La incorporació del jove i prestigiós xef Josep Maria Portas, com a cap de cuina de Sa Cova, el restaurant del NM suites Hotel, ha revolucionat la gastronomia de l’establiment, situat en una zona tranquil·la i envoltada de pins, a només 50 m de la platja. Amb el bagatge d’haver estat en destacats restaurants de França i de Catalunya, el nou xef aporta frescor, originalitat i nous sabors a una cuina bàsicament autòctona que treballa els productes de territori amb tocs orientals. El menjador està en la planta baixa de l’hotel al costat de la recepció i del jardí amb la piscina i té una decoració minimalista, clàssica, amb una capacitat per a uns 80 comensals. La direcció de sala, amable i professional, corre a càrrec Antony Flores i del celler en té cura Antonio García. A la terrassa a l’aire lliure, Sa Nit, també s’ofereix una interessant cuina de tapes en un context informal. Els plats varien segons la temporada.
Especialitats de la casa
– Sopa de tomàquet: 14,00 €
– Raviolis de marisc amb escuma de parmesà i timbal d’espinacs: 16,50 €
– Arròs caldós de llamàntol: 26,50 €
– Mitjana d’Angus amb toc oriental i patates pont neuf: 24,50 €
– Rap de mar al cava: 24,50 €
– Pa amb xocolata i “oli del mar”: 6,50 €
– Menú d’arrossos: 35,00 €
– Menú degustació: 42,00 €
– Vi de la Casa: Baleta Espelt (DO Empordà), 17,00 €