LE GRAN HOTEL - Cannes
LE GRAN HOTEL
★ ★ ★ ★ ★

És un dels més importants hotels de 5 estrelles de Cannes i l’únic hotel de luxe de la Croisette que pertany a una mateixa família, Crawford, des de generacions. La seva història arrenca de 1863, coincidint la seva construcció amb la del passeig de la Croisette. Va ser durant temps el primer i únic Palau de Cannes. Actualment, sota la direcció Hugues Raybaud, disposa de 75 habitacions i suites, distribuïdes en els seus 11 pisos. Les 2 suites Prestige de l’últim pis tenen terrasses privades de 45 m2 i jacuzzis panoràmics, gaudint d’unes excepcionals vistes de la badia de Cannes. L’hotel va ser renovat el 2006 amb una decoració estil anys sixties. El preu de l’habitació doble és de 180/650 euros/dia. Una altra innovació al luxe es va aportar l’any 2011, amb una nova suite a la novena planta de l’hotel. Una suite realitzada a partir de la fusió d’una suite “Prestige” i d’una habitació “Junior Suite” presentant una superfície 90 m2 i la seva posició transversal ofereix una vista excepcional al mar i a la muntanya. Està decorada i condicionada amb un mobiliari signat pels més grans dissenyadors actuals. També cal destacar el gran i magnífic jardí que hi ha entre la majestuosa façana de l’edifici i la platja privada Plage 45. Una altra innovació és la totalitat d’il•luminacions del parc que estan redissenyades, amb la que dotze espais diferents il•luminen de dos colors en la semblança de l’hotel.
El restaurant Le Park 45, 1 estrella Michelin, que compta des de 2010 amb el xef Sebastien Broda i amb el xef de rebosteria, Pascal Picasse. El director de sala, per a uns 80 comensals, és Marc Simonet. Compta amb un ampli celler amb unes 300 ampolles, a cura del sommelier Florent Champanay. Foie gras de canard mi-cuit, figue, porto,yuzu, 32; le tourteau en émiétté, concombre et daïkon marinés, caviar osciètre “Black River” et glace Savora, 33; la lotte en médaillon rôti aux olives et tomates confites, courgettes trompette rôties, quelques moules, jus d’olive et eau de gaspacho, 36; le pigeonneau Roral du Maine Anjou en basse température, ris de veau à la pistache, pêche, figue et yuzu, 40; le Khéops: biscuit chocolat et sa ganache montée, nougatine et glace café, 18; l’abricot posé sur son macaron, crème fenouil et son sorbet, 16,00; la fraîcheur de fruits rouges sur son sablé breton, mousse faisselle citron vert et sa glace estragon, 15. Menús : Le Menu 55. Les Découvertes 80. Menú degustació L’Inspiration, 120.

Serveis
ADREÇA
45, La Croisette. Cannes06400 – Cannes, Alpes-Côte d’Azur.
CONTACTE
33 (0) 493 38 15 45
e-mail
HORARIS:
ACCEPTEN:
VISAMASTERCARDAMEXDINERS
Comparteix aquest Restaurant Gourmand!
Subscriu-te & rep les nostres recomanacions
Estigues a l’última en establiments gourmand. Inscriu-te per ser el primer en descobrir les nostres trovalles setmanals.


envelopephone-handsetmap-markerlinkcross