Revista Gastronomia & Turisme

Desde 1986, la revista especialitzada en restauració i hosteleria
L’AGT ASSABOREIX UNA FANTÀSTICA GASTRONOMIA REGENERATIVA A L’ALGADIR DEL DELTA
L’Acadèmia de Gastronomia de Tarragona (AGT) ha visitat L’Algadir del Delta, un hotel-restaurant de 15 habitacions situat al paradís del Poble Nou del Delta, en plena Reserva de la Biosfera. Obert l’any 2007, aquest establiment ofereix una cu...
LLEGIR MÉS
CUADRAT VALLEY I SAROA POSEN EN VALOR L'OLI EN UNA EXPERIÈNCIA OLEOTURÍSTICA D'ALÇADA
El molí d'oli Cuadrat Valley de l'Albagés -seleccionat entre les 20 millors empreses productores d’oli d’oliva verge extra de la guia Flos Olei- i el restaurant lleidatà Saroa (recomanat per la Guia Michelin) han portat a terme recentment una...
LLEGIR MÉS
L'ACADÈMIA DE GASTRONOMIA DE TARRAGONA ES DELECTA A LA CALA VISITANT EL MOLÍ DELS AVIS
L’Acadèmia de Gastronomia de Tarragona (AGT) ha visitat recentment el restaurant El Moli dels Avis. Un establiment situat al número 74 del carrer Andreu Llambrich i que el pròxim any celebrarà les seves dues dècades de vida. Dirigit per Josep ...
LLEGIR MÉS
WARREN MÁRQUEZ «VULL TRANSMETRE FELICITAT AMB LA MEVA CUINA AL RESTAURANT FLAMINGO»
El xef Warren Márquez és una de les novetats destacades del restaurant Flamingo, situat al Golf Costa Daurada Tarragona Sports Center. La seva incorporació vol aportar un salt de qualitat a nivell gastronòmic, amb un estil que combina innovació ...
LLEGIR MÉS
CACHITOS DIAGONAL CELEBRA UNA DÈCADA I FITXA RAÚL ATENCIA A LA DIRECCIÓ
En aquest recta final d’any el restaurant Cachitos Diagonal celebra el seu 10è aniversari, una fita que consolida aquest establiment com un dels espais gastronòmics i d’oci més emblemàtics de l’avinguda Diagonal de Barcelona. Una dècada després d’aixecar el teló, el projecte del germans Ramón y Javier Bordas -fundadors del grup C...
LLEGIR MÉS
SIMÓN COLL ENS FA CAURE EN LA TEMPTACIÓ AQUEST NADAL
Simón Coll celebra el Nadal amb una proposta més autèntica que mai. La marca de Sant Sadurní d’Anoia, amb una trajectòria de més de 180 anys al sector i fidel a la seva tradició, presenta una col·lecció especial per a aquestes festes que convida a gaudir dels moments més especials de l'any amb la millor […]...
LLEGIR MÉS
EL TALENT CULINARI DE KAI BARRERA ÉS PREMIAT EN LA 1a EDICIÓ DE LA BECA MESTRAL
La Cooperativa Agrícola de Cambrils, en col·laboració amb l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Cambrils (EHTC), ha desenvolupat la Beca Mestral 2025, un programa de beques per donar suport a les noves generacions d’hostalers i potenciar la gastronomia local amb productes de proximitat com l’oli d’oliva verge extra. Aquesta primera edició...
LLEGIR MÉS

Troba Hotels & Restaurants Gourmand

El mapa et mostra els establiments més propers a la teva ubicació actual, si vols ampliar la teva recerca pots fer-ho amb el buscador, per províncies o desplaçant-te pel mapa
Restaurants
Hotels
Resize the map
BUSCADOR
Escriu el nom de l'establiment, província o paraula clau i fes click a "Buscar"
PROVÍNCIES
Si desitges acotar la recerca pots marcar una o més províncies
Loading

El Restaurant Akelarre, personalitzat en Pedro Subijana, és la tasca d’un equip extraordinari, alguns dels components puntals treballen braç a br…

Amb una brillantíssima trajectòria, aquest restaurant guardonat amb 3 estrelles Michelin, màxima qualificació, s’ha convertit en un autèntic temp…

Fa més de trenta anys va començar la singladura d’aquest restaurant considerat, avui per avui, com un dels millors del país basc, per l’extraordi…

El marc és certament encantador: un elegant xalet amb jardí, a la urbanització de Vistahermosa, a uns 5 km del centre d’Alacant. I la cuina, real…

El 1998 va néixer el germà petit del restaurant Maestral, anomenat Aldebarán, situat dins del Reial Club de Regates d’Alacant, un mirador obert a…

Quique Dacosta és el propietari, director i cap de cuina d’aquest restaurant que va néixer l’any 1980 amb el nom d’El Poblet i que està considera…

El restaurant Segaria Thai, de La Sella Golf Resort&Spa, va iniciar una nova i apassionant experiència culinària en introduir des de l’any 2013 i…

El nom del restaurant fa referència a la tia Pepa Teresa, dona reconeguda a Dénia, al barri de pescadors, una persona molt estimada per la seva e…

Restaurant i hotel creat per Pepe Marin Roca i Encarnación Bayarri Vizcarro l’any 1973, amb l’objectiu d’oferir una bona cuina de línia mediterrà…

És, ara com ara, sens dubte un dels millors restaurants de València i tot un referent a la Comunitat de la més destacada cuina creativa. Bernd Kn…

Obert el 2012 en una zona de moda de la capital valenciana aquest restaurant de Ricard Camarena permet conèixer la cuina d’aquest gran xef de Val…

Platea és un lloc sorprenent, un antic cinema reconvertit en un gran espai d’oci i gastronomia, dividit en diverses plantes, cadascuna ofereix un…
Resize the map
BUSCADOR
Escriu el nom de l'establiment, província o paraula clau i fes click a "Buscar"
PROVÍNCIES
Si desitges acotar la recerca pots marcar una o més províncies
Loading

260 habitacions i 3 suites, amb aire condicionat, caixa forta, minibar, telèfon directe, televisió via satèl·lit, internet, barnús, assecador de …

4 habitacions, 2 suites i 4 junior suites, amb aire condicionat, minibar, telèfon directe, televisió via satèl·lit, Wi-fi, barnús i assecador de …

82 habitacions i 1 suite, totes elles amb aire condicionat, caixa forta, minibar, telèfon directe, televisió amb canal satèl·lit, assecador de ca…

60 habitacions i 7 suites, amb aire condicionat, caixa forta, minibar, telèfon directe, televisió, wifi i assecador de cabell. Disposa d’habitaci…

La família Vergés, propietària dels establiments hotelers Porto Crist i Cap de Creus, va adquirir aquesta antiga mansió senyorial de particulars …

L’hotel Ra es va inaugurar a finals de l’any 2004, recuperant un espai que s’havia degradat amb el pas del temps: l’antic Sanatori de Sant Joan d…

52 habitacions i 1 junior suite, amb aire condicionat, telèfon directe, Preu habitació doble: 115 euros/dia. El Parador de Lleida és un hotel de …

Hi ha un lloc a la Costa Daurada en el qual gaudir del plaer, el relax, la gastronomia i la salut: aquest és el Gran Palas 5 Experience. Un singu…

260 habitacions i 4 suites, amb aire condicionat, caixa forta, minibar, telèfon directe, televisió, assecador de cabell, pany electrònic, Wi-Fi i…

300 habitacions (37 superiors) amb aire condicionat, minibar, caixa forta, telèfon directe, televisió via satèl·lit, Wi-Fi, assecador de cabell i…

63 habitacions amb aire condicionat, minibar, caixa forta, telèfon directe, televisió via satèl·lit i Wi-Fi en totes les habitacions. Disposa d’h…

114 habitacions i suites, amb aire condicionat, minibar, telèfon directe, televisió via satèl•lit i Canal +, Wi-Fi, barnús, assecador de cabell i…

Restaurants Premiats x la Guia Gourmand – Any 2022

Anualment la Guia Gourmand designa amb estrictes criteris, tenint en compte la trajectòria i la bona feina dels establiments, el Restaurant de l’Any

Hotels Premiats x la Guia Gourmand – Any 2021

Anualment la Guia Gourmand designa amb estrictes criteris, tenint en compte la trajectòria i la bona feina dels establiments, l’Hotel de l’Any
Subscriu-te & rep les nostres recomanacions
Estigues a l’última en establiments gourmand. Inscriu-te per ser el primer en descobrir les nostres trovalles setmanals.


envelopephone-handsetmap-markerlinkcross