Revista Gastronomia & Turisme

Desde 1986, la revista especialitzada en restauració i hosteleria
El ‘TXOCO’ INDIÀ DEL VILANOVÍ XAVI ALBÀ
Els “indians” vilanovins del segle XVIII no només van ser els responsables de construir les places tan majestuoses de Vilanova i la Geltrú. La Rambla també va ser ‘culpa seva’, és la més llarga de Catalunya i està datada del 1754. Actua...
LLEGIR MÉS
ELS 'CALLOS' DEL GORDO 2 MANTENEN INTACTA LA CORONA
Aquest mes de novembre ha fet 1 any de la final de Champions i que van consolidar els ‘callos’ de El Gordo 2 com els guanyadors de Catalunya. El duel va enfrontar la tripa tarragonina davant la lleidatana, en el que va ser una competició molt di...
LLEGIR MÉS
ELDELMAR, EL NOU PROJECTE DELS GERMANS TORRES UBICAT AL BALCÓ GASTRO DEL PORT OLÍMPIC
Ara fa un mes que a Sergio i a Javier Torres l’expressió de la cara els brillava d’alegria i il·lusió. Amb el mar com a teló de fons arrencava un projecte d’aquests germans bessons de cul inquiet i que homenatja els ingredients i els sabors...
LLEGIR MÉS
ASSABORINT LA POR MÉS VIRTUAL I GASTRONÒMICA A PORTAVENTURA WORLD
PortAventura World es troba immers en plena celebració de la tardor més fantasmagòrica. Fins el pròxim 10 de novembre la festivitat de Halloween és la gran protagonista. La festivitat del dia de ‘Tots Sants’ és a tocar i poder experimentar ...
LLEGIR MÉS
El ‘TXOCO’ INDIÀ DEL VILANOVÍ XAVI ALBÀ
Els “indians” vilanovins del segle XVIII no només van ser els responsables de construir les places tan majestuoses de Vilanova i la Geltrú. La Rambla també va ser ‘culpa seva’, és la més llarga de Catalunya i està datada del 1754. Actualment és l’artèria principal de la vila i en el seu mercat i restaurants […]...
LLEGIR MÉS
ELS 'CALLOS' DEL GORDO 2 MANTENEN INTACTA LA CORONA
Aquest mes de novembre ha fet 1 any de la final de Champions i que van consolidar els ‘callos’ de El Gordo 2 com els guanyadors de Catalunya. El duel va enfrontar la tripa tarragonina davant la lleidatana, en el que va ser una competició molt dinàmica, emocionant i ben organitzada pel portal esmorzarsdeforquilla.cat, liderat […]...
LLEGIR MÉS
EL BAIX GAIÀ MARIDA MAR I MUNTANYA AMB CARGOLS, ARRÒS I CALAMARS
Fins el 15 de desembre les 'Jornades Gastronòmiques de l’arròs, els cargols i els calamars' són l'epicentre gastronòmic al Baix Gaià. Durant gairebé un mes, i gràcies al lideratge de l'AEH Baix Gaià diferents restaurants del territori serviran menús i degustacions amb l’arròs, els cargols i els calamars com a protagonistes, amb l’ob...
LLEGIR MÉS

Troba Hotels & Restaurants Gourmand

El mapa et mostra els establiments més propers a la teva ubicació actual, si vols ampliar la teva recerca pots fer-ho amb el buscador, per províncies o desplaçant-te pel mapa
Restaurants
Hotels
Resize the map
BUSCADOR
Escriu el nom de l'establiment, província o paraula clau i fes click a "Buscar"
PROVÍNCIES
Si desitges acotar la recerca pots marcar una o més províncies
Loading

Quan la “Société des Bains de Mer” li va proposar ser el cap de cuina de l’Hotel de París, a Mònaco, Alain Ducasse va proposar un desafiament: co…

Casa Dario, amb més de 50 anys d’història, sens dubte, continua sent una de les principals referències a Barcelona per gaudir al màxim del marisc…

D’un petit hostal a un gran restaurant: Colomí, de les germanes Camps. Molts anys al peu del canó, amb una cuina honesta que estusiasme a tothom.…

El Nacional és el primer restaurant de Barcelona amb diferents espais on poder gaudir de receptes tradicionals de la Península, elaborades amb pr…

Al 1967 el matrimoni format per José Llambrich i Teresa va obrir l’hotel Ampolla Sol, a manera d’hostal per a hostes i restaurant a la primera pl…

Amb més de 50 anys d’història, és tot l’exemple d’un restaurant magnífic, per la seva cuina, servei, celler i decoració. Al capdavant hi ha els s…

Romain Fornell va néixer a Tolosa de Llenguadoc, França, al 1976. Al 1994 va ingressar a la prestigiosa Escola d’Hostaleria de Tolosa de Llenguad…

Un espai exclusiu i elegant dirigit pel cèlebre xef Martín Berasategui (guardonat amb 8 estrelles Michelin), el Restaurant Lasarte és una gran ex…

De la mà del Xef Jordi Cruz amb 3 estrelles Michelin I guardonat como a millor restaurant 2011 per l’acadèmia catalana de gastronomia. Se situa a…

La família Artal és oriünda de la Torre de l’Espanyol (Ribera d’Ebre), però Jordi Artal, xef propietari del Cinc Sentits, va néixer al Canadà. De…

Mey Hofmann va obrir l’any 1992 aquest restaurant, en la seva acreditada Escola d’Hostaleria Hofmann, que ocupava una casa antiga, del 1800, al c…

Inaugurat l’any 2007, Nectari -que en català és sinònim d’exquisit i que té com a símbol el colibrí que succiona el nèctar de la flor (o sia el m…
Resize the map
BUSCADOR
Escriu el nom de l'establiment, província o paraula clau i fes click a "Buscar"
PROVÍNCIES
Si desitges acotar la recerca pots marcar una o més províncies
Loading
We couldn't find any results!

Restaurants Premiats x la Guia Gourmand – Any 2022

Anualment la Guia Gourmand designa amb estrictes criteris, tenint en compte la trajectòria i la bona feina dels establiments, el Restaurant de l’Any

Hotels Premiats x la Guia Gourmand – Any 2021

Anualment la Guia Gourmand designa amb estrictes criteris, tenint en compte la trajectòria i la bona feina dels establiments, l’Hotel de l’Any
Subscriu-te & rep les nostres recomanacions
Estigues a l’última en establiments gourmand. Inscriu-te per ser el primer en descobrir les nostres trovalles setmanals.


envelopephone-handsetmap-markerlinkcross