Revista Gastronomia & Turisme

Desde 1986, la revista especialitzada en restauració i hosteleria
El ‘TXOCO’ INDIÀ DEL VILANOVÍ XAVI ALBÀ
Els “indians” vilanovins del segle XVIII no només van ser els responsables de construir les places tan majestuoses de Vilanova i la Geltrú. La Rambla també va ser ‘culpa seva’, és la més llarga de Catalunya i està datada del 1754. Actua...
LLEGIR MÉS
ELS 'CALLOS' DEL GORDO 2 MANTENEN INTACTA LA CORONA
Aquest mes de novembre ha fet 1 any de la final de Champions i que van consolidar els ‘callos’ de El Gordo 2 com els guanyadors de Catalunya. El duel va enfrontar la tripa tarragonina davant la lleidatana, en el que va ser una competició molt di...
LLEGIR MÉS
ELDELMAR, EL NOU PROJECTE DELS GERMANS TORRES UBICAT AL BALCÓ GASTRO DEL PORT OLÍMPIC
Ara fa un mes que a Sergio i a Javier Torres l’expressió de la cara els brillava d’alegria i il·lusió. Amb el mar com a teló de fons arrencava un projecte d’aquests germans bessons de cul inquiet i que homenatja els ingredients i els sabors...
LLEGIR MÉS
ASSABORINT LA POR MÉS VIRTUAL I GASTRONÒMICA A PORTAVENTURA WORLD
PortAventura World es troba immers en plena celebració de la tardor més fantasmagòrica. Fins el pròxim 10 de novembre la festivitat de Halloween és la gran protagonista. La festivitat del dia de ‘Tots Sants’ és a tocar i poder experimentar ...
LLEGIR MÉS
El ‘TXOCO’ INDIÀ DEL VILANOVÍ XAVI ALBÀ
Els “indians” vilanovins del segle XVIII no només van ser els responsables de construir les places tan majestuoses de Vilanova i la Geltrú. La Rambla també va ser ‘culpa seva’, és la més llarga de Catalunya i està datada del 1754. Actualment és l’artèria principal de la vila i en el seu mercat i restaurants […]...
LLEGIR MÉS
ELS 'CALLOS' DEL GORDO 2 MANTENEN INTACTA LA CORONA
Aquest mes de novembre ha fet 1 any de la final de Champions i que van consolidar els ‘callos’ de El Gordo 2 com els guanyadors de Catalunya. El duel va enfrontar la tripa tarragonina davant la lleidatana, en el que va ser una competició molt dinàmica, emocionant i ben organitzada pel portal esmorzarsdeforquilla.cat, liderat […]...
LLEGIR MÉS
EL BAIX GAIÀ MARIDA MAR I MUNTANYA AMB CARGOLS, ARRÒS I CALAMARS
Fins el 15 de desembre les 'Jornades Gastronòmiques de l’arròs, els cargols i els calamars' són l'epicentre gastronòmic al Baix Gaià. Durant gairebé un mes, i gràcies al lideratge de l'AEH Baix Gaià diferents restaurants del territori serviran menús i degustacions amb l’arròs, els cargols i els calamars com a protagonistes, amb l’ob...
LLEGIR MÉS

Troba Hotels & Restaurants Gourmand

El mapa et mostra els establiments més propers a la teva ubicació actual, si vols ampliar la teva recerca pots fer-ho amb el buscador, per províncies o desplaçant-te pel mapa
Restaurants
Hotels
Resize the map
BUSCADOR
Escriu el nom de l'establiment, província o paraula clau i fes click a "Buscar"
PROVÍNCIES
Si desitges acotar la recerca pots marcar una o més províncies
Loading

Situat en una de les avingudes principals del centre de la Capital de la Costa Daurada, recentment remodelada com a zona per als vianants, oferei…

Restaurant gastronòmic de l’hotel Grums, amb un innovador i insòlit concepte de restauració ecològica a prop del Paral·lel de Barcelona, que comp…

Xavi Capella i Fèlix del Castillo van iniciar la seva singladura restauradora en 1998 obrint un primer local en els penya-segats del carrer Colón…

Després del seu brillant pas per Abac i El Racó de Can Fabes (2 estrelles Michelin) i Céleri (1 estrella), el xef Xavier Pellicer, amb el suport …

La història de l’Amaya és la crònica d’un restaurant familiar que ha mantingut les essències de la cuina clàssica. És un restaurant basc, però 75…

Restaurant d’hotel, obert des de l’any 2007, amb entrada també independent, ofereix cuina mediterrània, elaborada pel xef Tomàs Lozano. Bona rela…

Situat a pocs metres del Portal de l’Àngel i mantenint la mateixa ubicació des de la seva obertura, la Casa Martí, edifici modernista de l’arquit…

CERRADO POR REFORMAS. El restaurant més recent del Grup de Ricard Camarena va obrir el 2015 i se situa en el centre de la capital, concretament a…

Al centre de Tàrrega hi trobem aquest petit restaurant, La Cava, dirigit per Albert Marimon que hi posa tot el seu afecte en l’oferta culinària d…

Albert Raurich, ex-cap de cuina del restaurant elBulli de Ferran Adrià i actual xef del “dos palillos”, a començaments de setembre del 2016, inic…

En el barri del Born, a dos passos de la preciosa Església de Santa Maria del Mar, es troba aquest petit restaurant de cuina marinera, obert al m…

Albert Raurich, cap de cuina de elbullirestaurant de Ferran Adrià des de 1999 fins el 2007, va iniciar l’abril de 2008 una nova etapa amb Camper …
Resize the map
BUSCADOR
Escriu el nom de l'establiment, província o paraula clau i fes click a "Buscar"
PROVÍNCIES
Si desitges acotar la recerca pots marcar una o més províncies
Loading

446 habitacions y 27 suites, autèntics miradors de la ciutat des de les que es pot gaudir de privilegiades i inèdites vistes al centre urbà o la …

179 habitacions i 19 suites, amb aire condicionat, caixa forta, minibar, telèfon directe, televisió via satèl·lit i Canal +, Wi-Fi, barnús, assec…

37 habitacions i 1 suite, amb aire condicionat, caixa forta, minibar, telèfon directe, televisió via satèl·lit i assecador de cabell. Disposa d’h…

78 habitacions i 5 suites amb aire acondicioando, caixa forta, minbar, telèfon directe, televisió via satèl·lit, canal +, barnús, assecador de pè…

30 habitacions i 3 suites, amb aire condicionat, caixa forta, minibar, telèfon directe, televisió via satèl·lit i TDT, Wi-Fi, barnús, assecador d…

54 habitaciones i 10 suites, amb aire condicionat, caixa forta, minibar, telèfon directe, televisió via satèl·lit i Canal +, Wi-Fi, assecador de …

46 habitacions i 2 suites, amb aire condicionat, caixa forta, minibar, telèfon directe, televisió de plasma i via satèl·lit, barnús, sabatilles, …

24 habitacions amb aire condicionat, caixa forta, minibar, telèfon directe, televisió de plasma via satèl·lit, barnús, assecador de cabell, serve…

Ben situat a prop de l’autopista A-7, a la sortida 8, en una zona aïllada i tranquila, aquest hotel de 4 estrelles del Grup Sallés Hotels es trob…

La història de l’Hostal de la Gavina està entrellaçada amb la de S’Agaró i la família Ensesa. En els primers anys 1920, Josep Ensesa Gubert, fill…

41 habitacions amb aire condicionat, caixa forta (opcional), telèfon directe, televisió via satèl·lit i servei d’habitacions 24 hores. Admet goss…

91 habitacions i 2 suites, amb aire condicionat, telèfon directe, frigorífic, Wi-Fi i televisió. Admet gossos. Preu habitació doble: 100/130 euro…

Restaurants Premiats x la Guia Gourmand – Any 2022

Anualment la Guia Gourmand designa amb estrictes criteris, tenint en compte la trajectòria i la bona feina dels establiments, el Restaurant de l’Any

Hotels Premiats x la Guia Gourmand – Any 2021

Anualment la Guia Gourmand designa amb estrictes criteris, tenint en compte la trajectòria i la bona feina dels establiments, l’Hotel de l’Any
Subscriu-te & rep les nostres recomanacions
Estigues a l’última en establiments gourmand. Inscriu-te per ser el primer en descobrir les nostres trovalles setmanals.


envelopephone-handsetmap-markerlinkcross