Gastronomia & Turisme

Desde 1986, la revista especialitzada en restauració i hosteleria
L’ACADÈMIA DE GASTRONOMIA DE TGN ENCETA L’ANY AL CASTELL DE RIUDABELLA
L’Acadèmia de Gastronomia de Tarragona ha començat l’any gaudint d’una calçotada en un marc incomparable, el Castell de Riudabella. En aquest edifici del segle XII -catalogat com a bé cultural d’interès nacional- els acadèmics han pogut...
LLEGIR MÉS
DÍDAC ESPASA «LA TÒFONA NEGRA S’HA DE CONÈIXER»
En Dídac Espasa és la tercera generació de tofonaires de la seva família. Una passió que ha heretat del seu pare, Siscu Espasa, i del seu àvi, Joan Espasa. En Dídac és el director de la Fira de la Tòfona Negra, que aquest cap de setmana es c...
LLEGIR MÉS
LES VELES: LA COALICIÓ GASTRONÒMICA D’EN MARC I L’ESTHER A CALAFAT
El Golf de Sant Jordi és un dels racons de postal de la Costa Daurada. Conegut pels pescadors com ‘Mar de la Frau’, les seves aigües -a més de brindar bons fruits del Mediterràni- amaguen una desena de vaixells de la Primera Guerra Mundial en...
LLEGIR MÉS
LO SAFREIG, EL SEGELL EMPRENEDOR DE LES GERMANES ESCODA A EL MOLAR
El restaurant Lo Safreig és una de les sorpreses agradables de l’any. Aquest establiment situat al municipi prioratí del Molar, porta el segell emprenedor de Júlia i Marina Escoda, copropietàries d’aquesta aventura gastronòmica al carrer San...
LLEGIR MÉS
20 de gener de 2025
LA FESTA MARINERA I EL MERCAT NADALENC NOVETATS DEL CALENDARI GASTRO DE CAMBRILS 2025
La setmana comença a Cambrils amb la posada en marxa d'un pla anual per potenciar la capitalitat gastronòmica que contempla 10 accions locals i 10 a...
Llegir Article
16 de gener de 2025
PORTAVENTURA RECUPERA CLÀSSICS GASTRONOMICS PER CELEBRAR ELS 30 ANYS DE VIDA DEL PARC
Aquest 2025 PortAventura World compleix 30 anys de la seva inauguració, una fita que no deixarà indiferent als treballadors, proveïdors, col·labor...
Llegir Article
30 de desembre de 2024
LA CAMBRA DE VALLS EXPOSA LA NECESSITAT D'UN DISTINTIU DE QUALITAT DE LA CALÇOTADA PELS RESTAURANTS
La Cambra de Comerç de Valls treballa en la calçotada del futur. Així ho ha exposat recentment el seu president, Josep Maria Rovira, en el transcur...
Llegir Article
29 de desembre de 2024
VIMBODÍ I POBLET CELEBRA PER SEGON ANY CONSECUTIU LA FIRA DE LA TÒFONA NEGRA
Vimbodí i Poblet escalfa motors per convertir-se per segon any consecutiu en l’epicentre de la tòfona a Catalunya. La Fira de la Tòfona Negra...
Llegir Article
20 de desembre de 2024
SIMÓN COLL: EL PLAER DE CAURE EN LA TEMPTACIÓ AQUEST NADAL
Simón Coll celebra el Nadal amb una proposta més autèntica que mai. La marca, amb una trajectòria de més de 180 anys al sector i fidel a la seva ...
Llegir Article
19 de desembre de 2024
SYRA COFFEE TANCA 2024 AMB UNA CELEBRACIÓ ESPECIAL: EL 9è ANIVERSARI
Syra Coffee, marca reconeguda per democratitzar el accés al cafè d'especialitat, tanca un any 2024 especial per la companyia, el del novè aniversar...
Llegir Article
8 de novembre de 2024
MAS VICENÇ MARIDA EL VI NOVELL 2024 EN FAVOR DE LA FUNDACIÓ NOÈLIA
El celler Mas Vicenç, ha presentat el seu nou Vi Novell. Un vi d’enguany, que destaca per la seva singularitat i que aquest 2024 va de la mà de la...
Llegir Article
6 de novembre de 2024
DOSTERRAS VOL MULTIPLICAR PER QUATRE LA SEVA PRODUCCIÓ
Marçà és un municipi privilegiat geogràficament a la comarca del Priorat, una zona amb terres esplèndides per al cultiu de la vinya, envoltada de...
Llegir Article
8 d'octubre de 2024
CLOS GALENA: 25 ANYS DEL SOMNI FET REALITAT DE MIGUEL PÉREZ I MERCHE DALMAU
Merche Dalmau és una dona noble, lleial, feta a si mateixa i a qui la vida, tot i etzibar-li alguna que altra garrotada important, ella sempre l’ha...
Llegir Article
100 receptes sense receptes
Sense necessitat de recepta, la foto ho diu tot! Un llibre de receptes, escrit per Sophie Dudemaine, molt visual i a tot color per cuinar de la forma més intuïtiva, espontània, ràpida i pràctica possible. No cal recepta quan una fotografia ho diu tot. A cada imatge hi ha detallats tots els ingredients, amb totes […]...
LLEGIR MÉS
Aquí no es llença res!
Un llibre per aprendre a reconvertir les restes de productes ja cuinats, més enllà de les típiques croquetes, i també per estalviar i donar nova vida a productes de proximitat i temporada. Es calcula que un terç dels aliments produïts anualment al món es llencen. A Catalunya es generen unes 262.000 tones de malbaratament cada […]...
LLEGIR MÉS
Sa i variat: Receptes fàcils i nutritives sense sucre i sense gluten
Un llibre de receptes sanes, fàcils i variades sense sucres ni gluten, i acompanyades amb fotografies a tot color. Aliments d’avui i de sempre es troben a la nevera i el rebost de la Laura García per ajudar-te a menjar d’una manera saludable sense renunciar al sabor autèntic dels aliments més importants per a la […]...
LLEGIR MÉS
envelopephone-handsetmap-markercross