FERRAN CERRO RESTAURANT | Reus
FERRAN CERRO RESTAURANT | Reus
QUALIFICACIÓ:

Qualificació GourmandQualificació GourmandQualificació GourmandQualificació GourmandQualificació Gourmand

TIPUS DE CUINA:
D’autor
ADREÇA:
Plaça del Castell, 243201 Reus.
HORARIS:
De 13,30 a 15,30 i de 20,30 a 23,00. Tancat dilluns i diumenge.

El jove reusenc, Ferran Cerro després dels seus estudis a l’escola d’Hostaleria de Cambrils va començar a fer estatges al Celler de Can Roca i a l’Arzak, per ja entrar a treballar amb la Carme Ruscalleda i amb el Sergi Arola, a Madrid. Amb aquest important bagatge va decidit obrir el seu restaurant a la seva ciutat natal i així va inaugurar a dues passes de la plaça del Prim un petit restaurant per només 28 comensals amb el nom de Ferran Cerro Restaurant. Aprofitant el tancament de La Glorieta del Castell a finals del 2019, Ferran va traslladar el seu establiment a aquesta  nova ubicació molt més àmplia, desprès de redecorar totalment el local. A l’entrada hi ha la barra de bar i una sala d’espera, a la que continua el menjador de planta baixa. A la primera planta hi trobem la cuina vista i els serveis i en el segon pis (hi ha ascensor) un segon menjador, amb una petita terrassa. La capacitat  és per a uns 46 comensals. L’equip es redueix en el Ferran, Sergi Sanz a la cuina, Júlia Perpinya a càrrec de la pastisseria i Maria Murguia a la sala. La cuina és avantguardista, creativa, que busca combinació de sabors, gustos, textures, de la matèria prima comprada diàriament pel patró al mercat de Reus, que està pràcticament enfront del restaurant. Una oferta de plats suggestius, de peixos, carns i sobretot verdures, que fan les delícies dels comensals, sense oblidar les postres. La carta de vins té unes 40 referències sobretot de les comarques tarragonines. L’oferta gastronòmica es fonamenta en tres menús, amb plats a escollir d’una carta basada en el producte que és molt fresc i tractat al moment, amb un gran treball d’elaboració i presentació. Menú S (migdia, de dimarts a divendres migdia, excepte festius): 1 snacks de benvinguda, 1 entrant, 1 segon (peix, carn o arròs), 1 postre amb una copa de vi, 30,00 €. Menú M: snacks de benvinguda, 2 entrants, 1 segon (peix, carn o arròs), 1 postre i petit fours, beguda no inclusa), 45,00 €; Menú L: snacks de benvinguda, 2 primers, 2 segons (peix, carn o arròs), 2 postres i petit four, beguda no inclosa, 75,00 €. La Guia Gourmand el designa Restaurant Revelació 2021″
Especialitats i preus:
“Ajo Blanco” crema suau freda d’ametlla, tomàquet i llagostí, 18,00 €.
Steak tartar, filet, romesco i amanit de bitxo “gochu jang”; llobarro amb carbonada d’herbes i albergínia fumada, 22,00 €.
Corball amb bullabessa, fonoll i taronja, 22,00 €.
Xai “lechal” a baixa temperatura, “mojo” de pebrots del piquillo i tomàquet escalivat, 22,00 €.
Mango & llima, 7,00 €.
Xocolata, rom suau i fava “tonka”, 7,00 €.

Especialitats de la casa
Serveis
PREU MITJÀ:
CONTACTE
977 945 142 i info@ferrancerro.com
Web del restaurant
CAPACITAT
ACCEPTEN:
VISAMASTERCARDAMEXDINERS
Comparteix aquest Restaurant Gourmand!
Subscriu-te & rep les nostres recomanacions
Estigues a l’última en establiments gourmand. Inscriu-te per ser el primer en descobrir les nostres trovalles setmanals.


envelopephone-handsetmap-markerlinkcross