Revista Gastronomia & Turisme

Desde 1986, la revista especialitzada en restauració i hosteleria
CUADRAT VALLEY I SAROA POSEN EN VALOR L'OLI EN UNA EXPERIÈNCIA OLEOTURÍSTICA D'ALÇADA
El molí d'oli Cuadrat Valley de l'Albagés -seleccionat entre les 20 millors empreses productores d’oli d’oliva verge extra de la guia Flos Olei- i el restaurant lleidatà Saroa (recomanat per la Guia Michelin) han portat a terme recentment una...
LLEGIR MÉS
L'ACADÈMIA DE GASTRONOMIA DE TARRAGONA ES DELECTA A LA CALA VISITANT EL MOLÍ DELS AVIS
L’Acadèmia de Gastronomia de Tarragona (AGT) ha visitat recentment el restaurant El Moli dels Avis. Un establiment situat al número 74 del carrer Andreu Llambrich i que el pròxim any celebrarà les seves dues dècades de vida. Dirigit per Josep ...
LLEGIR MÉS
WARREN MÁRQUEZ «VULL TRANSMETRE FELICITAT AMB LA MEVA CUINA AL RESTAURANT FLAMINGO»
El xef Warren Márquez és una de les novetats destacades del restaurant Flamingo, situat al Golf Costa Daurada Tarragona Sports Center. La seva incorporació vol aportar un salt de qualitat a nivell gastronòmic, amb un estil que combina innovació ...
LLEGIR MÉS
EL WINDSOR TRAÇA UN MAPA GASTRONÒMIC QUE HOMENATJA CATALUNYA
En una setmana on tots els focus apunten al Gastronomic Forum de Barcelona, nosaltres desviem el punt de mira i el dirigim cap a l’Eixample. Al número 286 del carrer Còrcega de la capital barcelonina ens disposem a recórrer la gastronomia catala...
LLEGIR MÉS
OLIS BARGALLÓ PRESENTA UNA DE LES MILLORS ANYADES D'OLIS NOUS: ARBEQUINA I PICUAL 2025
Olis Bargalló, empresa catalana de Castellví de Rosanes amb 175 anys de trajectòria ha presentat els olis primerencs, concretament l’elegant i dolça arbequina i un extraordinari picual, potent i d’aromes intensament verds. Uns olis d’oliva verge extra d’una qualitat i unes característiques organolèptiques extraordinàries i molt ben d...
LLEGIR MÉS
EL SOPAR OLYMPUS PALACE-ESPORT SOLIDARI INTERNACIONAL SUMA 16.190 GRÀCIES
El Sopar Solidari Olympus Palace-ESI ha aconseguit la magnífica xifra de 16.190 euros. Una ajuda que va destinada íntegrament a la Fundació Esport Solidari Internacional (ESI). Entitat sense ànim de lucre, que presideix Josep Maldonado i que promou l’activitat física entre el jovent, com a element clau per la seva salut física, mental i evo...
LLEGIR MÉS
TRANSGOURMET TANCA LA CELEBRACIÓ DEL SEU CENTENARI AMB UNA GRAN FESTA AL MUSEU NACIONAL D’ART DE CATALUNYA
Transgourmet Ibèrica ha culminat la celebració del seu centenari amb un acte al Museu Nacional d’Art de Catalunya (MNAC) a Barcelona, en un any especialment significatiu pel reconeixement a la seva trajectòria i per l’enfortiment del seu projecte empresarial. Més de 300 persones, entre representants institucionals, professionals del sector,...
LLEGIR MÉS

Troba Hotels & Restaurants Gourmand

El mapa et mostra els establiments més propers a la teva ubicació actual, si vols ampliar la teva recerca pots fer-ho amb el buscador, per províncies o desplaçant-te pel mapa
Restaurants
Hotels
Resize the map
BUSCADOR
Escriu el nom de l'establiment, província o paraula clau i fes click a "Buscar"
PROVÍNCIES
Si desitges acotar la recerca pots marcar una o més províncies
Loading

Situat al cor de la parròquia d’Encamp es troba la Borda Vella, un restaurant de muntanya que transmet les sensacions de les antigues cases andor…

Inaugurat l’any 1965, és el restaurant gastronòmic de l’hotel Roc Blanc i està situat a la planta baixa, al costat del hall, comptant també amb e…

Propietat de casa Teixido, ofereix una bona cuina de muntanya, de temporada i de mercat. Ocupa una borda típica d`Andorra, amb una gran graella a…

El restaurant, sota la gerència i direcció de sala de Francesc Guillén Bayo des de 2014, està situat al centre del petit poble de Sispony, un del…

El xef tarragoní Carlos Llobet es va fer càrrec el maig de 2004 d’aquest establiment, situat al nucli antic de la ciutat, a prop de la Catedral. …

És el restaurant del Balneari Vichy Catalán. Al capdavant de la cuina hi ha el xef David Heras, que elabora plats de cuina mediterrània basada en…

La mare de l’actual propietari, José Antonio Vidal, va obrir un petit restaurant pràcticament al costat de la catedral de Tarragona amb el nom de…

Des de l’any 1989, José Ángel Rodríguez, oriünd de Galícia, ofereix en aquest restaurant situat a peu de carretera, a uns pocs quilòmetres del nu…

Situat al centre de la ciutat, aquest restaurant obert l’any 2006, va reobrir novament dos anys més tard de la mà de Francisco Requena, amb el su…

Per vegades que un hagi menjat al restaurant Grand Véfour de Paris, considerat com un dels millors de França, entrar de nou en ell sempre impress…

Dins de l’Hotel W Barcelona, en la planta E de l’emblemàtic establiment, en un marc privilegiat per sobre de la platja i observant la ciutat des …

Fundat l’any 1946, aquest restaurant propietat dels germans Gardinier, va aconseguir ser considerat un dels millors restaurants del món, fregant …
Resize the map
BUSCADOR
Escriu el nom de l'establiment, província o paraula clau i fes click a "Buscar"
PROVÍNCIES
Si desitges acotar la recerca pots marcar una o més províncies
Loading
We couldn't find any results!

Restaurants Premiats x la Guia Gourmand – Any 2022

Anualment la Guia Gourmand designa amb estrictes criteris, tenint en compte la trajectòria i la bona feina dels establiments, el Restaurant de l’Any

Hotels Premiats x la Guia Gourmand – Any 2021

Anualment la Guia Gourmand designa amb estrictes criteris, tenint en compte la trajectòria i la bona feina dels establiments, l’Hotel de l’Any
Subscriu-te & rep les nostres recomanacions
Estigues a l’última en establiments gourmand. Inscriu-te per ser el primer en descobrir les nostres trovalles setmanals.


envelopephone-handsetmap-markerlinkcross