LA GOLETA COMEDOR

 

Després de molts anys de seguir l’evolució d’aquest restaurant, situat justament al costat d’una de les cales més boniques i conegudes de la nostra costa, la platja dels Capellans, de Salou, podem afirmar que és un valor gastronòmic segur, que mai decep en la seva cuina.

LA GOLETA EQUIP

Tothom surt satisfet després de menjar en d’aquest establiment inaugurat  l’any 1986, per Emilio Vicente, que des de llavors el dirigeix, oferint una línia bàsica de cuina mediterrània i marinera catalana, que inclou al seu torn plats de cuina internacional i de notable elaboració. És una cuina de mercat que fonamentalment s’assorteix de peixos i mariscs frescos de la nostra costa, elaborats amb encert i bona tècnica pel xef aragonès José Antonio Martínez i el seu equip.

LA GOLETA COCTEL

Ja la Guia Gourmand el va proclamar ”Restaurant de l’Any” el 2004. Perquè, a més d’aquesta cuina tradicional de pescadors sap també presentar plats amb tocs de creativitat, que posen de relleu la imaginació del xef.

LA GOLETA BACALAO

En la nostra darrera visita, després de l’aperitiu ens va oferir un còctel d’anguila margallons; unes anxoves del Cantàbric amb pa i tomàquet; un pastís de calçot i cruixent d’algues; i una vieira brasejada amb crema de escamarlans i llagostí.

LA GOLETA ANXOVES

Continua l’àpat amb sepietes a la planxa amb arròs salvatge; tires de rap amb algues saltades i cebetes caramel·litzades; i acabant amb el bacallà amb verduretes, A l’hora de les postres, un sortit de rebosteria casolana.

LA GOLETA APERITIU

El menjador té una decoració marinera i el comensal pot gaudir d’unes vistes extraordinàries del Mediterrani i de la platja, des dels grans finestrals; i més encara si se situa a la terrassa envidrada. El celler de La Goleta té unes 60 referències i està a cura del sommelier Francisco Ruiz Hoyos.

Si es volem plats més tradicionals, es pot demanar arròs negre, “fideuà” de rap i marisc; peixos a la sal; gambes de Tarragona a la planxa; sarsuela; cloïsses a la marinera; caldereta de rap i escamarlans; i els carnívors, el filet a la brasa amb foie fresc o la costella de bou.

 

Platja dels Capellans. Gavina, s/n. (43840) Salou. Tel.: 977 38 35 65. Horari de 13,00 a 16,00 i de 20,30 a 23,00. Tanca diumenge nit d’octubre a abril inclosos i els dies 24, 25 i 26 de desembre. American Express, Master Card, 6000 i Visa. Aparcament.

Comparteix!
ARTICLES RELACIONATS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ARTICLES RECENTS
BUSCAR ARTICLES
ETIQUETES
RECOMANACIONS DEL MES
AMB LA COL·LABORACIÓ DE
envelopephone-handsetmap-markercalendar-fullclocklinkcross