Gastronomia & Turisme

Desde 1986, la revista especialitzada en restauració i hosteleria
ROSER GUERRERO «PERSONALITZAR I ENCERTAR ÉS CLAU A SUNSHINE’S EVENTS»
Sunshine’s Events és una empresa d’organització d’esdeveniments amb seu central a Tarragona. Treballen els esdeveniments MICE, vinculats a PIMES, companyies multinacionals i també els esdeveniments de caire social com són peticions de mà, ...
LLEGIR MÉS
L’ACADÈMIA DE GASTRONOMIA DE TARRAGONA ENTONA EL ‘ASTURIAS PATRIA QUERIDA’ EN LA VISITA A EL LLAGAR
L’Acadèmia de Gastronomia de Tarragona (AGT) ha visitat el restaurant El Llagar per assaborir la gastronomia del ‘Principat d’Astúries’ sense moure’s de la Costa Daurada. A Montbrió del Camp, la Pilar Palomo, en Miquel Pérez, i el seu f...
LLEGIR MÉS
LA CUINA D’UN PAÍS ÉS EL SEU PAISATGE POSAT A LA CASOLA
Aquest inici de setmana s’ha celebrat a l’Institut Escola d’Hoteleria i Turisme de Cambrils la presentació dels resultats del projecte ‘Del Bosc a Taula’, una iniciativa innovadora que té com a objectiu recuperar i posar en valor les plan...
LLEGIR MÉS
UN BANQUET DE PRIMAVERA QUE ÉS MOLT MÉS QUE UN ÀPAT
El ‘Banquet de Primavera’ 2025 és un dels esdeveniments ineludibles en l’agenda de l’Institut Escola d’Hoteleria i Turisme de Cambrils. El centre educatiu s’ha vestit de gala aquest dijous per rebre els 150 comensals que han pogut assabo...
LLEGIR MÉS
27 d'abril de 2025
ARES, EL BISTRONÒMIC ON CUINA FRANCESA I MEDITERRÀNIA VAN DE LA MÀ
Ares, a més de la vessant mitològica també té una connexió amb la comarca del Pallars Sobirà, una comarca de gran bellesa natural i tradició hi...
Llegir Article
22 d'abril de 2025
BALFEGÓ INCORPORA UNA ESPECTACULAR NAU A LA SEVA FLOTA
Balfegó Grup ha inaugurat a les noves instal·lacions a l'Ametlla de Mar, la novena nau de la companyia líder en pesca, aqüicultura i comercialitza...
Llegir Article
15 d'abril de 2025
MICHIGAN DETROIT S'IMPOSA AL PIZZA COMBAT DE TARRAGONA GRÀCIES A 'EMMY'
El restaurant valencià Michigan Detroit Pizza s’ha alçat amb el cinturó de “Campió de Tarragona” en el segon assalt de 'Pizza Combat', la gr...
Llegir Article
10 d'abril de 2025
EL GRAN CLAUSTRE D’ALTAFULLA ES RENOVA EN BOUTIQUE HOTEL
El Gran Claustre Boutique Hotel -un dels establiments més emblemàtics de la Costa Daurada- ha finalitzat un procés de renovació integral que ha su...
Llegir Article
3 d'abril de 2025
LA TÀRRACO ARENA PLAÇA ES CONVERTEIX EN ‘COLISEUM GASTRONÒMIC’ DE LA PIZZA
El ‘Pizza Combat’ arriba a la capital de la Costa Daurada per primera vegada  aquest divendres dia 4 d’abril i convertirà la Tarraco Arena Pla...
Llegir Article
3 d'abril de 2025
LA 1a FESTA DEL GELAT DE REUS RECONEIXERÀ LES GELATERIES QUE USIN PRODUCTE QUILÒMETRE ZERO
Reus serà l'escenari, el divendres i dissabte, 16 i 17 de maig, de la primera Festa del Gelat, una iniciativa pionera a Catalunya organitzada per l'E...
Llegir Article
25 d'abril de 2025
L'AMFITEATRE PRESENTA LA 'FESTA MAJOR DEL VI' DE FALSET
La “Festa Major del vi” del Priorat s’ha presentat en un marc incomparable: l’Amfiteatre de Tarragona. La 30ª edició de la Fira del Vi de Fa...
Llegir Article
28 de febrer de 2025
MASTINELL REP EL SEGELL «ELABORADOR INTEGRAL» DE LA DO CAVA
El celler Mastinell, situat a Vilafranca del Penedès, ha estat reconegut amb el segell «Elaborador Integral» per la Denominació d'Origen Cava. Aqu...
Llegir Article
16 de febrer de 2025
UN CENTENAR D’ASSISTENTS BRINDEN PER L’ÈXIT DEL ‘FORÈS VIU EL VI’ 2025
Un centenar d’assistents s’han aplegat aquest dissabte per viure la vuitena edició del ‘Forès viu el vi’. L’esdeveniment ha estat u...
Llegir Article
100 receptes sense receptes
Sense necessitat de recepta, la foto ho diu tot! Un llibre de receptes, escrit per Sophie Dudemaine, molt visual i a tot color per cuinar de la forma més intuïtiva, espontània, ràpida i pràctica possible. No cal recepta quan una fotografia ho diu tot. A cada imatge hi ha detallats tots els ingredients, amb totes […]...
LLEGIR MÉS
Aquí no es llença res!
Un llibre per aprendre a reconvertir les restes de productes ja cuinats, més enllà de les típiques croquetes, i també per estalviar i donar nova vida a productes de proximitat i temporada. Es calcula que un terç dels aliments produïts anualment al món es llencen. A Catalunya es generen unes 262.000 tones de malbaratament cada […]...
LLEGIR MÉS
Sa i variat: Receptes fàcils i nutritives sense sucre i sense gluten
Un llibre de receptes sanes, fàcils i variades sense sucres ni gluten, i acompanyades amb fotografies a tot color. Aliments d’avui i de sempre es troben a la nevera i el rebost de la Laura García per ajudar-te a menjar d’una manera saludable sense renunciar al sabor autèntic dels aliments més importants per a la […]...
LLEGIR MÉS
envelopephone-handsetmap-markercross