Gastronomia & Turisme

Desde 1986, la revista especialitzada en restauració i hosteleria
GESSAMÍ CARAMÉS «EN ELS SOPARS-MARIDATGE VEURE COM LA GENT ES DIVERTEIX ÉS EL MILLOR REGAL»
Aquest dissabte al restaurant Meleta de Romer, la cervesa és la protagonista. Estrella Damm i la cuinera calera Gessamí Caramés van de la mà en el que serà el darrer sopar-maridatge de la temporada. Al número 21 del carrer Trafalgar, al paradí...
LLEGIR MÉS
L’ACADÈMIA CATALANA DE GASTRONOMIA I NUTRICIÓ GAUDEIX D’UN FESTÍ ROMÀ A TARRACO
L’Acadèmia Catalana de Gastronomia i Nutrició (ACGN) ha portat a terme recentment una visita a la ciutat de Tarragona. Una jornada en que els acadèmics han pogut descobrir el patrimoni arqueològic i la gastronomia de l’antiga Tàrraco. L’es...
LLEGIR MÉS
EL QUATRE MOLINS PRESENTA LA SEVA APOSTA MÉS AMBICIOSA
Feia 43 dies que a Cornudella de Montsant s’hi estava cuinant alguna de grossa. El compte enrere l’anunciava diàriament el xef Rafel Muria mitjançant les seves xarxes socials. Sense donar masses pistes, l’equip al complert del Quatre Molins t...
LLEGIR MÉS
L’ACADÈMIA DE GASTRONOMIA DE TGN VISITA EL RESTAURANT HIU
L’Acadèmia de Gastronomia de Tarragona ha visitat la vila marinera de Cambrils, i ho ha fet per descobrir el restaurant HIU, liderat pel xef Sergi Palacín, format a l’Institut Escola d’Hoteleria i Turisme de Cambrils. Un establiment camí del...
LLEGIR MÉS
18 d'octubre de 2024
L'ACADÈMIA DE GASTRONOMIA DE TGN FA PARADA I FONDA A CAL TRAVÉ
L’Acadèmia de Gastronomia de Tarragona ha visitat aquest mes d’octubre Cal Travé. Un restaurant amb 74 anys d’història, al municipi de Solive...
Llegir Article
12 d'octubre de 2024
CLOS GALENA BRINDA PER LA FELICITAT DE 25 ANYS DE SOMNI AL PRIORAT
Merche Dalmau reconeix obertament que «la mort del meu marit, el Miguel, fa onze anys va ser un cop molt dur. De cop i volta vaig haver d'aprendre a ...
Llegir Article
4 d'octubre de 2024
EL SUMMIT EMOCIONA EN LA LLUITA CONTRA L'ICTUS
L’Hotel Olympus Palace 4* de Salou ha celebrat un espectacular còctel aquest vespre per lluitar contra l’ictus. En el mes en que es commemora el ...
Llegir Article
1 d'octubre de 2024
LA ‘GAMBA DOG BY L’ORIGINAL’ ENS REPRESENTARÀ A MADRID FUSIÓN
El xef Joan Llaberia, del restaurant cambrilenc L’Original Experiències Gastronòmiques, és el ‘Rei de la Tapa’ al nostre territori. La seva c...
Llegir Article
28 de setembre de 2024
EL RECONEGUT PASTISSER ADAN SÁEZ SE SUMA AL SOPAR BENÈFIC PER L'ICTUS
L’Hotel Olympus Palace 4* de Salou celebra el pròxim dia 3 d’octubre un sopar benèfic per lluitar contra la malaltia de l’ictus. Un esdevenime...
Llegir Article
14 de setembre de 2024
L'HOTEL OLYMPUS PALACE DE SALOU 4* CELEBRARÀ UN SOPAR BENÈFIC PER L'ICTUS
L’Hotel Olympus Palace 4* de Salou celebrarà el pròxim dia 3 d’octubre un sopar benèfic per lluitar contra la malaltia de l’ictus. Com cada a...
Llegir Article
8 d'octubre de 2024
CLOS GALENA: 25 ANYS DEL SOMNI FET REALITAT DE MIGUEL PÉREZ I MERCHE DALMAU
Merche Dalmau és una dona noble, lleial, feta a si mateixa i a qui la vida, tot i etzibar-li alguna que altra garrotada important, ella sempre l’ha...
Llegir Article
19 de setembre de 2024
LA DO TARRAGONA FESTEJA LA VEREMA 2024
La Denominació d’Origen Tarragona organitza a finals de setembre i principis d’octubre una nova edició de la seva Festa de la Verema amb l�...
Llegir Article
26 d'agost de 2024
UN CAVA DE CODORNIU REP EL RECONEIXEMENT DE MILLOR ESCUMÓS DE L’ESTAT
Codorníu Ars Collecta Blanc de Noirs Reserva 2019 ha rebut de la mà del Ministeri d’Agricultura, Pesca i Alimentació, el reconeixement com a 'Mil...
Llegir Article
100 receptes sense receptes
Sense necessitat de recepta, la foto ho diu tot! Un llibre de receptes, escrit per Sophie Dudemaine, molt visual i a tot color per cuinar de la forma més intuïtiva, espontània, ràpida i pràctica possible. No cal recepta quan una fotografia ho diu tot. A cada imatge hi ha detallats tots els ingredients, amb totes […]...
LLEGIR MÉS
Aquí no es llença res!
Un llibre per aprendre a reconvertir les restes de productes ja cuinats, més enllà de les típiques croquetes, i també per estalviar i donar nova vida a productes de proximitat i temporada. Es calcula que un terç dels aliments produïts anualment al món es llencen. A Catalunya es generen unes 262.000 tones de malbaratament cada […]...
LLEGIR MÉS
Sa i variat: Receptes fàcils i nutritives sense sucre i sense gluten
Un llibre de receptes sanes, fàcils i variades sense sucres ni gluten, i acompanyades amb fotografies a tot color. Aliments d’avui i de sempre es troben a la nevera i el rebost de la Laura García per ajudar-te a menjar d’una manera saludable sense renunciar al sabor autèntic dels aliments més importants per a la […]...
LLEGIR MÉS
envelopephone-handsetmap-markercross