Revista Gastronomia & Turisme

Desde 1986, la revista especialitzada en restauració i hosteleria
MARCOS DÍAZ RUJANO «LA VIDA ÉS MASSA CURTA PER MENJAR MAL PA».
Paneme és el projecte fet realitat de Marcos Díaz Rujano, un jove enginyer mecànic de 28 anys i que recentment ha obert un obrador de forn i brioixeria al carrer Guillem Oliver nº5 de Tarragona. Després d’una etapa laboral vinculada a una comp...
LLEGIR MÉS
RAFEL MURIA «EL RONQUEO I EL MONOGRÀFIC DE BALFEGÓ ENS SERVEIXEN PER FER JALEO AL BRICHS DE FALSET»
El darrer cap de setmana d’agost el restaurant Brichs de Falset rendeix homenatge a la tonyina vermella de Balfegó. L’establiment liderat des del 2024 pel xef Rafel Muria (Estrella Michelin i Sol Repsol pel Quatre Molins de Cornudella de Montsan...
LLEGIR MÉS
HOTEL EL NIU DE MARTINET: UN DESTÍ ESTRATÈGIC PER GAUDIR DE LA CERDANYA
L’estiu com d’altres períodes de vacances convida a descobrir noves destinacions. En aquesta època de l’any, quan tots els esforços se centren en desconnectar, relaxar-se i passar-ho bé, un nou projecte s’obre pas al Pirineu català: l'Ho...
LLEGIR MÉS
JOSEP MARGALEF «HA COSTAT MOLT DE 'PICO I PALA' SITUAR EL MOLÍ DELS AVIS AL NIVELL ON ÉS ARA»
En Josep Margalef és un cuiner autodidacta i que va passar la seva infància jugant entre els fogons de la seva mare Rosalia, quan el restaurant encara era El Molí (1970-2005). El 2006 van prendre el relleu familiar i ho va fer amb la clara id...
LLEGIR MÉS
EL NOU THE LAKEHOUSE BISTROT REOBRE LES SEVES PORTES AMB GRANS ALICIENTS
The Lakehouse Bistrot ha reobert aquesta setmana després d'una reforma integral de les seves instal·lacions i una renovació completa de la seva proposta gastronòmica. Sota la direcció de la xef executiva Beatriz Burillo, el restaurant d’INFINITUM evoluciona cap a una cuina contemporània, saludable i de proximitat, sense perdre l'essència m...
LLEGIR MÉS
LES ARTS ARTÍSTIQUES I CULINÀRIES DE DAVID CALLAU I PEP MORENO ENCISEN EL GASTRO ART & WINE DE SALOU
La Torre Vella de Salou s’ha convertit aquest diumenge al vespre en un gran escenari d’art, gastronomia i música amb motiu d’una nova edició del GastroArt & Wine. Unes 400 persones han gaudit d’una experiència sensorial única en un ambient festiu i plenament mediterrani. Enguany, l’esdeveniment ha tingut un caire especialment rell...
LLEGIR MÉS
LES BRAVES MÉS PUNYETERES SUMEN EL SEU PRIMER GUARDÓ
La gastrotaperia Lo Punyetero de Tortosa suma el seu primer guardó. L’establiment inaugurat el passat mes de maig per Jordi Subirats —que també regenta La Placeta a la capital tortosina— s’ha emportat el premi del jurat popular en el IV Concurs Internacional d’Elaboració de Patates Braves Palència Brava 2025/@UnaDeBravas. El seu r...
LLEGIR MÉS

Troba Hotels & Restaurants Gourmand

El mapa et mostra els establiments més propers a la teva ubicació actual, si vols ampliar la teva recerca pots fer-ho amb el buscador, per províncies o desplaçant-te pel mapa
Restaurants
Hotels
Resize the map
BUSCADOR
Escriu el nom de l'establiment, província o paraula clau i fes click a "Buscar"
PROVÍNCIES
Si desitges acotar la recerca pots marcar una o més províncies
Loading

El restaurant del Parador de Lleida ocupa l’antiga esgléssia del Convent del Roser, des de 2017 convertit en Parador de turisme, al costat mateix…

L’abril de 2006, en Joan Ruiz i Eva Sánchez, van inaugurar el restaurant Sadoll, que aquest any està celebrant el XV aniversari. Ell al davant de…

La família Pinós-Calvet, propietària de l’antiga Fonda Espanya, a la localitat de Villagrassa, a pocs kilòmetres de Tàrrega, el 1961 va instal·la…

Bruixes de Burriac és el restaurant gastronòmic de l’hotel Gran Claustre, d’Altafulla, que ocupa un espai minimalista i elegant, amb entrada inde…

Degut a la pandèmia només está obert pels hostes de l’Hotel i ofereix un buffet gastronòmic. Continua sent el millor restaurant de la Val d’Aran,…

L’any 2007 el matrimoni format per en Xavier Nicolàs i la Gemma Vitali es van quedar el restaurant que el pare d’ella, Antoni Vitali, havia posat…

Petit i agradable establiment familiar, situat a dos quilòmetres de Viella, direcció a Vaquèira. Malgrat la trista pèrdua fa dos anys de la propi…

Amb els bons amics lleidetans i grans professionals de la gastronomia, Enric Ribera i Pilar, hem descobert el Saroa, al cor de Lleida, el restaur…

Dins del modern i elegant hotel Carlemany, al centre de Girona, el seu restaurant gas-tronòmic ubicat a la zona noble de l’hotel, es converteix e…

Durant molts anys, el xef Fulgenci García, acompanyat per Ángel García, ha tingut un dels més destacats restaurants de Girona, Albareda, tant per…

És una aposta molt interessant l’oferta gastronòmica de l’hotel Carlemany, situat en ple centre, en una zona molt comercial, de la capital gironi…

L’empresa fundada l’any 1986 per Mariano Castañe i Jové va posar en funcionament a la sortida de Mollerusa, lindant amb ja amb el terme de Golmés…
Resize the map
BUSCADOR
Escriu el nom de l'establiment, província o paraula clau i fes click a "Buscar"
PROVÍNCIES
Si desitges acotar la recerca pots marcar una o més províncies
Loading

102 habitacions amb aire condicionat, caixa forta, minibar, telèfon directe, televisió via satèl·lit, Wi-Fi, assecador de cabell, servei d’habita…

173 habitacions i 4 suites, amb minibar, Wi-Fi, telèfon directe, televisió via satèl•lit i pany electrònic. Disposa d’habitacions per a minusvàli…

Situat al centre comercial d’Andorra i a pocs metres de Caldea, compta amb 157 habitacions (57 standards, 77 superiors, 16 premium, 4 junior suit…

Quan s’entra en un hotel de la guia Relais & Chateaux sap que trobarà un establiment únic al món, diferent de tots els altres, ple de singula…

És, sens dubte, un dels més prestigiosos i emblemàtics hotels de París, de màxima categoria. L’any 2014 va dur a terme unes importantísmas obres …

7 habitacions i 2 suites a l’edifici modernista i 10 suites jardí, inaugurades a l’abril de 2018, amb aire condicionat, caixa forta, minibar, tel…

156 habitacions i 12 suites, amb aire condicionat, caixa forta, minibar, telèfon directe, televisió panoràmica LCD via satèl·lit, Wi-Fi gratuït, …

L’hotel de prestigi d’Andorra. Situat al cor d’Andorra la Vella uneix luxe, gastronomia i benestar. Pertany a la cadena Plaza Andorra. Ofereix 90…

108 habitacions i 13 suites, amb aire condicionat, caixa forta, minibar, telèfon directe, televisió via satèl•lit, barnús, assecador de cabell, W…

Inaugurat l’any 1999, al centre de Madrid, ocupa un palauet del segle XIX en el qual s’ha conservat la façana, el vestíbul i l’escala. En la deco…

40 habitacions i 13 suites, amb aire condicionat, caixa de seguretat, minibar, telèfon directe, televisió via satèl·lit i Canal +, Wi-Fi (gratuït…

Situat al cor de la Selva Negra, Bareiss s’ha convertit al llarg dels últims anys en un referent a Europa entre els deu millors hotels. Sota la d…

Restaurants Premiats x la Guia Gourmand – Any 2022

Anualment la Guia Gourmand designa amb estrictes criteris, tenint en compte la trajectòria i la bona feina dels establiments, el Restaurant de l’Any

Hotels Premiats x la Guia Gourmand – Any 2021

Anualment la Guia Gourmand designa amb estrictes criteris, tenint en compte la trajectòria i la bona feina dels establiments, l’Hotel de l’Any
Subscriu-te & rep les nostres recomanacions
Estigues a l’última en establiments gourmand. Inscriu-te per ser el primer en descobrir les nostres trovalles setmanals.


envelopephone-handsetmap-markerlinkcross