Revista Gastronomia & Turisme

Desde 1986, la revista especialitzada en restauració i hosteleria
LA GASTRONOMIA SALOUENCA SORPRÈN ELS PALADARS DELS 300 ASSISTENS AL MOVISTAR ARENA
Salou ha presentat el programa 'Salou, essència de la felicitat' al Movistar Arena  davant més de 300 assistents, entre els quals es trobaven, a banda de l'alcalde de Salou, Pere Granados, el ministre de Turisme, Jordi Hereu, el conseller d’Espo...
LLEGIR MÉS
L’ACADÈMIA DE GASTRONOMIA DE TGN ENCETA L’ANY AL CASTELL DE RIUDABELLA
L’Acadèmia de Gastronomia de Tarragona ha començat l’any gaudint d’una calçotada en un marc incomparable, el Castell de Riudabella. En aquest edifici del segle XII -catalogat com a bé cultural d’interès nacional- els acadèmics han pogut...
LLEGIR MÉS
DÍDAC ESPASA «LA TÒFONA NEGRA S’HA DE CONÈIXER»
En Dídac Espasa és la tercera generació de tofonaires de la seva família. Una passió que ha heretat del seu pare, Siscu Espasa, i del seu àvi, Joan Espasa. En Dídac és el director de la Fira de la Tòfona Negra, que aquest cap de setmana es c...
LLEGIR MÉS
LES VELES: LA COALICIÓ GASTRONÒMICA D’EN MARC I L’ESTHER A CALAFAT
El Golf de Sant Jordi és un dels racons de postal de la Costa Daurada. Conegut pels pescadors com ‘Mar de la Frau’, les seves aigües -a més de brindar bons fruits del Mediterràni- amaguen una desena de vaixells de la Primera Guerra Mundial en...
LLEGIR MÉS
UNA ALIANÇA PER EXPOSAR LA VERSATILITAT DEL CALÇOT ALS PRESCRIPTORS
La Denominació d’Origen Tarragona i la IGP del Calçot de Valls són uns veritables ambaixadors del calçot i de la seva versatilitat gastronòmica. Aquest tret distintiu l’han volgut posar en valor davant d’un grup de prescriptors gastronòmics mitjançant una ruta que els ha portat a una plantació de calçots al Baix Gaià, passant despr...
LLEGIR MÉS
SALOU BRILLA EN UN ESPECTACULAR FITUR 2025
Madrid ha estat l’escenari aquesta setmana de la presentació de 'Salou, essència de la felicitat' un programa que reafirma el lideratge de la vila salouenca com a referent turístic de qualitat, diversitat i compromís amb el benestar. L’acte ha comptat amb més de 300 assistents, entre els que han destacat el ministre de Turisme, Jordi Her...
LLEGIR MÉS
LA FESTA MARINERA I EL MERCAT NADALENC NOVETATS DEL CALENDARI GASTRO DE CAMBRILS 2025
La setmana comença a Cambrils amb la posada en marxa d'un pla anual per potenciar la capitalitat gastronòmica que contempla 10 accions locals i 10 accions promocionals externes. El calendari incorpora dues noves accions gastronòmiques: la Festa Marinera i el Mercat Nadalenc Gastronòmic. A més, després de l ‘èxit de la primera edició, cons...
LLEGIR MÉS

Troba Hotels & Restaurants Gourmand

El mapa et mostra els establiments més propers a la teva ubicació actual, si vols ampliar la teva recerca pots fer-ho amb el buscador, per províncies o desplaçant-te pel mapa
Restaurants
Hotels
Resize the map
BUSCADOR
Escriu el nom de l'establiment, província o paraula clau i fes click a "Buscar"
PROVÍNCIES
Si desitges acotar la recerca pots marcar una o més províncies
Loading

El xef tarragoní Carlos Llobet es va fer càrrec el maig de 2004 d’aquest establiment, situat al nucli antic de la ciutat, a prop de la Catedral. …

És el restaurant del Balneari Vichy Catalán. Al capdavant de la cuina hi ha el xef David Heras, que elabora plats de cuina mediterrània basada en…

La mare de l’actual propietari, José Antonio Vidal, va obrir un petit restaurant pràcticament al costat de la catedral de Tarragona amb el nom de…

Des de l’any 1989, José Ángel Rodríguez, oriünd de Galícia, ofereix en aquest restaurant situat a peu de carretera, a uns pocs quilòmetres del nu…

Situat al centre de la ciutat, aquest restaurant obert l’any 2006, va reobrir novament dos anys més tard de la mà de Francisco Requena, amb el su…

Per vegades que un hagi menjat al restaurant Grand Véfour de Paris, considerat com un dels millors de França, entrar de nou en ell sempre impress…

Dins de l’Hotel W Barcelona, en la planta E de l’emblemàtic establiment, en un marc privilegiat per sobre de la platja i observant la ciutat des …

Fundat l’any 1946, aquest restaurant propietat dels germans Gardinier, va aconseguir ser considerat un dels millors restaurants del món, fregant …

Entre els restaurants modernistes del barri gòtic de Barcelona, El Gran Cafè, propietat del Grup Cacheiro, és tot un clàssic. Conserva amb pulcri…

És el restaurant de l’arthotel****Q, sota la direcció també dels germans Ferré. Està situat a la planta noble de l’hotel, amb entrada independent…

Inaugurat l’any 2006, és el restaurant de l’hotel del mateix nom, en el qual el fill del propietari, Francesc López, ofereix tota la seva saviesa…

Nou Moderno va obtenir en el 2015 el guardó en la categoria de Restaurants dels premis d’Enoturisme de Catalunya de la Generalitat, Hereu de la l…
Resize the map
BUSCADOR
Escriu el nom de l'establiment, província o paraula clau i fes click a "Buscar"
PROVÍNCIES
Si desitges acotar la recerca pots marcar una o més províncies
Loading
We couldn't find any results!

Restaurants Premiats x la Guia Gourmand – Any 2022

Anualment la Guia Gourmand designa amb estrictes criteris, tenint en compte la trajectòria i la bona feina dels establiments, el Restaurant de l’Any

Hotels Premiats x la Guia Gourmand – Any 2021

Anualment la Guia Gourmand designa amb estrictes criteris, tenint en compte la trajectòria i la bona feina dels establiments, l’Hotel de l’Any
Subscriu-te & rep les nostres recomanacions
Estigues a l’última en establiments gourmand. Inscriu-te per ser el primer en descobrir les nostres trovalles setmanals.


envelopephone-handsetmap-markerlinkcross