TERMES MONTBRIÓ - Montbrió del Camp
TERMES MONTBRIÓ
★ ★ ★ ★

206 habitacions i 9 suites lluminoses, confortables i amplies. Totes elles modernament equipades. Connexió Wi-Fi gratis. Servei de barnús i sabatilles. Disposa d’habitacions per a minusvàlids. Preu habitació doble: 120/150 euros/dia. Situat a Montbrió del Camp, a només 8 kms. de la platja de Cambrils, l’establiment disposa de 17 hectàrees per a escapar-se de la rutina i submergir-se en un univers de benestar. Destaca el gran jardí arbrat, destacant les exuberants sequoies, i amb llac, així com el seu important i modern Aquatònic, espai lúdic termal que ocupa 1.000 m2. Disposa, a més, d’un Spa Termal en el qual hi ha tot tipus de tractaments per la bellesa i el benestar. La decoració de l’establiment és sòbria i elegant, destacant la part modernista. El dirigeix amb professionalitat Estefania López de la Reina, sota la Direcció General de Marc Armengol. Termes Montbrió ocupa l’antiga partida coneguda popularment com la Horta Florida estretament lligada a la història de Montbrió del Camp. La finca ha evolucionat molt en el decurs del temps, des que el 1643 es van realitzar les primeres construccions. El descobriment d’aigües termals a 3 kms. de l’Horta Florida va determinar que l’empresari hoteler Domènec Torm compres la finca l’any 1988 per construir-hi el centre termal més modern de Catalunya.

Serveis

Aparcament. Jardí. Spa. Piscina climatitzada coberta i piscina exterior. Gimnàs. Sauna. Jacuzzi. Salons de convencions. Restaurant Sequoia.

ADREÇA
Ctra. T-310, Km. 10,5. Montbrió del Camp43340 – Montbrió del Camp, Tarragona.
CONTACTE
977 81 40 00
e-mail
HORARIS:
No tanca
ACCEPTEN:
VISAMASTERCARDAMEXDINERS
Comparteix aquest Restaurant Gourmand!
Subscriu-te & rep les nostres recomanacions
Estigues a l’última en establiments gourmand. Inscriu-te per ser el primer en descobrir les nostres trovalles setmanals.


envelopephone-handsetmap-markerlinkcross