PUERTO MADERO | Cambrils
PUERTO MADERO | Cambrils
QUALIFICACIÓ:

Qualificació GourmandQualificació GourmandQualificació GourmandQualificació GourmandQualificació Gourmand

TIPUS DE CUINA:
Internacional
ADREÇA:
Carrer Drassanes, 31. 43850 Cambrils.
HORARIS:
No tanca. De 13,00 a 15,30 i de 20,00 a 23,30

Puerto Madero és un barri de Buenos Aires que es caracteritza pels molts restaurants que hi ha de cuines de tot el món. I aquest és el nom que Emiliano i Isabel van triar pel seu segon restaurant a Cambrils (els ja regenten des de fa més de 19 anys el Al Lamborghini) i que van inaugurar el 21 de març de 2016. Actualment tenen també el Moraima i La Pizza del Tano. Aquest restaurant “asador graella” és un establiment de plats de fusió amb una alta cuina internacional, bàsicament de carns argentines i espanyoles, sense oblidar els tàrtars, cebiches, segons les compres diàries al mercat. Un local per unes 60 persones, ben decorat i agradable, que té una bona terrassa climatitzada i cuina, a la vista dels comensals, amb producte de qualitat molt ben elaborat per Claudia i Carlos, sota la direcció d’Isabel Valentín. Un celler amb 150 referències, entre les quals es troben les estrangeres i totes les denominacions nacionals. Bona relació qualitat/preu i la il·lusió i passió per la feina dels seus propietaris. Té una terrassa coberta molt agradable. Guardonat com a “Millor Restaurant Argentí” per la Guia Gourmand l’any 2019.
Especialitats i preus:
Mixto Argentí (Vitel toné, Matambre i empanada criolla), 10,50 €.
Carpaccio de filet de vedella farcida, ruca i encenalls de foie i parmesà, 11,00 €.
Steak tartar de filet de vedella Angus, 21,00 €.
Tataki de dos salmons, 18,50 €.
Graellada argentina completa (min. 2 pax), 17,00.
“Xuletón” de vaca reposada, 4,50 €7100grs.
Bife de chorizo / llom alt argentí, 22,00 €.;
“Chaja” argentí, 6,00 €.;
Menú migdia, 15,50 (caps de setmana, 19,50).
Menú graellada, 23,50. Menú “xuletón”, 35,00 €.
Serveis:
Aire condicionat. Terrassa.

Especialitats de la casa

Puerto Madero és un barri de Buenos Aires que es caracteritza pels molts restaurants que hi ha de cuines de tot el món. I aquest és el nom que Emiliano i Isabel van triar pel seu segon restaurant a Cambrils (els ja regenten des de fa més de 19 anys el Al Lamborghini) i que van inaugurar el 21 de març de 2016. Actualment tenen també el Moraima i La Pizza del Tano. Aquest restaurant “asador graella” és un establiment de plats de fusió amb una alta cuina internacional, bàsicament de carns argentines i espanyoles, sense oblidar els tàrtars, cebiches, segons les compres diàries al mercat. Un local per unes 60 persones, ben decorat i agradable, que té una bona terrassa climatitzada i cuina, a la vista dels comensals, amb producte de qualitat molt ben elaborat per Claudia i Carlos, sota la direcció d’Isabel Valentín. Un celler amb 150 referències, entre les quals es troben les estrangeres i totes les denominacions nacionals. Bona relació qualitat/preu i la il·lusió i passió per la feina dels seus propietaris. Té una terrassa coberta molt agradable. Guardonat com a “Millor Restaurant Argentí” per la Guia Gourmand l’any 2019.
Especialitats i preus:
Mixto Argentí (Vitel toné, Matambre i empanada criolla), 10,50 €.
Carpaccio de filet de vedella farcida, ruca i encenalls de foie i parmesà, 11,00 €.
Steak tartar de filet de vedella Angus, 21,00 €.
Tataki de dos salmons, 18,50 €.
Graellada argentina completa (min. 2 pax), 17,00.
“Xuletón” de vaca reposada, 4,50 €7100grs.
Bife de chorizo / llom alt argentí, 22,00 €.;
“Chaja” argentí, 6,00 €.;
Menú migdia, 15,50 (caps de setmana, 19,50).
Menú graellada, 23,50. Menú “xuletón”, 35,00 €.

Serveis
: Aire condicionat. Terrassa.
PREU MITJÀ:
CONTACTE
977 791 783 – 646 55 01 40
Web del restaurant
CAPACITAT
ACCEPTEN:
VISAMASTERCARDAMEXDINERS
Comparteix aquest Restaurant Gourmand!
Subscriu-te & rep les nostres recomanacions
Estigues a l’última en establiments gourmand. Inscriu-te per ser el primer en descobrir les nostres trovalles setmanals.


envelopephone-handsetmap-markerlinkcross