Gastronomia & Turisme

Desde 1986, la revista especialitzada en restauració i hosteleria
LA CABRA HISPÀNICA S’APODERA DELS FOGONS DEL AMONAREN ETXEA
Aingeru Rodríguez -xef del restaurant Amonaren Etxea- és un ferm defensor del producte autèntic i certificat. Li agrada tafanejar, tastar, provar i, evidentment, cuinar. La seva persona exemplifica el fet de ser un veritable ‘laboratori gastron�...
LLEGIR MÉS
ALBERT GUZMÁN, CUINA ARRELADA A LA RÀPITA AMB SABOR MEDITERRÀNI I FAMILIAR
Per la sang del xef Albert Guzmán hi corre la tradició d’una família marinera apassionada per la cuina a La Ràpita. Com a professional exemplifica una quarta generació de restauradors amants de submergir-se en el fogons i servir bons àpats. L...
LLEGIR MÉS
XAVIER PERNÁNDEZ «EL MENÚ ARRELS NO ÉS UNA EXPERIÈNCIA, ÉS UN ESPECTACLE GASTRONÒMIC»
El restaurant Seasons ha estrenat fa un parell de setmanes una nova proposta gastronòmica. Arrels és un menú degustació pensat per emocionar-se amb la cuina tarragonina. Una proposta per tornar a l’origen de tot. Aprofitem l’avinentesa de vis...
LLEGIR MÉS
EL ‘JUGÓN’ D’EN PEP MORENO MARIDA ART I GASTRONOMIA EN UN MENÚ DEGUSTACIÓ
De ben segur que pocs sabeu que en Pep Moreno tenia molt bones maneres de petit en el món de la cistella, concretament quan vestia la samarreta del Club Bàsquet Valls. El reconegut xef repartia joc i assistències sobre el parquet, emmirallant-se e...
LLEGIR MÉS
21 de novembre de 2023
EL FRED ARRIBA I LA MAGNÍFICA ESCUDELLA DEL WINDSOR TAMBÉ
Tot i que el fred es resisteix a arribar, només hem notat una petita baixada de temperatures, qualsevol davallada tèrmica és destacable en aquests ...
Llegir Article
16 de novembre de 2023
MAS VICENÇ PRESENTA UN VI NOVELL ‘ANTIBLACK FRIDAY’ I SOLIDARI AMB LA ELA
El celler Mas Vicenç, ubicat dins la DO Tarragona, ha presentat aquest migdia el seu nou Vi Novell. Un vi fresc, d’enguany i que en el mes del ‘B...
Llegir Article
14 de novembre de 2023
UNA 27a RUTA DEL XATÓ AMB MOLTA SALSA
La Ruta del Xató 2023-24 ha aixecat el teló als Jardins de Vil·la Casals, al Museu Pau Casals (Vendrell). Aquest ritual marca l'inici de cinc mesos...
Llegir Article
9 de novembre de 2023
El calamar protagonista a Salou del 10 al 26 de novembre
Del divendres 10 de novembre al dia 26 del mateix mes, els calamars s'apoderen de la gastronomia dels restaurants de Salou. Tornen les reconegudes Jor...
Llegir Article
29 d'octubre de 2023
INFINITUM ESCOLLIT 'MILLOR RESORT RESIDENCIAL DE GOLF D'EUROPA' ALS WORLD GOLF AWARDS2023
INFINITUM, el resort immobiliari ubicat a La Pineda, en ple cor de la Costa Daurada i referent europeu per a golfistes professionals i amateurs d'elit...
Llegir Article
28 d'octubre de 2023
Joan Llaberia, Barret Blanc de Gastronomia Nacional 2023, estrena menú de tardor
El reconegut cuiner català de Cambrils, Joan Llaberia, va ser distingit a València amb el Barret Blanc de la Gastronomia Nacional, en reconeixement ...
Llegir Article
20 de setembre de 2023
PER SANTA TECLA, YZAGUIRRE!
A Santa Tecla la tradició mana i per a Vermouth Yzaguirre la tradició és crear les ampolles exclusives que acompanyin aquests dies de festeig. El c...
Llegir Article
28 d'agost de 2023
NOVA ANYADA DEL CRUOR, DE CASA GRAN DEL SIURANA
El celler Casa Gran del Siurana llança l'anyada 2019 de Cruor, un vi que captura tota l'essència i la riquesa enològica del Priorat. Els seus mati...
Llegir Article
7 d'agost de 2023
VICENÇ FERRÉ ASSUMEIX LA VICEPRESIDÈNCIA DEL VI DE L'AEHT
L'enòleg Vicenç Ferré, propietari del Celler Mas Vicenç i expresident de la DO Tarragona, entra a formar part de la Federació d'Empresaris d'Host...
Llegir Article
Sa i variat: Receptes fàcils i nutritives sense sucre i sense gluten
Un llibre de receptes sanes, fàcils i variades sense sucres ni gluten, i acompanyades amb fotografies a tot color. Aliments d’avui i de sempre es troben a la nevera i el rebost de la Laura García per ajudar-te a menjar d’una manera saludable sense renunciar al sabor autèntic dels aliments més importants per a la […]...
LLEGIR MÉS
Deliciós mar: receptes i històries de la Mediterrània
La cuina del mar sempre ens ha fascinat per la seva gran riquesa i diversitat. El mar ens ofereix amb generositat un enorme i deliciós rebost en el qual podem triar grans peixos de mar obert, saborosos peixos de roca, saludables peixos blaus, crustacis luxosos de tota mida, una infinitat de mol·luscos i innombrables altres […]...
LLEGIR MÉS
Cuinar amb flors: Receptes per connectar amb la natura
Cuinar amb flors significa molt més que afegir sabor i color a les receptes. Les flors contenen nutrients que alimenten l’ànima, aporten benestar, milloren el sentit de l’humor i converteixen qualsevol recepta en una festa pels sentits. L’escriptora i cuinera Iolanda Bustos, presenta més de 50 elaboracions i receptes, en un llibre escrit i...
LLEGIR MÉS
envelopephone-handsetmap-markercross