José M. Boix, un dels grans cuiners de Catalunya, va obrir al 1991 aquesta casa senyorial de principis de segle, certament un preciós palauet, convertida en un hotel diferent i excepcional, amb la categoria de 5 estrelles GL. Respectant l’estructura i l’estil originals de l’edifici, el seu interior es va transformar per incorporar tot l’equipament propi del gran luxe i el màxim confort. Bellesa i màxima tranquil·litat són les seves característiques. L’inclou la cadena Relais & Chateaux.

FAÇANA copia.JPG

Només 4 habitacions i 7 suites, amb aire condicionat, caixa forta, minibar, telèfon directe, televisió via satèl·lit, Wi-Fi, vídeo, barnús, assecador de cabell, servei 24 hores i banyera hidro-massatge. Admet gossos. El preu de l’habitació doble va, segons temporada de 285/305 euros/dia.

Cada suite té un estil diferent. Tot pensat per a la plena felicitat del visitant. Totes les televisions són de la marca Bang Olufsen.

Cal destacar també els exquisits esmorzats que se serveixen a les habitacions. L’any 2005 es va inaugurar La Masia, edifici annex al Remei, dins de la finca, amb 11 habitacions més.

També disposa d’aparcament, garatge, aparcacotxes, jardí, piscina, jacuzzi, spa, i salons de convencions.

Sens dubte un dels hotels més bonics de Catalunya, amb una magnífica gastronomia en el seu acreditat restaurant en el que José M. Boix ofereix la seva esplèndida cuina tradicional de muntanya elaborada amb un toc creatiu i personal. Plats inspirats en la fusió de la cuina clàssica i d’autor, molt ben elaborats, en un marc excepcional d’estil modernista i amb un servei de categoria.

El celler es pot visitar i conté 500 varietats. El servei és molt acurat, com correspon a aquest gran conjunt de gran altura, en el qual tot és exquisit i de bon gust. El pa és d’elaboració pròpia.

Les especialitats de la carta són, entre altres, els raviolis de foie gras amb tòfona negra, 29,00 (comparables amb els del Grand Vefour, de París); amanida de bacallà “empedrat” amb cigrons i fesols del Ganxet, 22,00; canelons gratinats del Sr. Boix, 20,00; suquet de llamàntol estil Remei, 30,00; rapets saltats amb all i julivert acompanyats de pebrots de Padrón, 29,00; tournedo Rossini, 34,00; espatlleta de cabrit confitat estil Loles, 32,00; peix de llonja, 37,00; llebre a la Royale (en temporada), 49,00; soufflé de Grand Marnier amb sorbet de mandarina, 18,00; pastís de poma amb gelat de vainilla i salsa de caramel, 15,00; selecció de formatges de la Cerdanya i internacionals, 16,00. Ofereix un menú clàssic per 68,00 euros i un menú degustació per 89,00 euros. El vi de la casa és el Viña Arana Reserva 2006 Torre del Remei (DO Rioja), 30,00.

L’horari és de 13,00 a 16,00 i de 20,30 a 22,30. Compte amb dues terrasses i un menjador privat per a 20 comensals. La capacitat total és per a 60 comensals.

A l’estiu la Torre del Remei organitza un cicle de concerts-vermut als jardins de l’establiment, tots els diumenges a les 12 hores del 23 de juliol al 20 d’agost i també el dimarts 15 d’agost. Aquest estiu a l’agost actuaran Frank Sinatra Tribute, el 6; 22 Strings Quartet, el 13; Barcelona Clarinet Players, el 15 i Gala Lírica, el 20.

Camí Reial, s/n. (17539) Bolvir (Cerdanya, prop de Puigcerdà). Tel.: 972 14 01 82. Tanca 10 dies al març i els últims 10 de novembre. American Express, 4B, Master Card, 6000 i Visa. Correu electrònic: info@torredelrmei.com. Web: www.torredelremei.com

 

Comparteix!
ARTICLES RELACIONATS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ARTICLES RECENTS
BUSCAR ARTICLES
ETIQUETES
RECOMANACIONS DEL MES
AMB LA COL·LABORACIÓ DE
envelopephone-handsetmap-markercalendar-fullclocklinkcross