Gastronomia & Turisme

Des de 1986, la revista especialitzada en restauració i hosteleria

Revista Gastronomia i Turisme2019-11-20T11:37:06+01:00

RELAIS & CHÂTEAUX HOTEL ORFILA, UN 5 ESTRELLAS EN UN PALACETE DEL SIGLO XIX DE MADRID

El hotel Orfila, de 5 estrelles, és l’únic Relais & Châteaux de la capital, juntament amb l’hotel Heritage, de la mateixa propietat. Inaugurat l’any 1999, al centre de Madrid, ocupa un palauet del segle XIX.

By |Febrer, 2020|Tags: , , , , , , , |

PARADÍS MADRID, COCINA MEDITERRÁNEA DE TEMPORADA, CON RAÍCES Y PRODUCTOS CATALANES

Paradis Madrid constituye un pequeño trozo de Cataluña en el corazón de la capital de España: un restaurante que ofrece una línea de cocina mediterránea de temporada, con raíces y productos catalanes, y en el que, incluso, en temporada de "calçots" (meses del frío) incorpora a la carta las "calçotades" urbanas.

JAMÓN y CHURRASCO, MUY BUENA GASTRONOMÍA ESPAÑOLA DESDE 1994 EN MADRID

Galicia y Extremadura se dan cita en Madrid, para ofrecer lo mejor de su cocina, en un ambiente castizo y desenfado, generalmente lleno hasta los topes y entre paredes cubiertas de fotografías de famosos y populares que se han sentado en sus meses, donde espera al comensal un exquisito chorizo rojo sobre una tabla para cortar i el cuchillo.

By |Febrer, 2020|Tags: , , , , , |

DE EL CLUB ALLARD, DE MADRID, AL CIELO: UNA MAGNÍFICA COCINA EN UN MUY ELEGANTE ENTORNO

Situado en una de las zonas más emblemáticas de Madrid, justo al lado de la plaza de España, alberga uno de los templos gastronómicos más importantes de la capital para disfrutar de una magnífica cocina, en un marco espléndido, de un buen servicio y una inmensa bodega.

Nace Tierra, un nuevo restaurante que ofrece cocina de mercado en el ‘corazón’ de Barcelona

• El nuevo local, situado en el Mercat del Ninot, organiza una fiesta de inauguración oficial con personalidades del sector de la gastronomía y de la moda • Guillem Mitats gestiona Tierra que, [...]

DON GIOVANNI RISTORANTE, LA BONA CUINA ITALIANA A BARCELONA

Per als amants de la bona cuina italiana, tota una referència a Barcelona la constitueix el Don Giovani Ristorante, situat a l'interior de l'hotel NH Collection Constanza, del carrer Dei i Mata, a la part posterior de l'Illa Diagonal.

By |Febrer, 2020|Tags: , , , |

UNA ESCAPADA PER SANT VALENTÍ ENVOLTAT DE NATURA: HOTEL BOUTIQUE MAS LA BOELLA

Pels qui per Sant Valentí volen fer una escapada romàntica prop de casa suggerim el petit hotel boutique amb encant, Mas La Boella, als afores de La Canonja. Inaugurat la primavera de 2009, està situat en ple cor de la finca La Boella, a 8 km de Tarragona, a 5 minuts de l’aeroport de Reus, envoltat per 110 hectàrees d’oliveres i 6.500 m2 de jardins i perfectament equipat amb tots els detalls i comoditats per passar una estada de luxe.

NUBA, UN DELS RESTAURANTS “FASSION” DE LA CIUTAT COMTAL, PEL SEU SINGULAR MARC FÍSIC I CUINA DE MERCAT

En una zona tranquil·la i senyorial de la part alta de Barcelona, envoltat d’un jardí en el que no hi falten palmeres, Nuba constitueix un referent de molt bona cuina en un marc de disseny certament molt singular.

By |Febrer, 2020|Tags: , , , , |

VADEGUST, UNA CUINA ESPECIALITZADA EN ARROSSOS AL CENTRE DE TARRAGONA

Des de desembre del 2009, Francisco Puertas i Miriam Agea vénen oferint en el seu restaurant del carrer Sevilla, de Tarragona, una cuina mediterrània, de línia tradicional molt ben realitzada pel patró, la formació del qual és autodidacta. Una cuina que s’especialitza en els arrossos (des de 12,00 ració), sense oblidar les carns, peixos de llotja cuinats al gust i entrants que obren l’apetit a qualsevol comensal.

By |Febrer, 2020|Tags: , , , , |

“LA CUINA DELS GENIS” ES PRESENTA DE LA MÀ DE GAUDÍ, MIRÓ, CASALS I PICASSO

El passat dimarts a la nit es va donar el tret de sortida a “La Cuina dels Genis” amb una experiència artístico-gastronòmica immersiva única, que uneix gastronomia i art. És un recorregut sensorial pel territori que ha inspirat a quatre grans artistes universals com Antoni Gaudi, Joan Miró, Pau Casals i Pablo Picasso a través de la reinterpretació del seu llegat.

By |Gener, 2020|Tags: , , , , , |
Carrega'n més!

CASTILLO DE CANENA PRESENTA LA XIV EDICIÓN LIMITADA DE SU EXCLUSIVA COLECCIÓN PRIMER DÍA DE COSECHA

En su búsqueda de la excelencia y como compañía de referencia en alta gastronomía por la elaboración de algunos de los mejores aceites extra vírgenes del mundo, Castillo de Canena lanza la edición limitada número XIV de su icónico Primer Día de Cosecha.

By |Desembre, 2019|Tags: , , , , |

ELS EXQUISITS PLATS DE TÒFONA BLANCA DE GIORGIO SERAFINI

Giorgio Serafini ja té un any més la tòfona blanca de la seva regió italiana, concretament de Acqualagna, per oferir-la als seus amics a la seva finca particular Cal Giorgino, al Vendrell.

UNA FOTO DE DELIRANTO (SALOU) TÉ 90.000 VISUALITZACIONS A GOOGLE

Segons informa Google aquesta fotografía del restaurant Deliranto, de Salou, guardonat amb l'estrella Michelin, penjada a Google Maps recentment,  ha arribat a més de 90.000 visualitzacions.  

ELS SIS RESTAURANTS AMB SOL REPSOL DE LA PROVÍNCIA DE TARRAGONA JA FORMEN PART DEL CONSELL D’EXPERTS DE L’AEHT

  […]

LES BORGES BLANQUES I VILA-SANA PROMOCIONEN A TARRAGONA LA RUTA DE L’OLI I DE L’AIGUA

La Plaça Corsini de Tarragona, al costat del Mercat Central, acollirà el proper dissabte 23, de 10 del matí a 8 del vespre (20 hores) la primera Fira de la Ruta de l’Oli i de l’Aigua, un esdeveniment dissenyat per promocionar un nou producte turístic de escapades de cap de setmana -de divendres a diumenge durant tot l’any- que transcorre per l’interior de Lleida, en concret entre les localitats de les Borges Blanques i Vila-sana.

By |Novembre, 2019|Tags: |

EL RESTAURANT “FERRAN CERRO” ES TRASLLADARÀ AL PROPER FEBRER AL TANCAT “GLORIETA DEL CASTELL”

Ferran Cerro és una de les grans promeses de la gastronomia a les comarques tarragonines. La seva cuina es pot considerar com una de les millors de Reus, ara per ara però, lamentablement, el local que ocupa no està a l’altura de la seva important oferta culinària.

By |Novembre, 2019|Tags: |

NÀUTIC TARRAGONA, UN RESTAURANT AMB BONES VISTES Y CUINA MARINERA

Bona cuina marinera sobre els iots i velers de al Club Nàutic de Tarragona i amb vistes a la ciutat. Vam provar uns bons calamarsets a l’andalusa, musclos a la brasa, un tendríssim i gustós pop a la brasa i pernil ibèric amb pa amb tomàquet.

By |Novembre, 2019|Tags: |

EL RESTAURANT SOLRIC INICIA UNA NOVA TEMPORADA DE CALÇOTS

El Restaurant Solric ha presentat avui davant dels mitjans de comunicació l’inici d’una nova temporada de calçots, un dels plats forts de l’any culinari a aquest històric restaurant de la ciutat de Tarragona, en funcionament des de fa més de mig segle.

By |Novembre, 2019|Tags: |
Carrega'n més!

RELAIS & CHÂTEAUX HOTEL ORFILA, UN 5 ESTRELLAS EN UN PALACETE DEL SIGLO XIX DE MADRID

El hotel Orfila, de 5 estrelles, és l’únic Relais & Châteaux de la capital, juntament amb l’hotel Heritage, de la mateixa propietat. Inaugurat l’any 1999, al centre de Madrid, ocupa un palauet del segle XIX.

By |Febrer, 2020|Tags: , , , , , , , |

JAMÓN y CHURRASCO, MUY BUENA GASTRONOMÍA ESPAÑOLA DESDE 1994 EN MADRID

Galicia y Extremadura se dan cita en Madrid, para ofrecer lo mejor de su cocina, en un ambiente castizo y desenfado, generalmente lleno hasta los topes y entre paredes cubiertas de fotografías de famosos y populares que se han sentado en sus meses, donde espera al comensal un exquisito chorizo rojo sobre una tabla para cortar i el cuchillo.

By |Febrer, 2020|Tags: , , , , , |

DON GIOVANNI RISTORANTE, LA BONA CUINA ITALIANA A BARCELONA

Per als amants de la bona cuina italiana, tota una referència a Barcelona la constitueix el Don Giovani Ristorante, situat a l'interior de l'hotel NH Collection Constanza, del carrer Dei i Mata, a la part posterior de l'Illa Diagonal.

By |Febrer, 2020|Tags: , , , |

NUBA, UN DELS RESTAURANTS “FASSION” DE LA CIUTAT COMTAL, PEL SEU SINGULAR MARC FÍSIC I CUINA DE MERCAT

En una zona tranquil·la i senyorial de la part alta de Barcelona, envoltat d’un jardí en el que no hi falten palmeres, Nuba constitueix un referent de molt bona cuina en un marc de disseny certament molt singular.

By |Febrer, 2020|Tags: , , , , |

VADEGUST, UNA CUINA ESPECIALITZADA EN ARROSSOS AL CENTRE DE TARRAGONA

Des de desembre del 2009, Francisco Puertas i Miriam Agea vénen oferint en el seu restaurant del carrer Sevilla, de Tarragona, una cuina mediterrània, de línia tradicional molt ben realitzada pel patró, la formació del qual és autodidacta. Una cuina que s’especialitza en els arrossos (des de 12,00 ració), sense oblidar les carns, peixos de llotja cuinats al gust i entrants que obren l’apetit a qualsevol comensal.

By |Febrer, 2020|Tags: , , , , |

ENTRE ELS MILLORS RESTAURANTS DE LES COMARQUES TARRAGONINAS: SANROMÀ, A CASTELLEVELL

La Guia Gourmand li atorga una qualificació de 9/10 i 4 "gourmands" sobre cinc, la qual cosa significa i corroboren molts comensals i fidels clients que el Sanromà és un dels millors restaurants de les comarques tarragonines.

DOLLENBERG, UN ENCISADOR RELAIS CHATEAUX A LA SELVA NEGRA, ENVOLTAT DE BOSCOS, VISTES EXCEPCIONALS I UN EXQUISIT RESTAURANT, LE PAVILLON

Dollenberg, un encisador hotel situat a la ciutat de Bad Peterstal - Griesbach, al bell mig de la Selva Negra, envoltat d'un paisatge fabulós amb unes vistes excepcionals, és un Relais Chateaux gestionat pel Sr. Meinrad Schmiederer i la seva família.

LA GIGANTEA (MAS PASSAMANER), CUINA MEDITERRÀNIA DE TEMPORADA EN UN MARC EXCEPCIONAL MODERNISTA

És el restaurant gastronòmic de l’hotel Mas Passamaner, obert des de l’any 2003, en el que l’arquitecte Ángel García va rehabilitar un preciós edifici modernista, construït l’any 1922, convertint-lo en un magnífic hotel de cinc estrelles dedicat al modernisme, considerat Hotel Monument.

HOTEL GRAN CLAUSTRE, UN PLAER PELS SENTITS, EN EL LLOC MÉS ENCISADOR D’ALTAFULLA

Està ubicat en el centre històric d’Altafulla, en el nucli antic de la localitat, declarat Conjunt d’Interès Històric Artístic, al mateix costat del Castell d’Altafulla, propietat dels marquesos de Tamarit. Ambdós immobles competeixen en bellesa i encant centenari.

By |Desembre, 2019|Tags: , , , , , , |
Carrega'n més!

GUIA EVOOLEUM DELS 100 MILLORS OLIS D’OLIVA VERGES EXTRA

Ens arriba la quarta edició d'un ambiciós projecte que mostra cada campanya la selecció dels 100 millors AOVEs del món -EVOO TOP 100- segons els resultats obtinguts en els premis internacionals a la qualitat de l'oli d'oliva verge extra. Ecoleum Awards.

By |Desembre, 2019|Tags: , , |
Carrega'n més!

GUIA EVOOLEUM DELS 100 MILLORS OLIS D’OLIVA VERGES EXTRA

Ens arriba la quarta edició d'un ambiciós projecte que mostra cada campanya la selecció dels 100 millors AOVEs del món -EVOO TOP 100- segons els resultats obtinguts en els premis internacionals a la qualitat de l'oli d'oliva verge extra. Ecoleum Awards.

By |Desembre, 2019|Tags: , , |
Carrega'n més!