FAÇANA

És el restaurant gastronòmic de l’hotel Mas Passamaner, obert des de l’any 2003, en el que l’arquitecte Ángel García va rehabilitar un preciós edifici modernista, construït l’any 1922, convertint-lo en un magnífic hotel de cinc estrelles dedicat al modernisme, considerat Hotel Monument.

En aquest marc excepcional el xef Victor Fontelles ofereix una línia de cuina mediterrània de temporada i de producte, ben elaborada i amb tocs personals. El menjador, que és molt agradable, lluminós i amb una decoració moderna i actual, el dirigeix Gedion Debere, que supervisa també el celler que guarda més de 200 referències de vins, caves i ”champagnes”. El Vi de la casa és el Nona (DO Priorat), 22,00. Incorpora una terrassa chill-out per a l’estiu i diferents reservats per a poder gaudir de menjars de treball o reunions en un entorn tranquil i discret.

 

En la nostra visita, gaudint de la vegetació de l’exterior dels grans finestrals, vam degustar un formatge fresc, tomàquet confitat i galeta de parmesà; unes saboroses anxoves de la costa de Vinaròs mida 00 amb pa de coca torrat i tomàquet i unes curioses i bones croquetes de xoriço picant amb formatge Camembert i mel, com aperitiu. De primer, un plat contundent com és el guisat de mongeta pinta de Lleó amb guatlla escabetxada i bunyols de “migas” de pastor; carxofes fregides i fumades amb rovell d’ou trufat, llagostins a l’allet i vel de cansalada ibèrica; i com a final, dau de bacallà amb tomàquet, cuinat a poc a poc, amb la seva escorça i escuma d’allioli de poma, molt encertat.

BACALLÀ

Altres especialitats de la carta són: el nostre clàssic tàrtar de salmó marinat amb teriyaki i llima, servit amb blinis i maionesa d’anet fresc; arròs sec de magret d’ànec amb aire manxec i compota de poma&vainilla; entrecot de Black Angus tall “Cube Roll”, 26,00; i com a postres, la “torrija” tèbia en pa de brioix amb vainilla en textures.

CARXOFES

El restaurant també ofereix un Menú de migdia (de dilluns a divendres, no festius), a partir de 25,00€; un Menú de temporada, 45,00€; i un Menú degustació Gigantea, 65,00€.

Camí de la Serra, 52 (43470). Tel.: 977 76 63 33. Horari de 13,00 a 15,30 i de 20,30 a 23,00. No tanca. American Express, Master Card, 6000 i Visa. Aire condicionat. Menjador privat. Correu electrònic: restaurante@maspassamaner.com Web. www.maspassamaner.com

Comparteix!
ARTICLES RELACIONATS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

envelopephone-handsetmap-markercalendar-fullclocklinkcross