FOUQUET’S BARRIÈRE - París
FOUQUET’S BARRIÈRE
★ ★ ★ ★ ★

Al cor del districte VIII, a l’angle dels Camps Elisis i de l’avinguda George V, aquest excel•lent hotel de gran luxe atén una selecta clientela internacional que busca sempre el millor. Construït al voltant d’un jardí interior realitzat per l’arquitecte Édouard François i inaugurat l’any 2006, aquest “palau digital” ofereix la intimitat de les seves habitacions i l’extravagància de les seves suites decorades per Jacques Garcia en un estil únic, i tot amb una tecnologia d’informació i de comunicació de les més avantguardistes. El moderníssim equipament s’integra perfectament en el luxe discret i en el refinament d’un conjunt que captiva. En total són 107 habitacions, 35 júniors suites i suites, 5 suites superiors i Le Grand Suite de París (Presidencial) amb la seva terrassa panoràmica, un espai moldejable de 250-535 metres quadrats. El servei d’habitacions és de 24 hores. El preu de l’habitació doble oscil•la entre els 750/1.300 euros/dia. Les suites, 1.100/4.800. I la suite Presidencial, 9.600/12.000 euros/dia. També cal destacar l’U Spa Barrière U com Únic, un espai de benestar absolut, el desenvolupament d’un luxe d’excepció. Un Spa Barrera obre les portes de la relaxació i del pur plaer, amb 800 m2 per perdre i trobar, una piscina coberta i climatitzada de quinze metres sobre sis i tot un recorregut aquàtic inèdit a París, dos hammams, jacuzzi, sales de tractaments i massatges i sala de fitness. El 1990, el Fouquet’s es va inscriure a l’inventari dels Monuments Històrics i és així com, oficialment, ha estat consagrat en un elevat lloc de la cultura francesa.
L’hotel també disposa del restaurant Diana, el bar Le Lucien, Fouquet’s, la Galerie Joy, Terrasse i Jardí. Al cor de l’hotel, obrint-se sobre el magnífic jardí interior, el restaurant Diane és una autèntica joia de serenitat. El seu univers és intimista, elegant i refinat. Des de les línies depurades als blancs nacrats valorats de tecles daurades, un mobiliari de luxe… L’univers de Diane, alhora clàssic i contemporani, i resoltament femení. Una feminitat subratllada pels detalls florals i la vegetació que es troba aquí i allà, creant un subtil enllaç amb el jardí. Al sòl, la moqueta de tonalitats Parma i poma s’inspira en motius de teixits Damasc. Un art de la taula delicat en porcellana de Llemotges i una argenteria signada per Christofle vesteixen capes de lli blanc. El restaurant Diana ofereix el menú degustació, segons el gust de cadascú, el xef, Jean-Yves Leuranguer selecciona i prepara especialment quatre plats i dues postres en un menú personalitzat per una escapada llaminera d’excepció. En les especialitats del Diana hi ha el llamàntol bretó, l’ànec de Challans, l’aranya de mar, el turbot, el bou de Charolles… El restaurant Diane està obert pels àpats de dimarts a divendres, de 12.30 a 14.00 i per els sopars del dimarts a dissabte, de 19.00 a 22.30. Menú dinar: 60. Menú sopar: 78. Menú degustació: 98. Sense begudes, 125 begudes incloses. A la carta, entre 110 i 140. Fouquet’s és la brasserie de l’hotel i es pot afirmar que els grans clàssics de la cuina francesa han fet la reputació d’aquest restaurant llegendari. El llenguado Colbert, poma al forn a la persillade, salsa tàrtar, els raviolis de llagosta i el tradicional milfulls Fouquet’s són des de sempre els reis de la casa.

Serveis
ADREÇA
48 Avenue George V. 7500875008 – París, Paris.
CONTACTE
+33(0) 140 696 003
e-mail
HORARIS:
ACCEPTEN:
VISAMASTERCARDAMEXDINERS
Comparteix aquest Restaurant Gourmand!
Subscriu-te & rep les nostres recomanacions
Estigues a l’última en establiments gourmand. Inscriu-te per ser el primer en descobrir les nostres trovalles setmanals.


envelopephone-handsetmap-markerlinkcross