Descobreix el camí d’una bona alimentació que et farà sentir bé. En aquest llibre, Lídia Casademont, publicat per Cossetània, ha volgut crear una guia per identificar els errors principals que es cometen durant la realització d’una dieta. El seu objectiu principal és ensenyar a totes aquelles persones que volen fer dieta com fer-la amb èxit i com aconseguir mantenir posteriorment el pes ideal. Fer dieta no és un sacrifici, sinó una oportunitat per créixer personalment.

DIETA, LLIBRE

El llibre vol fer entendre diversos punts que l’autora es tenen mal entesos. En primer lloc creu que la nostra societat tenim un problema greu en la manera d’enfocar el sobreprès. No hem de percebre l’obesitat com a un problema estètic, sinó com a un problema de salut que requereix atendió. En segon lloc, Casademont, que té la carrera de Nutrició Humana i Dietètica a la Universitat de Vic, considera que des de ben menuts se’ns haurien d’ensenyar hàbits d’alimentació, ja que l’acte d’alimentar-nos l’hem de fer amb plena consciència. Cal construir, com més aviat millor, el camí que et portarà d’una vegada per totes a uns hàbits d’alimentació́ que et permetin estar en el teu pes i en la teva versió més energètica, vital i saludable.

Per últim, ens explica que totes aquestes revolucionàries que prometen perdre pes en poques setmanes, no són la solució al problema real. Segons l’autora, el més important quan s’agafen una quilos de més és buscar l’origen per poder-lo resoldre. Si no es tracta un problema de base, difícilment evitarem que es torni a repetir. En aquest llibre, per tant, es volen per una banda desmentir mites i identificar els errors principals que es cometen a l’hora de fer dietes a partir de casos pràctics que l’autora s’ha trobat a la seva consula de dietista. A més, al final del llibre s’inclouen menús saludables per a dues setmanes que permeten seguir una dieta correcta.

Comparteix!
ARTICLES RELACIONATS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ARTICLES RECENTS
BUSCAR ARTICLES
ETIQUETES
RECOMANACIONS DEL MES
AMB LA COL·LABORACIÓ DE
envelopephone-handsetmap-markercalendar-fullclocklinkcross