Revista Gastronomia & Turisme

Desde 1986, la revista especialitzada en restauració i hosteleria
L'ACADÈMIA DE GASTRONOMIA DE TARRAGONA ES DELECTA A LA CALA VISITANT EL MOLÍ DELS AVIS
L’Acadèmia de Gastronomia de Tarragona (AGT) ha visitat recentment el restaurant El Moli dels Avis. Un establiment situat al número 74 del carrer Andreu Llambrich i que el pròxim any celebrarà les seves dues dècades de vida. Dirigit per Josep ...
LLEGIR MÉS
WARREN MÁRQUEZ «VULL TRANSMETRE FELICITAT AMB LA MEVA CUINA AL RESTAURANT FLAMINGO»
El xef Warren Márquez és una de les novetats destacades del restaurant Flamingo, situat al Golf Costa Daurada Tarragona Sports Center. La seva incorporació vol aportar un salt de qualitat a nivell gastronòmic, amb un estil que combina innovació ...
LLEGIR MÉS
EL WINDSOR TRAÇA UN MAPA GASTRONÒMIC QUE HOMENATJA CATALUNYA
En una setmana on tots els focus apunten al Gastronomic Forum de Barcelona, nosaltres desviem el punt de mira i el dirigim cap a l’Eixample. Al número 286 del carrer Còrcega de la capital barcelonina ens disposem a recórrer la gastronomia catala...
LLEGIR MÉS
CELLER JOAN PÀMIES: ON LA TARDOR ES TASTA PLAT A PLAT
El Celler Joan Pàmies és molt més que un restaurant gastronòmic: és una declaració d’amor al paisatge de temporada i de responsabilitat envers els petits productors de l’entorn. En plena tardor, quan els colors del camp s’enfosqueixen i...
LLEGIR MÉS
EL SOPAR OLYMPUS PALACE-ESPORT SOLIDARI INTERNACIONAL SUMA 16.190 GRÀCIES
El Sopar Solidari Olympus Palace-ESI ha aconseguit la magnífica xifra de 16.190 euros. Una ajuda que va destinada íntegrament a la Fundació Esport Solidari Internacional (ESI). Entitat sense ànim de lucre, que presideix Josep Maldonado i que promou l’activitat física entre el jovent, com a element clau per la seva salut física, mental i evo...
LLEGIR MÉS
TRANSGOURMET TANCA LA CELEBRACIÓ DEL SEU CENTENARI AMB UNA GRAN FESTA AL MUSEU NACIONAL D’ART DE CATALUNYA
Transgourmet Ibèrica ha culminat la celebració del seu centenari amb un acte al Museu Nacional d’Art de Catalunya (MNAC) a Barcelona, en un any especialment significatiu pel reconeixement a la seva trajectòria i per l’enfortiment del seu projecte empresarial. Més de 300 persones, entre representants institucionals, professionals del sector,...
LLEGIR MÉS
INNOVACIÓ, TRADICIÓ I PRODUCTE LOCAL MARQUEN LA JORNADA GASTRO DE LA DIPUTACIÓ DE TARRAGONA
Innovació gastronòmica sense perdre’n l’essència ni la tradició. La jornada que la Diputació de Tarragona ha dut a terme a Salou, en el marc de la iniciativa ‘Som Gastronomia - Catalunya Regió Mundial de la Gastronomia 2025’, ha posat de relleu el producte local, la tradició culinària i el conjunt del sector agroalimentari del Camp ...
LLEGIR MÉS

Troba Hotels & Restaurants Gourmand

El mapa et mostra els establiments més propers a la teva ubicació actual, si vols ampliar la teva recerca pots fer-ho amb el buscador, per províncies o desplaçant-te pel mapa
Restaurants
Hotels
Resize the map
BUSCADOR
Escriu el nom de l'establiment, província o paraula clau i fes click a "Buscar"
PROVÍNCIES
Si desitges acotar la recerca pots marcar una o més províncies
Loading

Adrià Rubio va cursar els seus estudis de cuina a l’Escola de Restauració de Sant Pol de Mar i seguidament va fer les seves pràctiques al País Ba…

Marc Esteve és un apassionat de la cuina i fa anys que està davant dels fogons. El seu nou projecte és encara molt jove ja que s’inicia l’1 de ma…

Considerat un dels bufets més reconeguts del món, en ell es pot degustar l’autèntica cuina tradicional francesa, amb un acurada selecció de les r…

Situat al centre de Gandesa, amb una decoració de contrastos entre modernisme i avantguardista ofereix una interesant cuina de la terra tradicion…

Des de l’any 2000 ve oferint molt bon menjar per un preu més que raonable.  Ofereix tots els dies un menú migdia (de 13,30 a 15,30) en el qual el…

Coque té el seu origen històric a la casa de menjars Les Ones, fundada en Humanes de Madrid en 1956 pels avis de Mario, Rafael i Diego Sandoval. …

Fran López, del restaurant Villa Retiro, de Xerta, amb estrella Michelin des de fa anys i un 9/10 amb la Guia Gourmand, ja té també restaurant a …

Pep Moreno, va destacar molt a Tarragona amb el seu restaurant al Port de la Marina, denominat Sirco Esbarjo Gastronòmic, que en 2015 va ser desi…

Fundat al 1903, tot va començar donant de menjar als pescadors del port de la Barceloneta fins a convertir-se en el que és avui, un restaurant em…

Els germans Murtró van obrir el seu primer restaurant al centre històric de Reus, el”Tapes i Tapes” al 2005. Gràcies a la bona acollida de la ciu…

La història de l’Amaya és la crònica d’un restaurant familiar que ha mantingut les essències de la cuina clàssica. És un restaurant basc, però 75…

Restaurant d’hotel, obert des de l’any 2007, amb entrada també independent, ofereix cuina mediterrània, elaborada pel xef Tomàs Lozano. Bona rela…
Resize the map
BUSCADOR
Escriu el nom de l'establiment, província o paraula clau i fes click a "Buscar"
PROVÍNCIES
Si desitges acotar la recerca pots marcar una o més províncies
Loading

43 habitacions amb aire condicionat, caixa forta, televisió via satèl·lit, wifi, minibar, assecador. Disposa d’habitacions adaptades per a minusv…

446 habitacions y 27 suites, autèntics miradors de la ciutat des de les que es pot gaudir de privilegiades i inèdites vistes al centre urbà o la …

179 habitacions i 19 suites, amb aire condicionat, caixa forta, minibar, telèfon directe, televisió via satèl·lit i Canal +, Wi-Fi, barnús, assec…

La història de l’Hostal de la Gavina està entrellaçada amb la de S’Agaró i la família Ensesa. En els primers anys 1920, Josep Ensesa Gubert, fill…

41 habitacions amb aire condicionat, caixa forta (opcional), telèfon directe, televisió via satèl·lit i servei d’habitacions 24 hores. Admet goss…

91 habitacions i 2 suites, amb aire condicionat, telèfon directe, frigorífic, Wi-Fi i televisió. Admet gossos. Preu habitació doble: 100/130 euro…

108 habitacions i 2 suites, amb aire condicionat, caixa forta, minibar, telèfon directe, televisió via satèl·lit, Wi-Fi, assecador de cabell, ser…

78 habitacions i 5 suites amb aire acondicioando, caixa forta, minbar, telèfon directe, televisió via satèl·lit, canal +, barnús, assecador de pè…

30 habitacions i 3 suites, amb aire condicionat, caixa forta, minibar, telèfon directe, televisió via satèl·lit i TDT, Wi-Fi, barnús, assecador d…

54 habitaciones i 10 suites, amb aire condicionat, caixa forta, minibar, telèfon directe, televisió via satèl·lit i Canal +, Wi-Fi, assecador de …

46 habitacions i 2 suites, amb aire condicionat, caixa forta, minibar, telèfon directe, televisió de plasma i via satèl·lit, barnús, sabatilles, …

24 habitacions amb aire condicionat, caixa forta, minibar, telèfon directe, televisió de plasma via satèl·lit, barnús, assecador de cabell, serve…

Restaurants Premiats x la Guia Gourmand – Any 2022

Anualment la Guia Gourmand designa amb estrictes criteris, tenint en compte la trajectòria i la bona feina dels establiments, el Restaurant de l’Any

Hotels Premiats x la Guia Gourmand – Any 2021

Anualment la Guia Gourmand designa amb estrictes criteris, tenint en compte la trajectòria i la bona feina dels establiments, l’Hotel de l’Any
Subscriu-te & rep les nostres recomanacions
Estigues a l’última en establiments gourmand. Inscriu-te per ser el primer en descobrir les nostres trovalles setmanals.


envelopephone-handsetmap-markerlinkcross