Revista Gastronomia & Turisme

Desde 1986, la revista especialitzada en restauració i hosteleria
L’ACADÈMIA DE GASTRONOMIA DE TGN VISITA EL RESTAURANT HIU
L’Acadèmia de Gastronomia de Tarragona ha visitat la vila marinera de Cambrils, i ho ha fet per descobrir el restaurant HIU, liderat pel xef Sergi Palacín, format a l’Institut Escola d’Hoteleria i Turisme de Cambrils. Un establiment camí del...
LLEGIR MÉS
LA 1a PROMOCIÓ DE PERIODISTES URV MARIDA RECORDS AMB UN BON ÀPAT
Una representació de la primera (i millor) promoció de periodistes de la Universitat Rovira i Virgili s’han aplegat per commemorar un dels millors moments de les seves vides: el 20è aniversari. De quina efemèride parlem es preguntarà estimat l...
LLEGIR MÉS
LA MÀXIMA EXPRESSIÓ DE LA CUINA CINEGÈTICA
José Luis Todó és un advocat i caçador de Bot (Terra Alta), propietari de Donum Deus. Un projecte empresarial amb el que comercialitza des de fa anys a diferents restaurants la carn de cabra hispànica salvatge del massís del Ports. Ell i una bo...
LLEGIR MÉS
ELS PRODUCTES CARNIS A DEBAT A L’AMONAREN ETXEA
A Botarell, al restaurant Amonaren Etxea, hem posat el focus del debat en els productes carnis i la restauració. Ho hem fet amb convidats d’excepció i entesos en la matèria del nostre territori: amb en Josep Maria Paris, gerent de PAC SL, empres...
LLEGIR MÉS
LA ‘GAMBA DOG BY L’ORIGINAL’ ENS REPRESENTARÀ A MADRID FUSIÓN
El xef Joan Llaberia, del restaurant cambrilenc L’Original Experiències Gastronòmiques, és el ‘Rei de la Tapa’ al nostre territori. La seva creació culinària, batejada com ‘Gamba dog by l’Original’ ha estat guardonada amb el primer premi a la millor tapa de la demarcació de Tarragona i seleccionada per competir a Madrid Fusión, e...
LLEGIR MÉS
EL RECONEGUT PASTISSER ADAN SÁEZ SE SUMA AL SOPAR BENÈFIC PER L'ICTUS
L’Hotel Olympus Palace 4* de Salou celebra el pròxim dia 3 d’octubre un sopar benèfic per lluitar contra la malaltia de l’ictus. Un esdeveniment que marida solidaritat i gastronomia en un espai icònic com és rooftop SUMMIT. A la darrera planta de l’hotel s’hi aplegaran xefs de reconegut prestigi del territori per delectar els paladars...
LLEGIR MÉS
L’ACADÈMIA DE GASTRONOMIA DE TGN VISITA EL RESTAURANT HIU
L’Acadèmia de Gastronomia de Tarragona ha visitat la vila marinera de Cambrils, i ho ha fet per descobrir el restaurant HIU, liderat pel xef Sergi Palacín, format a l’Institut Escola d’Hoteleria i Turisme de Cambrils. Un establiment camí dels dos anys de vida. «L’àpat ha estat espectacular, tota una aposta creativa de futur» ha assegu...
LLEGIR MÉS

Troba Hotels & Restaurants Gourmand

El mapa et mostra els establiments més propers a la teva ubicació actual, si vols ampliar la teva recerca pots fer-ho amb el buscador, per províncies o desplaçant-te pel mapa
Restaurants
Hotels
Resize the map
BUSCADOR
Escriu el nom de l'establiment, província o paraula clau i fes click a "Buscar"
PROVÍNCIES
Si desitges acotar la recerca pots marcar una o més províncies
Loading

Aimia és un projecte personal de Jordi Pallàs on torna al seu lloc d’origen (Lleida), després d’uns anys de formació i experiències en el món de …

Al’antiga i preciosa masia catalana del segle XVII ,que antany va ocupar el restaurant Les Panolles, als afores de Santa Cristina d’Aro, tancat f…

Mr Porter, part de l’exitós grup hostaler, The Entourage Group, reconegut internacionalment per crear experiències gastronòmiques singulars, va o…

Eclipse, luxós i discret, exclusiu i inspirador, té una de les ubicacions més privilegiades de la ciutat i és l’únic Skybar que ofereix una vista…

Asador y sidrería” familiar autènticament basca, situat a l’entrada de la població en un vistós edifici amb agradable terrassa, que va obrir l’1 …

Vam conèixer al matrimoni propietari David Amorós i Ivone Romera, a la Plaça de la Font, de Tarragona, en el restaurant Lola Tapas. En la tardor …

Lluny del centre de la marinera població de l’Ampolla, a la zona residencial de l’Passeig de l’Arenal, enfront de la mar i amb belles vistes de l…

Ubicat originalment als peus de les escales de la catedral, i traslladat recentment a la Plaça del Mercat, ocupant el menjador de l'hotel Urbis, …

És un dels més antics i coneguts restaurants de Tarragona que començant els anys quaranta com un xiringuito amb el temps s’ha convertit en un del…

Pràcticament a peu de l’antiga carretera N-340 que atravessa la població, ja quasi al final, en els baixos d’uns apartaments que gaire l’amaguen …

Joan Llaberia, un jove i talentós xef, va començar la seva carrera culinària després d'estudiar a dues de les millors escoles d'hostaleria, l'Esc…

A360 metres sobre el nivell del mar, a peus de la serra de Miramar, a una plana és on es troba el restaurant, una masia d’estil català on s’han p…
Resize the map
BUSCADOR
Escriu el nom de l'establiment, província o paraula clau i fes click a "Buscar"
PROVÍNCIES
Si desitges acotar la recerca pots marcar una o més províncies
Loading

105 habitacions i 5 suites, amb aire condicionat, caixa forta, minibar, telèfon directe, televisió i Canal +, Wi-Fi, assecador de cabell, banyera…

Situat en un enclavament privilegiat de Xàtiva, ofereix per la seva situació geogràfica, a mig camí entre la ciutat i el castell, més tranquil·li…

Situat al cor de la Ciutat Comtal, en un enclavament idoni per a les visites turístiques, les compres i els negocis, concretament a la Via Laieta…

Nou hotel boutique de cinc estrelles, inaugurat l’abril de 2016, situat al cor de l’Eixample modernista de Barcelona: entre l’emblemàtica Avingud…

63 habitacions i 2 suites, amb aire condicionat, caixa forta, minibar, telèfon directe, televisió satèl·lit amb pantalla LCD, barnús, assecador d…

A dues passes de la Plaça d’Espanya i davant dels jardins de Sabatini i el Palau Reial, fan d’aquest establiment un hotel amb vistes, d’alt nivel…

4 habitacions i 4 suites, espaioses i confortables, amb aire condicionat, caixa forta, minibar, telèfon directe. Preu de l’habitació doble: 70/11…

178 àmplies habitacions i 8 confortables suites, amb aire condicionat, caixa forta, minibar, telèfon directe, antena parabòlica, televisió, taula…

10 habitacions i 1 suite, amb aire condicionat, caixa forta, minibar, telèfon directe, televisió via satèl·lit, barnús, Wi-Fi, assecador de cabel…

69 habitacions dobles i 1 suite amb salón i vistes al mar, amb aire condicionat, caixa forta, minibar, telèfon directe, televisió via satèl·lit i…

419 habitacions i 51 suites, amb aire condicionat, caixa forta, minibar, telèfon directe, televisió via satèl·lit i Canal +, Wi-Fi a tot l’hotel,…

156 habitacions i 11 suites amb aire condicionat, caixa forta, minibar, telèfon directe, televisió via satèl·lit, barnús, assecador de cabell, pa…

Restaurants Premiats x la Guia Gourmand – Any 2022

Anualment la Guia Gourmand designa amb estrictes criteris, tenint en compte la trajectòria i la bona feina dels establiments, el Restaurant de l’Any

Hotels Premiats x la Guia Gourmand – Any 2021

Anualment la Guia Gourmand designa amb estrictes criteris, tenint en compte la trajectòria i la bona feina dels establiments, l’Hotel de l’Any
Subscriu-te & rep les nostres recomanacions
Estigues a l’última en establiments gourmand. Inscriu-te per ser el primer en descobrir les nostres trovalles setmanals.


envelopephone-handsetmap-markerlinkcross