Revista Gastronomia & Turisme

Desde 1986, la revista especialitzada en restauració i hosteleria
DAVID COBO «LES FIGURES DE PASQUA DE CAL COBO SÓN EXCLUSIVES I TENEN IDENTITAT PRÒPIA»
Cal Cobo és la fusió de les empreses d'Especialitats i Pastisseria Cobo, fundades el 1955 a l'Espluga de Francolí per Joan Cobo Coma. Inicialment només existia Especialitats Cobo, una fàbrica de carquinyolis i galetes artesanes que es venien arr...
LLEGIR MÉS
CAL FAIGES POSA EN VALOR LES PLANTES SILVESTRES COMESTIBLES EN UN SOPAR SOBERB
Les plantes silvestres del nostre entorn han estat font d'aliment per a l'ésser humà des de temps immemorials i per la nostra desconnexió han passat a un segon o tercer pla i, fins i tot, caient en molts casos en l'oblit. Ara fa uns dies que dues ...
LLEGIR MÉS
YOEL ÁLVAREZ «A MI L'ESCOLA D'HOTELERIA I TURISME DE CAMBRILS M'HA CANVIAT LA VIDA»
El tarragoní Yoel Álvarez té 20 anys i actualment és estudiant del grau mig de cuina i gastronomia i serveis de restauració a l'Institut Escola d'Hoteleria i Turisme de Cambrils. El passat divendres va proclamar-se 2n finalista del prestigiós c...
LLEGIR MÉS
UN HOMENATGE BANDERA A LES TERRES DE L’EBRE EN EL 19è ANIVERSARI DE VILLA RETIRO
Fran López és un dels màxims exponents del que és ser un ambaixador de Les Terres de l’Ebre, cuiner d'estirp, dels que porta l’ofici a la sang i és honest amb la professió. El xef nascut a l’Aldea i reconegut internacionalment per l’hot...
LLEGIR MÉS
EL CALÇOT ÉS UN TRESOR I ELS CUINERS HI POSEN LA MÀGIA
«El calçot és un tresor i els cuiners hi posen la màgia» així ho ha exposat Dalmaci Clofent, president de la Indicació Geogràfica Protegida (IGP) Calçot de Valls en un esdeveniment realitzat a la capital de l’Alt Camp dirigit a productors, periodistes i creadors de continguts. Un acte emmarcat dins de la Jornada Gastronòmica del Calço...
LLEGIR MÉS
LA CALÇOTADA DEL VI MARIDARÀ ELS MILLORS VINS DEL GAIÀ AMB LA GASTRONOMIA DEL TERRITORI
La combinació perfecta entre els calçots i el vi ja té el seu esdeveniment de referència: LA CALÇOTADA DEL VI, una cita imperdible per als amants de la gastronomia i el vi que se celebrarà el 22 de març al Columbari Romà de Vila-rodona. Organitzada per marca Gaià, aquesta trobada reivindica dues icones del territori, […]...
LLEGIR MÉS
ENRIC GUASCH I YOEL ÁLVAREZ, GUANYADORS DEL CONCURS DE ‘LA MAR I L’HORTA ALS FOGONS’ 2025
Aquest serà un cap de setmana ben especial per Enric Guasch i per Yoel Álvarez. Tot dos han demostrat el seu saber fer culinari en la 20a edició del prestigiós concurs de cuina per a joves cuiners ‘La Mar i l’Horta als Fogons’ que organitza anualment l’Institut Escola d’Hoteleria i Turisme de Cambrils i l’Ajuntament […]...
LLEGIR MÉS

Troba Hotels & Restaurants Gourmand

El mapa et mostra els establiments més propers a la teva ubicació actual, si vols ampliar la teva recerca pots fer-ho amb el buscador, per províncies o desplaçant-te pel mapa
Restaurants
Hotels
Resize the map
BUSCADOR
Escriu el nom de l'establiment, província o paraula clau i fes click a "Buscar"
PROVÍNCIES
Si desitges acotar la recerca pots marcar una o més províncies
Loading

Pràcticament a peu de l’antiga carretera N-340 que atravessa la població, ja quasi al final, en els baixos d’uns apartaments que gaire l’amaguen …

Joan Llaberia, un jove i talentós xef, va començar la seva carrera culinària després d'estudiar a dues de les millors escoles d'hostaleria, l'Esc…

A360 metres sobre el nivell del mar, a peus de la serra de Miramar, a una plana és on es troba el restaurant, una masia d’estil català on s’han p…

En el carrer principal i més ample de d’aquest petit i singular Poble Nou del Delta, que pertany al municipi d’Amposta hi ha Ca’l Faiges, ocupant…

Albert Raurich, ex-cap de cuina del restaurant elBulli de Ferran Adrià i actual xef del “dos palillos”, a començaments de setembre del 2016, inic…

En el barri del Born, a dos passos de la preciosa Església de Santa Maria del Mar, es troba aquest petit restaurant de cuina marinera, obert al m…

Albert Raurich, cap de cuina de elbullirestaurant de Ferran Adrià des de 1999 fins el 2007, va iniciar l’abril de 2008 una nova etapa amb Camper …

En una ubicació tan estratègica, comercial i turística com és l’encreuament de Diputació/Passeig de Gràcia, Tapas, 24 de Carles Abellan ocupa un …

Can Jubany, a tocar de Calldetenes, és el restaurant amb estrella Michelin que Nandu Jubany i Anna Orte regenten des de 1995. Una masia que conse…

Situat a la Rambla de Catalunya és un primers restaurants del Grup Costa Este. Ocupa un ampli local, a diferents nivells amb singular decoració. …

Després del seu brillant pas durant molts anys pel El Bulli i el Mas Pau (1 estrella Michelin), d’Avinyonet de Puigventós, retrobem afortunadamen…

Puerto Madero és un barri de Buenos Aires que es caracteritza pels molts restaurants que hi ha de cuines de tot el món. I aquest és el nom que Em…
Resize the map
BUSCADOR
Escriu el nom de l'establiment, província o paraula clau i fes click a "Buscar"
PROVÍNCIES
Si desitges acotar la recerca pots marcar una o més províncies
Loading

31 habitacions i 4 suites amb aire condicionat, caixa forta, minibar, telèfon directe, televisió via satèl·lit i assecador de cabell. Admet gosso…

186 habitacions i 6 suites amb aire condicionat, caixa forta, minibar, telèfon directe, televisió via satèl·lit, Wi-Fi, barnús, assecador de cabe…

219 habitacions i 6 suites, amb aire condicionat, caixa forta, minibar, telèfon directe, televisió via satèl·lit, Wi-Fi, assecador de cabell, pan…

78 habitacions i 5 suites amb aire acondicioando, caixa forta, minbar, telèfon directe, televisió via satèl·lit, canal +, barnús, assecador de pè…

30 habitacions i 3 suites, amb aire condicionat, caixa forta, minibar, telèfon directe, televisió via satèl·lit i TDT, Wi-Fi, barnús, assecador d…

54 habitaciones i 10 suites, amb aire condicionat, caixa forta, minibar, telèfon directe, televisió via satèl·lit i Canal +, Wi-Fi, assecador de …

46 habitacions i 2 suites, amb aire condicionat, caixa forta, minibar, telèfon directe, televisió de plasma i via satèl·lit, barnús, sabatilles, …

24 habitacions amb aire condicionat, caixa forta, minibar, telèfon directe, televisió de plasma via satèl·lit, barnús, assecador de cabell, serve…

Ben situat a prop de l’autopista A-7, a la sortida 8, en una zona aïllada i tranquila, aquest hotel de 4 estrelles del Grup Sallés Hotels es trob…

La història de l’Hostal de la Gavina està entrellaçada amb la de S’Agaró i la família Ensesa. En els primers anys 1920, Josep Ensesa Gubert, fill…

41 habitacions amb aire condicionat, caixa forta (opcional), telèfon directe, televisió via satèl·lit i servei d’habitacions 24 hores. Admet goss…

91 habitacions i 2 suites, amb aire condicionat, telèfon directe, frigorífic, Wi-Fi i televisió. Admet gossos. Preu habitació doble: 100/130 euro…

Restaurants Premiats x la Guia Gourmand – Any 2022

Anualment la Guia Gourmand designa amb estrictes criteris, tenint en compte la trajectòria i la bona feina dels establiments, el Restaurant de l’Any

Hotels Premiats x la Guia Gourmand – Any 2021

Anualment la Guia Gourmand designa amb estrictes criteris, tenint en compte la trajectòria i la bona feina dels establiments, l’Hotel de l’Any
Subscriu-te & rep les nostres recomanacions
Estigues a l’última en establiments gourmand. Inscriu-te per ser el primer en descobrir les nostres trovalles setmanals.


envelopephone-handsetmap-markerlinkcross