El restaurant i complex oleoturistic amb hotel boutique, centre de convencions, vinoteca, taller i olí d’oli, es troba al costat de l’autovia de Reus a Tarragona, davant de l’aeroport, envoltat per una finca de 150 hectàrees de jardins i oliveres. El restaurant a la carta, situat al primer pis de l’antiga masia restaurada, compta amb 10 taules en un marc únic i una terrassa per gaudir durant l’estiu. La cuina, mediterrània i de mercat amb tocs d’autor, va a càrrec de Manuel Ramírez. La carta canvia per temporades. Al capdavant del menjador hi ha Amalio Merino. Al celler, que es pot visitar i s’hi poden comprar vins, hi ha més de 6.000 ampolles i més de 200 referències y esta a cura de la sommelier Roser Virgili.
Especialitats de la casa
– Ous del mas La Boella amb patates, pernil i tòfona: 15,50 €
– Caldereta de llamàntol blau, com es fa a Cambrils, amb patates, pa fregit i allioli: 47,00 €
– Dau de melós de vedella amb poma, foie i codony: 19,00 €
– Rebosteria de la Boella. A escollir dins d’un assortiment de pastissos, bunyols, cremes, etc. elaborats diàriament en el nostre obrador,: 6,00 €
– Menú “Elixir Dorado”: 40,00 €
– Menú degustació: 45,00 €
– Vi de la Casa: Mas La Boella, 18,00 €