Revista Gastronomia & Turisme

Desde 1986, la revista especialitzada en restauració i hosteleria
RAFEL MURIA «EL RONQUEO I EL MONOGRÀFIC DE BALFEGÓ ENS SERVEIXEN PER FER JALEO AL BRICHS DE FALSET»
El darrer cap de setmana d’agost el restaurant Brichs de Falset rendeix homenatge a la tonyina vermella de Balfegó. L’establiment liderat des del 2024 pel xef Rafel Muria (Estrella Michelin i Sol Repsol pel Quatre Molins de Cornudella de Montsan...
LLEGIR MÉS
HOTEL EL NIU DE MARTINET: UN DESTÍ ESTRATÈGIC PER GAUDIR DE LA CERDANYA
L’estiu com d’altres períodes de vacances convida a descobrir noves destinacions. En aquesta època de l’any, quan tots els esforços se centren en desconnectar, relaxar-se i passar-ho bé, un nou projecte s’obre pas al Pirineu català: l'Ho...
LLEGIR MÉS
JOSEP MARGALEF «HA COSTAT MOLT DE 'PICO I PALA' SITUAR EL MOLÍ DELS AVIS AL NIVELL ON ÉS ARA»
En Josep Margalef és un cuiner autodidacta i que va passar la seva infància jugant entre els fogons de la seva mare Rosalia, quan el restaurant encara era El Molí (1970-2005). El 2006 van prendre el relleu familiar i ho va fer amb la clara id...
LLEGIR MÉS
CELLER JOAN PÀMIES: 25 ANYS TRANSFORMAT EL PAISATGE AL PLAT
El restaurant Celler Joan Pàmies ocupa una casa pairal del segle XVIII d’estil colonial, amb una terrassa porticada i un jardí privat. L’any 2013, després de dos anys de treballs intensius de restauració i adequació de la planta baixa -que a...
LLEGIR MÉS
COMPTE ENRERE A L’ESPLUGA DE FRANCOLÍ PER VIURE LA SEMIFINAL DE LA LLIGA DEL PORC I LA FORQUILLA
L’Espluga de Francolí escalfa motors per viure la segona semifinal de la Lliga del Porc i la Forquilla. Un esdeveniment que es portarà a terme el darrer diumenge del mes d’agost, tot coincidint amb la celebració de la 54a edició de la Festa de la Verema de la DO Conca de Barberà. L'esdeveniment, organitzat conjuntament per l'Ajuntament [...
LLEGIR MÉS
DESPRÉS DE L’ÈXIT DELS TRIBUTS A LA BOELLA, LES NITS GASTRO SÓN ARA PROTAGONISTES
La Boella continua amb les seves màgiques nits d’agost. Després de l’èxit assolit el cap de setmana passat, amb més de 2.000 persones gaudint als seus jardins dels tributs a tres llegendes de la música: ABBA, Tina Turner i The Beatles, aquest cap de setmana és el torn de maridar novament música i gastronomia d’alta […]...
LLEGIR MÉS
TARRAGONA CELEBRA LA FESTA DE CELEBRACIÓ DE L'ACCÉS AL TRON DEL REI MOHAMMED VI
El darrer dimecres de juliol el Consulat General del Marroc de Tarragona, Lleida i Aragó, ha celebrat amb una gran gala el 26è aniversari de la Festa del Tron que es celebra cada any en commemoració de l’entronització de Sa Majestat el Rei Mohammed VI del Marroc. Un acte que s'ha celebrat a l’Hotel Gran […]...
LLEGIR MÉS

Troba Hotels & Restaurants Gourmand

El mapa et mostra els establiments més propers a la teva ubicació actual, si vols ampliar la teva recerca pots fer-ho amb el buscador, per províncies o desplaçant-te pel mapa
Restaurants
Hotels
Resize the map
BUSCADOR
Escriu el nom de l'establiment, província o paraula clau i fes click a "Buscar"
PROVÍNCIES
Si desitges acotar la recerca pots marcar una o més províncies
Loading

El Castell de la família Tàpies és un restaurant que compta entre els millors de Catalunya, tant per la cuina com pel seu marc, celler i servei. …

Situat al costat del Passeig de Gràcia, va iniciar la seva singladura l’any 1990, de la mà de Rosa M. Esteva i Tomás Tarruella. Presenta una deco…

Com és habitual, en els Paradores de Turisme es troba sempre una bona cuina tradicional, arrelada en la tradició culinària de la comarca. El xef …

Obert el 2014, en el marc de l’hotel NH Collection Constanza, configura un agradable i lluminós menjador, sota la direcció de Fabio Torrano, amb …

La família Artal és oriünda de la Torre de l’Espanyol (Ribera d’Ebre), però Jordi Artal, xef propietari del Cinc Sentits, va néixer al Canadà. De…

Mey Hofmann va obrir l’any 1992 aquest restaurant, en la seva acreditada Escola d’Hostaleria Hofmann, que ocupava una casa antiga, del 1800, al c…

Inaugurat l’any 2007, Nectari -que en català és sinònim d’exquisit i que té com a símbol el colibrí que succiona el nèctar de la flor (o sia el m…

Enmig del brogit incessant i l’activitat frenètica del centre de Barcelona hi ha el restaurant Petit Comitè del cuiner amb una estrella Michelin …

José Ramón Neira, és el xef propietari d’aquest restaurant, que des de la seva fundació el 1975 està considerat com la millor marisqueria de Barc…

La millor cuina basco navarresa a Catalunya la trobem al Gorría, un dels més prestigiosos restaurants de Barcelona, que dirigeix el propietari Ja…

Inaugurat l’any 2015 en el marc de l’hotel The Serras, propietat d’en Jordi Serra, es presenta com un restaurant informal, com el seu nom indica,…

El restaurant Moraima, de Cambrils ha reobert les seves portes, després d’uns mesos de tancament i d’un canvi de propietat. Amb la il·lusió i ent…
Resize the map
BUSCADOR
Escriu el nom de l'establiment, província o paraula clau i fes click a "Buscar"
PROVÍNCIES
Si desitges acotar la recerca pots marcar una o més províncies
Loading
We couldn't find any results!

Restaurants Premiats x la Guia Gourmand – Any 2022

Anualment la Guia Gourmand designa amb estrictes criteris, tenint en compte la trajectòria i la bona feina dels establiments, el Restaurant de l’Any

Hotels Premiats x la Guia Gourmand – Any 2021

Anualment la Guia Gourmand designa amb estrictes criteris, tenint en compte la trajectòria i la bona feina dels establiments, l’Hotel de l’Any
Subscriu-te & rep les nostres recomanacions
Estigues a l’última en establiments gourmand. Inscriu-te per ser el primer en descobrir les nostres trovalles setmanals.


envelopephone-handsetmap-markerlinkcross