Revista Gastronomia & Turisme

Desde 1986, la revista especialitzada en restauració i hosteleria
ROSER GUERRERO «PERSONALITZAR I ENCERTAR ÉS CLAU A SUNSHINE’S EVENTS»
Sunshine’s Events és una empresa d’organització d’esdeveniments amb seu central a Tarragona. Treballen els esdeveniments MICE, vinculats a PIMES, companyies multinacionals i també els esdeveniments de caire social com són peticions de mà, ...
LLEGIR MÉS
L’ACADÈMIA DE GASTRONOMIA DE TARRAGONA ENTONA EL ‘ASTURIAS PATRIA QUERIDA’ EN LA VISITA A EL LLAGAR
L’Acadèmia de Gastronomia de Tarragona (AGT) ha visitat el restaurant El Llagar per assaborir la gastronomia del ‘Principat d’Astúries’ sense moure’s de la Costa Daurada. A Montbrió del Camp, la Pilar Palomo, en Miquel Pérez, i el seu f...
LLEGIR MÉS
LA CUINA D’UN PAÍS ÉS EL SEU PAISATGE POSAT A LA CASOLA
Aquest inici de setmana s’ha celebrat a l’Institut Escola d’Hoteleria i Turisme de Cambrils la presentació dels resultats del projecte ‘Del Bosc a Taula’, una iniciativa innovadora que té com a objectiu recuperar i posar en valor les plan...
LLEGIR MÉS
UN BANQUET DE PRIMAVERA QUE ÉS MOLT MÉS QUE UN ÀPAT
El ‘Banquet de Primavera’ 2025 és un dels esdeveniments ineludibles en l’agenda de l’Institut Escola d’Hoteleria i Turisme de Cambrils. El centre educatiu s’ha vestit de gala aquest dijous per rebre els 150 comensals que han pogut assabo...
LLEGIR MÉS
SPA4HOTELS RELLANÇA L’SPA&WELLNESS DE MAS PASSAMANER
L’Hotel Monument Mas Passamaner té un nou company de viatge: Spa4Hotels, empresa catalana dedicada a la gestió i explotació d’spas&wellness per a hotels de luxe. El complex de cinc estrelles situat a la Selva del Camp dona la benvinguda a la temporada 2025 amb aquesta aliança que li permetrà donar un salt important relacionat amb [&hel...
LLEGIR MÉS
TAMARIT BEACH RESORT ESCENARI DE PRESENTACIÓ DE LES JORNADES DE L'ARRÒS DE TARRAGONA
La 6a edició de les 'Jornades de l'Arròs Mariner' de Tarragona s'han presentat en un marc incomparable: a peu del Mediterrani. El restaurant Brisa de Tamarit Beach Resort ha estat l'escenari escollit per presentar un esdeveniment enogastronòmic que aixecarà el teló el pròxim 16 de maig i que s'allargarà fins el 1 de juny. L’Associació [&h...
LLEGIR MÉS
ARES, EL BISTRONÒMIC ON CUINA FRANCESA I MEDITERRÀNIA VAN DE LA MÀ
Ares, a més de la vessant mitològica també té una connexió amb la comarca del Pallars Sobirà, una comarca de gran bellesa natural i tradició històrica. El Pallars és una terra de muntanyes i valls que alberga una rica cultura catalana i una gastronomia profundament arrelada als costums locals. La relació d'Ares amb aquesta regió [&hellip...
LLEGIR MÉS

Troba Hotels & Restaurants Gourmand

El mapa et mostra els establiments més propers a la teva ubicació actual, si vols ampliar la teva recerca pots fer-ho amb el buscador, per províncies o desplaçant-te pel mapa
Restaurants
Hotels
Resize the map
BUSCADOR
Escriu el nom de l'establiment, província o paraula clau i fes click a "Buscar"
PROVÍNCIES
Si desitges acotar la recerca pots marcar una o més províncies
Loading

Enoteca (del grec”vi”i”celler”) és un restaurant o local en el qual se serveix i es comercialitza vi. Existeix la possibilitat en algunes enotequ…

Situat al cor de la parròquia d’Encamp es troba la Borda Vella, un restaurant de muntanya que transmet les sensacions de les antigues cases andor…

Inaugurat l’any 1965, és el restaurant gastronòmic de l’hotel Roc Blanc i està situat a la planta baixa, al costat del hall, comptant també amb e…

Propietat de casa Teixido, ofereix una bona cuina de muntanya, de temporada i de mercat. Ocupa una borda típica d`Andorra, amb una gran graella a…

El restaurant, sota la gerència i direcció de sala de Francesc Guillén Bayo des de 2014, està situat al centre del petit poble de Sispony, un del…

El xef tarragoní Carlos Llobet es va fer càrrec el maig de 2004 d’aquest establiment, situat al nucli antic de la ciutat, a prop de la Catedral. …

És el restaurant del Balneari Vichy Catalán. Al capdavant de la cuina hi ha el xef David Heras, que elabora plats de cuina mediterrània basada en…

La mare de l’actual propietari, José Antonio Vidal, va obrir un petit restaurant pràcticament al costat de la catedral de Tarragona amb el nom de…

Des de l’any 1989, José Ángel Rodríguez, oriünd de Galícia, ofereix en aquest restaurant situat a peu de carretera, a uns pocs quilòmetres del nu…

Situat al centre de la ciutat, aquest restaurant obert l’any 2006, va reobrir novament dos anys més tard de la mà de Francisco Requena, amb el su…

Per vegades que un hagi menjat al restaurant Grand Véfour de Paris, considerat com un dels millors de França, entrar de nou en ell sempre impress…

Dins de l’Hotel W Barcelona, en la planta E de l’emblemàtic establiment, en un marc privilegiat per sobre de la platja i observant la ciutat des …
Resize the map
BUSCADOR
Escriu el nom de l'establiment, província o paraula clau i fes click a "Buscar"
PROVÍNCIES
Si desitges acotar la recerca pots marcar una o més províncies
Loading
We couldn't find any results!

Restaurants Premiats x la Guia Gourmand – Any 2022

Anualment la Guia Gourmand designa amb estrictes criteris, tenint en compte la trajectòria i la bona feina dels establiments, el Restaurant de l’Any

Hotels Premiats x la Guia Gourmand – Any 2021

Anualment la Guia Gourmand designa amb estrictes criteris, tenint en compte la trajectòria i la bona feina dels establiments, l’Hotel de l’Any
Subscriu-te & rep les nostres recomanacions
Estigues a l’última en establiments gourmand. Inscriu-te per ser el primer en descobrir les nostres trovalles setmanals.


envelopephone-handsetmap-markerlinkcross