Fundat l’any 1946, aquest restaurant propietat dels germans Gardinier, va aconseguir ser considerat un dels millors restaurants del món, fregant la perfecció, amb 3 estrelles Michelin. Actualment, amb 1, segueix sent una de les referències més importants de la restauració parisenca, tant per la seva exquisida cuina, com pel seu marc i servei. David Bizet, xef de Taillevent des del 2018, ofereix una cuina gastronòmica, clàssica actualitzada, impecable. La decoració és també clàssica i molt elegant. La capacitat del menjador és per a 60 comensals. El celler és una dels més importants de França, amb 40.000 ampolles i 1.300 varietats a la carta de vins. Sens dubte, Taillevent és una cita ineludible per als amants de la bona taula en la seva estada a la capital francesa, un dinar o un sopar en aquest establiment és sempre memorable, una gran experiència gastronòmica de gratíssim record.
Especialitats de la casa
– Poireau en croûte de sel truffé, mimosa de cèpes, essence sauvage poivrée: 69,00 €
– Rouget barbet confit, concentré torréfié, coco de Paimpol et foie gras: 72,00 €
– Paimpol et foie gras: 72,00 €
– :
– :
– Baba agrumes, citronnelle, saveurs végétales: 25,00 €
– Menú migdia: 90,00 €
– Menú degustació: 220,00 €
– Vi de la Casa: , 17,00 €