PARADOR DE LLEIDA - Lleida
PARADOR DE LLEIDA
★ ★ ★ ★

52 habitacions i 1 junior suite, amb aire condicionat, telèfon directe, Preu habitació doble: 115 euros/dia. El Parador de Lleida és un hotel de 4 estels situat en el Convent del Roser l’origen del qual data del segle XVII i està compost per dues edificacions, l’església, on es unica el restaurant del Parador i el complex residencial. En aquest últim és on es troben les habitacions d’aquest nou Parador, organitzades al voltant d’un preciós claustre central de tres pisos d’altura des del qual s’accedeix a l’església convertida en el Restaurant L’Aplec.
Sales polivalents per a reunions d’empresa, gimnàs, zones comunes per gaudir de l’estada i accés a wifi gratuïta són uns altres dels serveis que aquest nou hotel ofereix als seus clients en el cor de Lleida i que un dels més actuals de la Cadena ja que es va inaugurar a l’agost de 2017. Ideal per descobrir el centre de la ciutat i perdre’s pels seus carrers i carrerons. El director és Miquel López. Aparcament. Pàrquing tancat.

Serveis
ADREÇA
Calle Cavallers, 15 Lleida25002 – Lleida, Lleida.
CONTACTE
973 00 48 66
e-mail
HORARIS:
No tanca
ACCEPTEN:
VISAMASTERCARDAMEXDINERS
Comparteix aquest Restaurant Gourmand!
Subscriu-te & rep les nostres recomanacions
Estigues a l’última en establiments gourmand. Inscriu-te per ser el primer en descobrir les nostres trovalles setmanals.


envelopephone-handsetmap-markerlinkcross