Revista Gastronomia & Turisme

Desde 1986, la revista especialitzada en restauració i hosteleria
MARCOS DÍAZ RUJANO «LA VIDA ÉS MASSA CURTA PER MENJAR MAL PA».
Paneme és el projecte fet realitat de Marcos Díaz Rujano, un jove enginyer mecànic de 28 anys i que recentment ha obert un obrador de forn i brioixeria al carrer Guillem Oliver nº5 de Tarragona. Després d’una etapa laboral vinculada a una comp...
LLEGIR MÉS
RAFEL MURIA «EL RONQUEO I EL MONOGRÀFIC DE BALFEGÓ ENS SERVEIXEN PER FER JALEO AL BRICHS DE FALSET»
El darrer cap de setmana d’agost el restaurant Brichs de Falset rendeix homenatge a la tonyina vermella de Balfegó. L’establiment liderat des del 2024 pel xef Rafel Muria (Estrella Michelin i Sol Repsol pel Quatre Molins de Cornudella de Montsan...
LLEGIR MÉS
HOTEL EL NIU DE MARTINET: UN DESTÍ ESTRATÈGIC PER GAUDIR DE LA CERDANYA
L’estiu com d’altres períodes de vacances convida a descobrir noves destinacions. En aquesta època de l’any, quan tots els esforços se centren en desconnectar, relaxar-se i passar-ho bé, un nou projecte s’obre pas al Pirineu català: l'Ho...
LLEGIR MÉS
JOSEP MARGALEF «HA COSTAT MOLT DE 'PICO I PALA' SITUAR EL MOLÍ DELS AVIS AL NIVELL ON ÉS ARA»
En Josep Margalef és un cuiner autodidacta i que va passar la seva infància jugant entre els fogons de la seva mare Rosalia, quan el restaurant encara era El Molí (1970-2005). El 2006 van prendre el relleu familiar i ho va fer amb la clara id...
LLEGIR MÉS
EL NOU THE LAKEHOUSE BISTROT REOBRE LES SEVES PORTES AMB GRANS ALICIENTS
The Lakehouse Bistrot ha reobert aquesta setmana després d'una reforma integral de les seves instal·lacions i una renovació completa de la seva proposta gastronòmica. Sota la direcció de la xef executiva Beatriz Burillo, el restaurant d’INFINITUM evoluciona cap a una cuina contemporània, saludable i de proximitat, sense perdre l'essència m...
LLEGIR MÉS
LES ARTS ARTÍSTIQUES I CULINÀRIES DE DAVID CALLAU I PEP MORENO ENCISEN EL GASTRO ART & WINE DE SALOU
La Torre Vella de Salou s’ha convertit aquest diumenge al vespre en un gran escenari d’art, gastronomia i música amb motiu d’una nova edició del GastroArt & Wine. Unes 400 persones han gaudit d’una experiència sensorial única en un ambient festiu i plenament mediterrani. Enguany, l’esdeveniment ha tingut un caire especialment rell...
LLEGIR MÉS
LES BRAVES MÉS PUNYETERES SUMEN EL SEU PRIMER GUARDÓ
La gastrotaperia Lo Punyetero de Tortosa suma el seu primer guardó. L’establiment inaugurat el passat mes de maig per Jordi Subirats —que també regenta La Placeta a la capital tortosina— s’ha emportat el premi del jurat popular en el IV Concurs Internacional d’Elaboració de Patates Braves Palència Brava 2025/@UnaDeBravas. El seu r...
LLEGIR MÉS

Troba Hotels & Restaurants Gourmand

El mapa et mostra els establiments més propers a la teva ubicació actual, si vols ampliar la teva recerca pots fer-ho amb el buscador, per províncies o desplaçant-te pel mapa
Restaurants
Hotels
Resize the map
BUSCADOR
Escriu el nom de l'establiment, província o paraula clau i fes click a "Buscar"
PROVÍNCIES
Si desitges acotar la recerca pots marcar una o més províncies
Loading

L’1 de maig de 1936, el matrimoni format per l’Enric Bonay i la Montserrat Riembau, avis de l’actual propietari i xef, Josep Fanals, van obrir la…

Abraham García és un dels grans personatges de la gastronomia de Madrid. Sens dubte, un gran xef, que ofereix la seva cuina al seu restaurant, Vi…

Està situat dins d’una antiga casa de pescadors, damunt d’una de les més esplèndides cales de la Costa Brava, que dóna nom a l’hotel Cala del Pi.…

Restaurant familiar a l’entrada de la població que complementa un petit hotel d’1 estrella amb 8 habitacions. Els avis dels actuals propietaris, …

Certament va néixer com xiringuito al centre de la bella platja vilanovesa de Sant Gervasi, l’any 1980. L’any 1992 va sofrir un incendi i la prop…

Quan la família Vergés va adquirir l’edifici de l’Hotel Cap de Creus, l’any 2007, va condicionar l’àrea de l’actual restaurant sobre dependències…

La cadena Paradís, d’Armando Bejar, també té un emblemàtic establiment a Madrid. Situat a dues passes del Congrés dels Diputats, en ple cor de la…

Angelina Roca descendeix d’una família de restauradors amb més de sis generacions en l’ofici. Coneix, doncs, tots els secrets de la bona cuina ca…

Restaurant familiar emplaçat en una antiga casa de pescadors coneguda en altres temps per Casa Buxaller de la que procedeixen els propietaris. Va…

Contínua una línia de gastronomia molt destacada, a càrrec del xef, Josep Ayats que coneix tots els secrets de la gastronomia inspirada en la cui…

El restaurant “La cuina de Can Simon” està situat en una antiga casa de pescadors (rústica-elegant) construïda al nucli antic de Tossa de Mar. La…
Resize the map
BUSCADOR
Escriu el nom de l'establiment, província o paraula clau i fes click a "Buscar"
PROVÍNCIES
Si desitges acotar la recerca pots marcar una o més províncies
Loading

206 habitacions i 9 suites lluminoses, confortables i amplies. Totes elles modernament equipades. Connexió Wi-Fi gratis. Servei de barnús i sabat…

133 habitacions i 18 suites, amb aire condicionat, caixa forta, minibar, telèfon directe, televisió via satèl•lit i Canal +, Wi-Fi a tot l’hotel,…

9 habitacions dobles, 3 junior suites i 5 suites, totes diferents, amb vistes a la vall Tastavins, en plena muntanya (per arribar-hi s’han de fer…

48 habitacions i 2 suites amb aire condicionat, caixa forta, minibar, telèfon directe, televisó via satel·lit, canal+, barnús, assecador de cabel…

76 habitacions i 8 suites, amb aire condicionat, caixa forta, minibar, telèfon directe, televisió via satèl·lit i Canal +, Wi-Fi i assecador de c…

37 habitacions, 78 suites i 15 vil•les privades, amb aire condicionat, caixa forta, minibar, telèfon directe, televisió via satèl•lit i Canal +, …

240 habitacions i 3 suites, amb aire condicionat, caixa forta, telèfon directe i televisió via satèl·lit, assecador de cabell i pany electrònic. …

14 habitacions i 1 junior suite, amb aire condicionat, telèfon directe i televisió via satèl·lit, internet, assecador de cabell i pany electrònic…

L’Hotel Estival Centurión Platja es va construir i va inaugurar l’any 1973, sent un dels pioners a la zona de Cambrils-Salou. Entre les seves mol…

103 habitacions, de diferents categories i decoració, i 1 junior suite, amb aire condicionat, caixa forta, minibar, telèfon directe, televisió vi…

152 habitacions i 4 suites, amb aire condicionat, bany complet, caixa forta, minibar, telèfon directe, televisió via satèl·lit, Wi-fi gratuït (a …

86 habitacions amb telèfon directe, televisió via satèl·lit, Wi-Fi i barnús. Disposa d’habitacions adaptades per a discapacitats. Preu habitació …

Restaurants Premiats x la Guia Gourmand – Any 2022

Anualment la Guia Gourmand designa amb estrictes criteris, tenint en compte la trajectòria i la bona feina dels establiments, el Restaurant de l’Any

Hotels Premiats x la Guia Gourmand – Any 2021

Anualment la Guia Gourmand designa amb estrictes criteris, tenint en compte la trajectòria i la bona feina dels establiments, l’Hotel de l’Any
Subscriu-te & rep les nostres recomanacions
Estigues a l’última en establiments gourmand. Inscriu-te per ser el primer en descobrir les nostres trovalles setmanals.


envelopephone-handsetmap-markerlinkcross