Revista Gastronomia & Turisme

Desde 1986, la revista especialitzada en restauració i hosteleria
MARCOS DÍAZ RUJANO «LA VIDA ÉS MASSA CURTA PER MENJAR MAL PA».
Paneme és el projecte fet realitat de Marcos Díaz Rujano, un jove enginyer mecànic de 28 anys i que recentment ha obert un obrador de forn i brioixeria al carrer Guillem Oliver nº5 de Tarragona. Després d’una etapa laboral vinculada a una comp...
LLEGIR MÉS
RAFEL MURIA «EL RONQUEO I EL MONOGRÀFIC DE BALFEGÓ ENS SERVEIXEN PER FER JALEO AL BRICHS DE FALSET»
El darrer cap de setmana d’agost el restaurant Brichs de Falset rendeix homenatge a la tonyina vermella de Balfegó. L’establiment liderat des del 2024 pel xef Rafel Muria (Estrella Michelin i Sol Repsol pel Quatre Molins de Cornudella de Montsan...
LLEGIR MÉS
HOTEL EL NIU DE MARTINET: UN DESTÍ ESTRATÈGIC PER GAUDIR DE LA CERDANYA
L’estiu com d’altres períodes de vacances convida a descobrir noves destinacions. En aquesta època de l’any, quan tots els esforços se centren en desconnectar, relaxar-se i passar-ho bé, un nou projecte s’obre pas al Pirineu català: l'Ho...
LLEGIR MÉS
JOSEP MARGALEF «HA COSTAT MOLT DE 'PICO I PALA' SITUAR EL MOLÍ DELS AVIS AL NIVELL ON ÉS ARA»
En Josep Margalef és un cuiner autodidacta i que va passar la seva infància jugant entre els fogons de la seva mare Rosalia, quan el restaurant encara era El Molí (1970-2005). El 2006 van prendre el relleu familiar i ho va fer amb la clara id...
LLEGIR MÉS
EL NOU THE LAKEHOUSE BISTROT REOBRE LES SEVES PORTES AMB GRANS ALICIENTS
The Lakehouse Bistrot ha reobert aquesta setmana després d'una reforma integral de les seves instal·lacions i una renovació completa de la seva proposta gastronòmica. Sota la direcció de la xef executiva Beatriz Burillo, el restaurant d’INFINITUM evoluciona cap a una cuina contemporània, saludable i de proximitat, sense perdre l'essència m...
LLEGIR MÉS
LES ARTS ARTÍSTIQUES I CULINÀRIES DE DAVID CALLAU I PEP MORENO ENCISEN EL GASTRO ART & WINE DE SALOU
La Torre Vella de Salou s’ha convertit aquest diumenge al vespre en un gran escenari d’art, gastronomia i música amb motiu d’una nova edició del GastroArt & Wine. Unes 400 persones han gaudit d’una experiència sensorial única en un ambient festiu i plenament mediterrani. Enguany, l’esdeveniment ha tingut un caire especialment rell...
LLEGIR MÉS
LES BRAVES MÉS PUNYETERES SUMEN EL SEU PRIMER GUARDÓ
La gastrotaperia Lo Punyetero de Tortosa suma el seu primer guardó. L’establiment inaugurat el passat mes de maig per Jordi Subirats —que també regenta La Placeta a la capital tortosina— s’ha emportat el premi del jurat popular en el IV Concurs Internacional d’Elaboració de Patates Braves Palència Brava 2025/@UnaDeBravas. El seu r...
LLEGIR MÉS

Troba Hotels & Restaurants Gourmand

El mapa et mostra els establiments més propers a la teva ubicació actual, si vols ampliar la teva recerca pots fer-ho amb el buscador, per províncies o desplaçant-te pel mapa
Restaurants
Hotels
Resize the map
BUSCADOR
Escriu el nom de l'establiment, província o paraula clau i fes click a "Buscar"
PROVÍNCIES
Si desitges acotar la recerca pots marcar una o més províncies
Loading

Can Jubany, a tocar de Calldetenes, és el restaurant amb estrella Michelin que Nandu Jubany i Anna Orte regenten des de 1995. Una masia que conse…

Situat a la Rambla de Catalunya és un primers restaurants del Grup Costa Este. Ocupa un ampli local, a diferents nivells amb singular decoració. …

Després del seu brillant pas durant molts anys pel El Bulli i el Mas Pau (1 estrella Michelin), d’Avinyonet de Puigventós, retrobem afortunadamen…

Puerto Madero és un barri de Buenos Aires que es caracteritza pels molts restaurants que hi ha de cuines de tot el món. I aquest és el nom que Em…

El matrimoni propietari del Lola Tapas de la Plaça de la Font, de Tarragona, David Amorós i Ivone Romera, el van tancar i el van traslladar al ce…

Des de l’any 2000 ve oferint molt bon menjar per un preu més que raonable.  Ofereix tots els dies un menú migdia (de 13,30 a 15,30) en el qual el…

Coque té el seu origen històric a la casa de menjars Les Ones, fundada en Humanes de Madrid en 1956 pels avis de Mario, Rafael i Diego Sandoval. …

Fran López, del restaurant Villa Retiro, de Xerta, amb estrella Michelin des de fa anys i un 9/10 amb la Guia Gourmand, ja té també restaurant a …

Pep Moreno, va destacar molt a Tarragona amb el seu restaurant al Port de la Marina, denominat Sirco Esbarjo Gastronòmic, que en 2015 va ser desi…

Fundat al 1903, tot va començar donant de menjar als pescadors del port de la Barceloneta fins a convertir-se en el que és avui, un restaurant em…

Els germans Murtró van obrir el seu primer restaurant al centre històric de Reus, el”Tapes i Tapes” al 2005. Gràcies a la bona acollida de la ciu…

La història de l’Amaya és la crònica d’un restaurant familiar que ha mantingut les essències de la cuina clàssica. És un restaurant basc, però 75…
Resize the map
BUSCADOR
Escriu el nom de l'establiment, província o paraula clau i fes click a "Buscar"
PROVÍNCIES
Si desitges acotar la recerca pots marcar una o més províncies
Loading

108 habitacions i 2 suites, amb aire condicionat, caixa forta, minibar, telèfon directe, televisió via satèl·lit, Wi-Fi, assecador de cabell, ser…

28 habitacions i 4 suites amb aire condicionat, caixa forta, minibar, telèfon directe, Wi-Fi i televisió. Preu habitació doble: 83/89 euros/dia (…

8 habitacions i 1 suites, amb aire condicionat, caixa forta, telèfon directe, televisió via satèl·lit i Canal +, Wi-Fi barnús, assecador de cabel…

42 habitacions i 4 suites, amb aire condicionat, telèfon directe, televisió via satèl·lit i Wi-fi. Admet gossos. Preu habitació doble: 65,46/104,…

Aquest resort, instal·lat a 50 metres de la platja de Pals i envoltat pel camp de golf Platja de Pals, el més antic de la zona (des del 1966) al …

32 habitacions i 7 suites, amb terrassa, aire condicionat, caixa forta, assecador de cabell i pany electrònic. En les suites hi ha barnussos i 3 …

300 habitacions i 7 suites, amb aire condicionat, caixa forta, minibar, telèfon directe, televisió via satèl·lit i canal +, Wi-Fi, barnús, asseca…

157 habitacions, 13 suites, amb aire condicionat, caixa forta, minibar, telèfon, televisió via satèl·lit i Canal +, assecador de cabell, Wi-Fi i …

51 habitacions, 12 suites amb aire condicionat, caixa forta, minibar, Wi-Fi, telèfon directe i televisió via satèl·lit. Disposa d’habitacions per…

192 habitacions i 8 suites amb aire condicionat, caixa forta, telèfon directe, televisió via satèl·lit, Wi-Fi, assecador de cabell i pany electrò…

75 habitacions, 2 suites i 10 junior suites, amb aire condicionat, caixa forta, minibar, telèfon directe, televisió de plasma via satèl·lit, Wi-F…

4 habitacions, 2 suites i 4 junior suites, amb aire condicionat, minibar, telèfon directe, televisió via satèl·lit, Wi-fi, barnús i assecador de …

Restaurants Premiats x la Guia Gourmand – Any 2022

Anualment la Guia Gourmand designa amb estrictes criteris, tenint en compte la trajectòria i la bona feina dels establiments, el Restaurant de l’Any

Hotels Premiats x la Guia Gourmand – Any 2021

Anualment la Guia Gourmand designa amb estrictes criteris, tenint en compte la trajectòria i la bona feina dels establiments, l’Hotel de l’Any
Subscriu-te & rep les nostres recomanacions
Estigues a l’última en establiments gourmand. Inscriu-te per ser el primer en descobrir les nostres trovalles setmanals.


envelopephone-handsetmap-markerlinkcross