Gastronomia & Turisme

Des de 1986, la revista especialitzada en restauració i hosteleria

Revista Gastronomia i Turisme2019-11-20T11:37:06+01:00

MÉS RESTAURANTS DE LES COMARQUES TARRAGONINES QUE TORNEN A LA VIDA

Ens alegre veure a les xarxes socials que la restauració tarragonina de mica en mica es va posant de nou en marxa prenen cura de totes les precaucions establertes per evitar els contagis.

SUGGERIMENTS PER QUAN ACABI EL CONFINAMENT (i III) ESCAPADES PEL NORD DE TARRAGONA

Som molts els que pensem en les escapades, les vacances, les sortides després de tant de temps de confinament. Pensem en bells paisatges, de mar, de muntanya, de blau, de verd, de llocs diferents de les nostres quatre parets. I planifiquem viatges propers o llunyans per quan sigui possible fer-los amb estades en hotels amb encant i bona gastronomia, amb piscines, spa, jardins ... Aquí van uns suggeriments al nord de la ciutat de Tarragona.

By |April, 2020|

SUGGERIMENTS PER QUAN ACABI EL CONFINAMENT (II) ESCAPADES PEL CAMP DE TARRAGONA

Planifiquem viatges propers o llunyans per quan sigui possible fer-los amb estades en hotels amb encant i bona gastronomia, amb piscines, spa, jardins ... Aquí van uns suggeriments el Camp de Tarragona.

SUGGERIMENTS PER QUAN ACABI EL CONFINAMENT (I) ESCAPADES A LES TERRES DE L’EBRE

Som molts els que pensem en les escapades, les vacances, les sortides després de tant de temps de confinament. Pensem en bells paisatges, de mar, de muntanya, de blau, de verd, de llocs diferents de les nostres quatre parets.

UNA TAPA PARA CADA VERMUT ONLINE: LA PROPUESTA DE BODEGAS YZAGUIRRE PARA DISFRUTAR EN CASA

La marca sugiere tapas y pinchos para acompañar los vermuts virtuales y alegrar el día a día. Tortilla de patatas, chips de alcachofas crujientes o dátil con beicon son algunas de sus apuestas más sabrosas para combinar con vermut.

By |April, 2020|Tags: , , |

PENSAR EN RECORDS AGRADABLES I SUGGERÈNCIES GASTRONÒMIQUES SUGESTIVES

En aquests dies de confinament a casa, ens queden entre altres coses per alegrar-nos els bons records viscuts abans. Deliciosos plats degustats, hotel son hem sigut feliços, llocs meravellosos que hem visitat…

By |April, 2020|Tags: |

JEAN LEON ESTRENA LA GAMMA NATIVA AMB UN XAREL·LO ECOLÒGIC DE PRODUCCIÓ LIMITADA

Jean Leon crea una nova col·lecció de vins focalitzada en el territori i les varietat autòctones catalanes, que s’estrena amb un xarel·lo ecològic de l’anyada 2019.

By |March, 2020|Tags: , , |

LES GRANDS BUFFETS CELEBRA HOY EL “DIA MUNDIAL DEL QUESO” CON UN DIVERTIDO CHALLENGE

Les Grands Buffets, en estos difíciles días de confinamiento, quiere fomentar el consumo de queso y hoy “DIA MUNDIAL DEL QUESO” ha diseñado un reto/challenge en INSTAGRAM en el que te invita a subir una foto divertida en tu casa comiendo tu queso favorito y retar a tus amigos a participar.

By |March, 2020|Tags: , |
Load More Posts

LES GRANDS BUFFETS CELEBRA HOY EL “DIA MUNDIAL DEL QUESO” CON UN DIVERTIDO CHALLENGE

Les Grands Buffets, en estos difíciles días de confinamiento, quiere fomentar el consumo de queso y hoy “DIA MUNDIAL DEL QUESO” ha diseñado un reto/challenge en INSTAGRAM en el que te invita a subir una foto divertida en tu casa comiendo tu queso favorito y retar a tus amigos a participar.

By |March, 2020|Tags: , |

EL GALEÓN, DE SALOU, CELEBRE EL SEU PRIMER ANIVERSARI

El restaurant El Galeón, de Salou celebra aquests dies el seu primer aniversari. Inaugurat el mes de març de 2019, el seu xef propietari, Joaquín Ruíz, és un veterà dels fogons i coneix bé la cuina dels productes del mar.

By |March, 2020|Tags: , , , |

SOPAR MARIDATGE DE LA TÒFONA, EL SAFRÀ I VINS DEL PRIORAT AL QUINOA, DE FALSET

Estem en temps de tòfona i diversos restaurants estan oferint aquestes setmanes diades amb menús protagonitzats per la tòfona. El Priorat està desenvolupant des del 17 de febrer fins el 8 de març les Primeres Jornades Gastronòmiques de la Tòfona i del Safrà de la comarca.

By |February, 2020|Tags: , , , , , , , , |

TEMPS DE GALERES A LA COSTA DAURADA I TERRES DE L’EBRE: ENTRE ELS MILLORS MENÚS EL DEL RODAMAR, DE L’AMPOLLA

Durant els mes de febrer són molts els restaurants dels municipis la Costa Daurada y Les Terres de l’Ebre que celebren les Jornades Gastronòmiques de la galera. Un dels millors que hem tingut el plaer de degustar és el que ofereix el Rodamar, de L’Ampolla. Un menú gastronòmic molt complert i exquisit que combina encertadament producte de qualitat amb elaboració dins d’una cuina creativa, a càrrec d’Hector Roda.

By |February, 2020|Tags: , , , , |

CASTILLO DE CANENA PRESENTA LA XIV EDICIÓN LIMITADA DE SU EXCLUSIVA COLECCIÓN PRIMER DÍA DE COSECHA

En su búsqueda de la excelencia y como compañía de referencia en alta gastronomía por la elaboración de algunos de los mejores aceites extra vírgenes del mundo, Castillo de Canena lanza la edición limitada número XIV de su icónico Primer Día de Cosecha.

By |December, 2019|Tags: , , , , |

ELS EXQUISITS PLATS DE TÒFONA BLANCA DE GIORGIO SERAFINI

Giorgio Serafini ja té un any més la tòfona blanca de la seva regió italiana, concretament de Acqualagna, per oferir-la als seus amics a la seva finca particular Cal Giorgino, al Vendrell.

UNA FOTO DE DELIRANTO (SALOU) TÉ 90.000 VISUALITZACIONS A GOOGLE

Segons informa Google aquesta fotografía del restaurant Deliranto, de Salou, guardonat amb l'estrella Michelin, penjada a Google Maps recentment,  ha arribat a més de 90.000 visualitzacions.  

By |December, 2019|Tags: , , , , , , |

ELS SIS RESTAURANTS AMB SOL REPSOL DE LA PROVÍNCIA DE TARRAGONA JA FORMEN PART DEL CONSELL D’EXPERTS DE L’AEHT

  […]

LES BORGES BLANQUES I VILA-SANA PROMOCIONEN A TARRAGONA LA RUTA DE L’OLI I DE L’AIGUA

La Plaça Corsini de Tarragona, al costat del Mercat Central, acollirà el proper dissabte 23, de 10 del matí a 8 del vespre (20 hores) la primera Fira de la Ruta de l’Oli i de l’Aigua, un esdeveniment dissenyat per promocionar un nou producte turístic de escapades de cap de setmana -de divendres a diumenge durant tot l’any- que transcorre per l’interior de Lleida, en concret entre les localitats de les Borges Blanques i Vila-sana.

By |November, 2019|Tags: |
Load More Posts

SUGGERIMENTS PER QUAN ACABI EL CONFINAMENT (i III) ESCAPADES PEL NORD DE TARRAGONA

Som molts els que pensem en les escapades, les vacances, les sortides després de tant de temps de confinament. Pensem en bells paisatges, de mar, de muntanya, de blau, de verd, de llocs diferents de les nostres quatre parets. I planifiquem viatges propers o llunyans per quan sigui possible fer-los amb estades en hotels amb encant i bona gastronomia, amb piscines, spa, jardins ... Aquí van uns suggeriments al nord de la ciutat de Tarragona.

By |April, 2020|

UNA TAPA PARA CADA VERMUT ONLINE: LA PROPUESTA DE BODEGAS YZAGUIRRE PARA DISFRUTAR EN CASA

La marca sugiere tapas y pinchos para acompañar los vermuts virtuales y alegrar el día a día. Tortilla de patatas, chips de alcachofas crujientes o dátil con beicon son algunas de sus apuestas más sabrosas para combinar con vermut.

By |April, 2020|Tags: , , |

LA GOLETA, DE SALOU, UN VALOR GASTRONÒMIC SEGUR A LA COSTA DAURADA

Després de molts anys de seguir l’evolució d’aquest restaurant, situat justament al costat d’una de les cales més boniques i conegudes de la nostra costa, la platja dels Capellans, de Salou, podem afirmar que és un valor gastronòmic segur, que mai decep en la seva cuina.

By |March, 2020|Tags: , , , , , , |

SEASONS, UN NOU PETIT RESTAURANT AL NUCLI ANTIC DE TARRAGONA AMB UNA GRAN CUINA DE RECORDS I PRODUCTE DE TEMPORADA

Després del seu pas per la Quilla d’en Xavier, de Torredembarra i el Club Nàutic de Cambrils, en Xavier Fernández i la seva esposa, Silvia Pons, han iniciat una nova singladura a Tarragona, amb l’apertura el passat 7 de febrer del restaurant Seasons.

By |March, 2020|

VARADERO, A SANT CARLES DE LA RÀPITA, BONS MARISC, PEIXOS I ARROSSOS

Amb bones vistes a port de Sant Carles de la Ràpita és un bon restaurant per gaudir de l'excel·lent marisc de la zona, peixos i els arrossos tradicionals de Delta. Ambient agradable en un ampli i elegant menjador presidit per una gran fotografia de flamencs.

EL PARADOR DE TORTOSA, EN EL CASTELL DE LA SUDA, MILLORA LA SEVA CUINA AMB LA NOVA XEF SANDRA ANTONÍ

El restaurant del Parador de Tortosa ha millorat notablement la seva cuina amb la incorporació a començaments de l’any actual de la nova xef, Sandra Antoní. Actualment en un marc d’arquitectura medieval molt reeixit, ocupant el gran saló de l’històric castell de la Suda, el restaurant Marmitia del Parador de Tortosa ofereix la cuina mediterrània i regional, amb encertades elaboracions típiques de la zona.

By |March, 2020|Tags: , , , , , |

EL MOLÍ DEL MALLOL, TOCS INNOVADORS SENSE DEIXAR LA CUINA TRADICIONAL

Evidentment el restaurant El Molí del Mallol, de Montblanc es coneix per la seva bona cuina tradicional, que n’és tot un referent a tota la comarca de la Conca de Barberà, excel·lent canelons, saboroses calçotades en temporada, bons caragols i carns a la brasa constituexen els plats més emblemàtics de la seva amplíssima carta.

EL CAPITÁN, CUINA MEDITERRÀNIA DAVANT LA PLATJA DE TORREDEMBARRA

Sempre és agradable menjar al restaurant El Capitan, situat davant la platja de Torredembarra, amb bones vistes marines des de la seva terrassa, ideal per el bon temps, o des del petit menjador, per a unes 30 persones, molt lluminós i una moderna decoració.

By |February, 2020|Tags: , , , , , , |

MIRAMAR, MARISCADES I PRODUCTES DE PROXIMITAT, DE LA MÀXIMA QUALITAT, A CAMBRILS

Per assaborir una bona mariscada no cal anar a Galicia. La podem gaudir al restaurant Miramar, de Cambrils, situat al bell mig de la façana marítima, amb una terrassa a la primera planta amb vistes fantàstiques del port de pescadors.

By |February, 2020|Tags: , , , , |
Load More Posts

JEAN LEON ESTRENA LA GAMMA NATIVA AMB UN XAREL·LO ECOLÒGIC DE PRODUCCIÓ LIMITADA

Jean Leon crea una nova col·lecció de vins focalitzada en el territori i les varietat autòctones catalanes, que s’estrena amb un xarel·lo ecològic de l’anyada 2019.

By |March, 2020|Tags: , , |

LOS VINOS DE PAGOS DE ARAIZ ESTRENAN NUEVA IMAGEN Y NUEVA REFERENCIA

Bodegas Pagos de Araiz vive días de estreno e ilusión. Y lo ha denominado bajo un lema: “Good times. Good wines”. Por un lado, ha renovado el diseño de todos sus vinos unificando la imagen que aparece en las etiquetas de su gama principal, modernizándola y adaptándola a los nuevos gustos de sus consumidores y, por supuesto, a los nuevos tiempos.

By |March, 2020|Tags: , , , , |

GUIA EVOOLEUM DELS 100 MILLORS OLIS D’OLIVA VERGES EXTRA

Ens arriba la quarta edició d'un ambiciós projecte que mostra cada campanya la selecció dels 100 millors AOVEs del món -EVOO TOP 100- segons els resultats obtinguts en els premis internacionals a la qualitat de l'oli d'oliva verge extra. Ecoleum Awards.

By |December, 2019|Tags: , , |
Load More Posts

JEAN LEON ESTRENA LA GAMMA NATIVA AMB UN XAREL·LO ECOLÒGIC DE PRODUCCIÓ LIMITADA

Jean Leon crea una nova col·lecció de vins focalitzada en el territori i les varietat autòctones catalanes, que s’estrena amb un xarel·lo ecològic de l’anyada 2019.

By |March, 2020|Tags: , , |

LOS VINOS DE PAGOS DE ARAIZ ESTRENAN NUEVA IMAGEN Y NUEVA REFERENCIA

Bodegas Pagos de Araiz vive días de estreno e ilusión. Y lo ha denominado bajo un lema: “Good times. Good wines”. Por un lado, ha renovado el diseño de todos sus vinos unificando la imagen que aparece en las etiquetas de su gama principal, modernizándola y adaptándola a los nuevos gustos de sus consumidores y, por supuesto, a los nuevos tiempos.

By |March, 2020|Tags: , , , , |

GUIA EVOOLEUM DELS 100 MILLORS OLIS D’OLIVA VERGES EXTRA

Ens arriba la quarta edició d'un ambiciós projecte que mostra cada campanya la selecció dels 100 millors AOVEs del món -EVOO TOP 100- segons els resultats obtinguts en els premis internacionals a la qualitat de l'oli d'oliva verge extra. Ecoleum Awards.

By |December, 2019|Tags: , , |
Load More Posts