BAREISS - Baiersbronn-Mittetal
BAREISS
★ ★ ★ ★ ★S

Situat al cor de la Selva Negra, Bareiss s’ha convertit al llarg dels últims anys en un referent a Europa entre els deu millors hotels. Sota la direcció del seu propietari, Herman Bareiss i la seva família, l’hotel combina bellíssims dormitoris i una cuina excepcional, conjuntament, amb un ampli ventall d’activitats d’esport i lleure. Amb gran eficàcia i un tracte cordial, els clients són tractats com a casa. La suite Bareiss és, certament, una meravella, que inclou en el bany sauna i raigs UV. Gaudir d’uns dies en aquest hotel és realment una experiència inoblidable. Inaugurat al 1951 per la mare de l’actual propietari, Hermine Bareiss amb el nom Kushotel Mitteltal des de 1973 està dirigit pel seu fill Herman Bareiss, un gran personatge de l’hosteleria alemanya. L’hotel té un total de 260 empleats que tenen cura de les 99 habitacions (10 són suites) que hi ha a l’establiment. Totes elles decorades a l’estil de la regió, combina la delicadesa dels tons pastel amb elegància i jovialitat. A l’hotel es pot gaudir d’una excel•lent i variada gastronomia, doncs disposa de tres restaurants amb característiques ben diferenciades. Preu habitació doble: 376/500 euros/dia (mitja pensió).
El Bareiss: sota la direcció de Claus Peter Lumpp amb un currículum excel•lent doncs ha treballat en molts dels més prestigiosos restaurants d’Europa, ofereix una cuina clàssica però actualitzada i exquisitament elaborada en un marc incomparable. Té 3 estrelles Michelin. El celler de l’hotel compta amb 1000 marques diferents: 220 disponibles en mitja botella, així com 70 champagnes i 65 digestius. Le Foie gras d’Oie, 76,00; Le Turbot, 86,00; L’Agneau des Prairies de la “Wacholderheide”, 74,00; chocolate et cerise, 36,00. Menú degustació, 186/210. Vi de la casa: 10 Botelles selectes “Bareiss Collection” a partir de 35,00.
Kaminstube: aquest restaurant ofereix les especialitats de la zona, acompanyat dels millors vins de l’Alssàcia. A l’hivern, els clients disfruten del foc de la xemeneia i a l’estiu poden gaudir d’una terrassa coberta.
Dorfstuben: ofereix plats regionals, en un entorn rústic del segle XIX. Una bella col•lecció de rellotges de paret ambienten aquest lloc on sembla que el pas del temps s’ha aturat.
Bareiss Hotel ofereix un món de plaers a part del gust per la bona taula. Es pot escollir entre 9 piscines i saunes d’interior o exterior (en aquest cas, envoltat pel paisatge imponent de la Selva Negra). El Beauty & Spa de l’hotel Bareiss ofereix un gran assortiment de tractaments i programes executats per mans expertes i primeres firmes. L’hotel disposa, en edificacions properes, de serveis especialitzats dirigits a infants, adolescents i adults: sales de joc, de video, etc. El client té les 24 hores del dia ocupades sense necessitat de deixar aquest paradís. Noves ofertes per als nens: la casa “Vila Sternenstaub” amb una cuina i un sala de menjador, un nou parc infantil. Nou parc de l’hotel, habitacions renovades i noves ofertes a la piscina i Bareiss Beauty & Spa.
Der Morlokhof: Aquesta recent adquisició feta per Herr Bareiss és una granja que remonta els seus origens a 300 anys enrrera (Guerra dels 30 anys). Propietat de la familia Morlok, d’aquí el seu nom, ha estat rehabilitada i amb l’objectiu de preservar-la com a testimoni cultural i tradicional d’aquesta zona. Allí s’han trobat valuosos documents del s. XVIII. La granja és oberta a tots els clients de l’hotel que aprecien la història del seu país i les seves arrels.
L’hotel Bareiss ha obtingut al llarg de la seva història multitut de guardons de diferents entitats, organismes i publicacions com el estat otorgat per la revista Gastronomia i Turisme, com a “Millor hotel d’Alemanya 2010”.

Serveis

ADAPTAT A DISCAPACITATS
ADIENT PER A NENS
PÀRKING
HOTEL AMB RESTAURANT
DISPOSA DE PISCINA
GIMNÀS
SPA – ZONA D’AIGÜES

ADREÇA
Gärtenbühlweg, 14 Baiersbronn-Mittetal 72270 – Baiersbronn-Mittetal, Freudenstadt in Baden-Württemberg.
CONTACTE
+49 7442470
e-mail
HORARIS:
No tanca
ACCEPTEN:
VISAMASTERCARDAMEXDINERS
Comparteix aquest Restaurant Gourmand!
Subscriu-te & rep les nostres recomanacions
Estigues a l’última en establiments gourmand. Inscriu-te per ser el primer en descobrir les nostres trovalles setmanals.


envelopephone-handsetmap-markerlinkcross