CAN SOLÉ | Barcelona
CAN SOLÉ | Barcelona
QUALIFICACIÓ: 7,50

Qualificació GourmandQualificació GourmandQualificació GourmandQualificació GourmandQualificació Gourmand

TIPUS DE CUINA:
Marinera
ADREÇA:
C/Sant Carles, 4 Barcelona.
HORARIS:
Tanca diumenge nit i dilluns tot el dia i la segona i tercera setmana d’agost. Horari: Dimarts a dijous, de 13.00 a 16.00 i de 20.00 a 23.00; divendres i dissabte, de 13.00 a 16.00 i de 20.30 a 23.00; i diumenge, de 13.00 a 16.00 hores

Fundat al 1903, tot va començar donant de menjar als pescadors del port de la Barceloneta fins a convertir-se en el que és avui, un restaurant emblemàtic a la ciutat. Famós pels seus peixos, mariscs i arrossos (Vázquez Montalban deia que era on menjava el millor arròs de la Barceloneta), en aquests 112 anys d’història han passat per les seves taules fins a quatre generacions de la mateixa família, presentant una oferta gastronòmica basada en la cuina tradicional marinera, utilitzant sempre els millors productes, sempre la millor selecció d’ingredients que s’elaboren segons les receptes tradicionals i la cuina dels pescadors i de la mar, que elabora amb total encert Mari Carmen Duran.Tenint com a principal objectiu l’excel·lència culinària i la màxima satisfacció del seus clients, al llarg de més d’un segle han degustat els seus plats a través del temps personatges il·lustres en tots els camps com Santiago Rusiñol, Josep Mª de Sagarra, Manuel Vázquez Montalbán, Antonio Morell, Joan Miró, Cèsar Manrique, Tàpies, el Dr. Fleming, Jose Mª. Gil-Vernet, Alberto Closas, Amparo Moreno, Sarita Montiel, Conquilla Velasco, Jose Luis Lopez Vázquez, Joan Manel Serrat, Manolo Escobar, Carlos Sentis, Jose Mª Escamilla, etc. És propietat d’en Josep Mª. Garcia, que dirigeix la sala amb una capacitat per fins a 110 comensals i una decoració marinera.
El celler compte amb un centenar de referències

Especialitats de la casa

Especialitats de la casa
– Cloïsses extra de Carril, a la planxa, vives, o a la marinera: 44,50 €
– Espardenyes amb tomàquet: 58,50 €
– Gambeta roja de la costa a la planxa o saltejada: 26,00 €
– Llamàntol, al forn amb tomata, a la planxa o bullit: 53,50 €
– Suquet de turbot salvatge del Cantàbric amb patates, cloïsses i escamarlans: 39,00 €
– Biscuit “Glacé”, amb xocolata calenta: 8,00 €
– :
– :
– Vi de la Casa: Casas del Mar, 17,00 €

Serveis
PREU MITJÀ:
CONTACTE
93 221 50 12
Web del restaurant
CAPACITAT
ACCEPTEN:
VISAMASTERCARDAMEXDINERS
Comparteix aquest Restaurant Gourmand!
Subscriu-te & rep les nostres recomanacions
Estigues a l’última en establiments gourmand. Inscriu-te per ser el primer en descobrir les nostres trovalles setmanals.


envelopephone-handsetmap-markerlinkcross