Gastronomia & Turisme

Desde 1986, la revista especialitzada en restauració i hosteleria
LA 1a PROMOCIÓ DE PERIODISTES URV MARIDA RECORDS AMB UN BON ÀPAT
Una representació de la primera (i millor) promoció de periodistes de la Universitat Rovira i Virgili s’han aplegat per commemorar un dels millors moments de les seves vides: el 20è aniversari. De quina efemèride parlem es preguntarà estimat l...
LLEGIR MÉS
LA MÀXIMA EXPRESSIÓ DE LA CUINA CINEGÈTICA
José Luis Todó és un advocat i caçador de Bot (Terra Alta), propietari de Donum Deus. Un projecte empresarial amb el que comercialitza des de fa anys a diferents restaurants la carn de cabra hispànica salvatge del massís del Ports. Ell i una bo...
LLEGIR MÉS
ELS PRODUCTES CARNIS A DEBAT A L’AMONAREN ETXEA
A Botarell, al restaurant Amonaren Etxea, hem posat el focus del debat en els productes carnis i la restauració. Ho hem fet amb convidats d’excepció i entesos en la matèria del nostre territori: amb en Josep Maria Paris, gerent de PAC SL, empres...
LLEGIR MÉS
LA METAMORFÒSI DEL CAMPING ALFACS GUARDONADA A NIVELL NACIONAL
Corria l'any 2016 quan els estudis barcelonins d'arquitectura Bajet Giramé i JAAS van assumir la responsabilitat d’un projecte important que els hi va caure a les mans: renovar el Càmping Alfacs d'Alcanar (Montsià). La transformació s’ha anat...
LLEGIR MÉS
10 de setembre de 2024
YZAGUIRRE HOMENATJA LA BAIXADA COM A MILLOR VERMUT D'ESPANYA
L'ampolla especial del Vermouth Yzaguirre Clàssic Negre torna a vestir-se de gala per a Santa Tecla amb una etiqueta exclusiva per a l'ocasió i que ...
Llegir Article
9 de setembre de 2024
LES JORNADES DE L'ARRÒS I TASTOS DE MAR AL BAIX PENEDÈS APLEGUEN 24 RESTAURANTS
El Baix Penedès assaborirà una sèrie de bons arrossos del 20 de setembre al 6 d’octubre i els maridarà amb els vins del la DO Penedès. Tot pleg...
Llegir Article
3 de setembre de 2024
EL BALL I LA DIVERSIÓ A CEL OBERT CONTINUEN AQUEST SETEMBRE AL SUMMIT
El rooftop SUMMIT continua sent el referent musical del ball i la diversió a la Costa Daurada. Aquest espai inigualable, situat a la última planta d...
Llegir Article
9 d'agost de 2024
EL ROOFTOP SUMMIT EPICENTRE DE L’OCI AQUEST AGOST A LA COSTA DAURADA
L'hotel Olympus Palace 4* es posiciona com a referent de l’oci a la Costa Daurada aquest estiu gràcies a la terrassa SUMMIT. Un espai icònic i pio...
Llegir Article
31 de juliol de 2024
FESTA DEL TRON DEL MARROC A L'OLYMPUS PALACE
El rooftop SUMMIT de l’Hotel Olympus Palace ha celebrat aquest dimarts un dels esdeveniments més importants de l’any: la celebració del 25è ani...
Llegir Article
24 de juliol de 2024
LA 'BECA OLYMPUS' RECONEIX L'ESFORÇ DELS ALUMNES DELS ESTUDIS DE COMUNICACIÓ URV
L’estudiant del grau de Publicitat i Relacions Públiques de la Universitat Rovira i Virgili (URV), Maira Isaura Rojas, és la guanyadora de la prim...
Llegir Article
26 d'agost de 2024
UN CAVA DE CODORNIU REP EL RECONEIXEMENT DE MILLOR ESCUMÓS DE L’ESTAT
Codorníu Ars Collecta Blanc de Noirs Reserva 2019 ha rebut de la mà del Ministeri d’Agricultura, Pesca i Alimentació, el reconeixement com a 'Mil...
Llegir Article
25 d'abril de 2024
SALOU RECUPERA L’EXTINGIDA VARIETAT DE RAÏM 'PÀMPOL GIRAT'.
L’Ajuntament de Salou, dins del projecte de recuperació dels valors etnogràfics, enològics i paisatgístics del municipi, ha realitzat la planta...
Llegir Article
25 d'abril de 2024
TAULA DE VI PRESENTA 150 ÀMFORES ENVELLIDES 400 DIES DINS EL MAR
L’associació Taula de Vi, entitat creada amb l’objectiu de divulgar i promocionar la cultura de vi a Tarragona, creada per diversos actors relaci...
Llegir Article
100 receptes sense receptes
Sense necessitat de recepta, la foto ho diu tot! Un llibre de receptes, escrit per Sophie Dudemaine, molt visual i a tot color per cuinar de la forma més intuïtiva, espontània, ràpida i pràctica possible. No cal recepta quan una fotografia ho diu tot. A cada imatge hi ha detallats tots els ingredients, amb totes […]...
LLEGIR MÉS
Aquí no es llença res!
Un llibre per aprendre a reconvertir les restes de productes ja cuinats, més enllà de les típiques croquetes, i també per estalviar i donar nova vida a productes de proximitat i temporada. Es calcula que un terç dels aliments produïts anualment al món es llencen. A Catalunya es generen unes 262.000 tones de malbaratament cada […]...
LLEGIR MÉS
Sa i variat: Receptes fàcils i nutritives sense sucre i sense gluten
Un llibre de receptes sanes, fàcils i variades sense sucres ni gluten, i acompanyades amb fotografies a tot color. Aliments d’avui i de sempre es troben a la nevera i el rebost de la Laura García per ajudar-te a menjar d’una manera saludable sense renunciar al sabor autèntic dels aliments més importants per a la […]...
LLEGIR MÉS
envelopephone-handsetmap-markercross