Revista Gastronomia & Turisme

Desde 1986, la revista especialitzada en restauració i hosteleria
HIU PRESENTA NOVA PROPOSTA CREATIVA I SUMA MÉS TALENT A LA CUINA
El restaurant més ‘famèlic’ de Cambrils ha començat el 2025 amb novetats interessants. El Hiu (tinc gana en tailandès) sorprèn els paladars més atrevits amb un menú doble que integra a la perfecció tècniques asiàtiques amb ingredients d...
LLEGIR MÉS
LA GASTRONOMIA SALOUENCA SORPRÈN ELS PALADARS DELS 300 ASSISTENS AL MOVISTAR ARENA
Salou ha presentat el programa 'Salou, essència de la felicitat' al Movistar Arena  davant més de 300 assistents, entre els quals es trobaven, a banda de l'alcalde de Salou, Pere Granados, el ministre de Turisme, Jordi Hereu, el conseller d’Espo...
LLEGIR MÉS
L’ACADÈMIA DE GASTRONOMIA DE TGN ENCETA L’ANY AL CASTELL DE RIUDABELLA
L’Acadèmia de Gastronomia de Tarragona ha començat l’any gaudint d’una calçotada en un marc incomparable, el Castell de Riudabella. En aquest edifici del segle XII -catalogat com a bé cultural d’interès nacional- els acadèmics han pogut...
LLEGIR MÉS
DÍDAC ESPASA «LA TÒFONA NEGRA S’HA DE CONÈIXER»
En Dídac Espasa és la tercera generació de tofonaires de la seva família. Una passió que ha heretat del seu pare, Siscu Espasa, i del seu àvi, Joan Espasa. En Dídac és el director de la Fira de la Tòfona Negra, que aquest cap de setmana es c...
LLEGIR MÉS
ELS CALÇOTS I LES CARXOFES PROTAGONITZEN LA GASTRONOMIA AL BAIX GAIÀ AL FEBRER I AL MARÇ
Del 1 de febrer al 30 de març a diverses poblacions del Baix Gaià es podrà viure tota una experiència gastronòmica: la Calçots i Carxofes. Una iniciativa en la que hi participen 23 restaurants i que neix fruit de la col·laboració de l’Associació AEH Baix Gaià, i que conta amb el suport de l’Ajuntament de […]...
LLEGIR MÉS
MAMUT BEACH CLUB T'OFEREIX CALÇOTADA A PEU DE PLATJA I A UN COP DE COTXE DE BCN
La festa gastronòmica per excel·lència a Catalunya és la calçotada. Ara bé, d’ençà que a finals del segle XIX el vallenc Xat de Benaiges se li va ocórrer coure els grills tendres nascuts d’una ceba vella, aquest àpat català ha evolucionat mantenint la ‘tradició’ i adaptant-se als nous temps, a formes de fer de tota […]...
LLEGIR MÉS
UNA ALIANÇA PER EXPOSAR LA VERSATILITAT DEL CALÇOT ALS PRESCRIPTORS
La Denominació d’Origen Tarragona i la IGP del Calçot de Valls són uns veritables ambaixadors del calçot i de la seva versatilitat gastronòmica. Aquest tret distintiu l’han volgut posar en valor davant d’un grup de prescriptors gastronòmics mitjançant una ruta que els ha portat a una plantació de calçots al Baix Gaià, passant despr...
LLEGIR MÉS

Troba Hotels & Restaurants Gourmand

El mapa et mostra els establiments més propers a la teva ubicació actual, si vols ampliar la teva recerca pots fer-ho amb el buscador, per províncies o desplaçant-te pel mapa
Restaurants
Hotels
Resize the map
BUSCADOR
Escriu el nom de l'establiment, província o paraula clau i fes click a "Buscar"
PROVÍNCIES
Si desitges acotar la recerca pots marcar una o més províncies
Loading

Toni Bru, oriünd de Cabacés, un dels més prestigiosos cuiners de les comarques tarragonines, i també sommelier i bon coneixedor del Priorat, va t…

Situat al centre de la capital del Priorat és un dels pocs restaurants que, a les comarques tarragonines, té els distintius de Km 0. Això signifi…

És el restaurant de l’hotel familiar de més de 90 anys d’història, situat al Priorat, dedicat a l’enoturisme i a la gastronomia local. Certament …

És el restaurant de l’hotel Cal Llop, que va néixer, a l’any 2006 de la mà del matrimoni format per Waldo Bartolomé i Cristina Jiménez. Té una cu…

Cuina del restaurant El Molí dels Avis, de l’Ametlla de Mar, arranca de la cuina catalana mediterrània: arrossos, peixos, carns i incorpora com a…

Considerat com una de les millors opcions gastronòmiques de la Costa Brava, per gaudir amb els millors peixos i mariscs i elaboracions autòctones…

Els artífexs del restaurant Disfrutar, de Barcelona, Mateu Casañas, Eduard Xatruch i Oriol Castro ofereixen en aquest restaurant, des de l’abril …

El jove Jordi Jacas ha sabut fer evolucionar el restaurant que el seu pare va obrir en el 1994 en una línia molt positiva de modernitat i amb la …

El jove reusenc, Ferran Cerro després dels seus estudis a l’escola d’Hostaleria de Cambrils va començar a fer estatges al Celler de Can Roca i a …

Des de l’any 1972, Pere Sabadí, amb el suport de la seva famlia, ofereix una bona mostra de receptari mariner català, peix fresc i marisc de Gali…

Situat al Club Nàutic de L'Ampolla, un dels pobles més pintorescos i encisadors del Delta de l'Ebre, amb una vista privilegiada del port esportiu…

Situat a la planta baixa de l’hotel, a dues pases de la Rambla de Figueres i molt a prop del museo Dalí, aquest restaurant de la família Duran co…
Resize the map
BUSCADOR
Escriu el nom de l'establiment, província o paraula clau i fes click a "Buscar"
PROVÍNCIES
Si desitges acotar la recerca pots marcar una o més províncies
Loading

192 habitacions i 39 suites amb aire condicionat, minibar, telèfon directe, televisió via satèl·lit i pantalla de plasma, barnús, assecador de ca…

Sir Hotels, col·lecció d’hotels boutique amb establiments arreu d’Europa, va adquirir el 2018 el que va ser el primer hotel de disseny a Barcelon…

60 habitacions i 2 suites, amb aire condicionat, caixa forta, minibar, telèfon directa, televisió, assecador de cabell, altaveus amb connexió Blu…

Belles Rives és un hotel de luxe al costat del mar, idealment situat al principi del Cap d’Antibes i només a uns minuts del centre de Juan Les Pi…

Situat davant de la pineda, a pocs metres de la platja, l’hotel Juana, de 5 estrelles, va ser construït el 1931 per Joseph Barache, com un símbol…

Si hi ha llocs mítics propicis al retrobament de les cultures i l’exaltació de les relacions amicals, el Negresco n’és un. I és que certament, el…

Una ubicació ideal entre terra i vistes, a Saint-Paul-de-Vence, Costa Blava. 76 habitacions àmplies i lluminoses, que combinen modernitat i tradi…

Situat al costat de la plaça Vendôme, una de les més belles de la capital, certament al centre de París, és un dels seus hotels més encantadors, …

Genevière i Jean-André Charial, propietaris també d’altres establiments hotelers a la Provença, com Le Cabro d’Or i Oustau de Baumanière, tenen t…

Al cor del districte VIII, a l’angle dels Camps Elisis i de l’avinguda George V, aquest excel•lent hotel de gran luxe atén una selecta clientela …

L’Hotel Métropole està situat sobre un terreny que pertanyia antany al Pape Léon XIII. Aquest domini va ser comprat l’any 1886 per la societat “M…

Diu la llegenda que hi havia una vegada un palau al centre de París en què regnava el luxe, l’elegància, l’encant i el refinament. Aquest palau, …

Restaurants Premiats x la Guia Gourmand – Any 2022

Anualment la Guia Gourmand designa amb estrictes criteris, tenint en compte la trajectòria i la bona feina dels establiments, el Restaurant de l’Any

Hotels Premiats x la Guia Gourmand – Any 2021

Anualment la Guia Gourmand designa amb estrictes criteris, tenint en compte la trajectòria i la bona feina dels establiments, l’Hotel de l’Any
Subscriu-te & rep les nostres recomanacions
Estigues a l’última en establiments gourmand. Inscriu-te per ser el primer en descobrir les nostres trovalles setmanals.


envelopephone-handsetmap-markerlinkcross