Revista Gastronomia & Turisme

Desde 1986, la revista especialitzada en restauració i hosteleria
MARCOS DÍAZ RUJANO «LA VIDA ÉS MASSA CURTA PER MENJAR MAL PA».
Paneme és el projecte fet realitat de Marcos Díaz Rujano, un jove enginyer mecànic de 28 anys i que recentment ha obert un obrador de forn i brioixeria al carrer Guillem Oliver nº5 de Tarragona. Després d’una etapa laboral vinculada a una comp...
LLEGIR MÉS
RAFEL MURIA «EL RONQUEO I EL MONOGRÀFIC DE BALFEGÓ ENS SERVEIXEN PER FER JALEO AL BRICHS DE FALSET»
El darrer cap de setmana d’agost el restaurant Brichs de Falset rendeix homenatge a la tonyina vermella de Balfegó. L’establiment liderat des del 2024 pel xef Rafel Muria (Estrella Michelin i Sol Repsol pel Quatre Molins de Cornudella de Montsan...
LLEGIR MÉS
HOTEL EL NIU DE MARTINET: UN DESTÍ ESTRATÈGIC PER GAUDIR DE LA CERDANYA
L’estiu com d’altres períodes de vacances convida a descobrir noves destinacions. En aquesta època de l’any, quan tots els esforços se centren en desconnectar, relaxar-se i passar-ho bé, un nou projecte s’obre pas al Pirineu català: l'Ho...
LLEGIR MÉS
JOSEP MARGALEF «HA COSTAT MOLT DE 'PICO I PALA' SITUAR EL MOLÍ DELS AVIS AL NIVELL ON ÉS ARA»
En Josep Margalef és un cuiner autodidacta i que va passar la seva infància jugant entre els fogons de la seva mare Rosalia, quan el restaurant encara era El Molí (1970-2005). El 2006 van prendre el relleu familiar i ho va fer amb la clara id...
LLEGIR MÉS
EL NOU THE LAKEHOUSE BISTROT REOBRE LES SEVES PORTES AMB GRANS ALICIENTS
The Lakehouse Bistrot ha reobert aquesta setmana després d'una reforma integral de les seves instal·lacions i una renovació completa de la seva proposta gastronòmica. Sota la direcció de la xef executiva Beatriz Burillo, el restaurant d’INFINITUM evoluciona cap a una cuina contemporània, saludable i de proximitat, sense perdre l'essència m...
LLEGIR MÉS
LES ARTS ARTÍSTIQUES I CULINÀRIES DE DAVID CALLAU I PEP MORENO ENCISEN EL GASTRO ART & WINE DE SALOU
La Torre Vella de Salou s’ha convertit aquest diumenge al vespre en un gran escenari d’art, gastronomia i música amb motiu d’una nova edició del GastroArt & Wine. Unes 400 persones han gaudit d’una experiència sensorial única en un ambient festiu i plenament mediterrani. Enguany, l’esdeveniment ha tingut un caire especialment rell...
LLEGIR MÉS
LES BRAVES MÉS PUNYETERES SUMEN EL SEU PRIMER GUARDÓ
La gastrotaperia Lo Punyetero de Tortosa suma el seu primer guardó. L’establiment inaugurat el passat mes de maig per Jordi Subirats —que també regenta La Placeta a la capital tortosina— s’ha emportat el premi del jurat popular en el IV Concurs Internacional d’Elaboració de Patates Braves Palència Brava 2025/@UnaDeBravas. El seu r...
LLEGIR MÉS

Troba Hotels & Restaurants Gourmand

El mapa et mostra els establiments més propers a la teva ubicació actual, si vols ampliar la teva recerca pots fer-ho amb el buscador, per províncies o desplaçant-te pel mapa
Restaurants
Hotels
Resize the map
BUSCADOR
Escriu el nom de l'establiment, província o paraula clau i fes click a "Buscar"
PROVÍNCIES
Si desitges acotar la recerca pots marcar una o més províncies
Loading

La gastronomia és una de les grans apostes de l’Hotel Espanya que compta amb Martín Berasategui com a director gastronòmic. Al Restaurant Fonda E…

El 2 gener 1981 va obrir les seves portes al Mesón el Abuelo, un negoci familiar i acollidor que ha arribat a complir 37 anys. Situat a Igualada,…

Després de 2 anys de tancament, l’històric restaurant de L’Indret, va reobrir a l’estiu de 2015, gràcies a la iniciativa dels germans Robles, Pau…

Al costat del tradicional restaurant de carretera, fundat pels pares fa més de 40 anys, els germans Aligué van obrir durant els anys vuitanta un …

Romain Fornell va néixer a Tolosa de Llenguadoc, França, al 1976. Al 1994 va ingressar a la prestigiosa Escola d’Hostaleria de Tolosa de Llenguad…

Un espai exclusiu i elegant dirigit pel cèlebre xef Martín Berasategui (guardonat amb 8 estrelles Michelin), el Restaurant Lasarte és una gran ex…

De la mà del Xef Jordi Cruz amb 3 estrelles Michelin I guardonat como a millor restaurant 2011 per l’acadèmia catalana de gastronomia. Se situa a…

La família Artal és oriünda de la Torre de l’Espanyol (Ribera d’Ebre), però Jordi Artal, xef propietari del Cinc Sentits, va néixer al Canadà. De…

Mey Hofmann va obrir l’any 1992 aquest restaurant, en la seva acreditada Escola d’Hostaleria Hofmann, que ocupava una casa antiga, del 1800, al c…

Inaugurat l’any 2007, Nectari -que en català és sinònim d’exquisit i que té com a símbol el colibrí que succiona el nèctar de la flor (o sia el m…

Enmig del brogit incessant i l’activitat frenètica del centre de Barcelona hi ha el restaurant Petit Comitè del cuiner amb una estrella Michelin …

José Ramón Neira, és el xef propietari d’aquest restaurant, que des de la seva fundació el 1975 està considerat com la millor marisqueria de Barc…
Resize the map
BUSCADOR
Escriu el nom de l'establiment, província o paraula clau i fes click a "Buscar"
PROVÍNCIES
Si desitges acotar la recerca pots marcar una o més províncies
Loading
We couldn't find any results!

Restaurants Premiats x la Guia Gourmand – Any 2022

Anualment la Guia Gourmand designa amb estrictes criteris, tenint en compte la trajectòria i la bona feina dels establiments, el Restaurant de l’Any

Hotels Premiats x la Guia Gourmand – Any 2021

Anualment la Guia Gourmand designa amb estrictes criteris, tenint en compte la trajectòria i la bona feina dels establiments, l’Hotel de l’Any
Subscriu-te & rep les nostres recomanacions
Estigues a l’última en establiments gourmand. Inscriu-te per ser el primer en descobrir les nostres trovalles setmanals.


envelopephone-handsetmap-markerlinkcross