LES GRANDS BUFFETS | Narbonne
Novembre 2021
RESTAURANT DEL MES
Guia Gourmand | Restaurants i Hotels de Catalunya2021-11-01T20:46:57+01:00

AQUEST MES ET RECOMANEM

Revista Gastronomia & Turisme

Des de 1986, amb el periodisme gastronòmic, editant aquesta revista especialitzada en la restauració i l’hosteleria de Catalunya

Gastro&Turisme
Notícies
Reportatges
Celler
Productes
Arxiu Revista

AQUEST MES ET RECOMANEM

Revista Gastronomia & Turisme

Des de 1986, amb el periodisme gastronòmic, editant aquesta revista especialitzada en la restauració i l’hosteleria de Catalunya

Gastro&Turisme
Notícies
Reportatges
Celler
Productes
Arxiu Revista

Mapa d’Hotels & Restaurants Gourmand

El mapa mostra els establiments més propoers a la teva ubicació actual.
També pots trobar els restaurants o hotels amb el buscador o utilitzant les categories

Search
Amplia l'àrea de recerca
Resize the map
BUSCADOR
Escriu el nom de l'establiment, província o paraula clau i fes click a "Buscar"
PROVÍNCIES
Si desitges acotar la recerca pots marcar una o més províncies
TIPUS D'ESTABLIMENT
Selecciona el tipus d'establiment que busques per acotar la teva recerca i fes click a "Buscar"
Loading

CastIllo de Javier, dels germans Recari, va ser fa dècades un bon referent en la restauració de la Capital de la Costa Daurada, però en els últims temps passava per una situac…

Senzill establiment familiar de Les Garrigues que té una bona cuina tradicional i de proximitat, km. 0 i unes excel·lents entrecots i mitjanes de Insa. Les patates braves tamb…

Inaugurt el 18 de març de 2021, és el segon restaurant de l'hotel Tancat de Codorniu, propietat d'Ángel Llasera, situat a l'entrada de la finca, fora del recinte tancat. Un ed…

Aquest és el quart restaurant d’Emiliano Garabini a Cambrils (Al Lamborghini; Puerto Madero i Moraima) compta amb una petita i agradable terrassa a l’aire lliure i un ampli lo…

Situat a l’antiga plaça de les Peixateries amb unes vistes a la Prioral de l’església de Sant Pere de Reus, és una referència a la ciutat per la seva àmplia terrassa i la seva…

Després d’una brillant trajectòria en diversos restaurants de Salou, el xef Joaquín Ruíz Oliver s’ha fet càrrec a finals del 2020, com a soci i xef executiu, del restaurant Bl…

Premiats x la Guia Gourmand – Any 2022

Anualment la Guia Gourmand designa amb estrictes criteris, tenint en compte la trajectòria i la bona feina, els establiments de l’Any

Hotels Premiats x la Guia Gourmand – Any 2021

Anualment la Guia Gourmand designa amb estrictes criteris, tenint en compte la trajectòria i la bona feina dels establiments, l’Hotel de l’Any

CONEIX

A TOTS ELS

PREMIATS
GOURMAND
2021

Subscriu-te & Rep les Nostres Recomanacions

Et donarem consells sobre els millors establiments del lloc on et trobes.

¡Ens veiem aviat!