Gastronomia & Turisme

Desde 1986, la revista especialitzada en restauració i hosteleria
DAVID COBO «LES FIGURES DE PASQUA DE CAL COBO SÓN EXCLUSIVES I TENEN IDENTITAT PRÒPIA»
Cal Cobo és la fusió de les empreses d'Especialitats i Pastisseria Cobo, fundades el 1955 a l'Espluga de Francolí per Joan Cobo Coma. Inicialment només existia Especialitats Cobo, una fàbrica de carquinyolis i galetes artesanes que es venien arr...
LLEGIR MÉS
CAL FAIGES POSA EN VALOR LES PLANTES SILVESTRES COMESTIBLES EN UN SOPAR SOBERB
Les plantes silvestres del nostre entorn han estat font d'aliment per a l'ésser humà des de temps immemorials i per la nostra desconnexió han passat a un segon o tercer pla i, fins i tot, caient en molts casos en l'oblit. Ara fa uns dies que dues ...
LLEGIR MÉS
YOEL ÁLVAREZ «A MI L'ESCOLA D'HOTELERIA I TURISME DE CAMBRILS M'HA CANVIAT LA VIDA»
El tarragoní Yoel Álvarez té 20 anys i actualment és estudiant del grau mig de cuina i gastronomia i serveis de restauració a l'Institut Escola d'Hoteleria i Turisme de Cambrils. El passat divendres va proclamar-se 2n finalista del prestigiós c...
LLEGIR MÉS
UN HOMENATGE BANDERA A LES TERRES DE L’EBRE EN EL 19è ANIVERSARI DE VILLA RETIRO
Fran López és un dels màxims exponents del que és ser un ambaixador de Les Terres de l’Ebre, cuiner d'estirp, dels que porta l’ofici a la sang i és honest amb la professió. El xef nascut a l’Aldea i reconegut internacionalment per l’hot...
LLEGIR MÉS
24 de març de 2025
L'ARRÒS DE 20 RESTAURANTS SALOUENCS, PROTAGONISTA DE LES JORNADES
L’Associació d’Empresaris d’Hostaleria (AEH) Salou i l’Ajuntament de Salou han presentat aquest matí la cinquena edició de les Jornades Gas...
Llegir Article
24 de març de 2025
MSC CRUCEROS TORNA A APOSTAR PER TARRAGONA COM A PORT BASE PER TERCER ANY CONSECUTIU
MSC Cruceros, la tercera companyia de creuers més gran del món i líder al mercat d'Europa, Amèrica del Sud i Sud-àfrica, ha desvetllat el seu pla...
Llegir Article
21 de març de 2025
EL CALÇOT ÉS UN TRESOR I ELS CUINERS HI POSEN LA MÀGIA
«El calçot és un tresor i els cuiners hi posen la màgia» així ho ha exposat Dalmaci Clofent, president de la Indicació Geogràfica Protegida (I...
Llegir Article
18 de març de 2025
LA CALÇOTADA DEL VI MARIDARÀ ELS MILLORS VINS DEL GAIÀ AMB LA GASTRONOMIA DEL TERRITORI
La combinació perfecta entre els calçots i el vi ja té el seu esdeveniment de referència: LA CALÇOTADA DEL VI, una cita imperdible per als amants...
Llegir Article
14 de març de 2025
ENRIC GUASCH I YOEL ÁLVAREZ, GUANYADORS DEL CONCURS DE ‘LA MAR I L’HORTA ALS FOGONS’ 2025
Aquest serà un cap de setmana ben especial per Enric Guasch i per Yoel Álvarez. Tot dos han demostrat el seu saber fer culinari en la 20a edició de...
Llegir Article
12 de març de 2025
FERRAN ADRIÀ GAUDEIX D’UN ESPECTACULAR ÀPAT DE PAISATGE AL CELLER JOAN PÀMIES DE RIUDOMS
Ferran Adrià ha gaudit d’una activitat gairebé frenètica aquest inici de setmana a Tarragona. Cursos sobre gestió en restauració en col·labora...
Llegir Article
28 de febrer de 2025
MASTINELL REP EL SEGELL «ELABORADOR INTEGRAL» DE LA DO CAVA
El celler Mastinell, situat a Vilafranca del Penedès, ha estat reconegut amb el segell «Elaborador Integral» per la Denominació d'Origen Cava. Aqu...
Llegir Article
16 de febrer de 2025
UN CENTENAR D’ASSISTENTS BRINDEN PER L’ÈXIT DEL ‘FORÈS VIU EL VI’ 2025
Un centenar d’assistents s’han aplegat aquest dissabte per viure la vuitena edició del ‘Forès viu el vi’. L’esdeveniment ha estat u...
Llegir Article
13 de febrer de 2025
GERIDA VITICULTORS PROTAGONISTA DEL 8è 'FORÈS VIU EL VI'
Gerida Viticultors de Blancafort és un projecte fet realitat pel Daniel Pedro Mateu, en Ricard Masalles i en Gerard Moles. Tres joves de la Conca de...
Llegir Article
100 receptes sense receptes
Sense necessitat de recepta, la foto ho diu tot! Un llibre de receptes, escrit per Sophie Dudemaine, molt visual i a tot color per cuinar de la forma més intuïtiva, espontània, ràpida i pràctica possible. No cal recepta quan una fotografia ho diu tot. A cada imatge hi ha detallats tots els ingredients, amb totes […]...
LLEGIR MÉS
Aquí no es llença res!
Un llibre per aprendre a reconvertir les restes de productes ja cuinats, més enllà de les típiques croquetes, i també per estalviar i donar nova vida a productes de proximitat i temporada. Es calcula que un terç dels aliments produïts anualment al món es llencen. A Catalunya es generen unes 262.000 tones de malbaratament cada […]...
LLEGIR MÉS
Sa i variat: Receptes fàcils i nutritives sense sucre i sense gluten
Un llibre de receptes sanes, fàcils i variades sense sucres ni gluten, i acompanyades amb fotografies a tot color. Aliments d’avui i de sempre es troben a la nevera i el rebost de la Laura García per ajudar-te a menjar d’una manera saludable sense renunciar al sabor autèntic dels aliments més importants per a la […]...
LLEGIR MÉS
envelopephone-handsetmap-markercross