Premis Gourmand 2022

Establiments premiats sel·leccionats entre tots els restaurants i hotels de la Guia Gourmand
premi gourmand millor restaurant de frança 2022
LES GRANDS BUFFETS | Narbonne

Les grands buffets Narbonne

Considerat un dels bufets més reconeguts del món, en ell es pot degustar l’autèntica cuina tradicional francesa, amb un acurada selecció de les receptes tradicionals de la cuina de festa de França, elaborada com abans, amb productes artesanals i de proximitat; degustar una extensa i selecta varietat de mariscs, ostres, llamàntols; llagostins, 10 varietats de foie artesans, el bufet de formatges més gran del món amb 111 varietats, una àmplia oferta de rebosteria tradicional amb més de 100 varietats i una acurada selecció de més de 70 referències de vins de la Regió servits en copa o ampolla , i tots ells a preu de Celler.
LES GRANDS BUFFETS | Narbonne
PREMI GOURMAND
Millor Restaurant de França 2022
tipus de cuina
Cuina Internacional
qualificació
premi gourmand restaurant de l'any 2022

Quatre Molins
Cornudella de Montsant

Des del març de 2018 un jove xef, Rafel Muria Franch, fill del propietari de Mel Muria, del Perelló, amb només 27 anys, emprenador i valent, ocupa el Quatre Molins, de Cornudella, l’espai eno-gastronòmic del celler Ronadelles, oferint la seva cuina personal de línia avanguardista. Amb una brillant formació que comença a l’Escola Hoffmann, de Barcelona i continua per restaurants tan prestigiosos com L’Atelier de Joël Robuchon Saint Germain, de Paris; Villa Retiro, de Xerta; Michel Bras, de Laguiole, entre d’altres, Rafel presenta en aquest petit poble del Priorat, a peus de Siurana la seva oferta culinària en format de dos menús.
PREMI GOURMAND
Restaurant de l'any 2022
tipus de cuina
D'autor
qualificació
premi gourmand hotel de l'any 2022

Villa Retiro

Inaugurat l’any 2006, ocupa un edifici construït l’any 1882 per Josep Fontserè, mestre d’Antoni Gaudí, i catalogat com a edifici modernista colonial. Està envoltat per un jardí exuberant, amb plantes tropicals, arbres centenaris, salts d’aigua, coves i llacs. Ocupa una finca molt tranquil·la dins de la població de Xerta. Agradable piscina exterior. El dirigeix Fran López, fill del propietari.Cal destacar el Spa, amb sauna, jacuzzi, tractaments personals, massatges, perruqueria, etc. Aparcament propi. Jardí. Piscina. Gimnàs. Salons de convencions. Restaurant Villa Retiro. Per ser un dels millors hotels en serveis, tranquil·litat i restauració (1 estrella Michelin) la Guia Gourmand el designe Hotel de l’Any 2022.
PREMI GOURMAND
Hotel de l'any 2022
qualificació
premi gourmand ESPECIAL any 2022

Renfe -SNCF

Renfe – SNCF en cooperación uneix en alta velocitat cada dia Espanya i França i treballa per potenciar el turisme entre els dos països de manera sostenible, on la gastronomia és l’eix vertebrador. Des de fa mes de 7 anys col·labora estretament amb LES GRANDS BUFFETS, que s’ha convertit en una icona a la ciutat de Narbonna, i ha permès que aquesta ciutat sigui una de les mes visitades de França gràcies a l’excel·lent treball de LES GRANDS BUFFETS promovent la gastronomia tradicional. La per aquesta positiva tasca la Guia Gourmand li otorga el Premi a la promoció turística entre Espanya i França de l’any 2022.
PREMI GOURMAND
Premi especial de l'any 2022
envelopephone-handsetmap-markercross