width=

Sara Nicolàs, filla i néta de la família propietària del restaurant, va créixer entre els fogons del Voramar “Cal Vitali”, d’Altafulla. Va estudiar a l’Escola d’Hostaleria de Cambrils i va madurar al costat de xefs amb estrella Michelin. Actualment està al davant de la cuina de l’establiment, donant suport als seus pares.

 width=

En la seva trajectòria gastronòmica ha aconseguit nombrosos Premis per els seus plats creatius presentats.

 width=

El 2016 ja va aconseguir el Primer Premi “La Xoixeta Ruta de Tapes Bruixes d’Altafulla” el 2016, que repetiria també amb el Primer Premi en les 3 següents edicions, incloent la última del 2021 amb el plat pa de shitake, tataki de presa ibèrica amb emulsió de foie (deconstrucció del arròs guanyador). (4 Primers Premis de 5 edicions)

 width=  width=

També va obtenir el Primer Premi “Mejores arroces de España” el 2017. I va ser la guanyadora del primer programa “Pop Up Xef”, de TV3 amb el plat tàrtar de gamba vermella i gamba blanca de Palamós.

 width=  width=

Aquesta bona tasca davant dels fogons es pot apreciar en aquest històric restaurant familiar que limita amb la platja d'Altafulla i la seva terrassa trepitja la mateixa sorra. Una bona cuina, unes vistes esplèndides. La carta ofereix la típica cuina tradicional marinera amb bons plats de peix i marisc.

 width=

És recomanable tenir en compte dels suggeriments fora de carta segons les compres diàries i començar amb uns platets per compartir, com el pop amb allioli gratinat, musclos del Delta de l'Ebre a la marinera, cloïsses al Jerez, calamars a la romana, carxofes en gambes a l'allet... Culminant amb l’Arròs “Premi 2017” o la paella amb llamàntol. També peixos com el rèmol, el llobarro, llenguado, bacallà o algunes carns. El servei és molt diligent.

 width=

Recordem que l’any 2007 el matrimoni format per en Xavier Nicolàs i la Gemma Vitali es van quedar el restaurant que el pare d’ella, Antoni Vitali, havia posat en marxa quatre anys abans, amb el nom de Cal Vitali, davant de la platja d’Altafulla, on hi havia hagut anteriorment un càmping.

 width=  width=

Amb el temps, aquest restaurant familiar s’ha anat ampliant i actualment constitueix un lloc molt recomanable per assaborir uns bons arrossos, mirant al mar que queda a unes 20 passes i la platja que és a tocar...

 width=  width=

A l’establiment s’hi pot entrar també per la terrassa, que quan fa bon temps, està molt sol·licitada. Té diversos menjadors de pedra vista i decoració marinera, per un total de 150 comensals. La carta de vins conté una quarantena de referències.

Pons d’Icard, s/n. (43893). Tel.: 977 650 630. Horari de 13.00 a 16.00 i de 20.00 a 23.00. Tanca dilluns (excepte festius) i gener. De dimarts a diumenge obert al migdia. Nits de divendres i dissabtes obert amb reserva. De 20 de juny a 20 de setembre obert casa dia, migdia i nits. Master Card, 6000 i Visa. Aire condicionat. Terrassa. 2 menjadors privats de 25 a 70 comensals. Admet gossos a la terrassa. Correu electrònic: restaurantvoramar@gmail.com

 

 

 

Pons de Icard, s/n. (43893) Altafulla. Tel.: 977 650 630. Horario de 13.00 a 16.00 y de 20.00 a 23.00. Cierra lunes (excepto festivos) y enero. De martes a domingo abierto al mediodía. Noches de viernes y sábados abierto con reserva. De 20 de junio a 20 de septiembre abierto cada día, mediodía y noches. Master Card, 6000 y Visa. Aire acondicionado. Terrassa. 2 comedores privados de 25 a 70 comensales. Admite perros en la terraza. Correo electrónico: restaurantvoramar@gmail.com

 

Comparteix!
ARTICLES RELACIONATS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ARTICLES RECENTS
BUSCAR ARTICLES
ETIQUETES
RECOMANACIONS DEL MES
AMB LA COL·LABORACIÓ DE
envelopephone-handsetmap-markercalendar-fullclocklinkcross