Revista Gastronomia & Turisme

Desde 1986, la revista especialitzada en restauració i hosteleria
MARCOS DÍAZ RUJANO «LA VIDA ÉS MASSA CURTA PER MENJAR MAL PA».
Paneme és el projecte fet realitat de Marcos Díaz Rujano, un jove enginyer mecànic de 28 anys i que recentment ha obert un obrador de forn i brioixeria al carrer Guillem Oliver nº5 de Tarragona. Després d’una etapa laboral vinculada a una comp...
LLEGIR MÉS
RAFEL MURIA «EL RONQUEO I EL MONOGRÀFIC DE BALFEGÓ ENS SERVEIXEN PER FER JALEO AL BRICHS DE FALSET»
El darrer cap de setmana d’agost el restaurant Brichs de Falset rendeix homenatge a la tonyina vermella de Balfegó. L’establiment liderat des del 2024 pel xef Rafel Muria (Estrella Michelin i Sol Repsol pel Quatre Molins de Cornudella de Montsan...
LLEGIR MÉS
HOTEL EL NIU DE MARTINET: UN DESTÍ ESTRATÈGIC PER GAUDIR DE LA CERDANYA
L’estiu com d’altres períodes de vacances convida a descobrir noves destinacions. En aquesta època de l’any, quan tots els esforços se centren en desconnectar, relaxar-se i passar-ho bé, un nou projecte s’obre pas al Pirineu català: l'Ho...
LLEGIR MÉS
JOSEP MARGALEF «HA COSTAT MOLT DE 'PICO I PALA' SITUAR EL MOLÍ DELS AVIS AL NIVELL ON ÉS ARA»
En Josep Margalef és un cuiner autodidacta i que va passar la seva infància jugant entre els fogons de la seva mare Rosalia, quan el restaurant encara era El Molí (1970-2005). El 2006 van prendre el relleu familiar i ho va fer amb la clara id...
LLEGIR MÉS
EL NOU THE LAKEHOUSE BISTROT REOBRE LES SEVES PORTES AMB GRANS ALICIENTS
The Lakehouse Bistrot ha reobert aquesta setmana després d'una reforma integral de les seves instal·lacions i una renovació completa de la seva proposta gastronòmica. Sota la direcció de la xef executiva Beatriz Burillo, el restaurant d’INFINITUM evoluciona cap a una cuina contemporània, saludable i de proximitat, sense perdre l'essència m...
LLEGIR MÉS
LES ARTS ARTÍSTIQUES I CULINÀRIES DE DAVID CALLAU I PEP MORENO ENCISEN EL GASTRO ART & WINE DE SALOU
La Torre Vella de Salou s’ha convertit aquest diumenge al vespre en un gran escenari d’art, gastronomia i música amb motiu d’una nova edició del GastroArt & Wine. Unes 400 persones han gaudit d’una experiència sensorial única en un ambient festiu i plenament mediterrani. Enguany, l’esdeveniment ha tingut un caire especialment rell...
LLEGIR MÉS
LES BRAVES MÉS PUNYETERES SUMEN EL SEU PRIMER GUARDÓ
La gastrotaperia Lo Punyetero de Tortosa suma el seu primer guardó. L’establiment inaugurat el passat mes de maig per Jordi Subirats —que també regenta La Placeta a la capital tortosina— s’ha emportat el premi del jurat popular en el IV Concurs Internacional d’Elaboració de Patates Braves Palència Brava 2025/@UnaDeBravas. El seu r...
LLEGIR MÉS

Troba Hotels & Restaurants Gourmand

El mapa et mostra els establiments més propers a la teva ubicació actual, si vols ampliar la teva recerca pots fer-ho amb el buscador, per províncies o desplaçant-te pel mapa
Restaurants
Hotels
Resize the map
BUSCADOR
Escriu el nom de l'establiment, província o paraula clau i fes click a "Buscar"
PROVÍNCIES
Si desitges acotar la recerca pots marcar una o més províncies
Loading

En Carlos i la Carmen van arribar fa molts anys a les comarques tarragonines i es van enamorar dels paisat-ges de Pratdip, un petit poble del Bai…

Després del seu brillant pas pel restaurant Arcs de Tarragona, els germans Aixalà van inaugurar el maig de l’any 2005 aquest restaurant que ocupa…

El restaurant del NH Gran Hotel, La Ontina, amb entrada independent, ocupa un lloc d’honor en el rànquing de la millor cuina de la capital aragon…

La Nuri González, després de l’èxit del seu primer restaurant, Casa Nuri, a la desembocadura del Delta de l’Ebre (Riumar), amb el suport de la se…

Antoni Martínez amb el suport de la seva dona Fanni Rom va iniciar una nova etapa d’aquest restaurant a finals del 2019, després de renovar total…

El restaurant forma part del Grup Ramonet, de la família Ballarín, Vall-Llaura, Francés, tres generacions, que va començar amb una petita bodega …

El primer que sorprèn gratament a l’entrar a l’establiment que van obrir els seus avis l’any 1966, és la nova decoració que incorpora unes singul…

Windsor s’ha convertit en un referent indiscutible de la cuina catalana a Barcelona. Més de 20 anys treballant dia a dia amb rigor i respecte a l…

Situat a la zona de la Llosa, de Cambrils, prop de l’Escola d’Hosteleria i Turisme, es troba aquest petit i agradable restaurant que té un menjad…

A l’entrada de la petita població de Vilaplana, als peus de la Serra de la Musara, hi trobem aquest restaurant, amb dues plantes i una decoració …

Després d’una llarga experiència a Barcelona, Toni Sabas va decidir continuar la seva positiva feina restauradora a l’Alt Empordà, i en aquest po…

Cuina del restaurant El Molí dels Avis, de l’Ametlla de Mar, arranca de la cuina catalana mediterrània: arrossos, peixos, carns i incorpora com a…
Resize the map
BUSCADOR
Escriu el nom de l'establiment, província o paraula clau i fes click a "Buscar"
PROVÍNCIES
Si desitges acotar la recerca pots marcar una o més províncies
Loading

127 habitacions, 15 suites i 9 executives, insonoritzades, amb aire condicionat, caixa forta, minibar, telèfon directe, televisió via satèl·lit, …

14 habitacions i 1 suite, totalment insonoritzades. És un petit i luxós hotel monument encantador, molt exclusiu i singular que suma arquitectura…

60 habitacions i 2 suites, amb aire condicionat, caixa forta, minibar, telèfon directa, televisió, assecador de cabell, altaveus amb connexió Blu…

Una antiga masia provençal, amb excel•lents vistes sobre les muntanyes Luberon i sobre la població de Bonnieux, de la qual dista un parell de qui…

Estratègicament situat en un paratge grandiós als peus dels congostos (gorges) en plena naturalesa, a pocs quilòmetres de la població de Calles i…

És un dels més importants hotels de 5 estrelles de Cannes i l’únic hotel de luxe de la Croisette que pertany a una mateixa família, Crawford, des…

Molt prop de l’hotel Majestic Barrière, Lucien Barrière té l’hotel Gray D’Albion, un altre establiment de luxe pensat per al màxim confort i bene…

Aquest esplèndid hotel, construït en 1926 sobre els fonaments d’un castell de 1860, és el punt de partida dels prestigiosos establiments Lucien B…

Successives generacions de la família Gleize s’han vingut ocupant amb màxima cura i dedicació d’aquesta antiga casa de postes del segle XVII, sit…

Situat al cor del Luberon, entre Rosselló i Gordes, dues de les ciutats més belles de la Provença, el Phébus, propietat de la Família Mathieu, oc…

Belles Rives és un hotel de luxe al costat del mar, idealment situat al principi del Cap d’Antibes i només a uns minuts del centre de Juan Les Pi…

Situat davant de la pineda, a pocs metres de la platja, l’hotel Juana, de 5 estrelles, va ser construït el 1931 per Joseph Barache, com un símbol…

Restaurants Premiats x la Guia Gourmand – Any 2022

Anualment la Guia Gourmand designa amb estrictes criteris, tenint en compte la trajectòria i la bona feina dels establiments, el Restaurant de l’Any

Hotels Premiats x la Guia Gourmand – Any 2021

Anualment la Guia Gourmand designa amb estrictes criteris, tenint en compte la trajectòria i la bona feina dels establiments, l’Hotel de l’Any
Subscriu-te & rep les nostres recomanacions
Estigues a l’última en establiments gourmand. Inscriu-te per ser el primer en descobrir les nostres trovalles setmanals.


envelopephone-handsetmap-markerlinkcross