Revista Gastronomia & Turisme

Desde 1986, la revista especialitzada en restauració i hosteleria
CUADRAT VALLEY I SAROA POSEN EN VALOR L'OLI EN UNA EXPERIÈNCIA OLEOTURÍSTICA D'ALÇADA
El molí d'oli Cuadrat Valley de l'Albagés -seleccionat entre les 20 millors empreses productores d’oli d’oliva verge extra de la guia Flos Olei- i el restaurant lleidatà Saroa (recomanat per la Guia Michelin) han portat a terme recentment una...
LLEGIR MÉS
L'ACADÈMIA DE GASTRONOMIA DE TARRAGONA ES DELECTA A LA CALA VISITANT EL MOLÍ DELS AVIS
L’Acadèmia de Gastronomia de Tarragona (AGT) ha visitat recentment el restaurant El Moli dels Avis. Un establiment situat al número 74 del carrer Andreu Llambrich i que el pròxim any celebrarà les seves dues dècades de vida. Dirigit per Josep ...
LLEGIR MÉS
WARREN MÁRQUEZ «VULL TRANSMETRE FELICITAT AMB LA MEVA CUINA AL RESTAURANT FLAMINGO»
El xef Warren Márquez és una de les novetats destacades del restaurant Flamingo, situat al Golf Costa Daurada Tarragona Sports Center. La seva incorporació vol aportar un salt de qualitat a nivell gastronòmic, amb un estil que combina innovació ...
LLEGIR MÉS
EL WINDSOR TRAÇA UN MAPA GASTRONÒMIC QUE HOMENATJA CATALUNYA
En una setmana on tots els focus apunten al Gastronomic Forum de Barcelona, nosaltres desviem el punt de mira i el dirigim cap a l’Eixample. Al número 286 del carrer Còrcega de la capital barcelonina ens disposem a recórrer la gastronomia catala...
LLEGIR MÉS
EL TALENT CULINARI DE KAI BARRERA ÉS PREMIAT EN LA 1a EDICIÓ DE LA BECA MESTRAL
La Cooperativa Agrícola de Cambrils, en col·laboració amb l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Cambrils (EHTC), ha desenvolupat la Beca Mestral 2025, un programa de beques per donar suport a les noves generacions d’hostalers i potenciar la gastronomia local amb productes de proximitat com l’oli d’oliva verge extra. Aquesta primera edició...
LLEGIR MÉS
TARRAGONA ACOLLIRÀ LA GALA DELS SOLS GUIA REPSOL 2026 I ALCANAR LA DELS SOLETS
Tarragona i Alcanar seran per primera vegada el punt de trobada de la comunitat gastronòmica espanyola reunida cada any entorn de la Guia Repsol. La capital tarragonina ha estat escollida per acollir la Gala en la qual seran desvelats els guardonats de l’edició de 2026, la qual tindrà lloc el dilluns 16 de febrer al […]...
LLEGIR MÉS
UNA TRAVESSIA DE SABORS PER L’ANTIGA TÀRRACO DE LA MÀ DE MOHA QUACH, DAVID BEA I MARC GARCIA
L’antiga Tarraco va ser molt més que un centre administratiu i polític: també es va convertir en un pol gastronòmic on el Mediterrani es trobava amb els gustos més sofisticats de l’antiga Roma. Una gastronomia, la de la capital provincial de la Tarraconensis, que s’erigia com un reflex de la seva identitat, oberta al món, […]...
LLEGIR MÉS

Troba Hotels & Restaurants Gourmand

El mapa et mostra els establiments més propers a la teva ubicació actual, si vols ampliar la teva recerca pots fer-ho amb el buscador, per províncies o desplaçant-te pel mapa
Restaurants
Hotels
Resize the map
BUSCADOR
Escriu el nom de l'establiment, província o paraula clau i fes click a "Buscar"
PROVÍNCIES
Si desitges acotar la recerca pots marcar una o més províncies
Loading

Restaurant i hotel creat per Pepe Marin Roca i Encarnación Bayarri Vizcarro l’any 1973, amb l’objectiu d’oferir una bona cuina de línia mediterrà…

És, ara com ara, sens dubte un dels millors restaurants de València i tot un referent a la Comunitat de la més destacada cuina creativa. Bernd Kn…

Obert el 2012 en una zona de moda de la capital valenciana aquest restaurant de Ricard Camarena permet conèixer la cuina d’aquest gran xef de Val…

Platea és un lloc sorprenent, un antic cinema reconvertit en un gran espai d’oci i gastronomia, dividit en diverses plantes, cadascuna ofereix un…

“Ricard Camarena és un cuiner valencià que compta amb una estrella Michelin i tres sols Repsol pel seu restaurant ‘Ricard Camarena Restaurant’ in…

El restaurant Europa situat en el cor de Pamplona, al costat del carrer Estafeta i la Plaça del Castell sempre ho associem, en el gastronòmic, a …

Obert l’any 2007, al centre del casc antic d’Andorra la Vella, aquest petit i curiós restaurant per la seva decoració molt singular, recupera i e…

Des de 1969, Enrique Martínez ofereix en aquest restaurant, a la planta baixa de l’hotel del mateix nom, tot un regal per als sentits dels seus c…

El xef, Xavier Civit, amb una llarga trajectòria professional a la Conca de Barberà, juntament amb Maite Espasa, que s’encarrega de dirigir el me…

És el restaurant de l’hotel del mateix nom, situat en la principal avinguda d’Andorra la Vella, en ple centre comercial. Obert des de l’any 2003 …

Un espai gastronòmic a les instal·lacions blaugrana. Un bar restaurant emblemàtic de Carles Abellan que va obrir les portes de manera permanent e…

En aquesta casassa construïda el 1897 pels avis de Juan Mari Arzak, per ser celler de vins, taverna i casa d’àpats, trobem un dels restaurants mé…
Resize the map
BUSCADOR
Escriu el nom de l'establiment, província o paraula clau i fes click a "Buscar"
PROVÍNCIES
Si desitges acotar la recerca pots marcar una o més províncies
Loading

82 habitacions i 1 suite, totes elles amb aire condicionat, caixa forta, minibar, telèfon directe, televisió amb canal satèl·lit, assecador de ca…

60 habitacions i 7 suites, amb aire condicionat, caixa forta, minibar, telèfon directe, televisió, wifi i assecador de cabell. Disposa d’habitaci…

La família Vergés, propietària dels establiments hotelers Porto Crist i Cap de Creus, va adquirir aquesta antiga mansió senyorial de particulars …

L’hotel Ra es va inaugurar a finals de l’any 2004, recuperant un espai que s’havia degradat amb el pas del temps: l’antic Sanatori de Sant Joan d…

52 habitacions i 1 junior suite, amb aire condicionat, telèfon directe, Preu habitació doble: 115 euros/dia. El Parador de Lleida és un hotel de …

Hi ha un lloc a la Costa Daurada en el qual gaudir del plaer, el relax, la gastronomia i la salut: aquest és el Gran Palas 5 Experience. Un singu…

260 habitacions i 4 suites, amb aire condicionat, caixa forta, minibar, telèfon directe, televisió, assecador de cabell, pany electrònic, Wi-Fi i…

416 habitacions i 32 suites, amb aire condicionat, caixa forta, minibar, telèfon directe, televisió via satèl·lit, assecador de cabell i pany ele…

260 habitacions i 3 suites, amb aire condicionat, caixa forta, minibar, telèfon directe, televisió via satèl·lit, internet, barnús, assecador de …

72 habitacions amb aire condicionat, minibar, caixa forta, telèfon directe, televisió via satèl·lit, Wi-Fi, assecador de cabell i pany electrònic…

52 habitacions, 3 suites i 25 junior suites amb aire condicionat, caixa forta, minibar, telèfon directe, televisió via satèl·lit, Wi-Fi gratuït, …

300 habitacions (37 superiors) amb aire condicionat, minibar, caixa forta, telèfon directe, televisió via satèl·lit, Wi-Fi, assecador de cabell i…

Restaurants Premiats x la Guia Gourmand – Any 2022

Anualment la Guia Gourmand designa amb estrictes criteris, tenint en compte la trajectòria i la bona feina dels establiments, el Restaurant de l’Any

Hotels Premiats x la Guia Gourmand – Any 2021

Anualment la Guia Gourmand designa amb estrictes criteris, tenint en compte la trajectòria i la bona feina dels establiments, l’Hotel de l’Any
Subscriu-te & rep les nostres recomanacions
Estigues a l’última en establiments gourmand. Inscriu-te per ser el primer en descobrir les nostres trovalles setmanals.


envelopephone-handsetmap-markerlinkcross