Revista Gastronomia & Turisme

Desde 1986, la revista especialitzada en restauració i hosteleria
JAVIER FLORISTÁN «DITALY APORTA UNA ALTERNATIVA DIFERENCIADORA A LES GAVARRES »
Ditaly, la marca de cuina italiana al forn del grup La Mafia ha aterrat a Catalunya amb la inauguració fa poc més d’un mes d'un nou restaurant a Tarragona i un altre a Lleida. El de la Costa Daurada està ubicat al Centre Comercial Les Gavarres, ...
LLEGIR MÉS
MARIO GIANNI «APOSTEM AL CÀMPING ALFACS PER ESDEVENIMENTS I TURISTA SÈNIOR PER ALLARGAR LA TEMPORADA»
L’històric càmping Alfacs es troba ubicat entre el mar Mediterrani i el Parc Natural del Delta de l'Ebre. Un destí vacacional, en un context privilegiat, envoltat d’un paisatge de pins mediterranis a Alcanar Platja. En la darrera dècada les i...
LLEGIR MÉS
L’HISTÒRIC HOTEL LA GRAVA DEL MORELL REOBRE LES SEVES PORTES
El mes de juny ha començat amb una excel·lent notícia pel sector de l’hoteleria i la restauració.  L’Hotel La Grava -situat al municipi del Morell- ha reobert després d’una dècada en silenci des d’aquell 24 de juny del 2014 en que va h...
LLEGIR MÉS
ALBERT GUZMÁN, CUINA D’AUTOR QUE FUIG DE L’ABSTRACCIÓ
Al restaurant Albert Guzmán el vostre paladar es delectarà amb plats creatius i sabors autèntics, cuinats amb producte local i maridats amb una veritable passió pel territori. Fins el pròxim 20 de juny al número 255 del Carrer Sant Isidre es p...
LLEGIR MÉS
MALDITA BARRA: EL BISTRO GASTRO AMB ÀNIMA 'DE ESPONA' AL COR DE L'EIXAMPLE
Maldita Barra és una de les novetats en el panorama gastronòmic barceloní. Ara fa just un any que aquest bistro que fusiona gastronomia, art, moda i comunitat, va obrir portes al carrer Rosselló nº242. Un restaurant amb ànima i narrativa pròpia situat al cor de l'Eixample. Un punt de trobada cultural i social on gaudir […]...
LLEGIR MÉS
EVELYN MARQUES GUANYA LA ‘BECA OLYMPUS’ 2025
Evelyn Marques, estudiant de primer curs de Gràfica Publicitaria a l’Escola d’Art i Disseny de la Diputació de Tarragona és la guanyadora de la ‘Beca Olympus’ 2025. La beca té com a punt de partida el sopar solidari que anualment realitza l’Hotel Olympus Palace 4* de Salou i que enguany és en benefici de la Fundació […]...
LLEGIR MÉS
L’ACADÈMIA DE GASTRONOMIA DE TGN INVESTEIX TRES NOUS ACADÈMICS EN LA VISITA A LES 3 MARIAS
L’Acadèmia de Gastronomia de Tarragona (AGT) ha investit tres nous membres en la seva primera visita del curs 2025-2026, realitzada al restaurant cambrilenc de Les 3 Marias. Passen a formar part de l’AGT en Josep Mir, Cándida Cruz i Elisa Bessa han rebut el blasó de part d’Ana Vilallonga, presidenta de l’AGT; i de Carlos […]...
LLEGIR MÉS

Troba Hotels & Restaurants Gourmand

El mapa et mostra els establiments més propers a la teva ubicació actual, si vols ampliar la teva recerca pots fer-ho amb el buscador, per províncies o desplaçant-te pel mapa
Restaurants
Hotels
Resize the map
BUSCADOR
Escriu el nom de l'establiment, província o paraula clau i fes click a "Buscar"
PROVÍNCIES
Si desitges acotar la recerca pots marcar una o més províncies
Loading

Després de 2 anys de tancament, l’històric restaurant de L’Indret, va reobrir a l’estiu de 2015, gràcies a la iniciativa dels germans Robles, Pau…

Al costat del tradicional restaurant de carretera, fundat pels pares fa més de 40 anys, els germans Aligué van obrir durant els anys vuitanta un …

S’autodefineix com a casa de menjars i la seva façana i aspecte físic recorda a una antiga taverna de barri. El local sembla petit, però amaga di…

El Castell de la família Tàpies és un restaurant que compta entre els millors de Catalunya, tant per la cuina com pel seu marc, celler i servei. …

Un espai exclusiu i elegant dirigit pel cèlebre xef Martín Berasategui (guardonat amb 8 estrelles Michelin), el Restaurant Lasarte és una gran ex…

De la mà del Xef Jordi Cruz amb 3 estrelles Michelin I guardonat como a millor restaurant 2011 per l’acadèmia catalana de gastronomia. Se situa a…

La família Artal és oriünda de la Torre de l’Espanyol (Ribera d’Ebre), però Jordi Artal, xef propietari del Cinc Sentits, va néixer al Canadà. De…

Mey Hofmann va obrir l’any 1992 aquest restaurant, en la seva acreditada Escola d’Hostaleria Hofmann, que ocupava una casa antiga, del 1800, al c…

Inaugurat l’any 2007, Nectari -que en català és sinònim d’exquisit i que té com a símbol el colibrí que succiona el nèctar de la flor (o sia el m…

Enmig del brogit incessant i l’activitat frenètica del centre de Barcelona hi ha el restaurant Petit Comitè del cuiner amb una estrella Michelin …

José Ramón Neira, és el xef propietari d’aquest restaurant, que des de la seva fundació el 1975 està considerat com la millor marisqueria de Barc…

La millor cuina basco navarresa a Catalunya la trobem al Gorría, un dels més prestigiosos restaurants de Barcelona, que dirigeix el propietari Ja…
Resize the map
BUSCADOR
Escriu el nom de l'establiment, província o paraula clau i fes click a "Buscar"
PROVÍNCIES
Si desitges acotar la recerca pots marcar una o més províncies
Loading
We couldn't find any results!

Restaurants Premiats x la Guia Gourmand – Any 2022

Anualment la Guia Gourmand designa amb estrictes criteris, tenint en compte la trajectòria i la bona feina dels establiments, el Restaurant de l’Any

Hotels Premiats x la Guia Gourmand – Any 2021

Anualment la Guia Gourmand designa amb estrictes criteris, tenint en compte la trajectòria i la bona feina dels establiments, l’Hotel de l’Any
Subscriu-te & rep les nostres recomanacions
Estigues a l’última en establiments gourmand. Inscriu-te per ser el primer en descobrir les nostres trovalles setmanals.


envelopephone-handsetmap-markerlinkcross