LA CUINA DE CAN SIMON | Tossa de Mar
LA CUINA DE CAN SIMON | Tossa de Mar
QUALIFICACIÓ: 9,25

Qualificació GourmandQualificació GourmandQualificació GourmandQualificació GourmandQualificació Gourmand

TIPUS DE CUINA:
D’autor
ADREÇA:
Portal, 24. Tossa de Mar 17320 Tossa de Mar.
HORARIS:
De 13,00 a 15,30 i de 20,00 a 22,30. Tanca d’octubre a març: diumenge nit, dilluns i dimarts excepte festius; d’abril a setembre: dilluns excepte agost i festius. Vacances del 18 al 29 de gener i del 15 al 26 de novembre

El restaurant “La cuina de Can Simon” està situat en una antiga casa de pescadors (rústica-elegant) construïda al nucli antic de Tossa de Mar. La casa va ser construïda al voltant del 1700 fora de les muralles del recinte històric, durant la primera expansió del poble. El nom de l’establiment prové de la família de Maria Gelpí, els pares van regentar aquest local des dels anys 50, coincidint amb l’arribada del turisme a Tossa. Desde l’any 1988, la família Lores-Gelpí està al capdavant del negoci i treballen amb professionalitat per garantir el bon nivell gastronòmic i el tracte familiar als clients. Tot això combinat amb la història culinària de Tossa permet que es pugui dir que és un restaurant de síntesi entre modernitat i tradició. Al comandament de la cuina està Xavier Lores, que elabora una cuina natural amb productes de qualitat, cultural, respectant els plats de la comarca i evolutiva, amb modernitat i imaginació. Dirigeix les dues sales amb una capacitat per fins a 25 comensals, Josep M. Lores, sommelier i dedicat també a l’elaboració dels pre postres. Recomanen optar pel menú amb la possibilitat de substituir plats. Tenen una carta de vins escrita a pluma. Té una estrella Michelin.

Especialitats de la casa

Especialitats de la casa
– Minibullabesa a la manera tradicional: 24,00 €
– Llagosta de pobre “a feira”: 28,00 €
– Rèmol a l’estil tradicional de un “cim i tomba”: 32,00 €
– Arròs (el millor de Pals) de llamàntol blau (min. 2 p): p.p. 35,00 €
– Llenguado i cloïsses a la “meunière” amb carxofes i pernil de gla: 42,00 €
– Sorpresa de turró: 12,00 €
– Menú atemporal: 75,00 €
– Menú compromís: 98,00 €

Serveis
Aire condicionat. Plats per vegetarians.
PREU MITJÀ:
CONTACTE
972 34 12 69
Web del restaurant
CAPACITAT
ACCEPTEN:
VISAMASTERCARDAMEXDINERS
Comparteix aquest Restaurant Gourmand!
Subscriu-te & rep les nostres recomanacions
Estigues a l’última en establiments gourmand. Inscriu-te per ser el primer en descobrir les nostres trovalles setmanals.


envelopephone-handsetmap-markerlinkcross