Nico Cabañas, Premi Nacional de Gastronomia de l’Acadèmia Catalana de Gastronomia al Empresari de l’Any, que també exerceix de sommelier, presenta a cada temporada un menú singular d’alta cuina que pot considerar-se un dels millors de la Costa Brava, al seu restaurant Sant Pere del Bosc. Elaborat pel xef Joaquim Soler ens introdueix en les essències dels sabors d’uns excel·lents productes gastronòmics de temporada i proximitat, que fan les delícies dels paladars més exigents.

NICO I JOAQUÍM copia.JPG

TAULA copia.JPG

L’àpat comença amb una degustació de dos olis; continuen els snacks, dàtil d’Israel; ostra al gin fish i llagostí brik al curry; fulla d’enciam fresca farcida d’ànec cantonès; espàrrecs blancs amb ceps del Pirineu amb salsa holandesa i cruixent de pernil; segueix ajo blanco amb gamba, escamarlà i raïm; caneló de llamàntol i de crustacis; calamar, espardenyes, cigrons, botifarra negra i salsitxa; garrinet a baixa temperatura amb enciam i mango; i culmina amb sorbet de mojito; couland de xocolata i gelat de vainilla; i petit fours (bombó líquid de maduixa i bombó Ferrero Rocher).

Aquest restaurant que des de l’any 2008 ofereix una singular cuina d’alta gastronomia, ocupa un lloc molt emblemàtic de Lloret de Mar, amb més de mil anys d’història: Sant Pere del Bosc. Acull igualment un preciós Bar-mirador tipus chill out on se serveixen còctels de perfecta manufactura i on a l’estiu es programen sessions de DJ i actuacions en viu. La decoració és tradicional, indiana i moderna. La capacitat del menjador és per a 70 comensals. Importantíssim celler, la carta de vins té unes 700 referències, amb joies vinícoles antològiques, que podem prendre’ns en copes. Té 4 varietats de pa d’elaboració pròpia. Servei molt acurat. Només hi ha menú degustació i una petita selecció de productes de màxima qualitat per a combinar amb el mateix (peixos i marisc de la llotja). Menú degustació: 59,75.

Paratge de Sant Pere del Bosc s/n. 17310. Tel.: 972 36 12 48. Horari d’estiu: cada dia de 20,00 a 00,00 (restaurant), 18,00 a 03,00 (bar). Horari d’hivern: divendres 20,00 a 00,00, dissabte 13,00 a 17,00 i de 20,00 a 00,00, diumenge de 13,00 a 17,00. Obert vigílies nit i festius migdia. Tancament anual del 19 de desembre a l’1 de febrer. 4B, Master Card, 6000 i Visa. Té aire condicionat, aparcament, terrassa i 2 menjadors privats per a 70 comensals. Carpa per 400 comensals. Admet gossos. Correu electrònic: nico@santperedelbosc.com. Web: www.santperedelbosc.com

Comparteix!
ARTICLES RELACIONATS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ARTICLES RECENTS
BUSCAR ARTICLES
ETIQUETES
RECOMANACIONS DEL MES
AMB LA COL·LABORACIÓ DE
envelopephone-handsetmap-markercalendar-fullclocklinkcross