LA NOSTRA HISTÒRIA

Som un equip de periodistes i crítics gastrònomics que des de l’any 1986 ens dediquem a descobrir i promoure la millor gastronomia i turisme del nostre país.

Com ho fem? visitem cada un dels establiments que recomanem per tal de corroborar la qualitat i els serveis i poder aconsellar sobre què demanar i què fer.

SOBRE LA GUIA GOURMAND

És la única que existeix de restaurants i hotels a Catalunya i Andorra. La primera edició data de l’any 1992 (per les Olimpíades a Barcelona). La Guia Gourmand inclou informació útil de més de 500 establiments, escollits en base a exigents criteris de qualitat. L’equip de la Guia Gourmand diariament està descobrint els últims establiments de moda i actualitzants les recomenacions i consells dels millors hotels i restaurants del país.

SOBRE LA REVISTA GASTRONOMIA I TURISME

Va néixer l’any 1986 amb l’objectiu de promoure a través de les seves pàgines fetes des de Tarragona la gastronomia i el turisme de les seves comarques, sense oblidar el context de Catalunya i d’altres països. Inclou notícies, recomanacions, reportatges de restaurants i d’hotels, viatges, secció de vins, de llibres, de productes gourmand, etc.

Durant més de 29 anys, han passat per les seves pàgines els més emblemàtics hotels i restaurants d’Europa, com el Savoy, de Londres; Crillon, de Paris; Negresco, de Nice; Majestic, de Barcelona; Ritz, de Madrid; El Bulli, de Roses; El Celler de Can Roca, de Girona; Arzak i Martín Beresategui, del País Basc…

EXPERIÈNCIA

30 anys d’història descobrint els millors hotels i restaurants del nostre país.

OPINIONS REALS

Les recomanacions dels establiments són fetes per professionals i amb opinions objetives.

DE PRIMERA MÀ

L’equip Gourmand visita anualment els establiments per tal de corroborar el nivell de qualitat i exigència.

DIFUSIONS I ESDEVENIMENTS

La Guia Gourmand té diverses aparicions a la premsa tradicional (radio, TV i premsa), online i està present en destacats esdeveniments del país.

TV Tac 12, entrevista

La TV de Tarragona, Tac 12 fa ressò de les Presentacions anuals de la Guia Gourmand i de la revista Gastronomia i Turisme.

Guardonats Guia Gourmand

Presentació anual Guia Gourmand, amb establiments Guardonats, xefs reconeguts, autoritats i premsa del sector.

Radio Onda Cero, secció

El Director de la Guia Gourmand, realitza des de fa 6 anys seccions periòdiques de gastronomia a Onda Cero.

0
Anys d’edició de la guia
0
Revistes publicades
0
Establiments Qüalificats
0
Usuaris únics mensuals
0
Seguidors a Xarxes Socials

TESTIMONIALS

Amb 30 anys d’història, destacats mitjans i periodistes han donat testimoni de l’excel·lència i treball qualificat de la Guia Gourmand i els establiments recomanats.

“Un quart de segle amb la gastronomia de Catalunya. La Guia Gourmand, editada per dos tarragonins, treu al carrer la seva 25a edició”

Notícies TGN
“El Giorgio de Calafell, restaurant de l’any segons la Guia Gourmand 2016. L’Hostal Colomí i el celler Cesca Vicent (Priorat), altres referències de Tarragona reconegudes per la prestigiosa publicació”

Indicador
“La Guia Gourmand premia la cuina més destacada i els hotels de qualitat del territori. L’edició del 2018 va presentar-se ahir a l’Espai Prioral amb Joan Urgellès”

Diari Més
“Per a Gormands. La Guia de restaurants i hotels de Catalunya, Andorra i altres llocs d’interès arriba ja a la 25a edició”

Revista Cuina
“La Guia Gourmand 2018 acaba de presentar su vigesimoséptima edición. La presentación ha ido a cargo del chef Vicent Guimerà, del restaurante L’Antic Molí, d’Ulldecona”

7 Caníbales
“Presentació de la Guia Gourmand 2018. Acabada la presentació s’han lliurat les distincions que per l’any 2018 atorga la Guia, per part dels directors Fèlix Llovell i Ramon Segú”

Viu a Fons
“La gira de la Guia Gourmand. Cual grupo de rockeros de moda, el dúo formado por el periodista Fèlix Llovell y el fotógrafo Chinchilla, como autores de la Guia Gourmand, sigue girando por Cataluña y Andorra para presentar la nueva edición de su manual gastronómico”

Diari Tarragona

EL NOSTRE EQUIP

Des de l’experiència del periodisme tradicional a l’actualització de les noves tecnologies i les últimes tendències.

Fèlix Llovell

Fundador & Director

Ramon Segú

Director Adjunt i Fotògraf

Marta Pérez

Cap de Redacció i Departament Noves Tech

Berta Sendra

Redactora

Fèlix Lluis Llovell

Redactor

Mery Ferret

Redactora

Subscriu-te & Rep les Nostres Recomanacions

Et donarem consells sobre els millors establiments del lloc on et trobes.

¡Ens veiem aviat!