Revista Gastronomia & Turisme

Desde 1986, la revista especialitzada en restauració i hosteleria
MARCOS DÍAZ RUJANO «LA VIDA ÉS MASSA CURTA PER MENJAR MAL PA».
Paneme és el projecte fet realitat de Marcos Díaz Rujano, un jove enginyer mecànic de 28 anys i que recentment ha obert un obrador de forn i brioixeria al carrer Guillem Oliver nº5 de Tarragona. Després d’una etapa laboral vinculada a una comp...
LLEGIR MÉS
RAFEL MURIA «EL RONQUEO I EL MONOGRÀFIC DE BALFEGÓ ENS SERVEIXEN PER FER JALEO AL BRICHS DE FALSET»
El darrer cap de setmana d’agost el restaurant Brichs de Falset rendeix homenatge a la tonyina vermella de Balfegó. L’establiment liderat des del 2024 pel xef Rafel Muria (Estrella Michelin i Sol Repsol pel Quatre Molins de Cornudella de Montsan...
LLEGIR MÉS
HOTEL EL NIU DE MARTINET: UN DESTÍ ESTRATÈGIC PER GAUDIR DE LA CERDANYA
L’estiu com d’altres períodes de vacances convida a descobrir noves destinacions. En aquesta època de l’any, quan tots els esforços se centren en desconnectar, relaxar-se i passar-ho bé, un nou projecte s’obre pas al Pirineu català: l'Ho...
LLEGIR MÉS
JOSEP MARGALEF «HA COSTAT MOLT DE 'PICO I PALA' SITUAR EL MOLÍ DELS AVIS AL NIVELL ON ÉS ARA»
En Josep Margalef és un cuiner autodidacta i que va passar la seva infància jugant entre els fogons de la seva mare Rosalia, quan el restaurant encara era El Molí (1970-2005). El 2006 van prendre el relleu familiar i ho va fer amb la clara id...
LLEGIR MÉS
EL NOU THE LAKEHOUSE BISTROT REOBRE LES SEVES PORTES AMB GRANS ALICIENTS
The Lakehouse Bistrot ha reobert aquesta setmana després d'una reforma integral de les seves instal·lacions i una renovació completa de la seva proposta gastronòmica. Sota la direcció de la xef executiva Beatriz Burillo, el restaurant d’INFINITUM evoluciona cap a una cuina contemporània, saludable i de proximitat, sense perdre l'essència m...
LLEGIR MÉS
LES ARTS ARTÍSTIQUES I CULINÀRIES DE DAVID CALLAU I PEP MORENO ENCISEN EL GASTRO ART & WINE DE SALOU
La Torre Vella de Salou s’ha convertit aquest diumenge al vespre en un gran escenari d’art, gastronomia i música amb motiu d’una nova edició del GastroArt & Wine. Unes 400 persones han gaudit d’una experiència sensorial única en un ambient festiu i plenament mediterrani. Enguany, l’esdeveniment ha tingut un caire especialment rell...
LLEGIR MÉS
LES BRAVES MÉS PUNYETERES SUMEN EL SEU PRIMER GUARDÓ
La gastrotaperia Lo Punyetero de Tortosa suma el seu primer guardó. L’establiment inaugurat el passat mes de maig per Jordi Subirats —que també regenta La Placeta a la capital tortosina— s’ha emportat el premi del jurat popular en el IV Concurs Internacional d’Elaboració de Patates Braves Palència Brava 2025/@UnaDeBravas. El seu r...
LLEGIR MÉS

Troba Hotels & Restaurants Gourmand

El mapa et mostra els establiments més propers a la teva ubicació actual, si vols ampliar la teva recerca pots fer-ho amb el buscador, per províncies o desplaçant-te pel mapa
Restaurants
Hotels
Resize the map
BUSCADOR
Escriu el nom de l'establiment, província o paraula clau i fes click a "Buscar"
PROVÍNCIES
Si desitges acotar la recerca pots marcar una o més províncies
Loading

La Nuri González, després de l’èxit del seu primer restaurant, Casa Nuri, a la desembocadura del Delta de l’Ebre (Riumar), amb el suport de la se…

Fent una mica d’història podem dir que la mare de Nuri González va ser una persona certament molt admirable, per la seva gran visió de negoci i d…

És el restaurant de l’Hotel Rull, que ofereix des de l’any 2001, quan es va inaugurar, la cuina típica tradicional del Delta, que realitza als fo…

El xef Jose Mª Ortega va iniciar la seva carrera davant dels fogons l’any 1996 com a ajudant al restaurant del seu pare a Eivissa. Mica en mica, …

Toni Bru, oriünd de Cabacés, un dels més prestigiosos cuiners de les comarques tarragonines, i també sommelier i bon coneixedor del Priorat, va t…

Situat al centre de la capital del Priorat és un dels pocs restaurants que, a les comarques tarragonines, té els distintius de Km 0. Això signifi…

És el restaurant de l’hotel familiar de més de 90 anys d’història, situat al Priorat, dedicat a l’enoturisme i a la gastronomia local. Certament …

És el restaurant de l’hotel Cal Llop, que va néixer, a l’any 2006 de la mà del matrimoni format per Waldo Bartolomé i Cristina Jiménez. Té una cu…

És el restaurant de la Fonda Miralles, l’establiment més popular i acreditat de la localitat, propietat de Salvador Miralles, que a la vegada és …

Per els amants de la bona cuina basca, tot un referent a la Costa Daurada és el restaurant Itxas-Begi, situat al final del port esportiu de l’Hos…

Apeu de carretera que travessa la població de Montblanc, prop del pont i de la muralla, aquest restaurant que antigament era un molí de guix és t…

És el restaurant de l’hotel Termes Montbrió que aquesta Guia el va distingir com Restaurant de l’any 2001 i que darrerament ha renovat el seu equ…
Resize the map
BUSCADOR
Escriu el nom de l'establiment, província o paraula clau i fes click a "Buscar"
PROVÍNCIES
Si desitges acotar la recerca pots marcar una o més províncies
Loading

51 habitacions, 1 suite i 1 junior suite, amb aire condicionat, caixa forta, minibar, telèfon directe, televisió via satèl·lit, barnús, assecador…

300 habitacions i 8 suites, amb aire condicionat, minibar, TV amb Canal +, assecador de cabells. Servei d’habitacions 24 hores i tancament electr…

247 habitacions i 15 suites amb aire condicionat, caixa forta, minibar, telèfon directe, televisió via satèl·lit, Wi-fi, barnús, assecador de cab…

259 habitacions i 13 suites, amb aire condicionat, caixa forta, minibar, telèfon directe, televisió via satèl·lit i interactiva, assecador de cab…

14 habitacions i 1 suite, totalment insonoritzades. És un petit i luxós hotel monument encantador, molt exclusiu i singular que suma arquitectura…

244 habitacions i 47 suites amb aire condicionat, caixa forta, minibar, telèfon directe, televisió via satèl·lit, Wi-Fi, barnús, assecador de cab…

228 habitacions i 49 suites, amb aire condicionat, caixa forta, minibar, telèfon directe, televisió interactiva i antena parabòlica i Canal +, Wi…

67 habitacions i 8 suites, amb aire condicionat, caixa forta, minibar, televisió via satèl·lit, Canal + i Wi-Fi, barnús, assecador de cabell, ser…

473 habitacions, recentment renovades, incloent 67 suites, dues Wow Suites i una Extreme Wow Suite amb vistes panoràmiques sobre la ciutat i la M…

475 habitacions i 25 suites, amb aire condicionat, caixa forta, minibar, telèfon directe, televisió via satèl·lit, Wi-Fi, barnús, assecador de ca…

192 habitacions i 39 suites amb aire condicionat, minibar, telèfon directe, televisió via satèl·lit i pantalla de plasma, barnús, assecador de ca…

Sir Hotels, col·lecció d’hotels boutique amb establiments arreu d’Europa, va adquirir el 2018 el que va ser el primer hotel de disseny a Barcelon…

Restaurants Premiats x la Guia Gourmand – Any 2022

Anualment la Guia Gourmand designa amb estrictes criteris, tenint en compte la trajectòria i la bona feina dels establiments, el Restaurant de l’Any

Hotels Premiats x la Guia Gourmand – Any 2021

Anualment la Guia Gourmand designa amb estrictes criteris, tenint en compte la trajectòria i la bona feina dels establiments, l’Hotel de l’Any
Subscriu-te & rep les nostres recomanacions
Estigues a l’última en establiments gourmand. Inscriu-te per ser el primer en descobrir les nostres trovalles setmanals.


envelopephone-handsetmap-markerlinkcross