TAPES I TAPES | Reus
TAPES I TAPES | Reus
QUALIFICACIÓ:

Qualificació GourmandQualificació GourmandQualificació GourmandQualificació GourmandQualificació Gourmand

TIPUS DE CUINA:
Fusió
ADREÇA:
Carrer de Galió, 4 Reus 43201 Reus.
HORARIS:
De dilluns a divendres de 20.00 a 23.00, divendres de 20.00 a 24.00, dissabte de 13,00 a 15,30 i de 20.00 a 24.00. Tanca dilluns migdia i festius tot el dia

És el primer restaurant que els germans Murtró, Roger i Marc, van obrir fa ja 13 anys a Reus, un petit local rústic amb el nom de Tapes i Tapes, no lluny del segon Més que Tapes, a dues passes de la plaça Mercadal i que el nom no respon gens a l’oferta culinària d’envergadura que hi trobem. Per aixó tenem prevís després de la reforma del local que volen dur a terme també l’hi canviaran el nom per un més escaient a la selecta cuina de sensacions per compartir que tenen. Aprofitant una vella casona rehabilitada en línia rústica el restaurant s’estructura actualment en vertical, amb dos petits menjadors a planta baixa, davant de la barra del bar, un menjador d’una sola taula al primer pis i unes altres al segon, acabant amb els serveis i la cuina al “colomar”. Bon celler, servit en magnífiques copes grans de Riedel i una cuina molt treballada, ben presentada, en la que el producte de temporada es fusiona en gustoses combinacions ben reeixides, en una línia oberta a suggeriments mundials, cuines orientals (japonesa) i llatinoamericanes (Perú, Mèxic). Una experiència gastronòmica molt positiva que si milloren com tenen previst el local i algun detall del servei com els tovallons, es pot situar l’establiment entre els més destacats de Reus, que per la cuina ja ho és.

Especialitats de la casa

Especialitats de la casa
– Amanida de salmó i llagostins: 9,90 €
– Carpaccio de gamba: 10,90 €
– Steak tàrtar amb gelat de mel i mostaza: 14,90 €
– Ceviche de corvall: 13,90 €
– Ous amb baldana i papada: 9,95 €
– Brownie de te matcha amb xocolata blanca: 5,50 €

Serveis
Aire condicionat. Adaptat a discapacitats. Pàrking. Plats vegans, vegetarians i sense gluten.
PREU MITJÀ:
25,00 €
CONTACTE
977 34 02 19
Web del restaurant
CAPACITAT
ACCEPTEN:
VISAMASTERCARDAMEXDINERS
Comparteix aquest Restaurant Gourmand!
Subscriu-te & rep les nostres recomanacions
Estigues a l’última en establiments gourmand. Inscriu-te per ser el primer en descobrir les nostres trovalles setmanals.


envelopephone-handsetmap-markerlinkcross