Obert l’any 2007, al centre del casc antic d’Andorra la Vella, aquest petit i curiós restaurant per la seva decoració molt singular, recupera i ens retroba amb un dels xefs més importants del Principat, que recordem de la primera etapa del San Marco, l’Albert Coll. Aquí ens ofereix una cuina en miniatura, de tapes, ja que l’Albert, després de més de 30 anys d’experiència professional en restaurants gastronòmics de Catalunya i Andorra, vol transmetre’ns la seva cuina creativa i contemporània en el primer establiment de concepte tapa-gastro del país andorrà. El menjador, amb una capacitat per 40 comensals, està a càrrec de Tatiana Vieira que alhora té cura del celler que guarda unes 50 referències.
Especialitats de la casa
– Caneló de tàrtar de filet de bou, gelat mostassa: 18,00 €
– Ous de guatlla amb patata i xoriç andorrà: 6,50 €
– Arròs de muntanya amb verdures i bolets: 18,00 €
– Cassoleta fricandó, creps xinesos: 12,50 €
– Bacallà en tempura, verdures soja: 22,00 €
– Petit coulant de xocolata, gelat de vainilla: 6,50 €
– Menú, 17,00 €
– Vi de la Casa: D.O. Pla de Bages, 16,00 €