Revista Gastronomia & Turisme

Desde 1986, la revista especialitzada en restauració i hosteleria
L’ACADÈMIA DE GASTRONOMIA DE TGN VISITA EL PARADÍS DE LA CERVESA: ESTRELLA DAMM
L’Acadèmia de Gastronomia de Tarragona ha visitat la fàbrica d’Estrella Damm situada al Prat del Llobregat. Els assistents han pogut descobrir el procés d’elaboració de la cervesa mediterrània, elaborada amb 100% ingredients naturals i que...
LLEGIR MÉS
BON BALANÇ 2024 PER MAS D’EN BRUNO QUE IMPLEMENTARÀ LES MILLORES DETECTADES PEL PRÒXIM ANY
El Gran Hotel Mas d’en Bruno va obrir portes ara fa poc més d’un any i mig al municipi de Torroja del Priorat. Un Relais&Châteaux de gran luxe -propietat de The Stein Group- que va rehabilitar una masia del segle XVI en ple cor del Priorat ...
LLEGIR MÉS
CÁNDIDO LÓPEZ APADRINA EL ‘COCHINILLO’ AL CÀNDIA DE MONTBRIÓ DEL CAMP
El ‘cochinillo’ segovià i la característica manera en que es trinxa el plat son grans símbols de la gastronomia de la regió de Castella i Lleó. La cerimònia de tallar el garrí amb un plat per demostrar la seva tendresa és icònica i, pode...
LLEGIR MÉS
El ‘TXOCO’ INDIÀ DEL VILANOVÍ XAVI ALBÀ
Els “indians” vilanovins del segle XVIII no només van ser els responsables de construir les places tan majestuoses de Vilanova i la Geltrú. La Rambla també va ser ‘culpa seva’, és la més llarga de Catalunya i està datada del 1754. Actua...
LLEGIR MÉS
COLMADO GINER, LA PROPOSTA MÉS GOURMAND DE REUS
El Colmado Giner ofereix la seva proposta nadalenca més gourmand. Després de gairebé vuit dècades d'història, els pilars del Colmado continuen sent el servei, la qualitat, i els millors productes. Tot per posar en valor les botigues tradicionals i aquesta situada a Reus és un bon exemple. «L'atenció personalitzada, dirigir-te a les persones...
LLEGIR MÉS
L’ACADÈMIA DE GASTRONOMIA DE TGN VISITA EL PARADÍS DE LA CERVESA: ESTRELLA DAMM
L’Acadèmia de Gastronomia de Tarragona ha visitat la fàbrica d’Estrella Damm situada al Prat del Llobregat. Els assistents han pogut descobrir el procés d’elaboració de la cervesa mediterrània, elaborada amb 100% ingredients naturals i que segueix la recepta original d’August K. Damm datada del 1876. Els acadèmics tarragonins han ting...
LLEGIR MÉS
JOEL SEGURA «L'EXCEL·LENT QUALITAT DEL BUFET DE L'OLYMPUS PALACE ÉS DIFERENCIADOR»
Joel Segura és des de fa quatre temporades el director de l’Hotel Olympus Palace 4*. Un 2024 especial per l’hotel referent de Salou i que ha celebrat el 35è aniversari de la seva inauguració. Actualment el director de l’hotel i el seu equip tenen la mirada posada en les festes nadalenques i en els esdeveniments […]...
LLEGIR MÉS

Troba Hotels & Restaurants Gourmand

El mapa et mostra els establiments més propers a la teva ubicació actual, si vols ampliar la teva recerca pots fer-ho amb el buscador, per províncies o desplaçant-te pel mapa
Restaurants
Hotels
Resize the map
BUSCADOR
Escriu el nom de l'establiment, província o paraula clau i fes click a "Buscar"
PROVÍNCIES
Si desitges acotar la recerca pots marcar una o més províncies
Loading

Situat en una de les avingudes principals del centre de la Capital de la Costa Daurada, recentment remodelada com a zona per als vianants, oferei…

Restaurant gastronòmic de l’hotel Grums, amb un innovador i insòlit concepte de restauració ecològica a prop del Paral·lel de Barcelona, que comp…

Xavi Capella i Fèlix del Castillo van iniciar la seva singladura restauradora en 1998 obrint un primer local en els penya-segats del carrer Colón…

Després del seu brillant pas per Abac i El Racó de Can Fabes (2 estrelles Michelin) i Céleri (1 estrella), el xef Xavier Pellicer, amb el suport …

La història de l’Amaya és la crònica d’un restaurant familiar que ha mantingut les essències de la cuina clàssica. És un restaurant basc, però 75…

Restaurant d’hotel, obert des de l’any 2007, amb entrada també independent, ofereix cuina mediterrània, elaborada pel xef Tomàs Lozano. Bona rela…

Situat a pocs metres del Portal de l’Àngel i mantenint la mateixa ubicació des de la seva obertura, la Casa Martí, edifici modernista de l’arquit…

CERRADO POR REFORMAS. El restaurant més recent del Grup de Ricard Camarena va obrir el 2015 i se situa en el centre de la capital, concretament a…

Al centre de Tàrrega hi trobem aquest petit restaurant, La Cava, dirigit per Albert Marimon que hi posa tot el seu afecte en l’oferta culinària d…

Albert Raurich, ex-cap de cuina del restaurant elBulli de Ferran Adrià i actual xef del “dos palillos”, a començaments de setembre del 2016, inic…

En el barri del Born, a dos passos de la preciosa Església de Santa Maria del Mar, es troba aquest petit restaurant de cuina marinera, obert al m…

Albert Raurich, cap de cuina de elbullirestaurant de Ferran Adrià des de 1999 fins el 2007, va iniciar l’abril de 2008 una nova etapa amb Camper …
Resize the map
BUSCADOR
Escriu el nom de l'establiment, província o paraula clau i fes click a "Buscar"
PROVÍNCIES
Si desitges acotar la recerca pots marcar una o més províncies
Loading

446 habitacions y 27 suites, autèntics miradors de la ciutat des de les que es pot gaudir de privilegiades i inèdites vistes al centre urbà o la …

179 habitacions i 19 suites, amb aire condicionat, caixa forta, minibar, telèfon directe, televisió via satèl·lit i Canal +, Wi-Fi, barnús, assec…

37 habitacions i 1 suite, amb aire condicionat, caixa forta, minibar, telèfon directe, televisió via satèl·lit i assecador de cabell. Disposa d’h…

78 habitacions i 5 suites amb aire acondicioando, caixa forta, minbar, telèfon directe, televisió via satèl·lit, canal +, barnús, assecador de pè…

30 habitacions i 3 suites, amb aire condicionat, caixa forta, minibar, telèfon directe, televisió via satèl·lit i TDT, Wi-Fi, barnús, assecador d…

54 habitaciones i 10 suites, amb aire condicionat, caixa forta, minibar, telèfon directe, televisió via satèl·lit i Canal +, Wi-Fi, assecador de …

46 habitacions i 2 suites, amb aire condicionat, caixa forta, minibar, telèfon directe, televisió de plasma i via satèl·lit, barnús, sabatilles, …

24 habitacions amb aire condicionat, caixa forta, minibar, telèfon directe, televisió de plasma via satèl·lit, barnús, assecador de cabell, serve…

Ben situat a prop de l’autopista A-7, a la sortida 8, en una zona aïllada i tranquila, aquest hotel de 4 estrelles del Grup Sallés Hotels es trob…

La història de l’Hostal de la Gavina està entrellaçada amb la de S’Agaró i la família Ensesa. En els primers anys 1920, Josep Ensesa Gubert, fill…

41 habitacions amb aire condicionat, caixa forta (opcional), telèfon directe, televisió via satèl·lit i servei d’habitacions 24 hores. Admet goss…

91 habitacions i 2 suites, amb aire condicionat, telèfon directe, frigorífic, Wi-Fi i televisió. Admet gossos. Preu habitació doble: 100/130 euro…

Restaurants Premiats x la Guia Gourmand – Any 2022

Anualment la Guia Gourmand designa amb estrictes criteris, tenint en compte la trajectòria i la bona feina dels establiments, el Restaurant de l’Any

Hotels Premiats x la Guia Gourmand – Any 2021

Anualment la Guia Gourmand designa amb estrictes criteris, tenint en compte la trajectòria i la bona feina dels establiments, l’Hotel de l’Any
Subscriu-te & rep les nostres recomanacions
Estigues a l’última en establiments gourmand. Inscriu-te per ser el primer en descobrir les nostres trovalles setmanals.


envelopephone-handsetmap-markerlinkcross