Revista Gastronomia & Turisme

Desde 1986, la revista especialitzada en restauració i hosteleria
L’MSC SPLENDIDA INICIA TEMPORADA AL PORT DE TARRAGONA I REPETIRÀ L'ANY VINENT
El creuer  de la naviliera suïssa MSC Splendida ha fet escala per primera vegada a Tarragona aquest divendres. MSC Cruceros (que l’any va apostar per l’MSC Fantasia) inicia així la seva quarta temporada a la capital tarragonina i que ...
LLEGIR MÉS
ROSER GUERRERO «PERSONALITZAR I ENCERTAR ÉS CLAU A SUNSHINE’S EVENTS»
Sunshine’s Events és una empresa d’organització d’esdeveniments amb seu central a Tarragona. Treballen els esdeveniments MICE, vinculats a PIMES, companyies multinacionals i també els esdeveniments de caire social com són peticions de mà, ...
LLEGIR MÉS
L’ACADÈMIA DE GASTRONOMIA DE TARRAGONA ENTONA EL ‘ASTURIAS PATRIA QUERIDA’ EN LA VISITA A EL LLAGAR
L’Acadèmia de Gastronomia de Tarragona (AGT) ha visitat el restaurant El Llagar per assaborir la gastronomia del ‘Principat d’Astúries’ sense moure’s de la Costa Daurada. A Montbrió del Camp, la Pilar Palomo, en Miquel Pérez, i el seu f...
LLEGIR MÉS
LA CUINA D’UN PAÍS ÉS EL SEU PAISATGE POSAT A LA CASOLA
Aquest inici de setmana s’ha celebrat a l’Institut Escola d’Hoteleria i Turisme de Cambrils la presentació dels resultats del projecte ‘Del Bosc a Taula’, una iniciativa innovadora que té com a objectiu recuperar i posar en valor les plan...
LLEGIR MÉS
L’ACADÈMIA DE GASTRONOMIA DE TGN RECONEIX L’EXCEL•LÈNCIA DEL TERRITORI EN LA 10a EDICIÓ DELS PREMIS
Prop d’un centenar de gastrònoms s’han reunit a Cambrils, als jardins del Castell de Vilafortuny, en la desena edició dels premis de la Acadèmia de Gastronomia de Tarragona (AGT). L'acte de lliurament ha reconegut la tasca dels professionals del sector que treballen, promouen, potencien i fan visible els atractius gastronòmics de la demarca...
LLEGIR MÉS
ELS CAMPISTES HO TENEN CLAR: TAMARIT BEACH RESORT ÉS EL MILLOR CÀMPING D’ESPANYA
Tamarit Beach Resort -fundat l'any 1961 per la familia Dexeus- ha estat distingit amb el guardó al Millor Càmping d’Espanya als ACSI Awards 2025, un dels premis més importants del sector a nivell europeu. Aquest reconeixement, atorgat per votació popular entre milers de campistes de tot Europa, consolida Tamarit Beach Resort com una de les d...
LLEGIR MÉS
L’ESCOLA D’HOTELERIA I TURISME DE CAMBRILS SE SUMA A LA FESTA DEL ROMESCO
Cambrils torna a convidar a tothom a gaudir del romesco amb tres plats forts: La Prèvia, que se celebrarà el divendres 16 de maig davant de l’Escola d’Hoteleria i Turisme, les jornades gastronòmiques del Romesco, amb menús i plats especials del 23 de maig al 8 de juny, i la Romesco Food & Drink, que […]...
LLEGIR MÉS

Troba Hotels & Restaurants Gourmand

El mapa et mostra els establiments més propers a la teva ubicació actual, si vols ampliar la teva recerca pots fer-ho amb el buscador, per províncies o desplaçant-te pel mapa
Restaurants
Hotels
Resize the map
BUSCADOR
Escriu el nom de l'establiment, província o paraula clau i fes click a "Buscar"
PROVÍNCIES
Si desitges acotar la recerca pots marcar una o més províncies
Loading

Al 1967 el matrimoni format per José Llambrich i Teresa va obrir l’hotel Ampolla Sol, a manera d’hostal per a hostes i restaurant a la primera pl…

Amb més de 50 anys d’història, és tot l’exemple d’un restaurant magnífic, per la seva cuina, servei, celler i decoració. Al capdavant hi ha els s…

Romain Fornell va néixer a Tolosa de Llenguadoc, França, al 1976. Al 1994 va ingressar a la prestigiosa Escola d’Hostaleria de Tolosa de Llenguad…

Un espai exclusiu i elegant dirigit pel cèlebre xef Martín Berasategui (guardonat amb 8 estrelles Michelin), el Restaurant Lasarte és una gran ex…

De la mà del Xef Jordi Cruz amb 3 estrelles Michelin I guardonat como a millor restaurant 2011 per l’acadèmia catalana de gastronomia. Se situa a…

La família Artal és oriünda de la Torre de l’Espanyol (Ribera d’Ebre), però Jordi Artal, xef propietari del Cinc Sentits, va néixer al Canadà. De…

Mey Hofmann va obrir l’any 1992 aquest restaurant, en la seva acreditada Escola d’Hostaleria Hofmann, que ocupava una casa antiga, del 1800, al c…

Inaugurat l’any 2007, Nectari -que en català és sinònim d’exquisit i que té com a símbol el colibrí que succiona el nèctar de la flor (o sia el m…

Enmig del brogit incessant i l’activitat frenètica del centre de Barcelona hi ha el restaurant Petit Comitè del cuiner amb una estrella Michelin …

José Ramón Neira, és el xef propietari d’aquest restaurant, que des de la seva fundació el 1975 està considerat com la millor marisqueria de Barc…

La millor cuina basco navarresa a Catalunya la trobem al Gorría, un dels més prestigiosos restaurants de Barcelona, que dirigeix el propietari Ja…

Inaugurat l’any 2015 en el marc de l’hotel The Serras, propietat d’en Jordi Serra, es presenta com un restaurant informal, com el seu nom indica,…
Resize the map
BUSCADOR
Escriu el nom de l'establiment, província o paraula clau i fes click a "Buscar"
PROVÍNCIES
Si desitges acotar la recerca pots marcar una o més províncies
Loading
We couldn't find any results!

Restaurants Premiats x la Guia Gourmand – Any 2022

Anualment la Guia Gourmand designa amb estrictes criteris, tenint en compte la trajectòria i la bona feina dels establiments, el Restaurant de l’Any

Hotels Premiats x la Guia Gourmand – Any 2021

Anualment la Guia Gourmand designa amb estrictes criteris, tenint en compte la trajectòria i la bona feina dels establiments, l’Hotel de l’Any
Subscriu-te & rep les nostres recomanacions
Estigues a l’última en establiments gourmand. Inscriu-te per ser el primer en descobrir les nostres trovalles setmanals.


envelopephone-handsetmap-markerlinkcross