Revista Gastronomia & Turisme

Desde 1986, la revista especialitzada en restauració i hosteleria
CUADRAT VALLEY I SAROA POSEN EN VALOR L'OLI EN UNA EXPERIÈNCIA OLEOTURÍSTICA D'ALÇADA
El molí d'oli Cuadrat Valley de l'Albagés -seleccionat entre les 20 millors empreses productores d’oli d’oliva verge extra de la guia Flos Olei- i el restaurant lleidatà Saroa (recomanat per la Guia Michelin) han portat a terme recentment una...
LLEGIR MÉS
L'ACADÈMIA DE GASTRONOMIA DE TARRAGONA ES DELECTA A LA CALA VISITANT EL MOLÍ DELS AVIS
L’Acadèmia de Gastronomia de Tarragona (AGT) ha visitat recentment el restaurant El Moli dels Avis. Un establiment situat al número 74 del carrer Andreu Llambrich i que el pròxim any celebrarà les seves dues dècades de vida. Dirigit per Josep ...
LLEGIR MÉS
WARREN MÁRQUEZ «VULL TRANSMETRE FELICITAT AMB LA MEVA CUINA AL RESTAURANT FLAMINGO»
El xef Warren Márquez és una de les novetats destacades del restaurant Flamingo, situat al Golf Costa Daurada Tarragona Sports Center. La seva incorporació vol aportar un salt de qualitat a nivell gastronòmic, amb un estil que combina innovació ...
LLEGIR MÉS
EL WINDSOR TRAÇA UN MAPA GASTRONÒMIC QUE HOMENATJA CATALUNYA
En una setmana on tots els focus apunten al Gastronomic Forum de Barcelona, nosaltres desviem el punt de mira i el dirigim cap a l’Eixample. Al número 286 del carrer Còrcega de la capital barcelonina ens disposem a recórrer la gastronomia catala...
LLEGIR MÉS
OLIS BARGALLÓ PRESENTA UNA DE LES MILLORS ANYADES D'OLIS NOUS: ARBEQUINA I PICUAL 2025
Olis Bargalló, empresa catalana de Castellví de Rosanes amb 175 anys de trajectòria ha presentat els olis primerencs, concretament l’elegant i dolça arbequina i un extraordinari picual, potent i d’aromes intensament verds. Uns olis d’oliva verge extra d’una qualitat i unes característiques organolèptiques extraordinàries i molt ben d...
LLEGIR MÉS
EL SOPAR OLYMPUS PALACE-ESPORT SOLIDARI INTERNACIONAL SUMA 16.190 GRÀCIES
El Sopar Solidari Olympus Palace-ESI ha aconseguit la magnífica xifra de 16.190 euros. Una ajuda que va destinada íntegrament a la Fundació Esport Solidari Internacional (ESI). Entitat sense ànim de lucre, que presideix Josep Maldonado i que promou l’activitat física entre el jovent, com a element clau per la seva salut física, mental i evo...
LLEGIR MÉS
TRANSGOURMET TANCA LA CELEBRACIÓ DEL SEU CENTENARI AMB UNA GRAN FESTA AL MUSEU NACIONAL D’ART DE CATALUNYA
Transgourmet Ibèrica ha culminat la celebració del seu centenari amb un acte al Museu Nacional d’Art de Catalunya (MNAC) a Barcelona, en un any especialment significatiu pel reconeixement a la seva trajectòria i per l’enfortiment del seu projecte empresarial. Més de 300 persones, entre representants institucionals, professionals del sector,...
LLEGIR MÉS

Troba Hotels & Restaurants Gourmand

El mapa et mostra els establiments més propers a la teva ubicació actual, si vols ampliar la teva recerca pots fer-ho amb el buscador, per províncies o desplaçant-te pel mapa
Restaurants
Hotels
Resize the map
BUSCADOR
Escriu el nom de l'establiment, província o paraula clau i fes click a "Buscar"
PROVÍNCIES
Si desitges acotar la recerca pots marcar una o més províncies
Loading

El xef Jose Mª Ortega va iniciar la seva carrera davant dels fogons l’any 1996 com a ajudant al restaurant del seu pare a Eivissa. Mica en mica, …

Toni Bru, oriünd de Cabacés, un dels més prestigiosos cuiners de les comarques tarragonines, i també sommelier i bon coneixedor del Priorat, va t…

Situat al centre de la capital del Priorat és un dels pocs restaurants que, a les comarques tarragonines, té els distintius de Km 0. Això signifi…

És el restaurant de l’hotel familiar de més de 90 anys d’història, situat al Priorat, dedicat a l’enoturisme i a la gastronomia local. Certament …

Després d’una llarga experiència a Barcelona, Toni Sabas va decidir continuar la seva positiva feina restauradora a l’Alt Empordà, i en aquest po…

Cuina del restaurant El Molí dels Avis, de l’Ametlla de Mar, arranca de la cuina catalana mediterrània: arrossos, peixos, carns i incorpora com a…

Considerat com una de les millors opcions gastronòmiques de la Costa Brava, per gaudir amb els millors peixos i mariscs i elaboracions autòctones…

Els artífexs del restaurant Disfrutar, de Barcelona, Mateu Casañas, Eduard Xatruch i Oriol Castro ofereixen en aquest restaurant, des de l’abril …

El jove Jordi Jacas ha sabut fer evolucionar el restaurant que el seu pare va obrir en el 1994 en una línia molt positiva de modernitat i amb la …

El jove reusenc, Ferran Cerro després dels seus estudis a l’escola d’Hostaleria de Cambrils va començar a fer estatges al Celler de Can Roca i a …

Des de l’any 1972, Pere Sabadí, amb el suport de la seva famlia, ofereix una bona mostra de receptari mariner català, peix fresc i marisc de Gali…

Situat al Club Nàutic de L'Ampolla, un dels pobles més pintorescos i encisadors del Delta de l'Ebre, amb una vista privilegiada del port esportiu…
Resize the map
BUSCADOR
Escriu el nom de l'establiment, província o paraula clau i fes click a "Buscar"
PROVÍNCIES
Si desitges acotar la recerca pots marcar una o més províncies
Loading

475 habitacions i 25 suites, amb aire condicionat, caixa forta, minibar, telèfon directe, televisió via satèl·lit, Wi-Fi, barnús, assecador de ca…

192 habitacions i 39 suites amb aire condicionat, minibar, telèfon directe, televisió via satèl·lit i pantalla de plasma, barnús, assecador de ca…

60 habitacions i 2 suites, amb aire condicionat, caixa forta, minibar, telèfon directa, televisió, assecador de cabell, altaveus amb connexió Blu…

Situat al cor del Luberon, entre Rosselló i Gordes, dues de les ciutats més belles de la Provença, el Phébus, propietat de la Família Mathieu, oc…

Belles Rives és un hotel de luxe al costat del mar, idealment situat al principi del Cap d’Antibes i només a uns minuts del centre de Juan Les Pi…

Situat davant de la pineda, a pocs metres de la platja, l’hotel Juana, de 5 estrelles, va ser construït el 1931 per Joseph Barache, com un símbol…

Si hi ha llocs mítics propicis al retrobament de les cultures i l’exaltació de les relacions amicals, el Negresco n’és un. I és que certament, el…

Una ubicació ideal entre terra i vistes, a Saint-Paul-de-Vence, Costa Blava. 76 habitacions àmplies i lluminoses, que combinen modernitat i tradi…

Situat al costat de la plaça Vendôme, una de les més belles de la capital, certament al centre de París, és un dels seus hotels més encantadors, …

Genevière i Jean-André Charial, propietaris també d’altres establiments hotelers a la Provença, com Le Cabro d’Or i Oustau de Baumanière, tenen t…

Al cor del districte VIII, a l’angle dels Camps Elisis i de l’avinguda George V, aquest excel•lent hotel de gran luxe atén una selecta clientela …

L’Hotel Métropole està situat sobre un terreny que pertanyia antany al Pape Léon XIII. Aquest domini va ser comprat l’any 1886 per la societat “M…

Restaurants Premiats x la Guia Gourmand – Any 2022

Anualment la Guia Gourmand designa amb estrictes criteris, tenint en compte la trajectòria i la bona feina dels establiments, el Restaurant de l’Any

Hotels Premiats x la Guia Gourmand – Any 2021

Anualment la Guia Gourmand designa amb estrictes criteris, tenint en compte la trajectòria i la bona feina dels establiments, l’Hotel de l’Any
Subscriu-te & rep les nostres recomanacions
Estigues a l’última en establiments gourmand. Inscriu-te per ser el primer en descobrir les nostres trovalles setmanals.


envelopephone-handsetmap-markerlinkcross