És el millor Relaix & Chateaux a l'Empordà, un hotel spa de cinc estrelles que respira tranquil·litat, màxim confort, bellesa i destacada cuina.
Joan Figueras va convertir el 1988 una vella masia empordanesa de l’any 1751 en un dels més encantadors i suggestius hotels de luxe del país. Situat en ple camp, a 4 km de Pals i a 9 km del mar, és un autèntic rabeig de pau i de bellesa. La reconstrucció a l’estil rural s’ha conjugat perfectament amb el gran confort. El dirigeix Xavier Rocas. Té 38 suites, 20 amb jardí privat de moderna construcció al costat de la piscina exterior, 7 amb piscina privada y 1 suite eco-sostenible. Disposa d’habitacions adaptades per a discapacitats. Admet gossos a les habitacions del jardí. El preu de l’habitació doble és 300/495 euros/dia (esmorzar inclòs). Guadeix d’un magnífic spa amb piscina climatitzada, sauna, bany turc, massatges i tractaments.
Certament l'antiga masia que ocupa és preciosa. Les habitacions amb terrassa que les complementen són àmplies i molt confortables. El servei està molt cuidat. Disposa també de ampli aparcament, aparcacotxes, jardí, tennis, paddle, frontó, salons de reunions, billar, bicicletes i restaurant.
A la terrassa exterior, sopar i degustar la seva cuina de la comarca resulta una delícia i la seva carta de vins ronda les mil referències de tot el món. Deixeu-vos guiar per Pere Palmada, un gran professional, "maître" i sommelier, a l’hora d’assaborir l’excel·lent cuina tradicional de l’Empordà i la Costa Brava, de proximitat on el producte és el protagonista, que ofereix actualment el xef del restaurant, Pere Planagomà. En un marc realment excepcional podem gaudir d’una cuina de l’estacionalitat i del paisatge de la comarca, sòbria però essencial, intuïtiva, íntima i autèntica. Els sopars d’estiu a la terrassa resulten certament una delícia, que justifica plenament el viatge.
Entre les especialitats podem destacar el còctel de gamba vermella, 24,00; tàrtar de tonyina, mango, guacamole, garum, menta i alfàbrega, 26,50; ou de galliner, múrgules a la crema, espàrrecs de marge i suc de rostit, 30,50; arròs de Pals de rap, sípia i gambes, 30,00; suquet de rap amb gamba vermella, 32,50; garrí amb trinxat i cítrics, 26,10; peu de porc guisat amb espardenyes i oli de picada, 34,00; bava, festuc, vainilla, 11,00; mató gelat de Fonteta, nous i romaní, 10,00.
També ofereix un Menú Tradició per 35,00 i Menú degustació, 80,00.
Afores de Torrent, s/n. (17123) Torrent. Tel.: 972 30 32 92. Tanca gener i febrer. American Express, Master Card i Visa. infohotel@mastorrent.com Web:www.hotelmastorrent.com
Restaurant: Horari de 13,30 a 15,30 i de 20,30 a 22,30. 2 menjadors privats per fins a 30 comensals. Capacitat total per a 60 comensals. restaurant@mastorrent.com