Revista Gastronomia & Turisme

Desde 1986, la revista especialitzada en restauració i hosteleria
MARCOS DÍAZ RUJANO «LA VIDA ÉS MASSA CURTA PER MENJAR MAL PA».
Paneme és el projecte fet realitat de Marcos Díaz Rujano, un jove enginyer mecànic de 28 anys i que recentment ha obert un obrador de forn i brioixeria al carrer Guillem Oliver nº5 de Tarragona. Després d’una etapa laboral vinculada a una comp...
LLEGIR MÉS
RAFEL MURIA «EL RONQUEO I EL MONOGRÀFIC DE BALFEGÓ ENS SERVEIXEN PER FER JALEO AL BRICHS DE FALSET»
El darrer cap de setmana d’agost el restaurant Brichs de Falset rendeix homenatge a la tonyina vermella de Balfegó. L’establiment liderat des del 2024 pel xef Rafel Muria (Estrella Michelin i Sol Repsol pel Quatre Molins de Cornudella de Montsan...
LLEGIR MÉS
HOTEL EL NIU DE MARTINET: UN DESTÍ ESTRATÈGIC PER GAUDIR DE LA CERDANYA
L’estiu com d’altres períodes de vacances convida a descobrir noves destinacions. En aquesta època de l’any, quan tots els esforços se centren en desconnectar, relaxar-se i passar-ho bé, un nou projecte s’obre pas al Pirineu català: l'Ho...
LLEGIR MÉS
JOSEP MARGALEF «HA COSTAT MOLT DE 'PICO I PALA' SITUAR EL MOLÍ DELS AVIS AL NIVELL ON ÉS ARA»
En Josep Margalef és un cuiner autodidacta i que va passar la seva infància jugant entre els fogons de la seva mare Rosalia, quan el restaurant encara era El Molí (1970-2005). El 2006 van prendre el relleu familiar i ho va fer amb la clara id...
LLEGIR MÉS
EL NOU THE LAKEHOUSE BISTROT REOBRE LES SEVES PORTES AMB GRANS ALICIENTS
The Lakehouse Bistrot ha reobert aquesta setmana després d'una reforma integral de les seves instal·lacions i una renovació completa de la seva proposta gastronòmica. Sota la direcció de la xef executiva Beatriz Burillo, el restaurant d’INFINITUM evoluciona cap a una cuina contemporània, saludable i de proximitat, sense perdre l'essència m...
LLEGIR MÉS
LES ARTS ARTÍSTIQUES I CULINÀRIES DE DAVID CALLAU I PEP MORENO ENCISEN EL GASTRO ART & WINE DE SALOU
La Torre Vella de Salou s’ha convertit aquest diumenge al vespre en un gran escenari d’art, gastronomia i música amb motiu d’una nova edició del GastroArt & Wine. Unes 400 persones han gaudit d’una experiència sensorial única en un ambient festiu i plenament mediterrani. Enguany, l’esdeveniment ha tingut un caire especialment rell...
LLEGIR MÉS
LES BRAVES MÉS PUNYETERES SUMEN EL SEU PRIMER GUARDÓ
La gastrotaperia Lo Punyetero de Tortosa suma el seu primer guardó. L’establiment inaugurat el passat mes de maig per Jordi Subirats —que també regenta La Placeta a la capital tortosina— s’ha emportat el premi del jurat popular en el IV Concurs Internacional d’Elaboració de Patates Braves Palència Brava 2025/@UnaDeBravas. El seu r...
LLEGIR MÉS

Troba Hotels & Restaurants Gourmand

El mapa et mostra els establiments més propers a la teva ubicació actual, si vols ampliar la teva recerca pots fer-ho amb el buscador, per províncies o desplaçant-te pel mapa
Restaurants
Hotels
Resize the map
BUSCADOR
Escriu el nom de l'establiment, província o paraula clau i fes click a "Buscar"
PROVÍNCIES
Si desitges acotar la recerca pots marcar una o més províncies
Loading

Des de l’any 1972, Pere Sabadí, amb el suport de la seva famlia, ofereix una bona mostra de receptari mariner català, peix fresc i marisc de Gali…

Situat al Club Nàutic de L'Ampolla, un dels pobles més pintorescos i encisadors del Delta de l'Ebre, amb una vista privilegiada del port esportiu…

Situat a la planta baixa de l’hotel, a dues pases de la Rambla de Figueres i molt a prop del museo Dalí, aquest restaurant de la família Duran co…

El restaurant de l’hotel ofereix des de l’any 2007, quan es va inaugurar, la fusió de la cuina típica del Delta amb la de la badia dels Alfacs, t…

El cambrilenc Josep Montoya sempre ha viscut el món de la restauració. La seva família tenia un xiringuito a la platja i després d’estudiar a l’E…

És el primer restaurant que els germans Murtró, Roger i Marc, van obrir fa ja 13 anys a Reus, un petit local rústic amb el nom de Tapes i Tapes, …

Acomençaments del 2019 el restaurant ha dut a terme unes importants reformes. S’han remodelat totalment les instal·lacions del primer pis de l’es…

Obert per primera vegada a l’any 1957 per els avis (Agustí i Irene) de l’actual propietari, Joan Gómez Colom, inicialment com a pensió i casa de …

Antoni Martínez amb el suport de la seva dona Fanni Rom va iniciar una nova etapa d’aquest restaurant a finals del 2019, després de renovar total…

El restaurant forma part del Grup Ramonet, de la família Ballarín, Vall-Llaura, Francés, tres generacions, que va començar amb una petita bodega …

El primer que sorprèn gratament a l’entrar a l’establiment que van obrir els seus avis l’any 1966, és la nova decoració que incorpora unes singul…

Windsor s’ha convertit en un referent indiscutible de la cuina catalana a Barcelona. Més de 20 anys treballant dia a dia amb rigor i respecte a l…
Resize the map
BUSCADOR
Escriu el nom de l'establiment, província o paraula clau i fes click a "Buscar"
PROVÍNCIES
Si desitges acotar la recerca pots marcar una o més províncies
Loading

Al cor del districte VIII, a l’angle dels Camps Elisis i de l’avinguda George V, aquest excel•lent hotel de gran luxe atén una selecta clientela …

L’Hotel Métropole està situat sobre un terreny que pertanyia antany al Pape Léon XIII. Aquest domini va ser comprat l’any 1886 per la societat “M…

Diu la llegenda que hi havia una vegada un palau al centre de París en què regnava el luxe, l’elegància, l’encant i el refinament. Aquest palau, …

Als afores de Carcassona, al Sud, en un paratge tranquil i bonic d’un antic domini vitivinícola, envoltat actualment d’un parc i un camp de golf …

Situat just al costat de la llarguíssima platja de sorra fina de Canet, d’una banda i de l’altra l’entrada a una reserva natural que acull la mig…

Sobre la seva illa privada idíl•lica, envoltada d’aigua i de jardins florits, es localitza aquest encantador petit hotel de gran prestigi, d’enor…

Una antiga masia provençal, amb excel•lents vistes sobre les muntanyes Luberon i sobre la població de Bonnieux, de la qual dista un parell de qui…

Estratègicament situat en un paratge grandiós als peus dels congostos (gorges) en plena naturalesa, a pocs quilòmetres de la població de Calles i…

És un dels més importants hotels de 5 estrelles de Cannes i l’únic hotel de luxe de la Croisette que pertany a una mateixa família, Crawford, des…

Molt prop de l’hotel Majestic Barrière, Lucien Barrière té l’hotel Gray D’Albion, un altre establiment de luxe pensat per al màxim confort i bene…

144 habitacions i 11 suites amb aire condicionat, caixa forta, minibar, telèfon directe, televisió via satèl•lit, Wi-Fi, assecador de cabell i pa…

160 habitacions i 12 suites amb aire condicionat, caixa forta, minibar, telèfon directe, televisió via satèl·lit, assecador de cabell, servei d’h…

Restaurants Premiats x la Guia Gourmand – Any 2022

Anualment la Guia Gourmand designa amb estrictes criteris, tenint en compte la trajectòria i la bona feina dels establiments, el Restaurant de l’Any

Hotels Premiats x la Guia Gourmand – Any 2021

Anualment la Guia Gourmand designa amb estrictes criteris, tenint en compte la trajectòria i la bona feina dels establiments, l’Hotel de l’Any
Subscriu-te & rep les nostres recomanacions
Estigues a l’última en establiments gourmand. Inscriu-te per ser el primer en descobrir les nostres trovalles setmanals.


envelopephone-handsetmap-markerlinkcross