DOS PEBROTS | Barcelona
DOS PEBROTS | Barcelona
QUALIFICACIÓ: 8,00

Qualificació GourmandQualificació GourmandQualificació GourmandQualificació GourmandQualificació Gourmand

TIPUS DE CUINA:
D’autor
ADREÇA:
Doctor Dou, 19, 08001 Barcelona.
HORARIS:
Tanca: Dilluns i dimarts
De 13,00 a 23,00 hores, de dimecres a diumenge

Albert Raurich, ex-cap de cuina del restaurant elBulli de Ferran Adrià i actual xef del “dos palillos”, a començaments de setembre del 2016, inicia un altre restaurant per reivindicar i actualitzar el receptari gastronòmic de la Mediterrània en format tapa. Així “Dos Pebrots” és la segona aventura de l’ex Bulli, un espai per compartir coneixement amb tapes, amb cuina contemporània d’origen. I ho fa ocupant l’espai on vivia el Bar Raval, un mite canalla del barri homònim. De l’antic local, Raurich ha respectat el rètol del marc de la porta i l’essència de bar, però ha donat un gir a la proposta amb el seu estil: coneixement, cuina ben feta i diversió. Els plats apareixen descrits a la carta amb especificacions d’origen, ingredients i material d’ús, exemplificant la voluntat de Raurich de reivindicar el bagatge gastronòmic de l’arc mediterrani. Propostes de receptari tradicional i altres, les menys conegudes, actualitzades i acompanyades d’una carta de begudes també curiosa. L’entrada està presidida per una llarga barra i vàries taules baixes i al fons la cuina vista, en un nivell inferior i flanquejada per dos espais de degustació. Una barra més informal -amb capacitat per a 8 persones- és atesa directament des de la cuina, i vàries taules de diferents mides conformen el menjador principal. Damunt, l’altell -amb una llarga taula de fusta- brinda l’oportunitat de compartir espai amb el cuiner, que podrà acabar allà els plats demanats. Raurich ha reclutat a dos dels millors homes de “dos palillos”. Són el cap de cuina Borja García Ordoño i el cap de sala, Mario Torres. Més de 100 referències de vins indicats en carta per gustos i propietats.

Especialitats de la casa

Especialitats de la casa
– Coulant de bull negre: 7,50 €
– Verdures napolitanes sott’olio: 8,50 €
– Arròs a la capuchina: 12,00 €
– Salpicó de vaca: 8,50 €
– Fricandó de peix: 18,00 €
– postre romà: 6,50 €
– Menú: 50,00 €
– Menú degustació: 70,00 €

Serveis
Aire condicionat. Accès minusvàlids.
PREU MITJÀ:
300,00/70,00 €
CONTACTE
938 539 598
Web del restaurant
CAPACITAT
ACCEPTEN:
VISAMASTERCARDAMEXDINERS
Comparteix aquest Restaurant Gourmand!
Subscriu-te & rep les nostres recomanacions
Estigues a l’última en establiments gourmand. Inscriu-te per ser el primer en descobrir les nostres trovalles setmanals.


envelopephone-handsetmap-markerlinkcross