Revista Gastronomia & Turisme

Desde 1986, la revista especialitzada en restauració i hosteleria
RAFEL MURIA «EL RONQUEO I EL MONOGRÀFIC DE BALFEGÓ ENS SERVEIXEN PER FER JALEO AL BRICHS DE FALSET»
El darrer cap de setmana d’agost el restaurant Brichs de Falset rendeix homenatge a la tonyina vermella de Balfegó. L’establiment liderat des del 2024 pel xef Rafel Muria (Estrella Michelin i Sol Repsol pel Quatre Molins de Cornudella de Montsan...
LLEGIR MÉS
HOTEL EL NIU DE MARTINET: UN DESTÍ ESTRATÈGIC PER GAUDIR DE LA CERDANYA
L’estiu com d’altres períodes de vacances convida a descobrir noves destinacions. En aquesta època de l’any, quan tots els esforços se centren en desconnectar, relaxar-se i passar-ho bé, un nou projecte s’obre pas al Pirineu català: l'Ho...
LLEGIR MÉS
JOSEP MARGALEF «HA COSTAT MOLT DE 'PICO I PALA' SITUAR EL MOLÍ DELS AVIS AL NIVELL ON ÉS ARA»
En Josep Margalef és un cuiner autodidacta i que va passar la seva infància jugant entre els fogons de la seva mare Rosalia, quan el restaurant encara era El Molí (1970-2005). El 2006 van prendre el relleu familiar i ho va fer amb la clara id...
LLEGIR MÉS
CELLER JOAN PÀMIES: 25 ANYS TRANSFORMAT EL PAISATGE AL PLAT
El restaurant Celler Joan Pàmies ocupa una casa pairal del segle XVIII d’estil colonial, amb una terrassa porticada i un jardí privat. L’any 2013, després de dos anys de treballs intensius de restauració i adequació de la planta baixa -que a...
LLEGIR MÉS
COMPTE ENRERE A L’ESPLUGA DE FRANCOLÍ PER VIURE LA SEMIFINAL DE LA LLIGA DEL PORC I LA FORQUILLA
L’Espluga de Francolí escalfa motors per viure la segona semifinal de la Lliga del Porc i la Forquilla. Un esdeveniment que es portarà a terme el darrer diumenge del mes d’agost, tot coincidint amb la celebració de la 54a edició de la Festa de la Verema de la DO Conca de Barberà. L'esdeveniment, organitzat conjuntament per l'Ajuntament [...
LLEGIR MÉS
DESPRÉS DE L’ÈXIT DELS TRIBUTS A LA BOELLA, LES NITS GASTRO SÓN ARA PROTAGONISTES
La Boella continua amb les seves màgiques nits d’agost. Després de l’èxit assolit el cap de setmana passat, amb més de 2.000 persones gaudint als seus jardins dels tributs a tres llegendes de la música: ABBA, Tina Turner i The Beatles, aquest cap de setmana és el torn de maridar novament música i gastronomia d’alta […]...
LLEGIR MÉS
TARRAGONA CELEBRA LA FESTA DE CELEBRACIÓ DE L'ACCÉS AL TRON DEL REI MOHAMMED VI
El darrer dimecres de juliol el Consulat General del Marroc de Tarragona, Lleida i Aragó, ha celebrat amb una gran gala el 26è aniversari de la Festa del Tron que es celebra cada any en commemoració de l’entronització de Sa Majestat el Rei Mohammed VI del Marroc. Un acte que s'ha celebrat a l’Hotel Gran […]...
LLEGIR MÉS

Troba Hotels & Restaurants Gourmand

El mapa et mostra els establiments més propers a la teva ubicació actual, si vols ampliar la teva recerca pots fer-ho amb el buscador, per províncies o desplaçant-te pel mapa
Restaurants
Hotels
Resize the map
BUSCADOR
Escriu el nom de l'establiment, província o paraula clau i fes click a "Buscar"
PROVÍNCIES
Si desitges acotar la recerca pots marcar una o més províncies
Loading

Després d’una llarga experiència a Barcelona, Toni Sabas va decidir continuar la seva positiva feina restauradora a l’Alt Empordà, i en aquest po…

Cuina del restaurant El Molí dels Avis, de l’Ametlla de Mar, arranca de la cuina catalana mediterrània: arrossos, peixos, carns i incorpora com a…

Considerat com una de les millors opcions gastronòmiques de la Costa Brava, per gaudir amb els millors peixos i mariscs i elaboracions autòctones…

Els artífexs del restaurant Disfrutar, de Barcelona, Mateu Casañas, Eduard Xatruch i Oriol Castro ofereixen en aquest restaurant, des de l’abril …

El jove Jordi Jacas ha sabut fer evolucionar el restaurant que el seu pare va obrir en el 1994 en una línia molt positiva de modernitat i amb la …

El jove reusenc, Ferran Cerro després dels seus estudis a l’escola d’Hostaleria de Cambrils va començar a fer estatges al Celler de Can Roca i a …

Des de l’any 1972, Pere Sabadí, amb el suport de la seva famlia, ofereix una bona mostra de receptari mariner català, peix fresc i marisc de Gali…

Situat al Club Nàutic de L'Ampolla, un dels pobles més pintorescos i encisadors del Delta de l'Ebre, amb una vista privilegiada del port esportiu…

Situat a la planta baixa de l’hotel, a dues pases de la Rambla de Figueres i molt a prop del museo Dalí, aquest restaurant de la família Duran co…

El restaurant de l’hotel ofereix des de l’any 2007, quan es va inaugurar, la fusió de la cuina típica del Delta amb la de la badia dels Alfacs, t…

El cambrilenc Josep Montoya sempre ha viscut el món de la restauració. La seva família tenia un xiringuito a la platja i després d’estudiar a l’E…

És el primer restaurant que els germans Murtró, Roger i Marc, van obrir fa ja 13 anys a Reus, un petit local rústic amb el nom de Tapes i Tapes, …
Resize the map
BUSCADOR
Escriu el nom de l'establiment, província o paraula clau i fes click a "Buscar"
PROVÍNCIES
Si desitges acotar la recerca pots marcar una o més províncies
Loading

Belles Rives és un hotel de luxe al costat del mar, idealment situat al principi del Cap d’Antibes i només a uns minuts del centre de Juan Les Pi…

Situat davant de la pineda, a pocs metres de la platja, l’hotel Juana, de 5 estrelles, va ser construït el 1931 per Joseph Barache, com un símbol…

Si hi ha llocs mítics propicis al retrobament de les cultures i l’exaltació de les relacions amicals, el Negresco n’és un. I és que certament, el…

Una ubicació ideal entre terra i vistes, a Saint-Paul-de-Vence, Costa Blava. 76 habitacions àmplies i lluminoses, que combinen modernitat i tradi…

Situat al costat de la plaça Vendôme, una de les més belles de la capital, certament al centre de París, és un dels seus hotels més encantadors, …

Genevière i Jean-André Charial, propietaris també d’altres establiments hotelers a la Provença, com Le Cabro d’Or i Oustau de Baumanière, tenen t…

Al cor del districte VIII, a l’angle dels Camps Elisis i de l’avinguda George V, aquest excel•lent hotel de gran luxe atén una selecta clientela …

L’Hotel Métropole està situat sobre un terreny que pertanyia antany al Pape Léon XIII. Aquest domini va ser comprat l’any 1886 per la societat “M…

Diu la llegenda que hi havia una vegada un palau al centre de París en què regnava el luxe, l’elegància, l’encant i el refinament. Aquest palau, …

Als afores de Carcassona, al Sud, en un paratge tranquil i bonic d’un antic domini vitivinícola, envoltat actualment d’un parc i un camp de golf …

7 habitacions i 2 suites a l’edifici modernista i 10 suites jardí, inaugurades a l’abril de 2018, amb aire condicionat, caixa forta, minibar, tel…

156 habitacions i 12 suites, amb aire condicionat, caixa forta, minibar, telèfon directe, televisió panoràmica LCD via satèl·lit, Wi-Fi gratuït, …

Restaurants Premiats x la Guia Gourmand – Any 2022

Anualment la Guia Gourmand designa amb estrictes criteris, tenint en compte la trajectòria i la bona feina dels establiments, el Restaurant de l’Any

Hotels Premiats x la Guia Gourmand – Any 2021

Anualment la Guia Gourmand designa amb estrictes criteris, tenint en compte la trajectòria i la bona feina dels establiments, l’Hotel de l’Any
Subscriu-te & rep les nostres recomanacions
Estigues a l’última en establiments gourmand. Inscriu-te per ser el primer en descobrir les nostres trovalles setmanals.


envelopephone-handsetmap-markerlinkcross