GRAY D’ALBION - Cannes
GRAY D’ALBION
★ ★ ★ ★ ★

Molt prop de l’hotel Majestic Barrière, Lucien Barrière té l’hotel Gray D’Albion, un altre establiment de luxe pensat per al màxim confort i benestar dels seus hostes, que es troba proper a La Croisette i que compta també amb una platja privada. Concretament es situa entre el mar, La Croisette i l’artèria comercial de les prestigioses boutiques de Cannes. Aquest segon palau de Lucien Barrière constitueix un autèntic refugi de serenitat i tranquil•litat, certament a dues passes de la efervescent principal avinguda de la població que és La Croisette. És, avui en dia un hotel totalment renovat, amb modernes instal•lacions, que resulta molt confortable i funcional, gaudint d’una decoració d’alta gamma, en què es destaquen els detalls de bon gust i el luxe. A destacar d’aquesta decoració contemporània i molt glamurosa, la seva inspiració en la rosa vermella, molt present en diversos punts, especialment en el gran quadre mural compost de 699 capolls de rosa vermella en tissú. En total disposa de 199 habitacions, de les quals 8 són suites. Preu de l’habitació doble: 160/990 euros/dia. El dirigeix Charles Richez. Compta també amb 9 sales per a reunions, un restaurant a la platja privada, a l’estiu i accés directe a l’aparcament públic.
El seu restaurant, denominat 38 The Restaurant, té una decoració alhora molt moderna i agradable, un espai original que agrupa un bar, un restaurant, una terrassa i una boutique d’accessoris de cuina d’alta gamma, en el qual es respira una atmosfera d’excel•lència i de modernitat. Davant els fogons, el xef del 38 The Restaurant elabora creacions culinàries en una línia de la World Cuisine, és a dir, cuina del món, composta per un mestissatge de sabors internacionals al costat de plats mediterranis. Aquestes receptes inèdites ens apropen, en definitiva, els sabors del món amb productes procedents essencialment de Provence. És una cuina de qualitat que es proposa a preus molt estudiats. Risotto Carnaroli aux Gambas & Emincé de Volaille Sauce Soja, Légumes de Saison, 20,00; Filet de Loup en Ecailles de Cèpes, Mousseline de Poireaux, Jus forestier, 25,00; Suprême de Perdreau aux figues rôties, purée de brocolis, tartine de Cuisses confites en Rillette, 25,00; Mille-feuille de Chocolat & fruits exotiques, 11,00. Menús, 21,00 i 44,00.

Serveis
ADREÇA
38, rue des Serbes. B.P. 295, 06408 CANNES06408 – Cannes, Alpes-Côte d’Azur.
CONTACTE
+ 33 (0) 492 99 79 79
e-mail
HORARIS:
ACCEPTEN:
VISAMASTERCARDAMEXDINERS
Comparteix aquest Restaurant Gourmand!
Subscriu-te & rep les nostres recomanacions
Estigues a l’última en establiments gourmand. Inscriu-te per ser el primer en descobrir les nostres trovalles setmanals.


envelopephone-handsetmap-markerlinkcross