LE GRAND HOTEL LES FLAMANTS ROSES - Canet-en-Roussillon
LE GRAND HOTEL LES FLAMANTS ROSES
★ ★ ★ ★

Situat just al costat de la llarguíssima platja de sorra fina de Canet, d’una banda i de l’altra l’entrada a una reserva natural que acull la migració de flamencs roses, que donen nom a l’establiment, aquest gran hotel ofereix l’encant i la calma de la Mediterrània, amb vistes excepcionals, a més del confort i la màxima comoditat d’uns instal•lacions modernes d’altíssima qualitat. En total l’hotel ofereix 60 elegants habitacions i 3 suites, totes amb terrassa que donen a la platja, a la muntanya o als jardins amb essències mediterrànies, perfectament equipades (aire condicionat, sala de bany amb wc separat, minibar, televisió via satèl•lit i canal), caixa forta, telèfon directe, wifi gratuït i tancament electrònic) i molt lluminoses. Des de les habitacions es té accés directe al centre de thalassoterapia que disposa de l’Espai Marin, amb Spa i l’espai zen, dedicat a la bellesa. Preu de l’habitació doble o suite: 165/410 euros/dia. Suites: 355/780. També cal destacar les cinc sales per a seminaris, debidament equipades per a això, el gimnàs amb aparells Technogym, una perruqueria, una piscina exterior d’aigua dolça, tres piscines d’aigua de mar climatitzades, accés directe a la platja i al Club de platja privat, miniclub, botiga i pàrquing, a més de dos restaurants i el bar. El dirigeix Xavier Lormand. Va ser inaugurat el 2005, va ser el primer hotel de 4 estrelles amb thalasso de tota la zona del Llenguadoc Rosselló. Les últimes reformes són de 2012.
El xef, Sylvain Marsault, ofereix un viatge culinari a través de la seva carta gastronòmica i dietètica amb sabors únics i delicats. El restaurant l’Horizon ofereix dinars i sopars, amb vistes panoràmiques del mar i, en el període estival s’habilita el restaurant exterior l’Effet-mer, amb accés directe a la piscina. El director de sala és Gilles Mezy i el sommelier Jean-François Cohier. Salade de haricots verts, serrano et parmesan, 16,00; salade de Cabécou, petite salade au sésame, 16,00; les 6 huîtres de Leucate “Maison Boniface”, 16,00; médaillon de lotte, jus au citron et poivre vert, 24,00; filet de daurade à la planxa, jus au curry, 35,00; traditionnel poulet aux morilles, 28,00; carpaccio d’ananas au gingembre, 11,00. Menú, 46,00. Menú degustació, 65,00.

Serveis
ADREÇA
1, voie des Flamants Roses. 66140 Canet-en-Roussillon66140 – Canet-en-Roussillon, Languedoc-rousillon.
CONTACTE
+ 33 04 68 51 60 60
e-mail
HORARIS:
No tanca
ACCEPTEN:
VISAMASTERCARDAMEXDINERS
Comparteix aquest Restaurant Gourmand!
Subscriu-te & rep les nostres recomanacions
Estigues a l’última en establiments gourmand. Inscriu-te per ser el primer en descobrir les nostres trovalles setmanals.


envelopephone-handsetmap-markerlinkcross