AKELARRE | Sant Sebastià-Donostia
AKELARRE | Sant Sebastià-Donostia
QUALIFICACIÓ:

Qualificació GourmandQualificació GourmandQualificació GourmandQualificació GourmandQualificació Gourmand

TIPUS DE CUINA:
D’autor
ADREÇA:
Passeig Pare Orkolaga, 56. Barri Igueldo. 20008 Sant Sebastià-Donostia.
HORARIS:
De 13.00 a 14.30 i de 20.30 a 22.00. Tanca diumenge nit, dilluns i dimarts durant tot l’any, excepte els mesos de juliol, agost i setembre, que tanca diumenge nit i dilluns

El Restaurant Akelarre, personalitzat en Pedro Subijana, és la tasca d’un equip extraordinari, alguns dels components puntals treballen braç a braç al costat del xef des de fa molts anys. A la cuina es busca i defensa el natural, l’autèntic i el producte de temporada. Tot això, juntament amb unes tècniques extremadament depurades es reflecteixen en els seus tres menús degustació. Conservats a temperatura, humitat, repòs i il·luminació tènue esperen al voltant de 700 referències de vins de diverses procedències del món. Orientades cap al mar, les seves finestres i terrasses ofereixen unes impressionants vistes. Excel·lència, innovació i avantguarda, entre d’altres podrien definir l’estil de Akelarre, encara que un només esperit el guia des dels seus inicis, el de superació. Un afany de millora contínua i perfeccionament que ens porta a qüestionar-ho tot, a plantejar-nos per què no fer les coses d’una altra manera. Aquesta filosofia va portar a voler elevar l’oferta del restaurant, amb una experiència completa d’allotjament de 5 estrelles i totes les comoditats que es pot esperar d’un hotel de luxe en el mateix edifici. Així neix Akelarre Hotel, a 10 minuts del centre de Sant Sebastià, immers en la tranquil·litat d’un entorn natural en un paratge incomparable i un dels pocs hotels del món que compta amb el seu propi restaurant 3 estrelles Michelin.

Especialitats de la casa

Especialitats de la casa
– Pojarski de vedella de llet:
– Especiat “burrata” d’Idiazabal:
– :
– :
– :
– :
– Menú degustació: 230,00 €
– :
– Vi de la Casa: Remelluri RVA, 17,00 €

Serveis
PREU MITJÀ:
CONTACTE
943 21 40 86
Web del restaurant
CAPACITAT
ACCEPTEN:
VISAMASTERCARDAMEXDINERS
Comparteix aquest Restaurant Gourmand!
Subscriu-te & rep les nostres recomanacions
Estigues a l’última en establiments gourmand. Inscriu-te per ser el primer en descobrir les nostres trovalles setmanals.


envelopephone-handsetmap-markerlinkcross