Revista Gastronomia & Turisme

Desde 1986, la revista especialitzada en restauració i hosteleria
MARCOS DÍAZ RUJANO «LA VIDA ÉS MASSA CURTA PER MENJAR MAL PA».
Paneme és el projecte fet realitat de Marcos Díaz Rujano, un jove enginyer mecànic de 28 anys i que recentment ha obert un obrador de forn i brioixeria al carrer Guillem Oliver nº5 de Tarragona. Després d’una etapa laboral vinculada a una comp...
LLEGIR MÉS
RAFEL MURIA «EL RONQUEO I EL MONOGRÀFIC DE BALFEGÓ ENS SERVEIXEN PER FER JALEO AL BRICHS DE FALSET»
El darrer cap de setmana d’agost el restaurant Brichs de Falset rendeix homenatge a la tonyina vermella de Balfegó. L’establiment liderat des del 2024 pel xef Rafel Muria (Estrella Michelin i Sol Repsol pel Quatre Molins de Cornudella de Montsan...
LLEGIR MÉS
HOTEL EL NIU DE MARTINET: UN DESTÍ ESTRATÈGIC PER GAUDIR DE LA CERDANYA
L’estiu com d’altres períodes de vacances convida a descobrir noves destinacions. En aquesta època de l’any, quan tots els esforços se centren en desconnectar, relaxar-se i passar-ho bé, un nou projecte s’obre pas al Pirineu català: l'Ho...
LLEGIR MÉS
JOSEP MARGALEF «HA COSTAT MOLT DE 'PICO I PALA' SITUAR EL MOLÍ DELS AVIS AL NIVELL ON ÉS ARA»
En Josep Margalef és un cuiner autodidacta i que va passar la seva infància jugant entre els fogons de la seva mare Rosalia, quan el restaurant encara era El Molí (1970-2005). El 2006 van prendre el relleu familiar i ho va fer amb la clara id...
LLEGIR MÉS
COMPTE ENRERE PER UN ESPECTACULAR GASTROART & WINE DE SALOU
Compte enrere per l’esdeveniment GastroArt & Wine, una experiència gastronòmica que se celebrarà el pròxim 5 d’octubre a la Torre Vella. La iniciativa, promoguda a través de la regidoria de Dinamització Econòmica de l’Ajuntament de Salou i l’Associació d’Hostaleria de Salou (AEH), maridarà art i gastronomia en una experi...
LLEGIR MÉS
EL NÀUTIC DE TARRAGONA INICIA UNA NOVA ETAPA GASTRO AMB XAVI FERNÁNDEZ AL CAPDAVANT
El Restaurant Nàutic de Tarragona es prepara per començar una nova etapa de la seva trajectòria amb la incorporació de Xavi Fernández, reconegut xef i propietari del desaparegut restaurant Seasons, que assumirà el càrrec de director gastronòmic i de restauració de l’establiment. Aquesta nova etapa vindrà acompanyada d’un lleuger canvi...
LLEGIR MÉS
TARRAGONA CAPITAL DEL ROMESCO EL 1 I 2 D’OCTUBRE
Tarragona es convertirà els dies 1 i 2 d’octubre en la capital mundial del romesco amb la celebració d’un congrés únic que uneix tradició, innovació i grans noms de la gastronomia. El Palau de Fires i Congressos de Tarragona serà l’escenari de la primera edició del Congrés d’Investigació Tècnicocultural del Romesco, una c...
LLEGIR MÉS

Troba Hotels & Restaurants Gourmand

El mapa et mostra els establiments més propers a la teva ubicació actual, si vols ampliar la teva recerca pots fer-ho amb el buscador, per províncies o desplaçant-te pel mapa
Restaurants
Hotels
Resize the map
BUSCADOR
Escriu el nom de l'establiment, província o paraula clau i fes click a "Buscar"
PROVÍNCIES
Si desitges acotar la recerca pots marcar una o més províncies
Loading

Obert el 2012 en una zona de moda de la capital valenciana aquest restaurant de Ricard Camarena permet conèixer la cuina d’aquest gran xef de Val…

Platea és un lloc sorprenent, un antic cinema reconvertit en un gran espai d’oci i gastronomia, dividit en diverses plantes, cadascuna ofereix un…

“Ricard Camarena és un cuiner valencià que compta amb una estrella Michelin i tres sols Repsol pel seu restaurant ‘Ricard Camarena Restaurant’ in…

El restaurant Europa situat en el cor de Pamplona, al costat del carrer Estafeta i la Plaça del Castell sempre ho associem, en el gastronòmic, a …

Obert l’any 2007, al centre del casc antic d’Andorra la Vella, aquest petit i curiós restaurant per la seva decoració molt singular, recupera i e…

Des de 1969, Enrique Martínez ofereix en aquest restaurant, a la planta baixa de l’hotel del mateix nom, tot un regal per als sentits dels seus c…

El xef, Xavier Civit, amb una llarga trajectòria professional a la Conca de Barberà, juntament amb Maite Espasa, que s’encarrega de dirigir el me…

És el restaurant de l’hotel del mateix nom, situat en la principal avinguda d’Andorra la Vella, en ple centre comercial. Obert des de l’any 2003 …

Un espai gastronòmic a les instal·lacions blaugrana. Un bar restaurant emblemàtic de Carles Abellan que va obrir les portes de manera permanent e…

En aquesta casassa construïda el 1897 pels avis de Juan Mari Arzak, per ser celler de vins, taverna i casa d’àpats, trobem un dels restaurants mé…

El Restaurant Akelarre, personalitzat en Pedro Subijana, és la tasca d’un equip extraordinari, alguns dels components puntals treballen braç a br…

Amb una brillantíssima trajectòria, aquest restaurant guardonat amb 3 estrelles Michelin, màxima qualificació, s’ha convertit en un autèntic temp…
Resize the map
BUSCADOR
Escriu el nom de l'establiment, província o paraula clau i fes click a "Buscar"
PROVÍNCIES
Si desitges acotar la recerca pots marcar una o més províncies
Loading

La família Vergés, propietària dels establiments hotelers Porto Crist i Cap de Creus, va adquirir aquesta antiga mansió senyorial de particulars …

L’hotel Ra es va inaugurar a finals de l’any 2004, recuperant un espai que s’havia degradat amb el pas del temps: l’antic Sanatori de Sant Joan d…

52 habitacions i 1 junior suite, amb aire condicionat, telèfon directe, Preu habitació doble: 115 euros/dia. El Parador de Lleida és un hotel de …

Hi ha un lloc a la Costa Daurada en el qual gaudir del plaer, el relax, la gastronomia i la salut: aquest és el Gran Palas 5 Experience. Un singu…

260 habitacions i 4 suites, amb aire condicionat, caixa forta, minibar, telèfon directe, televisió, assecador de cabell, pany electrònic, Wi-Fi i…

416 habitacions i 32 suites, amb aire condicionat, caixa forta, minibar, telèfon directe, televisió via satèl·lit, assecador de cabell i pany ele…

260 habitacions i 3 suites, amb aire condicionat, caixa forta, minibar, telèfon directe, televisió via satèl·lit, internet, barnús, assecador de …

4 habitacions, 2 suites i 4 junior suites, amb aire condicionat, minibar, telèfon directe, televisió via satèl·lit, Wi-fi, barnús i assecador de …

82 habitacions i 1 suite, totes elles amb aire condicionat, caixa forta, minibar, telèfon directe, televisió amb canal satèl·lit, assecador de ca…

72 habitacions amb aire condicionat, minibar, caixa forta, telèfon directe, televisió via satèl·lit, Wi-Fi, assecador de cabell i pany electrònic…

52 habitacions, 3 suites i 25 junior suites amb aire condicionat, caixa forta, minibar, telèfon directe, televisió via satèl·lit, Wi-Fi gratuït, …

300 habitacions (37 superiors) amb aire condicionat, minibar, caixa forta, telèfon directe, televisió via satèl·lit, Wi-Fi, assecador de cabell i…

Restaurants Premiats x la Guia Gourmand – Any 2022

Anualment la Guia Gourmand designa amb estrictes criteris, tenint en compte la trajectòria i la bona feina dels establiments, el Restaurant de l’Any

Hotels Premiats x la Guia Gourmand – Any 2021

Anualment la Guia Gourmand designa amb estrictes criteris, tenint en compte la trajectòria i la bona feina dels establiments, l’Hotel de l’Any
Subscriu-te & rep les nostres recomanacions
Estigues a l’última en establiments gourmand. Inscriu-te per ser el primer en descobrir les nostres trovalles setmanals.


envelopephone-handsetmap-markerlinkcross