i el Parc Natural del Delta de l'Ebre. Un destí vacacional, en un context privilegiat, envoltat d’un paisatge de pins mediterranis a Alcanar Platja. En la darrera dècada les i...
LLEGIR MÉS
7 de juliol de 2025
L'AEHT HOMENATJA JOAN PEDRELL EN EL II CONCURS DE TAPES, PINTXOS I TASTETS DE LA PROVINCIA DE TARRAGONA
La segona edició del Concurs de Tapes, Pintxos i Tastets de la demarcació de Tarragona homenatja al restaurador cambrilenc Joan Pedrell. Així s’h...
Llegir Article
2 de juliol de 2025
MALDITA BARRA: EL BISTRO GASTRO AMB ÀNIMA 'DE ESPONA' AL COR DE L'EIXAMPLE
Maldita Barra és una de les novetats en el panorama gastronòmic barceloní. Ara fa just un any que aquest bistro que fusiona gastronomia, art, moda ...
Llegir Article
26 de juny de 2025
EVELYN MARQUES GUANYA LA ‘BECA OLYMPUS’ 2025
Evelyn Marques, estudiant de primer curs de Gràfica Publicitaria a l’Escola d’Art i Disseny de la Diputació de Tarragona és la guanyadora de la...
Llegir Article
25 de juny de 2025
L’ACADÈMIA DE GASTRONOMIA DE TGN INVESTEIX TRES NOUS ACADÈMICS EN LA VISITA A LES 3 MARIAS
L’Acadèmia de Gastronomia de Tarragona (AGT) ha investit tres nous membres en la seva primera visita del curs 2025-2026, realitzada al restaurant c...
Llegir Article
22 de juny de 2025
EL 29 DE JUNY RETORNA LA POLLADA AL CARRER SANT PERE DEL SERRALLO
La Pollada del Serrallo retorna el pròxim 29 de juny després d’un any de parèntesi per culpa de les obres al barri mariner del Serrallo. Aquest e...
Llegir Article
21 de juny de 2025
L'ACADÈMIA DE GASTRONOMIA DE TARRAGONA VISITA BALFEGÓ
L’Acadèmia de Gastronomia de Tarragona ha portat a terme una visita a les instal·lacions de Balfegó, líder mundial en pesca, estudi i comerciali...
Llegir Article
5 de juliol de 2025
EL CELLER MAS VICENÇ I EL CONVENT DE LES ARTS, ESCENARIS D'ESCENA GERMINAL 2025
La quarta edició d’Escena Germinal es portarà a terme del 12 al 27 de juliol en diferents municipis del Camp de Tarragona. El festival d’arts en...
Llegir Article
15 de maig de 2025
MIRÓ REVOLUCIONA L'APERITIU AMB UNA NOVETAT SENSE ALCOHOL
Miró Vermouth ha fet un pas endavant amb el llançament de Miró Zero, una nova gamma d’aperitius sense alcohol dissenyada per a aquells que volen ...
Llegir Article
14 de maig de 2025
INFINITUM PENJA EL ‘SOLD OUT’ PER LA FIRA DEL VI I LA GASTRONOMIA
La primera edició de la Fira del Vi i la Gastronomia que se celebrarà d’aquí dos caps de setmana a INFINITUM, ha penjat el cartell de no hi ha en...
Llegir Article
100 receptes sense receptes
Sense necessitat de recepta, la foto ho diu tot! Un llibre de receptes, escrit per Sophie Dudemaine, molt visual i a tot color per cuinar de la forma més intuïtiva, espontània, ràpida i pràctica possible. No cal recepta quan una fotografia ho diu tot. A cada imatge hi ha detallats tots els ingredients, amb totes […]...
LLEGIR MÉS
Aquí no es llença res!
Un llibre per aprendre a reconvertir les restes de productes ja cuinats, més enllà de les típiques croquetes, i també per estalviar i donar nova vida a productes de proximitat i temporada. Es calcula que un terç dels aliments produïts anualment al món es llencen. A Catalunya es generen unes 262.000 tones de malbaratament cada […]...
LLEGIR MÉS
Sa i variat: Receptes fàcils i nutritives sense sucre i sense gluten
Un llibre de receptes sanes, fàcils i variades sense sucres ni gluten, i acompanyades amb fotografies a tot color. Aliments d’avui i de sempre es troben a la nevera i el rebost de la Laura García per ajudar-te a menjar d’una manera saludable sense renunciar al sabor autèntic dels aliments més importants per a la […]...
LLEGIR MÉS
envelopephone-handsetmap-markercross