MIRAMAR MARISCADA 1          

Per assaborir una bona mariscada no cal anar a Galicia. La podem gaudir al restaurant Miramar, de Cambrils, situat al bell mig de la façana marítima, amb una terrassa a la primera planta amb vistes fantàstiques del port de pescadors.

MIRAMAR MARISCADA 2

Una excel·lent mariscada que compren dos passos: viu i bullit, amb musclos, caragols de mar, cloïsses i ostres i a la planxa, amb gambes, llagostins, navalles, escamarlans, i llamàntol (76,00).

MIRAMAR TAULA TERRASSA

I les opcions de les delícies marineres tradicionals d’aquest prestigiós establiment que té 1 Sol a la Guia Repsol i 4 Gourmands a la Guia Gourmand són molt variades, destacant el tàrtar de tonyina Balfegó, 29,50; amanida de llamàntol, 36,00; calamars de la romana, 18,50; llagostins a la crema de taronja, 29.50; llenguado a la meunière, 29,00; llobarro al forn amb patates, 32,00; sarsuela, 53,00; caldereta de llagosta amb patates, 120,00/kg.; paella de marisc del senyoret, 26,00; arròs a la cassola amb llamàntol, 29,50; etc.

FELIX I JOAN

Sens dubte, estem en una de les millors cuines de peix salvatge i marisc d’elaboració tradicional de la Costa Daurada, tot un referent dels  restaurants gastronòmics mariners de les comarques tarragonines. El pa és d’elaboració pròpia. Té un gran expositor de pastissos, a càrrec de la pastissera Lídia Martínez, amb suggestives i temptadores ofertes com el pastís Tatin, 10,00; Sacher, 10,00; i l’assortiment de pastes, 17,00, entre d’altres postres. I per acabar l’àpat amb la màxima felicitat: un completíssim expositor de bombons. El restaurant ofereix també un Menú Miramar, 45,00 i un Menú gastronòmic, 74,00.

Recordem que l’evolució d’aquest prestigiós establiment és llarga i ha passat per diferents etapes, fins el moment actual. Obert per primera vegada  l’any 1957 pels avis (Agustí i Irene) de l’actual propietari, Joan Gómez Colom, inicialment com a pensió i casa de menjars a la seva pròpia casa particular; el Miramar va donar un gran pas endavant a finals de 2011 i començaments del 2012 quan en Joan Gómez amb el suport de la seva dona, Jovita Dolç, van tancar l’hotel i renovar totalment el restaurant, amb una decoració moderna que no abandona el rústic amb pedra vista i mil detalls de bon gust, en diferents menjadors, tots ells molt agradables.

Els xefs són Socorro Montoro i Ángel Fernández, que elaboren plats amb productes de proximitat, directament dels pescadors i les llotges de la zona i de la màxima qualitat, respectant sempre sabors, aromes i textures. El sommelier, que té cura d’un celler amb unes 400 referències, és Antonio Martínez. El vi de la casa és el Via Terra, 15,50. La direcció de sala, molt agradable, que té una capacitat per a uns 60 comensals, la porta el mateix patró.

 

Passeig Miramar, 30 (43850). Tel.: 977 36 00 63. Horari de 13,00 a 16,00 i de 19,45 a 23,00. Tanca uns 40 dies coincidint amb el Nadal. American Express, Master Card, 6000 i Visa. Aire condicionat, terrassa. Capacitat per fins a 100 comensals. Admet gossos. Correu elctrònic: restaurant@miramar-cambrils.com Web. www.miramar-cambrils.com

Comparteix!
ARTICLES RELACIONATS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

envelopephone-handsetmap-markercalendar-fullclocklinkcross