Revista Gastronomia & Turisme

Desde 1986, la revista especialitzada en restauració i hosteleria
MARCOS DÍAZ RUJANO «LA VIDA ÉS MASSA CURTA PER MENJAR MAL PA».
Paneme és el projecte fet realitat de Marcos Díaz Rujano, un jove enginyer mecànic de 28 anys i que recentment ha obert un obrador de forn i brioixeria al carrer Guillem Oliver nº5 de Tarragona. Després d’una etapa laboral vinculada a una comp...
LLEGIR MÉS
RAFEL MURIA «EL RONQUEO I EL MONOGRÀFIC DE BALFEGÓ ENS SERVEIXEN PER FER JALEO AL BRICHS DE FALSET»
El darrer cap de setmana d’agost el restaurant Brichs de Falset rendeix homenatge a la tonyina vermella de Balfegó. L’establiment liderat des del 2024 pel xef Rafel Muria (Estrella Michelin i Sol Repsol pel Quatre Molins de Cornudella de Montsan...
LLEGIR MÉS
HOTEL EL NIU DE MARTINET: UN DESTÍ ESTRATÈGIC PER GAUDIR DE LA CERDANYA
L’estiu com d’altres períodes de vacances convida a descobrir noves destinacions. En aquesta època de l’any, quan tots els esforços se centren en desconnectar, relaxar-se i passar-ho bé, un nou projecte s’obre pas al Pirineu català: l'Ho...
LLEGIR MÉS
JOSEP MARGALEF «HA COSTAT MOLT DE 'PICO I PALA' SITUAR EL MOLÍ DELS AVIS AL NIVELL ON ÉS ARA»
En Josep Margalef és un cuiner autodidacta i que va passar la seva infància jugant entre els fogons de la seva mare Rosalia, quan el restaurant encara era El Molí (1970-2005). El 2006 van prendre el relleu familiar i ho va fer amb la clara id...
LLEGIR MÉS
COMPTE ENRERE PER UN ESPECTACULAR GASTROART & WINE DE SALOU
Compte enrere per l’esdeveniment GastroArt & Wine, una experiència gastronòmica que se celebrarà el pròxim 5 d’octubre a la Torre Vella. La iniciativa, promoguda a través de la regidoria de Dinamització Econòmica de l’Ajuntament de Salou i l’Associació d’Hostaleria de Salou (AEH), maridarà art i gastronomia en una experi...
LLEGIR MÉS
EL NÀUTIC DE TARRAGONA INICIA UNA NOVA ETAPA GASTRO AMB XAVI FERNÁNDEZ AL CAPDAVANT
El Restaurant Nàutic de Tarragona es prepara per començar una nova etapa de la seva trajectòria amb la incorporació de Xavi Fernández, reconegut xef i propietari del desaparegut restaurant Seasons, que assumirà el càrrec de director gastronòmic i de restauració de l’establiment. Aquesta nova etapa vindrà acompanyada d’un lleuger canvi...
LLEGIR MÉS
TARRAGONA CAPITAL DEL ROMESCO EL 1 I 2 D’OCTUBRE
Tarragona es convertirà els dies 1 i 2 d’octubre en la capital mundial del romesco amb la celebració d’un congrés únic que uneix tradició, innovació i grans noms de la gastronomia. El Palau de Fires i Congressos de Tarragona serà l’escenari de la primera edició del Congrés d’Investigació Tècnicocultural del Romesco, una c...
LLEGIR MÉS

Troba Hotels & Restaurants Gourmand

El mapa et mostra els establiments més propers a la teva ubicació actual, si vols ampliar la teva recerca pots fer-ho amb el buscador, per províncies o desplaçant-te pel mapa
Restaurants
Hotels
Resize the map
BUSCADOR
Escriu el nom de l'establiment, província o paraula clau i fes click a "Buscar"
PROVÍNCIES
Si desitges acotar la recerca pots marcar una o més províncies
Loading

Situat en una de les avingudes principals del centre de la Capital de la Costa Daurada, recentment remodelada com a zona per als vianants, oferei…

Restaurant gastronòmic de l’hotel Grums, amb un innovador i insòlit concepte de restauració ecològica a prop del Paral·lel de Barcelona, que comp…

Xavi Capella i Fèlix del Castillo van iniciar la seva singladura restauradora en 1998 obrint un primer local en els penya-segats del carrer Colón…

Després del seu brillant pas per Abac i El Racó de Can Fabes (2 estrelles Michelin) i Céleri (1 estrella), el xef Xavier Pellicer, amb el suport …

La història de l’Amaya és la crònica d’un restaurant familiar que ha mantingut les essències de la cuina clàssica. És un restaurant basc, però 75…

Restaurant d’hotel, obert des de l’any 2007, amb entrada també independent, ofereix cuina mediterrània, elaborada pel xef Tomàs Lozano. Bona rela…

Situat a pocs metres del Portal de l’Àngel i mantenint la mateixa ubicació des de la seva obertura, la Casa Martí, edifici modernista de l’arquit…

CERRADO POR REFORMAS. El restaurant més recent del Grup de Ricard Camarena va obrir el 2015 i se situa en el centre de la capital, concretament a…

Al centre de Tàrrega hi trobem aquest petit restaurant, La Cava, dirigit per Albert Marimon que hi posa tot el seu afecte en l’oferta culinària d…

Albert Raurich, ex-cap de cuina del restaurant elBulli de Ferran Adrià i actual xef del “dos palillos”, a començaments de setembre del 2016, inic…

En el barri del Born, a dos passos de la preciosa Església de Santa Maria del Mar, es troba aquest petit restaurant de cuina marinera, obert al m…

Albert Raurich, cap de cuina de elbullirestaurant de Ferran Adrià des de 1999 fins el 2007, va iniciar l’abril de 2008 una nova etapa amb Camper …
Resize the map
BUSCADOR
Escriu el nom de l'establiment, província o paraula clau i fes click a "Buscar"
PROVÍNCIES
Si desitges acotar la recerca pots marcar una o més províncies
Loading

446 habitacions y 27 suites, autèntics miradors de la ciutat des de les que es pot gaudir de privilegiades i inèdites vistes al centre urbà o la …

179 habitacions i 19 suites, amb aire condicionat, caixa forta, minibar, telèfon directe, televisió via satèl·lit i Canal +, Wi-Fi, barnús, assec…

37 habitacions i 1 suite, amb aire condicionat, caixa forta, minibar, telèfon directe, televisió via satèl·lit i assecador de cabell. Disposa d’h…

78 habitacions i 5 suites amb aire acondicioando, caixa forta, minbar, telèfon directe, televisió via satèl·lit, canal +, barnús, assecador de pè…

30 habitacions i 3 suites, amb aire condicionat, caixa forta, minibar, telèfon directe, televisió via satèl·lit i TDT, Wi-Fi, barnús, assecador d…

54 habitaciones i 10 suites, amb aire condicionat, caixa forta, minibar, telèfon directe, televisió via satèl·lit i Canal +, Wi-Fi, assecador de …

46 habitacions i 2 suites, amb aire condicionat, caixa forta, minibar, telèfon directe, televisió de plasma i via satèl·lit, barnús, sabatilles, …

24 habitacions amb aire condicionat, caixa forta, minibar, telèfon directe, televisió de plasma via satèl·lit, barnús, assecador de cabell, serve…

Ben situat a prop de l’autopista A-7, a la sortida 8, en una zona aïllada i tranquila, aquest hotel de 4 estrelles del Grup Sallés Hotels es trob…

La història de l’Hostal de la Gavina està entrellaçada amb la de S’Agaró i la família Ensesa. En els primers anys 1920, Josep Ensesa Gubert, fill…

41 habitacions amb aire condicionat, caixa forta (opcional), telèfon directe, televisió via satèl·lit i servei d’habitacions 24 hores. Admet goss…

91 habitacions i 2 suites, amb aire condicionat, telèfon directe, frigorífic, Wi-Fi i televisió. Admet gossos. Preu habitació doble: 100/130 euro…

Restaurants Premiats x la Guia Gourmand – Any 2022

Anualment la Guia Gourmand designa amb estrictes criteris, tenint en compte la trajectòria i la bona feina dels establiments, el Restaurant de l’Any

Hotels Premiats x la Guia Gourmand – Any 2021

Anualment la Guia Gourmand designa amb estrictes criteris, tenint en compte la trajectòria i la bona feina dels establiments, l’Hotel de l’Any
Subscriu-te & rep les nostres recomanacions
Estigues a l’última en establiments gourmand. Inscriu-te per ser el primer en descobrir les nostres trovalles setmanals.


envelopephone-handsetmap-markerlinkcross