Gastronomia & Turisme

Desde 1986, la revista especialitzada en restauració i hosteleria
EL BANQUET DE PRIMAVERA FA BRILLAR EL PLANTER DE L’INSTITUT ESCOLA D’HOTELERIA I TURISME DE CAMBRILS
L’Institut Escola d’Hoteleria i Turisme de Cambrils s’ha vestit de gala aquest dijous per celebrar una de les cites més importants del curs escolar: el ‘Banquet de Primavera’ 2024. Des de fa 14 anys que el centre de referència a les nostr...
LLEGIR MÉS
JUAN A. SERRANO «L’HOTEL RIU NERE ESTÀ AL QUILÒMETRE 0 DE VIELHA»
Ubicat en ple casc antic de Vielha e Mijaran, en plena riba de riu i a tocar de l’Ajuntament s’alça Riu Nere Mountain Hotel&Apartments. En una renovada i moderna recepció -que anteriorment havia estat una de les cafeteries més populars del...
LLEGIR MÉS
L’EASTER BRUNCH DE PORT AVENTURA SATISFÀ A PETITS I GRANS
PortAventura World es troba immers en plena celebració de la primavera. Fins el pròxim 14 de maig la benvinguda d’una de les estacions més esperades de l’any es viu a tots i cadascun dels indrets del parc temàtic. Precisament en un d’ells, ...
LLEGIR MÉS
THE TERRACE AT HILLS, BUON MANGIARE ITALIANO!
The Terrace at Hills, un dels restaurants d’INFINITUM -el resort residencial referent Costa Daurada- ha renovat recentment la seva carta. L’aposta és ferma pel producte mediterrani i té un protagonisme clar: la gastronomia italiana. Les creacio...
LLEGIR MÉS
25 d'abril de 2024
CACHITOS DIAGONAL CONQUEREIX LA ‘BEAUTIFUL PEOPLE’ DE BCN
Cachitos Diagonal és un restaurant que va més enllà del seu atractiu interiorisme i les copes. Aquest establiment, situat al número 508 de la Diag...
Llegir Article
18 d'abril de 2024
UNA VINTENA DE RESTAURANTS REUSENCS PARTÍCIPS DE LES JORNADES DE L’ARRÒS GANXET
Reus torna a reivindicar el seu atractiu gastronòmic amb una nova edició de les Jornades de l’Arròs Ganxet, de la mà de l’Associació d’Empr...
Llegir Article
9 d'abril de 2024
UN CALENDARI GASTRONÒMIC 2024 QUE PROMET A SALOU
L'espectacular rooftop Summit de l'Hotel Olympus Palace ha estat l'escenari de la presentació oficial de l'Agenda Gastronòmica de Salou 2024. L'esde...
Llegir Article
5 d'abril de 2024
EL BAIX GAIÀ VIU EL VERMUT
Un total de 25 establiments del Baix Gaià participen en aquest esdeveniment que oferirà degustacions diverses cada dissabte i diumenge al migdia mar...
Llegir Article
4 d'abril de 2024
ÒRBITA GASTRONÒMICA: CULTURA, GASTRONOMIA I PRODUCTE DE PROXIMITAT
L’Escola d’Hoteleria i Turisme de Cambrils i l’Escola de Dansa del Centre de Lectura de Reus organitzen ÒRBITA GASTRONÒMICA, una jornada en la...
Llegir Article
29 de març de 2024
XOCOSAVE ENDOLCEIX LA PASQUA A L’HOSPITAL SANT JOAN DE DÉU
Adan Saez és molt més que un pastisser, és un emprenedor del territori amb consciència per l’entorn. El fundador de Xocosave –pastisseria de p...
Llegir Article
25 d'abril de 2024
SALOU RECUPERA L’EXTINGIDA VARIETAT DE RAÏM 'PÀMPOL GIRAT'.
L’Ajuntament de Salou, dins del projecte de recuperació dels valors etnogràfics, enològics i paisatgístics del municipi, ha realitzat la planta...
Llegir Article
25 d'abril de 2024
TAULA DE VI PRESENTA 150 ÀMFORES ENVELLIDES 400 DIES DINS EL MAR
L’associació Taula de Vi, entitat creada amb l’objectiu de divulgar i promocionar la cultura de vi a Tarragona, creada per diversos actors relaci...
Llegir Article
8 de desembre de 2023
CLOS GALENA, DESIGNAT CELLER DE L'ANY PER THE EUROPEAN AWARDS
La tercera edició dels The European Awards, organitzats pel Professional and Business Excellence Institute, ha reconegut la trajectòria del celler p...
Llegir Article
100 receptes sense receptes
Sense necessitat de recepta, la foto ho diu tot! Un llibre de receptes, escrit per Sophie Dudemaine, molt visual i a tot color per cuinar de la forma més intuïtiva, espontània, ràpida i pràctica possible. No cal recepta quan una fotografia ho diu tot. A cada imatge hi ha detallats tots els ingredients, amb totes […]...
LLEGIR MÉS
Aquí no es llença res!
Un llibre per aprendre a reconvertir les restes de productes ja cuinats, més enllà de les típiques croquetes, i també per estalviar i donar nova vida a productes de proximitat i temporada. Es calcula que un terç dels aliments produïts anualment al món es llencen. A Catalunya es generen unes 262.000 tones de malbaratament cada […]...
LLEGIR MÉS
Sa i variat: Receptes fàcils i nutritives sense sucre i sense gluten
Un llibre de receptes sanes, fàcils i variades sense sucres ni gluten, i acompanyades amb fotografies a tot color. Aliments d’avui i de sempre es troben a la nevera i el rebost de la Laura García per ajudar-te a menjar d’una manera saludable sense renunciar al sabor autèntic dels aliments més importants per a la […]...
LLEGIR MÉS
envelopephone-handsetmap-markercross