ART RESTAURANT | L’Espluga de Francolí
ART RESTAURANT | L’Espluga de Francolí
QUALIFICACIÓ:

QÜALIFICACIÓ:

Qualificació GourmandQualificació GourmandQualificació GourmandQualificació GourmandQualificació Gourmand

TIPUS DE CUINA:
Tradicional
ADREÇA:
Camí Clos, s/n. 43440 43440 L’Espluga de Francolí.
HORARIS:
De 13 a 16h i de 20,30 a 23h (divendres i dissabtes nits). Tanca dilluns

El xef Jose Mª Ortega va iniciar la seva carrera davant dels fogons l’any 1996 com a ajudant al restaurant del seu pare a Eivissa. Mica en mica, va treballar en diferents restaurants de la illa. Cap a l’any 2000, arriba a la Conca de Barberà on comença a treballar com ajudant de cuina a un conegut restaurant de la comarca, formant-se poc a poc com a cuiner fins arribar a ser el cap de cuina del mateix restaurant on va estar 14 anys. Durant aquest temps va compaginar la seva feina amb cursos de formació professional, com ara cuina creativa, direcció de cuina i rebosteria, entre d’altres. L’any 2015 decideix reobrir l’Art Restaurant, juntament amb la seva esposa i directora de sala, Lorena Ortega, qui té cura també del celler que compta amb unes 50 varietats amb D.O. Conca de Barberà. L’establiment configura una antiga masia rural amb encant, reformada, situada als afores de l’Espluga de Francolí, a uns 100m del Celler del poble, on antigament s’elaboraven vins. En un ambient íntim, acollidor i familiar podem gaudir d’una cuina catalana contemporània de temporada, amb productes de la terra, la tradició i la creativitat. L’oferta gastronòmica és àmplia i variada. Hi ha un menú diari a escollir entre quatre primers que varien cada dia; de segon hi ha per triar entre peix, carn o plats cuinats, i els postres casolans també varien cada dia. El preu és de 12,50 en dies laborables i 18,50 els caps de setmana i festius. També disposen d’una carta a escollir entre diferents plats.

Especialitats de la casa

Especialitats de la casa
– Canelons gratinats de l’avia: 9,00 €
– Bacallà esqueixat amb romesco: 13,00 €
– Cargols a la llauna: 14,50 €
– Entrecot de vedella Angus: 18,00 €
– Magret d’ànec: 13,50 €
– Brownie de carquinyolis amb gelat de gerds: 5,00 €
– Menú festius: 19,50 €
– :
– Vi de la Casa: l’Art, de Rendé Masdéu., 17,00 €

Serveis
PREU MITJÀ:
CONTACTE
977 871 871
Web del restaurant
CAPACITAT
ACCEPTEN:
VISAMASTERCARDAMEXDINERS
Comparteix aquest Restaurant Gourmand!
Subscriu-te & rep les nostres recomanacions
Estigues a l’última en establiments gourmand. Inscriu-te per ser el primer en descobrir les nostres trovalles setmanals.


envelopephone-handsetmap-markerlinkcross