Gastronomia & Turisme

Desde 1986, la revista especialitzada en restauració i hosteleria
SUMMIT: EL ROOFTOP REFERENT A SALOU QUE T'OBRE LES PORTES DEL CEL
Ubicat a la planta àtic de l'Hotel Olympus Palace de Salou, SUMMIT és el rooftop de referència de la Costa Daurada on celebrar esdeveniments familiars, reunions d'empresa o gaudir d'un àpat o sopar entre amics. Un espai amb 1.600 metres quadrats ...
LLEGIR MÉS
MARTA VERONA «L’OPERACIÓ BIKINI HA D’ESTAR PRESENT ELS 365 DIES DE L’ANY»
La madrilenya Marta Verona és nutricionista, actualment és docent al Basque Culinary Center i l’any 2018 es va proclamar guanyadora del programa MasterChef. Aquest cap de setmana ella i la seva parella, el manresà i professor de fitness Cesc Esc...
LLEGIR MÉS
CRUSPIR-SE BARCELONA AL WINDSOR AMB LA INSPIRACIÓ DE NÉSTOR LUJÁN
Benvingut sigui el dia que a en David Rodríguez -xef del restaurant Windsor de Barcelona- li va caure a les mans ‘Vint segles de Cuina Catalana’. I ho va fer via Wallapop i de la seva dona, que és qui li va regalar l’obra del reconegut period...
LLEGIR MÉS
MATEU BLANCH, L'INVENTOR DE LA 'PAELLA LLEIDATANA' AL CARAVISTA
El Caravista no és un restaurant més. Només creuar la porta del número 38 de l’Avinguda Balmes de Lleida el comensal ho comprova. La primera imatge és un extens taulell de peix i marisc variat, procedent de la mediterrània i de la costa atlà...
LLEGIR MÉS
24 de juliol de 2024
LA 'BECA OLYMPUS' RECONEIX L'ESFORÇ DELS ALUMNES DELS ESTUDIS DE COMUNICACIÓ URV
L’estudiant del grau de Publicitat i Relacions Públiques de la Universitat Rovira i Virgili (URV), Maira Isaura Rojas, és la guanyadora de la prim...
Llegir Article
22 de juliol de 2024
LA BOELLA AIXECA EL TELÓ DELS CONCERTS D’ESTIU AMB EL TRIBUT A SINATRA
El jardí de La Boella es converteix aquest darrer diumenge de juliol en escenari a l’aire lliure d’una sèrie de concerts únics a la demarcació...
Llegir Article
19 de juliol de 2024
L'ACADÈMIA DE GASTRONOMIA DE TGN TOCA EL CEL AL SUMMIT
L’Acadèmia de Gastronomia de Tarragona ha portat a terme la segona visita del curs 2024-25, i ho ha fet al restaurant SUMMIT. La terrassa situada a...
Llegir Article
4 de juliol de 2024
L'HOTEL OLYMPUS PALACE CELEBRA EL SEU 35è ANIVERSARI APOSTANT PEL SUMMIT
L'hotel Olympus Palace 4* celebra 35 anys i ho fa reafirmant la seva aposta per la terrassa Summit. Un paradisíac espai pioner a la província de Tar...
Llegir Article
2 de juliol de 2024
INFINITUM DEDICA UNA JORNADA AL BENESTAR AMB CESC ESCOLÀ I MARTA VERONA
El primer dissabte del mes de juliol INFINITUM Beach Club dedica una jornada dedicada al benestar i la salut amb una activitat doble i que disposarà ...
Llegir Article
30 de juny de 2024
L’ACADÈMIA DE GASTRONOMIA DE TGN VISITA EL RESTAURANT FLAMMA D’INFINITUM
La Flamma Beach Foodhouse és el restaurant situat al Beach Club d’INFINITUM, el resort residencial referent Costa Daurada. Aquest paradisíac espa...
Llegir Article
25 d'abril de 2024
SALOU RECUPERA L’EXTINGIDA VARIETAT DE RAÏM 'PÀMPOL GIRAT'.
L’Ajuntament de Salou, dins del projecte de recuperació dels valors etnogràfics, enològics i paisatgístics del municipi, ha realitzat la planta...
Llegir Article
25 d'abril de 2024
TAULA DE VI PRESENTA 150 ÀMFORES ENVELLIDES 400 DIES DINS EL MAR
L’associació Taula de Vi, entitat creada amb l’objectiu de divulgar i promocionar la cultura de vi a Tarragona, creada per diversos actors relaci...
Llegir Article
8 de desembre de 2023
CLOS GALENA, DESIGNAT CELLER DE L'ANY PER THE EUROPEAN AWARDS
La tercera edició dels The European Awards, organitzats pel Professional and Business Excellence Institute, ha reconegut la trajectòria del celler p...
Llegir Article
100 receptes sense receptes
Sense necessitat de recepta, la foto ho diu tot! Un llibre de receptes, escrit per Sophie Dudemaine, molt visual i a tot color per cuinar de la forma més intuïtiva, espontània, ràpida i pràctica possible. No cal recepta quan una fotografia ho diu tot. A cada imatge hi ha detallats tots els ingredients, amb totes […]...
LLEGIR MÉS
Aquí no es llença res!
Un llibre per aprendre a reconvertir les restes de productes ja cuinats, més enllà de les típiques croquetes, i també per estalviar i donar nova vida a productes de proximitat i temporada. Es calcula que un terç dels aliments produïts anualment al món es llencen. A Catalunya es generen unes 262.000 tones de malbaratament cada […]...
LLEGIR MÉS
Sa i variat: Receptes fàcils i nutritives sense sucre i sense gluten
Un llibre de receptes sanes, fàcils i variades sense sucres ni gluten, i acompanyades amb fotografies a tot color. Aliments d’avui i de sempre es troben a la nevera i el rebost de la Laura García per ajudar-te a menjar d’una manera saludable sense renunciar al sabor autèntic dels aliments més importants per a la […]...
LLEGIR MÉS
envelopephone-handsetmap-markercross